VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Tänkvärt

Kategori: Okategoriserat

 
 
 
 
 

Grönsaker är ett måste

Kategori: Dagens midda

 
Hemmagjorda vitlöksbiffar, ris, egen champinjonsås med bönor och brysselkål.
Mätt som bara den, blir soffan och veckans avsnitt av serien "Sons Of Anarchy"
 

6 bullets

Kategori: Filmtips

Fire With Fire

Kategori: Filmtips

Traditioner varje år!!!

Kategori: Smått & Gott

 
Vid denna tiden exakt varje år så har jag 3 traditioner som jag följer
 
Den först är ett stort vykort till mormor som fyller år.
 
 
 
Den andra är årets choklad kalender, en till mig och en till mamma. Och nej dessa blir man aldrig för gammal för. Någon mer som köper sådan varje år???
 
 
Oxå har vi då den tredje och sista.
En Amaryllis till mamsen
 

"Du och dina ideér sena kvällar/nätter"

Kategori: Recept

 
Haha, jag det är mammas ord varenda gång det händer.
 
Men iallafall låg och kollade på "Halv åtta hos mig" och blev helt plötsligt sugen på att baka. Eller jag har tänkt på det hela dagen, att jag ville göra pizzabullar för att det är så längesen. Men ville göra nåt nytt.
Så gick ner i vår lilla gårdsbutik "Emmas" och köpte jäst och sen hem och ut i köket och smällde ihop en deg och medan den var på jäsning så plockade jag fram olika ingredienser som jag hade hemma och gjorde en fyllning.
 
Kan ju säga att dom blev himmelskt goda. Ja klart jag provat en..vadå då..., struntar fullkomligt i vad klockan är. Man bara måste testa när man gjort nåt nytt ju. Håller ni inte med? Klart ni gör, erkänn...haha.
 
Nåväl, ni hittar receptet i min matblogg via länken här under
 
 
 
 

Idag igen helt ok

Kategori: Dagens midda

 
Här i mitt hem kastar man ingen mat inte. Vilket idag innebar att jag åt likadan midda som igår, fick ju en portion över så det var bara att koka lite ris och sen värma på de andra.
 
Usch för och kasta mat, så gott som allt går att frysa in. Och det är precis vad jag gör med allt. Men denna middagen är för god att frysas in..haha!!
 
 
 
 

Dubbelmoral

Kategori: Tankarna flödar

 
Kedjebrev är nåt jag inte alls gillar och vi alla får hela tiden på facebook. Jag undanbeder mig sånt och skickar INTE vidare sånt jag får, så kvittar de vad det handlar om.
 
Just nu snurrar det runt ett mail på facebook mellan kvinnorna att stödja bröstcancer för kvinnor. Man ska välja alternativ som har med ens födelsedata att göra. Vilket man sedan lägger ut i sin status.
Där sitter sen killarna och ser detta och undrar vad som försiggår. Typ "åker till Mexico i 17 månader"
 
Vad är logiken i detta hemlighetsmakeri. Varför får inte killarna veta och vara med och stödja om dom vill. Snackas så mycke från tjejer på facbook om könsdiskriminering, Väldigt mycke dubbelmoral den gången dessa tjejer hänger på kedjebrevet.
Varför får inte killarna vara med? De vill kanske oxå vara med och stödja.  Så varför skickas då inte detta mail till killarna?
 
Hade jag gillat kedjebrev så hade jag bombat alla killar med detta mail..hahaha
 
 
 
 

Att fynda är kul

Kategori: Smått & Gott

 
Mamma ligger sjuk så jag cyklade upp till Netto och handlade lite till henne. Och det var ganska bra för där fick jag fyndat.
 
Min favorit deodorant för endast 10kr/st och Palmolive dusch för 25kr/st.
Har ni inte provat den deon så lukta på den nästa gång ni är i affären, för kan lova att den luktar så goooooooott. Man känner lukten av den från sig själv hela dagarna.
 
 

2 flugor i en smäll

Kategori: Jag o min vardag

Så duktig jag varit mellan ca kl:20-22. Jag har dammat och torkat av exakt allt i hela sovrummet samtidigt som jag tittade på "Pengarna på bordet" och "CSI". Gick hur bra som helst. Fast när de var som mest spännande fick jag ju lägga dammtrasan för en stund.
 
Men nu är de i alla fall skinande rent därinne. Vilket jag dragit mig för att göra ett tag tack vare alla 100 tals böcker och kramdjur. Ja alltså inte så att det är månader sedan jag dammade där inne. men kanske veckor..haha. Fy mig, jag som har både ganska svår astma och allergi borde damma där minst 2 ggr i veckan, men vem orkar lixom. Ska försöka skärpa mig på den punkten. Kanske skulle göra det varje måndag till dessa 2 tv program. Men hur gör jag sen när dessa program gör uppehåll..hmm..hittar en annan dag såklart..hehe!!!
 
Där ser ni hur bra det är att ha tv även i sovrummet. Fast nog det dummaste jag gjort ändå..haha..nu tror ni väl jag är knäpp som skriver så, ja eller knäppare..haha. Men att jag skriver så är för att jag för 2 år sedan köpte en ny 42 tums platt tv och den är knappt använd. Ibland kan jag ligga i soffan 3 dar i rad en vecka och glo på tv, medan den sen kan stå oanvänd i 2-3 veckor. Men det positiva är ju att den kommer att hålla i många år.
Kolla bara sovrums tv:n, det är en tjock tv och den köpte jag 2001. Funkar skitbra fortfarande. Ja jag vet att tjock tv är ute nu, men tänker fan inte kasta den och köpa en platt tv bara för att följa nån trend heller. Nä, den åker ut när den gjort sitt.
 
Oj vad de blev mycke tv..haha..slutar genast det ämnet för att säga godnatt, för nu ska jag bädda ner mig och titta på tv eller nån serier som jag har.
 
Hörs imorgon...
 
 
 

Kistan är full

Kategori: Dagens midda

Pysselväder

Kategori: Jag o min vardag

 
Idag har de varit blåsigt och regnigt och är fortfarande. Men ändå varit ute en sväng, mötte upp Linda och var på Ica med henne och hennes lilla minsting.
 
Oxå har jag tvättat en massa. Och använder denna dag och kväll till massa pysslande här hemma. T ex sådant där ni vet som man alltid skjuter framför sig..haha. Ja ni fattar va :P!! Lite städande med såklart. Fast sparar dammsuga och torka golv till imorgon, inget vidare och göra sånt när det är mörkt ute.
 
Läser på facebook att det är snö längre upp i landet, gissa om jag är jättemassa avundsjuk. Ja jag vet jag borde flytta, men man lämnar inte Skåne så lätt. Den underbara naturen finns bara här.
Får istället hoppas på att snön snart kommer hit. Då blir jag som ett barn på julafton..haha!!
 
Måste tipsa om en ny serie med som ska börja på sjuan på torsdag kl: 22.00, den verkar riktigt bra.
"Beauty and the beast" heter den
 
Amerikansk kriminalserie från 2012. Polisen Catherine Chandler arbetar som mordutredare tillsammans med sin partner Tess. Som ung blev hon vittne till hur hennes mamma dödades och själv räddades hon av något oförklarligt. Men ingen trodde på henne och nu har hon svårt att släppa sitt förflutna. I rollerna: Kristin Kreuk, Yannick Bisson, Jay Ryan.
 
 
 
 
 

Söndag

Kategori: Jag o min vardag

 
Sista dagen denna veckan. Och strålande solsken, kan inte bli bättre ju. Kanske skulle ta och ge mig ut en sväng.
Så..hur många glömde ställa om klockan inatt innan ni somnade? Inte jag!!
 
Har kommit till insikt med en sak, eller ja jag har vetat de hela tiden, bara varit en tidsfråga innan jag verkligen fick bevis igen och tänker ta tag i det en gång för alla och avsluta kapitlet. "Skräp" vill man inte ha i sitt liv.
Kan man inte vara äkta och sig själv och ärlig så har man inte i mitt liv och göra
 
Nu ska jag nog ta och röja lite här hemma
 
 
 
 
 
 
 
 

Är jag inte alls

Kategori: Jag o min vardag

Nope, inte ett dugg bakis idag. Mår finnemang som alltid. Vilket inte vissa gör idag tydligen..haha.
Har tagit bloggledigt idag, kände för det. Ska snart äta midda och sen bädda ner mig igen med massa film. En riktig myslördag med andra ord.
 
Får höras imorgon
 
 
 
 

Provar med ett

Kategori: Jag o min vardag

Tidsinställt inlägg...
 
Vad tror ni jag gör nu? Själv så tror jag att jag korkat upp vinet och väntar på mitt sällskap för kvällen.
Kanske ni får veta imorgon hur denna kvällen natten blev...hehe.
 
Vet att ni vill, erkänn..ni är såå nyfikna sååå imorgon, eller hur..haha
 
 
 

Stora bollar

Kategori: Jag o min vardag

 
Varit i byn i ärenden med Linda. Tog rundan om Flamman för att köpa med mig bröd hem, kände att jag inte orkar göra midda idag o att tiden inte räcker till. Folket kommer ju om ett par timmar.
 
Tyvärr blev det lite längre stund på Flamman än jag hade räknat med, började ju hagla stora isklumpar och det kom inte få utan i massor, kolla själva. Fick lift hem med en kille, snällt
 
 
 
Oxå det goda brödet bakat av Tania själv eftersom pizzabagaren inte var där just då. Men de klara hon galant, skitgott. Ost och massa vitlök på som jag sedan doppar i vitlöksdressing
 
 
Nu duschen o göra mig klar inför ikväll.
 
Trevlig kväll till er alla
 
 
 
 

Händer idag då

Kategori: Jag o min vardag

 
Har gjort lite av de jag skulle, men har ett ärende kvar som blir om ca en timme. Sen hem och göra midda och sånt där. Jodå lite partaj och utgång lär de bli ikväll med. Karaoke på Flamman, sånt får inte missas..haha. Är jag stammis? Såklart, får ju inte svika Tania i baren lixom..hehe.
 
Blir kanske någon eller några såna här, kan ni gissa vad det är? Bästa bilden jag hitta på google...
 
 
 
 

Vad gör jag uppe nu??

Kategori: Jag o min vardag

 
Haha, ja det kan man undra. Men vaknade för en halvtimme sedan och kunde inte somna om. Så Smulan fick lite frukost och jag ett glas julmust..haha,
 
Så kasst och vakna nu efter 4 timmars sömn, men hoppas kunna vila en timme innan jag ska iväg i ärenden vid 9. För sedan finns det inte nån tid för har ganska mycke och göra/fixa idag innan kvällen kommer.
 
Förresten, den där kolsyrepatronen är fixad nu. Min morbrors sambo var nere på Ica Maxi och fick en till mig. Himla snällt... Men lär ju dröja ett tag innan jag får den då mamma ska ner till sin mamma om ca en månad. Men tänkte kolla Ica här hemma vad dom har för sort och pris. Hittade annars en på netonnet för 199kr med fri frakt. Kanske tar och skickar efter en där. Vill ju lixom proga sodastreamern nu.
 
Kom lite snöblandat regn igår som övergick till att snöa i  kanske en kvart. jag som hoppades på att vakna idag till helt vitt ute, men tji fick jag. Så typiskt när man bor i Skåne, aldrig/sällan nån riktig vinter här och snålt som tusan med snö...*snyft*.
 
Ska göra lite här nu och sen bädda ner mig och dräggla till Björken i "Vakna med The Voice"
 
 
 
 
 

2 rätt av 3

Kategori: Jag o min vardag

 
Just de ja, fick ju min efterlängtade sodastreamer idag. Men tyvärr så var där ingen kolsyrepatron.
Ringde ner till Ica Maxi i Trelleborg där den är köpt och fick prata med en vänlig dam där, så nu är det bara för min morbror att ta sig dit och hämta en sådan.
 
Skönt att det gick så smidigt att rätta till vad som saknades.
 
 

Äntligen hemma

Kategori: Jag o min vardag

Varit full rulle i flera timmar nu och skönt och få komma hemma.
 
Först ringde Linda och hade tråkigt och längtade efter mitt sällskap. Hon bor passar ju just nu sin mammas lägenhet med 2 hundar och 2 katter en månad. Så gick dit vid halv 10. Satt och snacka lite skit och var ute på en liten promenad i duggregn med vovvarna, så jäkla söta alltså. Den minsta är endast 3 månader. Och det roliga är att dom är helsyskon men inte från samma kull. Tänk sån skillnad de kan bli när föräldrarna har mer än en ras i sig, lite fräckt faktiskt.
 
Spana in dom o kolla den tuffa katten..haha
 
 
 
Efter detta bar det iväg till Netto med Linda. När vi var klara där var klockan så mycke att mamma skulle komma hem med tåget så vi väntade in henne på stationen.
 
Oxå tog vi en runda inom Ica och fick hem lite, så slipper man tänk på de imorgon och när det är helg.
 
Och JAAAAAAA jag har köpt julmust..hahaha
 
 
 
 
 

Go'morron!!

Kategori: Jag o min vardag

 
Härligt, kom upp strax innan 8 idag och ändå somna jag sent inatt, men varför sova mer när man känner sig utvilad. Synd bara att de blåser och spöregnar, tänkte ta en morgonpromenad. Men får vänta för har inga kläder för sånt väder. Kanske skulle införskaffa de så jag kan ut på PW precis när jag vill. Finns inga dåliga väder bara dåliga kläder...haha. Och var ett litet tag sedan nu jag var ute på sånt ju.
 
Påtal om vädret så känns det som det är läge för nån soppa till midda idag
 
Idag kommer mamsen hem från sin mamma och hon kommer med en sodastreamer till mig. Hon fick tag i den där på extra pris som jag väl berättade om i måndags. Blir kul och prova den och se hur gott det är jämfört med färdiga flaskor i affären.
 
Nu blir de strax frukost. Sen ge mig på att städa lite och renbädda och lite sånt
 
 
 
 
 
 
 

Det här med virus

Kategori: Tankarna flödar

 
Alla som har facebook har väl sett att de nu cirkulerar usb minne för 2 kr, detta är ett virus. Får du det så klicka inte på länken. Enda anledningen att det hamnar i din status är för att nån i din vänlista klickat på länken och på så sätt sprids de sen runt. Men som sagt så länge man inte klickar på länken är de lugnt. Men ta ändå bort inlägget.
 
Är ju bara 1-2 veckor sen det kom samma erbjudande om hamburgare från Max eller var det kanske från Mc Donalds. Hur som är de trist att sånt här händer. Men tyvärr dyker de alltid upp nytt hela tiden. Folk som gör detta har inget liv och är bara ute efter att förstöra för allmänheten.
 
Fast kan inte förstå varför inte människorna på facbook lärt sig att inte klicka på allt dom ser. Tänk med hjärnan och inte med ögonen vill jag säga till er.
Det är säkerligen inget kul att få virus i sin dator eller annat skit. Tack och lov har jag klarat mig så här långt utan virus.
 
Så här ser det ut som ni ska akta er för just nu:
 
Dålig kopiering, men vågade inte klicka på bilden ifall nåt händer, så de blev en högerklick så som bilden ligger på en persons sida, men tror ni ser ändå o kan akta er för detta....
 
 
 

Snabbt & lätt

Kategori: Dagens midda

 
Min middag idag tog max 20 min att tillaga, kanske ett litet tips till er som inte har tid och laga midda nån dag
 
Stekt kycklingfilé, matvete, grönsaker o egen svamsås
 
Tyvärr tog batter i digitalkameran slut så ni får nöja mer med en mobilbild
 

Dilemma vs beslutsångest

Kategori: Jag o min vardag

 
Hämtade ju ut ett paket med 3 st 2-pack behåar förra veckan från cellbes. Och nu är de ju så att dom inte sitter som jag vill. Undrar om dom minskat i sina storlekar, känns så. För mina bröst kan ju knappast ha växt..haha.
Nåja 2 av dom känns rätt ok, medan de andra 4 så ploppar ju nästan halva ut..haha!!
 
Så egentligen borde jag kunna ta snabbt beslut att dom ska skickas tillbaka, men hänger lixom på de 2 som jag tycker verkar passa. Men känns ändå inte riktigt sköna, typ som om axelbanden kommer att skava/skära in i huden.
 
Hmmm..sikket dilemma va..haha..Måste bestämma mig till imorgon i alla fall. Känns just nu i skrivande stund som att alla får gå tillbaka.
 
Detta var väl ett intressant inlägg, eller hur..hahaha...Måste ju avreagera mig nånstans....haha
 
 
 

Minst en gång i veckan

Kategori: Dagens midda

 
Äter jag fisk. Det sägs ju att det ska vara bra. Fast med mig är det så att jag gillar fisk bättre än kött och alltid gjort.
 
Så idag blev det stekt laxfilè, ris, grönpepparsås & grönsaker
 
 
 
Har äntligen fått tag i de sista 7 avsnitten av serien Nikita säsong 2, så det är vad jag ska sysselsätta mig med tills jag somnar. Hörs imorgon

De här med armband

Kategori: Smått & Gott

 
Har ni tips om sidor på nätet med liknande armband så skulle jag bli glad. Gärna som inte är alltför dyra. Men som sagt, alla tips är välkomna
 
 
 
 

Mellanmålstips

Kategori: Recept

 
Sugen eller bara smått hungrig. Denna smoothien funkar kanon då. Både god och mättande.
Så nu klarar jag mig fram tills det är dags och laga midda
 
 
10 jordgubbar
1/2 banan
1 dl minimjölk
1 dl naturell lättyoghurt
 
Kör några minuter i mixern
 
 

Dammallergi

Kategori: Jag o min vardag

Tog en runda till Ica och köpte billig helgskinka, 29kr/kg. Skivar man tunt som pålägg ju..gott gott.
 
Men vad händer mer idag då. Jo jag ska storstäda mitt sovrum. Känner av min astma och allergi och gjort ett tag. Får ta min ventoline när jag vaknar mitt i natten och på morgonen när jag vaknar. Mindre kul.
Har ju massor med böcker i olika hyllanordningar och kramdjur i dessa i massor. Vilket i sin tur samlar damm lika fort som det är nydammat. Så gissar att detta lär ta några timmar. Men då har jag och göra i alla fall.
 
Mamma åkte till mormor igår och hon messa idag att jag fått pengar i födelsedagspresent av henne. Snällt... Blir att använda till nåt vikigt, nåt jag verkligen vill ha.
Fick ju pengar av mamma oxå nr jag fyllde år, så hoppas hon får tillfälle att köpa den där sodastreamern på Maxi där i Trelleborg för endast 399kr, tydlligen 250kr rabatt, jättebilligt. Jag dricker ju mycke bubbelvatten. Säkert 1-2 liter per dag.
 
Nä slutar här med min tråkiga info..haha..men faktiskt min blogg o jag skriver vad jag vill..så de så..haha
 
 
 
 
 
 
 
 

Under årets gång

Kategori: Jag o min vardag

 
Satt och kollade genom min bildmapp som är döpt till "MAT-12". Däri ligger det ett antal bilder på olika middagar som jag lagat under året. Gjorde ett litet urval och satte ihop till en bild, mest för skojs skull.
Tycker det ser riktigt gott ut faktiskt.
 
 

Igång igen!!

Kategori: Tankarna flödar

 
Nu är den sjuka idioten igång igen. Fick mail i lördags och nu har han skapat ett nytt konto och skickade igår igen. Inte bara jag som drabbas utan 100 tals tjejer och ingen vet vem han är. Antingen är han psykiskt sjuk eller skickar han runt nya mail hela tiden bara för att jävlas för att han inte har ett liv.
 
Klicka på länken så kommer du till de han skrev sist:
 
 
Oxå kolla mail 2 i inlägget, de avslutas med exakt samma mailadress o nåt om skype.
 
Här kommer då de nya mailet han skickat ut:
 
 
VILL leva i "destruktivt" förhål lande

De allra flesta människor skulle
nog aldrig erkänna detta även om de tyckte så, men jag vill faktiskt på fullaste
allvar ha en flickvän som är en riktig bitch/satmara. Jag vet, du tror inte på
det... eller tror att jag är sjuk i huvudet. Men du kan väl lyssna på mitt
resonemang?

Med bitch/satmara menar jag en tjej som inte respekterar mig,
som är dryg/kaxig mot alla (eller bara mot mig), tar för givet att hon bestämmer
om precis allting som hon bryr sig om, tar för givet att jag gör precis som hon
säger utan att käfta emot, och helt enkelt är om inte en sadist så i alla fall
en egoist som utnyttjar mig för något snarare än gillar/älskar mig. Istället för
att stötta mig är hon skadeglad och hånskrattar, trycker ned och styr mig både
mentalt och fysiskt. Ja, jag menar verkligen saker som att hon slår till mig för
att hon känner för det, för att jag inte gjort ett gott nog jobb eller av vilken
anledning som helst. Du kanske tycker att jag målar upp bilden av en psykopat?
Ja, det kanske är så...

Jag ser gärna att hon är överlägsen mig även
objektivt, d.v.s. snyggare (inte svårt), rikare (inte svårt), mer socialt
begåvad (inte svårt), högre utbildning (gymnasiet här), smartare, har
körkort/bild (jag har inte), o.s.v., vilket gör henne till den naturliga
ledaren/bossen i förhållandet. Hon med makten. Jag vill understryka att detta
INTE är bara någon sexuell grej som jag bara vill vara med om i ett "rollspel"
innan sex... jag menar att jag vill leva i ett sådant här förhållande där tjejen
är så bossig och dominant och elak. Där hon totalt bestämmer när vi ska ha sex
(om någonsin), har sex öppet med andra killar om hon känner för det o.s.v. Detta
är bara exempel. Det kan vara något som att du kontrollerar vad jag ska äta fast
jag inte gillar det m.m.

Exempel:
"Vafan har du gjort av mina nycklar,
miffo?!"
"I-i-inget..."
Jag blir smälld hårt i ansiktet.
"Hjälp till
att leta!"
Hon börjar kasta saker hit och dit och jag letar överallt.
Nycklarna visar sig vara i hennes ficka.
"Städa upp här nu, fetto! När jag
kommer hem från mitt KK ska maten stå på bordet. Och tvättkorgen är full, så
kila ned med den först."

Om du skulle stämma in på den här beskrivningen,
vilket antagligen är extremt osannolikt att någon skulle erkänna ens för sig
själva, så vill jag extremt gärna prata med dig. Jag menar inte att jag tror att
vi ska flytta ihop imorgon, men om det finns något intresse skulle jag vilja
prata om det med någon som är medveten. Obs! Det värsta jag vet är rollspel och
allt som är på låtsas, så vänligen fejka inte denna personlighet för mig. Så
tröttsamt med fejkare av alla de slag...

Eftersom de kommer att ta bort
mitt konto snarast ber jag dig i så fall lägga till [email protected]
MSN eller inteviktigt på Skype. Jag är helt seriös med detta men vill vara
anonym till en början av mycket goda anledningar (många är helt sjuka på fel sätt).

Falskhet är riktigt äckligt

Kategori: Tankarna flödar

 
Brukar inte bry mig om när folk sitter och skriver kränkande och kräkiga statusar. Men den här personen borde sopa rent framför sin egen dörr först. I detta fallet känner jag båda tjejerna
 
Men så typiskt tjejer att skriva "skit" om andra tjejer och det kallar jag avundsjuka. För i detta fallet är de en tjej som skriver massa om en annan tjej utan att nämna hennes namn och detta gör hon i sin facebook status och ändå gör hon allt det där själv som hon gnäller över. Skulle aldrig kränka nån annan på det viset, bättre och säga de direkt till personen.
 
Usch och vara så falsk, personen kan uppenbarligen inte må bra.
 
 
 
 

Håller den för detta?

Kategori: Jag o min vardag

 
Nu ska jag renbädda min säng, sen bädda ner mig och katten och titta på en film.
Men först ska jag göra lite gymnastik som på bilden...haha..hoppas sängen håller.
Kanske bäst och låta bli
 
 
 
Sov gott alla läsare, så hörs vi imorgon
 
 
 

Ett måste till maten

Kategori: Dagens midda

 
Grönsaker är bland det godaste jag vet och det måste finnas med i en midda för mig dagligen, helst flera sorter. Så nu när jag ska hålla mig borta från viss mat ett tag pga min IBS så körde jag massa grönsaker till min köttgryta. Och så gott det blev då. Har ni inte testat så gör det, man måste inte ha potatis, ris eller pasta och sånt där. Man blir lika mätt ändå. Eller grönsaker mättar ju bättre och under längre tid efteråt.
 
Visst ser det väl gott ut?
 
 

Mycke har man läst men detta var riktigt sjukt

Kategori: Tankarna flödar

 
Finns ju olika sajter man kan vara medlem på och prata runt med folk och så, vilket jag gör för att jag tycker det är kul och är väldigt social av mig.
 
Men alltså ibland undrar man vad för sorts folk de finns lixom, som t ex dessa 2 mailen här som jag fått den senaste tiden.
Läs så sjukt och äckligt.
 
 
MAIL 1:
 
Kortfattat: Jag vill bli inneboende hos en dominant kvinna och helt enkelt lyda
henne i vardagen.

Jag vet inte riktigt varför (har dock vissa teorier),
men jag skulle vilja leva på det här sättet, åtminstone en tid som ett test, för
att se om det funkar för båda. Jag är 27 år gammal, svensk, vit, bor i södra
Stockholm och har aldrig haft vare sig flickvän eller KK. Tekniskt sett är jag
inte oskuld, men jag räknar inte den enda gången jag fick knulla, vilket för
övrigt var när jag var 21. Jag är socialt efterbliven, ful och numera tjock (se
mitt fotoalbum). Har dock varit smal större delen av mitt liv. Som person är jag
perfektionist och egentligen har jag en extremt stark vilja och starka åsikter
om mycket, men kanske just därför blir jag som en lydig mes om en dominant
kvinna säger åt mig något.

Under hela skolgången vågade jag inte se
tjejerna i ögonen utan lydde dem och lät mig bli hunsad. I ett antal år har jag
inte varit så längre, fast i.o.f.s. har jag varken gått i skola eller arbetet
ute i arbetslivet under den tiden... men jag har hela tiden letat efter
dominanta/bossiga tjejer på nätet och så. Det är otroligt svårt att hitta
er...

Ja, ja... jag ska inte skriva mer nu innan du visar något slags
intresse. Jag hoppas att du är intresserad. Jag är intresserad av allt från att
jag blir inneboende och att du är allmänt den som bestämmer, till att jag
verkligen är din 24/7-slav med allt vad det innebär. Jag vill att du ska vilja
det. Det jag vill går att anpassa efter det du önskar.

PS: Snälla, svara
bara om du är intresserad. Jag känner till samtliga svenska sajter så du behöver
inte tipsa om Darkside eller dylikt. De är tyvärr värdelösa. Förlåt att jag
måste skriva detta, men sjukt många vanliga människor tänker på precis samma
sätt.
 
 
MAIL 2:
 
Jag söker efter ett fåtal tjejer som efter att ha skrivit på ett bindande
kontrakt börjar sina nya liv som Barbie-dockor.

Med detta menar jag att
ni kommer att genomgå olika operationer för att kraftigt förstora brösten,
fettsuga midjan så att den blir väldigt smal, spruta in Botox i läpparna så de
blir väldigt fylliga, långa naglar, permanenta hårbehandlingar och olika
operationer i ansiktet och lite varstans för att era kroppar ska vara som en
mycket storbystad Barbie-dockas. Givetvis blir ni sminkade kraftigt.

Ett
enklare hjärningrepp kommer att göras på en av er som ett experiment för att
sänka IQ:n kraftigt, samtidigt som hon inte blir helt efterbliven/lobotomerad.
Resten av er kommer att dummas ned genom att aldrig få göra annat än att se på
fördummande TV-program och läsa skvallerblaskor. Givetvis är dieten mycket
strikt för att ni inte ska bli tjocka. Mest sallad och så. Ni bor alla
tillsammans i en avskild herrgård med mig.

Ni är alla mina sexslavar och
ägodelar och har inget att säga till om, men behöver aldrig mer jobba en dag i
era liv. Ni finns helt enkelt till som levande sexdockor. Jag blir otroligt kåt
av att höra hur blåsta bimbos ni blivit. Till en början måste ni spela dumma,
men till slut har era hjärnor ruttnat till samma nivå som en riktigt blåst
bimbo, så att allt ni kan säga är: "Aa!", "Ah!", "Åååh!", "Mm", "Ja!" och
fnittra.

Ovanstående är vad jag kommer att annonsera om på riktigt när
jag blivit miljardär. Vad tycker du? Tänder du på det? Skulle du gå med på
detta? Jag tror inte att jag skulle tröttna på detta. I värsta fall får det bli
bara en tjej. Kanske du?

Om du vill snacka om det kan du lägga till
[email protected] på MSN eller inteviktigt på Skype. Eller skriva här om
jag får behålla kontot så lång tid...

Om ni inte gjort de så gör de

Kategori: Filmtips

 
 
Ett tips till alla er som ännu inte sett Johan Falk filmerna.
Gör det, dom är riktigt bra för att vara svenskt.
 

Puben firar 1 år

Kategori: Fest/Party

Har ni inget och göra den dagen så tar er dit. Brukar vara ett jäkla ös de gånger de har tillställningar på helgen.
Adressen är Verkstadsgatan 3 i Perstorp. Stället ligger utmed väg 21. Från Helsingborgshållet hållet ca 500 m från rondellen på höger sida, från Hässleholmshållet ca 200 m efter Netto på vänster sida
 

Fy fan för såna människor

Kategori: Jag o min vardag

FY FAN för sådana människor. Alldeles för milt straff. Ett djur är helt försvarslöst, med andra ord skulle han fått livstids fängelse, minst. Varför göra skillnad när det är djur och människor. Jag menar döda som döda. Det är hemskt oasett vilket liv man tar.
Fattar inte hur man ens bara kan ta ett liv. Psykiskt sjuk eller vad, trött på hunden. Orsaken kvittar, man gör inte så
 
 
 
 

Mindre rolig veckostart

Kategori: Jag o min vardag

 
Somnade vid 2-tiden inatt för att sen vakna igen runt halv 5 av en riktigt rälig mardröm. Den var så pass verklig så jag tände snabbt lampan och sen var det svårt och somna om. Fick till sist sova ca 8-10.30. Alltid varit en dålig sovare, vaknar typ varannan var andra timme. Men det har jag vant mig vid. Värre när de är maror som förstör
 
Usch...gillar inte alls när det blir så här. Vill komma upp i bra tid varje morgon. Även om jag somnar sent så klarar jag mig på 5-6 timmar sömn. Och detta oavsett om jag jobbar eller inte.
 
Måndag och ny vecka, så vad händer då, ja de vet jag inte riktigt än. Men idag tvättar jag, och ska väl röja lite oxå här hemma. Tror det behövs dammas lite.
 
Ska oxå lägga om min kost eftersom min IBS spökar rätt bra nu igen. Ska försöka låta bli(läs: SKA) mjöl produkter fram till helgen och hoppas på att mitt illamående och diarré ger med sig.  Har dock upptäckt för ett tag sedan att när jag mår som mest illa så lenar det ganska bra med ett par klunkar coca cola..hmm..skumt de där. Man har ju hört om avslagen cola när folk mår illa. Men men, funkar detta på mig är jag bara glad. Har ju för 4 år sedan provat ett antal olika tabletter mot detta, men de flesta tålde jag inte, eller så funka dom inte.
Gäller att man hittar sitt eget sätt när man har den diagnosen, plus försöka undvika det som gör en sjuk.
 
Men nog om det, finns dom som har det MYCKE värre..stackarna
 
Tvättstugan nästa
 
 
 
 
 

Vag gör man inte när man är sugen?

Kategori: Recept

 
Jo man tar cykeln ner till Ica. Och det var precis vad jag gjorde. Blev sugen på smoothie o hade ingen mjölk hemma, blev lite mer ingredienser till detta.
 
Detta använde jag:
 
1 kiwi
1/2 banan
1 dl minimjölk (dricker aldrig annars mjölk)
1 dl naturell lättyoghurt
2 msk choklad proteinpulver
 
Delade frukten i mindre bitar och sen ner med allt i mixern i några minuter. Riktigt gott, fast tyvärr blev den ljummen och de är inte det bästa. Så nu gör jag isbitar i frysen till nästa smoothie, så får vi se om de funkar.
När man använder halv upptinade frysta bär så hjälper ju de till att kyla, har inte provat med färsk frukt innan. Har ju kört på frysta jordgubbar, hallon och blåbär länge nu
 
 
 
 

Ännu en helg är över

Kategori: Jag o min vardag

 
Så var det söndag och helgen är över.
Fredagen blev riktigt trevlig och lugn trots att Linda kom hem till mig, jag drack mitt vin och hon sina öl. Spelade wii bowling såklart. Och vi fick veta att 6 strike i rad heter six pack..haha..lite kul!!
 
Gjorde lite tilltugg till oss, kallar dom för ostkuddar. Apetina ost i smördegs plattor. Gott satan..
 
 
Såklart hamna vi på krogen oxå, men ganska sent så de blev bara en timme där, men de gjorde inget för där var i stort sett inget folk. Hamnade på en efterfest hos en kille, vi var 6 pers där. Varav en av killarna var en riktig idiot som förolämpade både mig och Linda. Nära han fick en lusing pga sa till honom att inte pilla på mig och ändå gjorde han det 2 ggr till. Sikken idiot alltså.
Så vid 3-tiden på natten lämnade jag den festen med de jag kom med.
 
Igår lördag tog jag det bara lugnt, såg lite filmer oxå, bl a Johan Falk: Alla råns moder..riktigt bra.
 
Just de ja, när jag packat ur lite öl ur kartongen så ville min katt Smulan in där. Så när Linda kom så frågade Smulan om hon fick hennes öl låda..haha...såklart hon fick de och sen hade hon roligt. Bara och kolla bilderna så förstår ni nog...sötisen!! 14 år om drygt 3 veckor
 
 
 

Helgen är räddad!

Kategori: Jag o min vardag

 
Japp för mig & Linda.
 
Haha, nä men alltså hörre ni ni vet nog vad ni tänker nu.
Men alla 12 liter vin är ju mina och ska vara ett tag. Det är till och passa på när man får en platta billigt. Man får ju inte vara dum heller. Långt under halva priset jämfört med bolaget. Och sen är faktiskt rebenschoppen riktigt god.
Och jag får ha den för mig själv eftersom inte alla tycker som jag, det är ju det bästa..haha
 
 
 
 
Om några timmar drar vi igång, så hörs vi inte mer idag så önskar jag er alla en trevlig fredag, och gör inget som inte jag skulle gjort..hehe
 
 
 
 
 

Mustoholic

Kategori: Jag o min vardag

 
Var det någon som kalla mig på facebook..haha..kan nog stämma så tokig som jag är i det. Och det vet alla om vid detta laget, vad jag förstått..hehe
 
Blev såklart 2 flaskor på Ica idag
 
 
Oxå hitta jag även dessa coola brickor i halloween tema
 
 
 

Kuslig morgon

Kategori: Jag o min vardag

Vaknade halv 6 i morse av ett konstigt tjutande o skrapande ljud, försökte somna om men det gick inte, var uppe o lyssnade överallt, hördes som de kom från grannen när jag la örat till väggen. Fick sätta på tv och kolla Vakna Med The Voice eftersom jag kände att de inte skulle bli mer sömn denna tidiga morgon.
Sen nu vid närmare halv 8 blev jag trött på oljudet och gick ut i trappan o lyssnade o då kom de inte alls från grannen. Tog mig ner till tvättstugan som ligger precis under mitt vardagsrum. Och hörde då att jag kom närmare o närmare ljudet. Tittar in i ena tvättstugan o ser då att den gamla matt tvättmaskinen står och snurrar utan vare sig lucka stängd eller nåt i den. Alltså står den o kör torrt. Går fram för att stänga strömbrytaren på väggen och då slår de gnister och ryker från motorn så jag stack som en blixt. Ringde vaktis o han kom på 5 röda. Där var det nära att brandkåren hade fått komma.
 
Kusligt med tanke på att jag har tvättstugan precis under mitt vardagsrum. Tänk om de hade börjat brinna.
Det var väl i våras om jag inte minns fel som en torktumlare brann i samma tvättstuga, och brandkåren fick komma.
 
 
Ingen rolig morgon detta, hade gärna lagt mig ett par timmar nu med tanke på den lilla slmn jag fått. Men de kan jag inte pga ut i viktigt ärende runt halv 10-tiden.
 
 
 

Dagens goda

Kategori: Dagens midda

 
Texasben, en potatis med sås & grönsaker
 
Mätt och belåten sitter jag här med en liten flaska julmust..hehe
 
 

Himmelskt gott

Kategori: Jag o min vardag

 
Varit på Ica och handlat, såklart fick jag JULMUST med mig hem. Ja min favvo dryck, helt galen i den alltså. Beroende kallas det...*slurp*.
 
Men köpte faktiskt bara 2 flaskor idag, mycke godare på glasflaska. Får köpa fler imorgon. Brukar bli minst en sådan om dagen (ja nästan) under hela säsongen, plus jag hamstrar så jag nästan har fram till påsk..haha!!!
 
Tror dom flesta som känner mig vet hur tokig/galen jag är i den drycken..haha
 
 

Har ni drömmar?

Kategori: Jag o min vardag

 
Då var man uppe med tuppen idag, typ runt kl: 7.30 och ändå somna jag inte förrän vid 2-tiden inatt. Men jag är hur pigg som helst så de känns super. Dock hade jag nån jäkla läskig mardröm jag vaknade av. Får nog sluta kolla skräckisar..haha. Nä men, ofta drömmer jag ju om sånt jag ser på tv eller film. Fast det är jag såklart inte ensam om.
 
Har ni något sånt där extra skräcksenario av mardröm som etsat sig fast som ni aldrig glömmer?
 
Jag har återkommande om min senaste häst, fast de är att hon finns i livet och inte nåt med skräck. Så de trista är att jag saknar henne nåt enormt. Blev ju endast 16 år gammal.
 
Nähä om man skulle få i sig lite frukost, magen kurrar hör jag.
 
Förresten...ser ut att bli ännu en solig höstdag. Man kanske skulle ut i skogen och ta lite kort nu när allt skiftar i så mycke fina färger.
 
 
 

Rörigt & rent

Kategori: Dagens midda

 
Middag och städat och då passar rubriken. Så har min dag sett ut ungefär
 
Städat och sorterat lite här och var, sånt man drar sig för att göra typ. Men nu är det i alla fall gjort
 
Middan rörde jag ihopa, bulgur med svamp, lök och zucchini & stekt lax, kokt broccoli..mums var det
 
 
 
Imorgon är det torsdag och snart helg igen. Snacka om att dagarna rusar iväg nu. Hoppas snön kommer snart. Snart helg igen och fredagen är redan planerad..hehe. Vad får ni veta på lördag gissar jag. Brukar inte planera helgerna i förväg men denna gången kändes de som att det behövdes. Tror de kan bli riktigt bra, längesedan oxå ju
 
 

Var hittar jag dessa???

Kategori: Jag o min vardag

 
Vill ha nya kängor och letat länge men inte hittat några som fallit mig i smaken. Men idag gjorde jag det helt plötsligt via en bild. Och nu vet jag inte var man kan köpa dom.
 
Finns det någon där ute som vet var dessa finns att köpa?????? HOPPAS....
 

Julkänsla

Kategori: Jag o min vardag

Min middag idag hade jag tänkt äta stekt ytterfilé med ugnsbakade grönsaker.
Men när det väl var dags så var jag så sugen på massa olika, så de blev en tallrik med massa plock.
 
Stekte ytterfilèn, stekt brysselkål som förkokats, stekta lökringar, prinskorvar och stekt ägg. Kan ju säga att de var riktigt smarrigt, lite av en julkänsla ju.
 

Fina vänner

Kategori: Jag o min vardag

 
I förmiddags kom Linda och hälsade på, eller ja hon ville låna lite nya filmer ju. Lika filmgalen som mig..haha. Såklart "bjöd" jag på kaffe. Usch nu ljugde (ljög) jag..haha..hon har lämnat kaffebönor och påsar här för att kunna få sig lite kaffe. Jag dricker ju inte de blasket och aldrig gjort. Däremot har jag en kaffekokare jag fick av mamma när hon köpte sig en ny. Perfekt när man kan göra så här.
 
Blev sedan en sväng till Netto. Köpte morotsbröd som jag aldrig provat tidigare och kan ju säga att det var riktigt gott.
 
Och när jag kom hem hade posten varit här och där var ett jättefint kort från Rosis & Andreas.
 
 
 
 
 

Resten av helgen

Kategori: Jag o min vardag

Den blev lugn i lördags med ett film maraton, 6 filmer om jag inte minns fel och en kebabpizza från flamman, såklart hemkörd till dörren.
 
* Territorium
* Storage 2
* The Violent Kind
* 6bullet
Hmm nu står de stilla...hmm..ja ja
 
Idag städar jag efter fredagen, orkade inte i helgen eller rättare sagt kände inte för det, plus det är dagen för tvätt.
 
Tänkte snart bege mig ut en sväng till Netto, plus inom Ica och hämta ut ett paket. Om det bara kunde sluta regna nån gång.. Ser ut att vara uppehåll just nu, men så kommer man väl ut o får tji..haha
 
 
 
 

Helgen som gick

Kategori: Fest/Party

Oj var tog helgen vägen. Redan måndag och ny vecka igen.
 
Min födelsedagsfest i fredags blev superlyckad och jag har fått höra nu i efterhand att de inte haft så roligt på länge, så de känns himla kul och uppskattat.
Vi var såklart en runda på Flamman oxå, ett måste när det är fredag, plus att jag hade efterfest till runt 5 på morgonen.
 
Vilka var då vi, jo...Linda, Claudia, Mamma, Pierre, Sabina och Jonas.
Fick massa fina presenter som t ex: penagr, parfym, vin, blommor, ljuslyktor, fräck kortlek m m
Bilder från allt och festen får komma vid ett senare tillfälle eftersom jag tog en del och andra med, så ska bara samla in dessa.
Vet det är trist att jag inte lägger upp några nu men de får ni stå ut med, eller vänta ska kolla de jag la in i datorn igår. Kanske är nån lite rolig..haha
 
 
En styck lycklig Claudia över en strike i bowling (wii) som vi ju oxå drog fram o spelade ett tag
 
 
Jonas & Pierre
 
 
Sabina & Jag
 
 
Linda min lilla "fru" försöker gömma sig

Underbar morgon

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Idag är det min födelsedag och jag ska ha fest med vänner och bjuda dessa på mat, såklart ett eget recept.
 
Mamma kom och väckte mig med presenter, snäll mams jag har :)
 
Så idag tar jag lillsemester från bloggen.
 
Men hoppas på att kunna blogga imorgon, men det tror jag nog eftersom jag aldrig blir bakis. Men vem vet, jag kanske firar det idagarna två
 
Trevlig helg till er alla om inget annat
 
 
 

Natti natti

Kategori: Smått & Gott

 
 

23 timmar kvar

Kategori: Dagens midda

 
Till vadå? Nyfikna?
 
Imorgon är det min födelsedag så det är timmarna som är kvar tills festen drar igång hemma hos mig. Inte varje år man fyller 45...tant skojar Sabina om..haha..vet att hon inte menar allvar. Är så långt ifrån tant man kan komma både till sättet och utseendet, eller klädstilen. Ungdomlig och jag trivs så. Har alltid varit som jag är idag, eller i alla fall sedan runt 20 års ålder.
 
Nu kommer de säkert nån ful kommentar från nån anonym läsare, händer ju ibland. Men de bjuder jag på. Läser bara dessa kommentarer och raderar sedan, oxå är de hela glömt. Folk som klankar ner på andra är de som inte har ett eget liv.
 
Jag är jag och du är du. Jag bryr mig inte om hur folk ser ut, hur dom är, eller vad dom gör med sitt liv. Jag kan umgås och prata med allt och alla utan problem. Och har folk problem med mig ja då är de deras problem och inte mitt. De går inte och få mig deppig för nån j-a sur kommentar.
 
Nä..... var ju inte detta jag skulle prata om, jag bara halka iväg på tangenterna och lite snabba korta tankar i huvudet.
 
Idag har jag städat och förberett i massor inför festen imorgon så jag bara har det lilla sista att fixa till innan gästerna kommer imorgon vid 17-tiden.
 
Var inte så sugen på midda så jag kokte ett blomkålshuvud och stekte en laxfilé, och jäklar vad gott det blev.
 
 
Nu blir de strax en dusch och sen massa på tv.
* Halv åtta hos mig
* Kockarnas kamp
* criminal minds börjar väl idag om jag inte minns helt tokigt
* Revenge som krockar med kanal 5 så de blir via datorn efteråt
 
Har ni några/något favoritprogram????
 
 

Hur ofta bytar du???

Kategori: Jag o min vardag

 
Kom och tänka på detta när jag var på toaletten. Nu undrar ni vad...
 
Jo jag byter ut min den 1e varje månad. Köper 6-pack på apoteket, kostar under 50 lappen, eller kan man köpa dom styckevis hos tandläkaren. Och ändå ser jag folk som har sin i evigheter, totalt utslitna så borsten pekar åt alla håll och ser riktigt äcklig ut.
Förstår inte detta när det är så billigt och köpa
 
 
 
 
 
Ja vad pratar jag om? Jo, TANDBORSTAR!!
Såna här som på bilden köper jag på apoteket, blir ca 6-8kr/mån. och det har väl ändå alla råd med, eller.....
Så skärpning ni där ute som inte byter ut er oftare.
Massa bakterier osv som samlas i dom ju
 
 
 
 
 
 

Vad säger rumpan om dessa...hahahaha

Kategori: Jag o min vardag

 
 

Nu är man som ny igen

Kategori: Jag o min vardag

 
Fasar varenda gång de ska göras, men nu är det gjort.
 
Brukar ju färga utväxten ca var 2-3 månad, så sällan jag bara kan, oxå kör jag hela håret ca 2 ggr/år. Och gör det då alltid på egen hand
Och idag blev det hela håret. Tog Linda till hjälp eftersom jag alltid kladdar överallt, armar, väggar på toa, toastol, vask osv...inte lätt när håret är ända ner till rumpan och jag det är äkta och inte löshår.
Och dessutom räckte det med endast 2 paket, var ju lite orolig för att det inte skulle räcka.
Men det var i början som det behövdes 3 paket innan färgen verkligen satt sig.
 
Tror jag kommer att vara svarthårig resten av livet faktiskt, har trivts med detta nu i snart 4 år. Och att vara blond igen som är min naturliga färg känns inte alls aktuellt.
 
Men nu är de gjort och är sååå nöjd.
Tack min lilla "fru"..hehe. Ja vi är gifta på facebook, en del är tröga och tror verkligen på att vi är lagda på det hållet, lite kul, men det bjuder vi på.
 
 

Stiftelsen

Kategori: Musik

 
En riktigt bra grupp med sångaren från Takida. Lyssnat på hela plattan idag för första gången och jag gilla den direkt. Så bra texter som man känner igen sig från olika situationer, antingen vänner man vet som varit i de eller hört om.
 
 
Har ni inte lyssnat på dom så gör de
 
 

Matvete vs ris

Kategori: Dagens midda

 
Gjorde storkok på en köttgryta med massa grönsaker.
Så tog en av portionerna till midda idag, och resten åkte i frysen.
Valde att ha matvete till den, helt okej, fast ris är godast till grytor
 
 
 
 

Ingen bra natt

Kategori: Jag o min vardag

 
Känner mig lite off idag men det rättar nog till sig, har varit en konstig natt. Somnade vid 3-tiden inatt, låg och kollade på filmen "The Expendables 2". Riktigt Bra film med massa kändisar som Dolph Lundgren, Arnold Swarzenegger (stavning), Sylvester Stallone, Chuck Norris m fl.
 
Vaknade sen efter ca en timme att det var äckligt varmt i sovrummet, fällde ett fönster på glänst. Sen var det dags igen kl: 6 av att det haglade isklompar, jäklar vad de small på bläcket.
Hmm..och vad händer sen då, jo vid 8-tiden vaknar man igen av en jävla åsk knall, shit vad de small alltså.
 
Så idag gick jag faktiskt inte ur sängen förrän runt 11-tiden.
 
Fy mig, ja jag vet. Men när man inte får sova så blir de så här. Så har väl sovit sammanlagt runt 5 timmar. Är ju inte den som kan somna om igen direkt efter jag vaknat.
 
 
 
 
 

Ny smak lagom till jul

Kategori: Jag o min vardag

 
Såg precis en av mina facebookvänner lägga ut denna bilden på facebook som han hittat på siaglass hemsida.
 
Vad tror ni, kan det verkligen vara gott med glass som smakar pepparkaka? Jag menar kakorna är goda men nja som smak på en glass så känns de inte så.
 
Fast får nog ta och prova den och se vad jag tycker
 
Om ni provar före mig så berätta gärna vad ni tyckte
 
 
 
 

Bra veckostart

Kategori: Jag o min vardag

 
Började med att jag kom ur sängen vid 9-tiden, blev en sen natt igen ju. Ååå dessa filmer/serier :P
En timme senare kom Linda, ja hon Klara-Stina ni vet..haha..på besök. Jag bakade scones till oss som vi fikade på, mumsigt värre.
Även denna gången kom mamma förbi och fick med sig hem. Snäll jag är...
 
Varit ute en runda oxå på Ica med Linda...och nu är det tvätta och städa som gäller
 

Nattens farväl

Kategori: Jag o min vardag

 
Inatt kl: 01.00-02.00 visas det absolut sista avsnittet av CSI Miami på kanal 5. Ja jag ska se reprisen eftersom jag missa det i torsdags pga att "Revenge" började på TV3.
 
Blir trist att en sådan bra serie går i graven som man säger. Men det kommer säkert att visas massa repriser på olika kanaler alltid, precis som de görs nu. Annars får man väl köpa alla 10 säsonger i boxformat.
 
 

Rabbemos och fläsklägg

Kategori: Dagens midda

 
Varit på midda hos mamsen. Hon hade gjort egen rotmos (rabbemos som man säger på ren skånska) till detta hade vi kokt rimmat fläsklägg.
Så jävla gott alltså. har ju inte ätit rotmos sen jag gick i högstadiet och då var de ju inte ens hemmagjort i skolköket där.
Så mamma lyckades bra, blev så mycke över så vi får ha samma midda imorgon. Men de gör inget med tanke på hur smarrigt det var.
Glömde ta med mig digitalkameran så ni får nöja er med en bild tagen med mobilen
 
 

Prometheus

Kategori: Filmtips

 
Ja så hette filmen jag såg inatt. Och den var riktigt bra. Hänger ihop med Alien filmerna och utspelar sig 29 år före.
Så har du inte sett den så gör de, du blir inte besviken om du gillar såna filmer. Ridley Scott kan verkligen sin grej.
 
Lite text om denna:

I rymden kan fortfarande ingen höra dig skrika. Med ”Prometheus” snickrar Ridley Scott vidare på mytologin från sin berömda science fiction-klassiker ”Alien”.
Resultatet är ”Prometheus”, en prequel som utspelar sig 29 år före ”Alien”. Filmen börjar med att forskare
hittar samma stjärnkarta under arkeologiska utgrävningar i vitt skilda delar av
världen. Den tycks
vara bevis på att människan i förhistorisk tid fick besök av
en utomjordisk intelligens. Doktor Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) övertygar ett
multinationellt företag att finansiera en expedition för att besöka denna okända
livsform. Hon hoppas kunna bevisa Guds existens. Med på resan följer hennes
darwinistiske pojkvän och en besättning med typiska Alienkaraktärer: en lika
prydlig som bedräglig android (Fassbender), en iskall företagsrepresentant
(Theron), en rökande hårding till kapten och ett
par gnälliga underhuggare som
mest pratar pengar. Den som förväntar sig horder av alienmonster blir besviken.
Men de gamla varelserna är mer ikoniska än skrämmande 2012. I stället satsar
Ridley Scott på bakteriologisk fasa. Och en brutalt dystopisk atmosfär som gör
filmen till den bästa i serien sedan James Camerons explosiva ”Aliens”

 

 
 

x-factor

Kategori: Jag o min vardag

 
Då har man sett reprisen av gårdagens "X-Factor". Riktigt duktiga artister. Tyckte väl inte att NJOY skulle åkt, dom hade mer ös än Freja, men sen tycker jag med att det är knas och rösta mellan en ensam och en grupp. Själv röstar jag aldrig, tycker bara det är kul att titta på allt som har med musik och göra.
 
 
Sen är de ju inte fel att få dräggla lite över snygge Andreas Carlsson. Kom på att jag har hans biografi som jag inte läst än, köpte väl den för över ett år sedan. Borde vara dags att ta tag i och läsa kanske.
 
 
 
 
 

Brudjävel

Kategori: Jag o min vardag

 
Gårdagen tar vi väl lite kort då.
 
Hade fest och spelade wii bowling hemma hos mig med Linda, Kent, Pierre. Oxå kom även Danne, David och Jhonny en runda. Himla trevlig kväll som alltid.
 
Mindre kul på krogen, ja Flamingo då ju.
En störig brud jävel som alltid ska bråka med allt och alla varje helg där. Flög på mig och klöste halvt sönder min hals, fan att nån gick emellan annars hade hon fått en smäll...Sen ber hon om ursäkt och skäms för hur min hals ser ut. Och menar på att jag får slå henne på käften om jag vill..haha...kan man ju inte göra på beställning. Men sa åt henne "att inte bråka med mig helt utan anledning fler gånger för då kommer jag att smälla till dig".
 
Sånt här är fan inte acceptabelt...
Tur att det inte var på andra sidan halsen där jag har en 3 veckor gammal tatuering
 
 
 

Morgonleverans

Kategori: Jag o min vardag

 
Fick ett glädjande sms när jag vaknade. Min vinleverantör hade vin till mig. Äntligen...
Som jag längtat efter detta. Säkert runt 4-6 mån. Så nu blir de att jag kommer och svika mina bästisar "Tre apor"..haha
Men detta vinet är oxå gott och framförallt billigt billigt ju
 
Oj måste sätta ett par paket på kylning ju, fredag och allt och idag händer de grejer..hehe
 
 

Är inte som alla andra

Kategori: Jag o min vardag

 
Idag är de då tydligen kanelbullens dag, är inte så förtjust i dessa bullar eller kakor alls faktiskt. Gillar att baka i massor, men i regel får nån annan äta upp de jag gör.
 
Eftersom jag då INTE är som ALLA andra så har jag bakat ett gäng kardemumma bullar, för de är nåt jag verkligen gillar att mumsa på. Bra och ha i frysen med
 
Så nu ska jag promeneta genom källaren bort till mamma med hälften av dessa. Bra vi bor så nära så jag slipper ut i ösregnet :P
 

Tre för tio

Kategori: Jag o min vardag

 
Denna månaden säljer Netto glass i 3-pack för endast 10 kr. Två smaker, choklad och choklad med mandel.
 
Köpte 2 paket i tisdags och vill nu varna för att dom är så farligt goda...mmmm
 

Melonerna behöver kläder i vinter

Kategori: Kläder

 
Haha, rolig rubrik va..haha!!
 
Handlar om BH, och har nyss lagt en order hos
 
 
Enda stället jag än så länge hittat behåar som passar mig och sitter bra. Har storlek 80 E.
Så vet ni var det mer finns min storlek tar jag tacksamt emot tips. Färg och modell är mindre viktigt, bara de är bra passform och med byglar.
 
Och ja dom är äkta och inte nåt sillikon skit..haha..nä men, bra att de finns sillikon för de tjejer som inte mår bra av att de tycker att dom har för små.
 
 
 
 
 

Går varm på våra fester

Kategori: Musik

06.22

Kategori:

 
Idag är jag minsann uppe tidigt som fasen, närmare bestämt kl: 06.22 vaknade jag, ja förutom även runt 4-tiden. Men härligt och få vakna tillsammans med björken i Vakna med the voice...Synd bara att han inte låg bredvid mig..haha..önsketänkande ja jag vet. Men det är jag nog inte ensam om, eller hur?
 
Go'morron förresten!!
 
Hittade denna bilden på google..haha
 

Händelserik dag

Kategori: Jag o min vardag

 
Idag har det verkligen varit full rulle och hänt mycke. Med andra ord har jag haft en mycke bra dag.
Tänkte berätta lite om den, kanske inte alla som tycker som jag, men jag är helnöööjd...
 
Började med att jag kom ur sängen vid 9-tiden efter en natt med ganska lite sömn. Linda ringde, jag hoppade in i duschen och vid 10-tiden dök Linda upp. Jag bakade scones som vi fikade på med ost..mums fillibabba var de som bara den.
Mamma kom förbi en snabbis och fick de 4 scones som var kvar.
 
 
Vid 12-tiden gick Linda och jag ut och mötte upp hennes minsta son Sebbe på 9 år och därefter promenerade vi upp till Netto och handlade lite.
 
Under promenaden så ringde Sabina och undrade vad jag skulle hitta på idag, så vi bestämde att ses och möttes precis innan Netto.
Därefter gick Linda hem med sin son och Sabina följde med mig hem, hon hade först varit inne på bolaget och köpt vin, men jag stod minsann emot. Duktig jag blivit..haha!!!
 
Hemma hos mig drack sen Sabina vin och vi satt och snackade skit och hade oss, trevligt trevligt. Hon blev sugen på pizza och ville bjuda mig på detta. Men jag tyckte hon skulle spara sina pengar, men nej där hade jag ingen talan, hon ville promt bjuda mig. Snäll tös..
 
Så vi gick ner till Flamingo, och där visa de sig att pizzabagaren var på "rymmen"..haha..nä men borta i nåt ärende och Tanja var lite osäker på när han kom in igen. Så hon ställde sig minsann och gjorde en kebab pizza special till oss, snäll hon var och så jäkla god den blev. Hon var lite orolig över att den nog inte skulle bli så rund eftersom hon inte är den som gör pizzor i vanliga fall, men jag mena på att de kvittar vi ska ju bara äta den... Nog fan en av de godaste jag ätit i denna byn.
Vi delade på en pizza, en hel blir alldeles för mycke.
 
 
Tog faktiskt en sån där cider till maten, den där lila/rosa som jag alltid glömmer namnet på. Och ändå är den min favvis..hmm..så kass jag är..haha. Men kolla där nere i kylen, där står en hel hög sådana. Så..nu vet ni vilken jag menar, eller hur...
Andra hyllan uppifrån till höger i den lilla kylen till vänster..hängde ni med??
 
 
Kom hem vid halv 8 tiden, lagom till "Halv åtta hos mig" började, så nu har jag sett de och "X-factor".
 
 

Gratis är gott

Kategori: Jag o min vardag

 
Ja det är ju nåt man brukar säga och det säger jag nu, för fick en gratis tårta på ica eftersom jag fyller år nästa fredag. Snäll affär...
Men den åkte rakt in i frysen så får jag se när den kommer att avnjutas
 
 

Höst/vinter

Kategori: Jag o min vardag

 
Har aldrig gillat att använda vinterskor eftersom det är så sällsynt att jag fryser, går alltid runt i några gymnastiskor, eller ja såna höga ni vet ju.
Men har nu hittat en fransstövel på 23 cm i skafthöjd, lite sugen på dom, finns i 3 färger, känns som de bruna är snyggast. Hmm..får fundera på de där. Finns iaf på
 
 
Någon som har sådan och kan berätta om de är smala i skaften????