VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Inte sugen alls idag

Kategori: Jag o min vardag

Inte alls sugen på nån midda idag. Är väl vädret som ställer till det. Tror alla märker av att det inte är så gott med mat när de är så varmt som det är nu, ja hela sommaren faktiskt.
Har gjort råa vitlöksbiffar och frusit in, lämnade lite över och gjorde små mini köttbullar, hemskt farligt goda blev dom. Så blir väl att jag äter av dessa idag tillsammans med körsbärstomater o nån annan grönsak. Så där så att jag går och plockar lite då och då när jag känner att magen behöver lite mat. Visserligen är klockan bara snart halv 5, så mycke kan ju ändras, men i nuläget är inte midda att tänka på.

Ska ta tag i och sortera lite papper och sånt som blivit liggande, förstår inte varför man aldrig lär sig att sätta in dessa i pärm direkt istället för att samla på hög. Men tror att majoriteten gör som jag faktiskt. Visst har jag rätt? haha!!!

Tvättedag imorgon och inte en enda maskin av 4 funkar här, ja 3 har ju varit kassa i flera månader, ingen bra hyresvärd alls här som inte tar tag i problemet. Måste verkligen få tvätta ju. Tvättar ju bara ca var 10e dag, har visserligen kläder så de räcker för en hel månad, men man vill ju inte tvätta så sällan. Usch vad mycke tvätt det hade blivit, tvättedag i 8 timmar minst.










Kommentarer


Kommentera inlägget här: