VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Överallt

Kategori: Jag o min vardag

 
Inatt vid 2-tiden fick jag hoppa in i duschen pga sån klåda över hela kroppen. När jag väl kom ur kläderna så såg jag minst 100 plidor överallt. Så nu fatta jag ju varför de kliat så förbannat. Höll ju på att få panik. Duschen gjorde sig ganska bra, svalkade och lenade och kunde lägga mig igen. Men sömnen infann sig ju tyvärr inte förrän vid 4-tiden.
 
Idag mår jag i alla fall bättre. Dyker detta upp igen får jag väl ta mig till VC och kolla om det är nåt jag är allergisk mot, som om jag inte redan har astma och allergi mot en hel del.
 
Igår fick jag städat klart köket. Kom på att det är bättre och lägga på juldukar efterhand som jag bli klart med varje yta. Så har jag inte det på lördag. Börjar kännas riktigt mysigt med de röda nu, sakta men säkert kommer julen in i mitt hem. Längtar tills lördag då allt kommer och vara klart.
 
Jag menar, hur mysigt är de inte med massa julpynt. Om nån säger nej så kan jag tyvärr inte förstå varför. och skyll nu inte på att det är jobbigt och ställa fram och sedan ta undan. En baggis ju. Tänk då på min städning som tar flera dagar, och själva julpyntandet tar timmar, men det är ju för jag har så mycke, så jag gillar det
 
Nähä nu ska jag ner i tvättstugan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: