VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Händelserik dag

Kategori: Jag o min vardag

 
Idag har det verkligen varit full rulle och hänt mycke. Med andra ord har jag haft en mycke bra dag.
Tänkte berätta lite om den, kanske inte alla som tycker som jag, men jag är helnöööjd...
 
Började med att jag kom ur sängen vid 9-tiden efter en natt med ganska lite sömn. Linda ringde, jag hoppade in i duschen och vid 10-tiden dök Linda upp. Jag bakade scones som vi fikade på med ost..mums fillibabba var de som bara den.
Mamma kom förbi en snabbis och fick de 4 scones som var kvar.
 
 
Vid 12-tiden gick Linda och jag ut och mötte upp hennes minsta son Sebbe på 9 år och därefter promenerade vi upp till Netto och handlade lite.
 
Under promenaden så ringde Sabina och undrade vad jag skulle hitta på idag, så vi bestämde att ses och möttes precis innan Netto.
Därefter gick Linda hem med sin son och Sabina följde med mig hem, hon hade först varit inne på bolaget och köpt vin, men jag stod minsann emot. Duktig jag blivit..haha!!!
 
Hemma hos mig drack sen Sabina vin och vi satt och snackade skit och hade oss, trevligt trevligt. Hon blev sugen på pizza och ville bjuda mig på detta. Men jag tyckte hon skulle spara sina pengar, men nej där hade jag ingen talan, hon ville promt bjuda mig. Snäll tös..
 
Så vi gick ner till Flamingo, och där visa de sig att pizzabagaren var på "rymmen"..haha..nä men borta i nåt ärende och Tanja var lite osäker på när han kom in igen. Så hon ställde sig minsann och gjorde en kebab pizza special till oss, snäll hon var och så jäkla god den blev. Hon var lite orolig över att den nog inte skulle bli så rund eftersom hon inte är den som gör pizzor i vanliga fall, men jag mena på att de kvittar vi ska ju bara äta den... Nog fan en av de godaste jag ätit i denna byn.
Vi delade på en pizza, en hel blir alldeles för mycke.
 
 
Tog faktiskt en sån där cider till maten, den där lila/rosa som jag alltid glömmer namnet på. Och ändå är den min favvis..hmm..så kass jag är..haha. Men kolla där nere i kylen, där står en hel hög sådana. Så..nu vet ni vilken jag menar, eller hur...
Andra hyllan uppifrån till höger i den lilla kylen till vänster..hängde ni med??
 
 
Kom hem vid halv 8 tiden, lagom till "Halv åtta hos mig" började, så nu har jag sett de och "X-factor".
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: