VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Avundsjuka eller vad?

Kategori: Tankarna flödar

 
Kommit till min kännedom att en viss person springer och snackar massa trams bakom flera personers rygg. Förstår inte hur man kan göra nåt sådant. Att vänner ens kan göra så, eller ja s k vänner kanske.
 
Det handlar om att personen snackar om att den inte förstår hur en människa kan festa varje helg, hur den har råd om den uppbär a-kassa och socialbidrag. Detta har personen gjort i nåt år nu om flera personer, men när personen var arbetslös, ja då sa den inget. Konstigt de där. Men personen tror nog att den är duktigare än andra vilket den inte är. Trist för alla är vi lika MYCKE värda.
 
Vad jag vet så kvittar det väl om man har jobb eller inte, man kan väl festa ändå. Visste inte att man var tvungen att få lön för att kunna göra sånt man tycker är kul. Jag anser att bara man har pengar, var de nu än kommer ifrån så kan man ju hitta på roliga saker och ja festa oxå. Det som begränsar är ju hur man lever på vardagar och vad man prioriterar. Men som jag som inte har barn och lever singel för att jag vill, jag kan ju festa varje helg och då gör jag det om jag känner för det. Vissa av mina vänner har barn och då går dom ut när dom är barnlediga, och vad är det för fel i det. Inget tycker jag. jag skulle aldrig nånsin klanka ner på en vän ang dennes inkomst eller om den är arbetslös eller festar varje helg, det är inte mitt porblem, ej heller vad någon gör med sin ekonomi. Lixom inte jag eller den skitsnackande personen som betalar för någons alkohol eller annat.
 
Tänkte egentligen inte tagit upp detta i bloggen. Men gjorde det för att folk ska veta hur jag är och ställer mig till sånt. Och även personen/personerna det gäller. Så du som snackar bakom en väns rygg, hur vore de om du såg lite positivt oxå och inte bara negativt. Ja som är negativt enligt DIG!!!
 
Jag kommer ALDRIG och sjunka så lågt så jag snackar sånt onödigt bakom en persons rygg, oavsett om jag känner personen eller inte. Var och en gör de den känner för.
 
Tyvärr så kommer aldrig avundsjuka att försvinna. och jag anser att avundsjuka kommer från personer som inte har ett eget liv.
 
Hoppas ni förstår var jag ville komma med detta....om inte så var det att jag tycker att alla människor är lika värda. Ja såklart inte våldtäktsmän, mördare, pedofiler och sånt där, men de tror jag nog ni redan fattat, lixom logiskt att man inte gillar såna
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: