VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Det här med virus

Kategori: Tankarna flödar

 
Alla som har facebook har väl sett att de nu cirkulerar usb minne för 2 kr, detta är ett virus. Får du det så klicka inte på länken. Enda anledningen att det hamnar i din status är för att nån i din vänlista klickat på länken och på så sätt sprids de sen runt. Men som sagt så länge man inte klickar på länken är de lugnt. Men ta ändå bort inlägget.
 
Är ju bara 1-2 veckor sen det kom samma erbjudande om hamburgare från Max eller var det kanske från Mc Donalds. Hur som är de trist att sånt här händer. Men tyvärr dyker de alltid upp nytt hela tiden. Folk som gör detta har inget liv och är bara ute efter att förstöra för allmänheten.
 
Fast kan inte förstå varför inte människorna på facbook lärt sig att inte klicka på allt dom ser. Tänk med hjärnan och inte med ögonen vill jag säga till er.
Det är säkerligen inget kul att få virus i sin dator eller annat skit. Tack och lov har jag klarat mig så här långt utan virus.
 
Så här ser det ut som ni ska akta er för just nu:
 
Dålig kopiering, men vågade inte klicka på bilden ifall nåt händer, så de blev en högerklick så som bilden ligger på en persons sida, men tror ni ser ändå o kan akta er för detta....
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: