VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Valborgsmässoafton

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
 
Får väl börja med att önska er alla en trevlig sådan. Kan ju alltid hoppas på att solen tittar fram senare. Men som alla vet så brukar ju valborg vara regnig eller i alla fall grå och trist, men det blir inte roligare än man gör det.
 
Det som gäller för mig idag är att jag kommer att ha en lugn hemmakväll vad jag vet så här långt. Eller jo det kommer att bli så, har ju lixom fått min mens och mår skit. Bara och gilla läget lixom.
Men jag har ett gäng filmer som jag kan roa mig med, så det är lugnt. Känner inte direkt för fest ändå så.
 
Oj oj nu ser jag att solen tittar fram mellan molnen.
 
Nä nu ska jag ta och röja lite och dammsuga och sånt där
 
 
 
 
 
 
 
 

BAD.....BAD.....BAD

Kategori: Okategoriserat

 
 

Min vecka

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
Ny vecka och lite planerande och måsten, men håller dock öppet för visa ändringar vad gäller min fritid osv.
 
 
 

Java Heat

Kategori:

 
 
En amerikan i Indonesien går samman med en muslimsk polis i jakten på en terrorist.
 
 
 

MAMA

Kategori: Filmtips

 

 

För fem år sedan försvann systrarna Victoria och Lilly spårlöst från sin trygga förort. Sedan dess har deras farbror Lucas och hans flickvän Annabel tröstlöst sökt efter dem. Efter att paret hittat flickorna vid liv i en gammal stuga förbyts glädjen över upptäckten i en undran om flickorna verkligen är de enda gästerna som de har välkomnat in i sitt hem.

 

 

 

Fredag & lördag

Kategori: Dagens midda

 
 I fredags kom några vänner hem till mig och vi hade lite fest. Eller lite o lite, snarare att vi körde på I hela 12 timmar...haha. Men fy fasen så kul vi hade fram till 5 på morgonen. Ibland behöver man verkligen inte gå ut på krogen. Av respekt för några personer så lägger jag inte ut bilder, eftersom dom inte vill synas offentligt.
 
 
 
Igår lördag gjorde jag ett gäng kåldolmar, närmare bestämt 25 st, och de tog ju några timmar. Men gott när det var klart..mums
 
 
Och sen körde jag film och serie kväll...såg bland annat skräckisen "Mama" och "Java Heat"...och körde dessutom vidare på serien "Tre Kronor", är nu inne på säsong 5, känner riktigt av min lilla nostalgi tripp.
 
 
 

Gul, blå och röd!!!

Kategori: Boktips

 
Igår kom då andra boken av triologin "Åttio dagar.......". Med detta kom jag på mig själv med att inte ha läst  i boken gul på nån vecka, kanske skulle sätta fart, för sen den 15 maj så släpps röd som då är den sista.
 
 

Go'morron!!!

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Vaknar upp till en regnig dag. lite trist just idag när jag är ledig och fått en liten långhelg. Men måste ut I viktiga ärenden. Har bloggat lite dåligt sedan I tisdag pga att tv och internet har krånglat. Men hoppas att det funkar perfekt over helgen. Ska ringa Canal Digital idag och kolla vad felet är, vi är ju typ 200 hushåll med detta problem.
 
Har ju varit hemma 2 helger på rad utan att festa. Blir den 3e helgen nu. Skulle egentligen haft en gäst hos mig ikväll och åkt iväg på en fest med utgång imorgon, men avbokar allt pga min mens är på ingående. Mår ju skit då och blöder på tok för mycke.
 
Kursen i veckan har varit rolig och givande. Har galet kul med alla kurskamraterna.
 
Nu börjar magen vakna till liv, så lite frukost blir nog perfekt
 
 
 
 
 
 
 

Bakat lite

Kategori: Jag o min vardag

 
En laddning pitabröd blev det för infrysning, sedan bara att ta fram och fylla med sånt man tycker är gott. Bra för mig att kunna göra de dagar jag är på kursen till sen kväll, måste ju ha nåt på lunchen då ju.
 
Receptet hittar du I min matblogg via länken här under
 
 
 
 
 

Hit och dit och lite ner

Kategori: Jag o min vardag

 
Mötet gick bra och var hemma redan halv 12, sen blev det lite ärenden och Ica en runda.
Transport strejk som började kl:12 idag, eller dkulle iaf, vet inte hur de ligger till längre, inte kollat några nyheter. Men handlade I alla fall hem en del fall I fall den kommer pågå en längre tid.
Fast sen är de ju så att jag alltid hamstrar när nåt är billigt, så behöver man bara tänka på dagligvarorna.
 
Fått i mig lite sen lunch, var sugen på kycklingsallad och kycklingen tog ju sin lilla tid I ugnen. Hade lite coleslaw till detta, mums säger jag bara
 
Har förresten en deg på jäsning som jag nu ska ta hand om göra pitabröd av.
 
Men va faen, suddig bild ju..får ta o kolla upp min kamera
 
 
 
 

Onsdag

Kategori: Jag o min vardag

 
Igårkväll när jag kom hem så försvann bade tv kanaler och internet, dumma canal digital. Dock hander de typ aldrig, men irriterande ändå eftersom jag missa mina tv program..haha. Allt var tillbaka lite over 22-tiden och idag funkar det. Hoppas det inte hander idag igen.
 
Idag blir det ingen kurs eftersom jag ska på ett viktigt mote I Klippan.
Tänkte jag skulle baka pitabröd I eftermidda om jag känner för det. Bra och ha I frysen de dagar jag är borta till sen kväll att ta med på tåget fyllt med godsaker.
 
Ser ut som det kan bli riktigt fint väder idag. Kan behövas lite sol nu efter 2 dagar grått och blåsigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rött och vitt

Kategori: Dagens midda

Bra veckostart

Kategori: Jag o min vardag

 
Uppe med tuppen var man idag ja, eller rättare sagt tidigare än honom. Man brukar ju säga kuckeliku klockan är sju....haha..och jag var uppe halv 6 :P.
 
Mycke goda nyheter från utbildarna. Från och med nästa vecka väljer man själv vilka workshoppar man vill vara med i. Och detta innebär att jag nästa vecka valde så att jag är där inne på förmiddagar alla dagar kl: 8-12, utom onsdag för då är vi ju lediga, 1 maj ni vet. Himla bra detta och slippa åka iväg 11 och vara hemma vid 18 på kvällen.
 
Fick oxå veta att vi är lediga på fredag pga utbildarna ska på utbildning.
 
Nähä nu ska jag minsann dammsuga och vika in tvätten från igår. Hänger ju alltid min tvätt hemma på torkställningar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart äntligen klar

Kategori: Dagens midda

 
Har verkligen varit full rulle här. 6 maskiner tvätt avklarat, plus fått putsat alla fönster och strökit gardiner..dessa två grejer tar mycke längre tid än man tror, minst 2 timmar tog det. Nu har jag bara smått kvar och göra och sen ska dammsugare och svabb fram.
Efter det tänker jag ta en dusch och hålla kväll, ska ju upp halv 6 imorgon och åka till kursen.
 
Ser ut som Smulan (katten för er som inte vet) kan låta mig renbädda idag, sötnosen gillar ju sängen
 
Fått i mig en god midda oxå, skinksnitzel och massa ugnsbakade grönsaker
 
 

Frukost

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
En typisk söndagsfrukost
 
 
Tomatsill...ägg..prinskorv...köttbullar
 
 
 

Inte idag igen..*suck*

Kategori: Jag o min vardag

 
Go'morron folket!!!
 
Vilken helg alltså, igår vakna jag halv 8 och idag kvart över 7, så här kan jag ju inte ha det när det är helg och jag verkligen får sova. Måste vara det fina vädrets fel..haha. Nåt positivt är att man får mer gjort när man är uppe i tid. Men kan ju säga att det varit skönt med ännu en lugn helg. Putsade ju inga fönster igår, inget kul göra precis därför jag hoppade över det..haha..gör nog ett nytt "känna efter" försök idag. Vill ju byta gardiner i hela lägenheten.
 
Igår var det meningen att jag skulle åkt till Klippan och druckit vin med en gammal vän, men blev inte så pga kände inte för det till slut. Men nu har vi i alla fall bestämt kommande lördag istället. Så får vi se om det blir av eller inte.
 
Vad är det för fel på folk som inte fattar vad ett nej är. Fick en sån person efter mig igår på fb chatten, känner ju personen men inte så väl och de märktes verkligen att denna inte fattat vem jag är och att det inte går att hålla på med mig. Grrrr..haha!!!!!!!!
 
Och sen är det så jäkla trist med folk som man sms:ar och de inte ens kan svara tillbaka. Hur svårt är de och skriva ett svar t ex: "hej..men nej inte idag". Nä nä bara noncha istället...ska minsann ge igen..haha
 
Tror jag ska fixa mig en riktigt god söndagsfrukost om en liten stund. Ägg, sill, prinskorvar och köttbullar...mmm..kan nog bli gott
 
 
 
 
 
 
 
 

"Ringmärkt"

Kategori: Smycken

 
 
 
Köpte nya ringar till öronen igår, 4 till höger och 2 till vänster.
 
 

Mina recept efterfrågas

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Häromdan var det dags igen med att jag fick ännu ett mail från en recept sajt. Denna gången var det mail från hittarecept.se som fråga om jag ville ha mina recept på deras hemsida. Härligt och kul att min matblogg och mina recept uppmärksammas på detta sättet nu.
 
Vilket jag såklart tacka ja till, så nu ligger mina recept på deras hemsida. så jäkla (ursäkta) kul alltså. Och sen är det bara för mig att fylla på med nya recept efterhand
 
Superkul att fler kan ta del av mina recept, som är både enkla och billigt för plånboken.
 
Klicka på länken så kommer ni dit
 
 
Och min matblogg hittar ni här
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The package

Kategori: Filmtips

 
 
 
En kurir som jobbar för en gangsterboss får i uppdrag att leverera ett  mystiskt paket, samtidigt som han jagas av ett gäng gangsters utöver det vanliga.
 
Med bl a Steve Austin och Dolph Lundgren
 
 
 
 
 

Jack Reacher

Kategori: Filmtips

 
 
 
 
Fem personer skjuts ner i vad som ser ut att vara ett slumpmässigt dåd utfört av en galning. Kort därefter häktas den unge man som alla spår pekar mot, men han vill bara snacka med Jack Reacher - en före detta armésnut med högst okonventionella metoder, och ett öga för sånt som andra missat. Helt korrekt är något betydligt större i görningen, när Reacher till polisens förtret nystar i trådar som ingen har tänkt på.
 
 
 

När hände detta sist?

Kategori: Jag o min vardag

 
Vaknade för en liten stund, hallå halv 8 en lördag morgon..haha..så tidigt vet jag inte när jag var uppe sist en lördag. Men känner mig pigg och redo att ta mig an lördagens utmaningar i alla fall. Har tänkt putsa alla fönster och stryka nya gardiner och hänga upp. Sen kör jag en veckostädning på de.
 
Så med andra ord är det andra helgen på rad som jag har en lugn helg utan vin och fest, duktig jag är, eller hur..haha...johohodå klart jag är!! Men det känns bra...
 
Strålande solsken och inte ett enda moln på himlen, hoppas de håller i sig hela helgen. Tror i så fall jag tar en paus i eftermidda och ger mig ut i skogen på en promenad med kameran och ser om jag kan fånga lite vårtecken.
 
Såg två bra filmer igår kväll "The Package" och "Jack Reacher"
 
 
 
 

Kallt och blåsigt

Kategori:

Ja det kan man verkligen säga att det var i Helsingborg. Och även hemma när jag kom med tåget för en timme sedan. Men blev upplockad och skjuts till Ica, synd jag skulle möta mamsen och inte rakt hem. Ja ja en liten bit skjuts är ju aldrig fel.
 
Nu finns det en viss person som vill dricka vin med mig ikväll, men det är inte jag så pigg på faktiskt. Hade hellre druckit det tillsammans med..hehe..ja du vet vem du är segis..haha.
 
Men tror det blir en lugn fredag, känner inte för att ge mig ut mer idag i alla fall, och nog inte ens för nåt sällskap. Men skulle den där segisen mot förmodan höra av sig så är det ju nog inte nej personen får, tror jag..haha
 
 
 

Härliga fredag

Kategori: Jag o min vardag

 
Helt underbart och vakna upp kl: 06.00 och känna sig pigg och utvilad, trots att jag bara sovit 4 timmar och egentligen behövde gå upp förrän halv 7. Men det är ju fredag och då känns det extra härligt. Och dessutom så skiner solen redan utan ett enda moln på himlen.
 
Även skönt att mina magkramper lättat, så jag tänker inte äta något innan jag ska bege mig till bussen, bäst så. Har ju bara kort dag på kursen för en "återkoppling" som vi har varje fredag. Hemma runt 12.30 eller 13.30, så lite frukt i ryggsäcken blir bra.
 
Funderar på att gå till en piercing/smyckes butik i Helsingborg när jag slutat och leta efter nya ringar till öronen. De jag har nu har ju en ring strulat och trillat av med jämna mellanrum, men idag flög 2 ringar av, fastnade när jag fixa håret. Jävla skit
 
Idag känner jag mig lite sugen på vin, fast tror att de ändrar sig när kvällen kommer för det var himla skönt att vara hemma och ta det lugnt helgen som gick, så varför inte köra på en repris då.
 
Ha en underbar dag alla ni där ute
 
 
 
 
 

Inte här idag

Kategori: Jag o min vardag

 
Inte min dag idag så jag kommer inte o blogga, är bara här lite snabbt. Min IBS krånglar så jag har några fruktansvärda kramper, ligger mest i fosterställning i sängen. men äntligen fått i mig lite mat, får se hur de går. Det kom igår vid middagstid och bara blivit värre o värre, hoppas de släååt till imorgon.
Ibland kan de hålla på många dagar. Hoppas verkligen det inte är så denna gången
 
 
 
 

Eftermiddagen avklarad....

Kategori: Dagens midda

 
 
...och nu är de kväll.
 
Suttit ute i det fina vädret några timmar med Linda, hennes mamma, syster och alla barnen.
 
Och nu är maten i magen.
 
Stekt kycklingfilé, hemmagjord mos och grönsaker
 
 
 
 
 
 

Vill inte vara inne

Kategori: Jag o min vardag

 
Hemkommen från ett möte i Klippan som gick bra, alltså ingen kurs idag. Hade min lilla "fru" Linda med mig. När vi satt på bussen hem blev jag sugen på vin på vår äng..haha..men såklart blir det inte så, inte en onsdag när man ska upp halv 6 imorgon. Och inte blir det till helgen heller för då ska vi tydligen vara hemma igen säger "frugan"..hmm..som om hon bestämmer över mig då..haha!! Nä men, bättre och spara pengarna eftersom vi snart ska utomlands. Kan ni gissa var vi ska? haha..bara Danmark ju..haha.
 
Så riktigt härligt väder idag, synd de blåser bara. Men de är ändå så pass så man bara vill vara ute mest hela tiden.
Får väl se om jag gör nytta här hemma eler hänger med Linda till sin mamma och sitter ute där.
 
 
 

Lite gott idag med då

Kategori: Dagens midda

 
 
Stekt snitzel, råstekt potatis, egen vitlöksdressing och lite tomat o gurka
 
 
 

MIF är bäst, men.....

Kategori: Jag o min vardag

 
Men måste ändå berätta en kul sak.
 
Håller ju inte på Rögle i hockey, men måste berätta en kul grej. En av coacherna på min kurs är vänster backen fredrik persson, han spelade med dom 2004-2008
 
Härligt väder idag igen, vinterjackan har nu semester för gott, eller ja i alla fall till november eller nåt. 12 grader varmt klockan halv 6 i morse, kan ju inte bli bättre.
 
Och nu funderar jag skarpt på att ta mig en PW i skogen och känna av våren riktigt ordentligt
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett mail som gjorde min dag

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Så härligt, för några veckor sedan hitta sajten "matgladabarn" min matblogg och ville ha in mina recept där, vilket det blev, och nu har hittarecept.se gjort likadant o skrivit till mig så här..." att dom uppmärksammat min blogg tack vare kvaliteten på mina goda recept" och vill få tillstånd att länka min blogg till deras sida...känns hur roligt som helst. De går framåt nu minsann och jag kan inte beskriva min lycka med ord.
 
Har ju alltid gillat matlagning och att experimentera inom detta området, och än idag har jag aldrig nånsin misslyckats med nåt jag komponerat ihopa. Och nu vill andra sajter ha mina recept och länka min matblogg och dela med hela Sverige, hur skoj är inte det då. Kan det bli bättre..nä tror inte det.
 
Förutom att jag skulle vilja ha min egen restaurang, plus ge ut en kokbok. Men vem vet, de kanske kommer en vacker dag. Inget är omöjligt enligt mig
 
 
 
 
 
 

Borta bra men hemma bäst

Kategori: Dagens midda

 
Har varit en trevlig och givande eftermidda på kursen med trevliga kurskamrater, men även skönt och fått komma hem igen. Har i stort sett endast hunnit med middan som bestod av, köttfärslimpa, hemmagjord potatismos och grönsaker såklart.
 
Nu blir det en dusch och sen lite TV...Halv Åtta Hos Mig, Morgan & Ola-Connys resa får man ju inte missa, dom är ju några så härliga karaktärer..haha. Oxå Hannibal och sen blir de väl försöka sova eftersom jag ska upp 5 imorgon.
 
 

Go'morron

Kategori: Jag o min vardag

 
Fast jag varit vaken ett tag.
 
Härligt väder, 11 grader, men tyvärr ingen sol än så länge, kan ju hoppas på att den kommer fram under dagen.
 
Idag är det eftermiddag som gäller på kursen. Vilket innebär att jag idag är hemifrån i ca 6-7 timmar o mitt dilemma är vad jag ska ta med mig och äta. Kan ju lixom inte äta frukost vid 8-9 och sen inte äta förrän jag kommer hem. Lite många timmar..men, ska väl komma på nåt jag kan äta antingen på bussen/tåget in eller när jag kommit in till Hbg eftersom jag kommer in en halvtimme innan vi börjar.
 
Det tråkiga nu är att åka buss, för jag blir ju åksjuk. Tur att det bara är till Åstorp och inte hela vägen in till Helsingborg, då hade det gått åt många åksjuktabletter. Tänker prova utan idag och se hur de går. Annars får jag köpa såna om det inte funkar.
 
Ha en bra dag alla läsare, vänner, ovänner (haha)
 
 

Funkade idag med!!

Kategori: Dagens midda

 
 
Fick tomatsås kvar från igår när jag gjorde pizza, så jag körde den kall till min midda idag. Och fy fasen så gott. Denna såsen kommer jag att använda till mycke, tänker sommar och grillat, så gott det måste bli då till kött.
 
Stekt snitzel, pasta, tomatsås och grönsaker blev det idag
 
Såsen hittar ni här i mitt pizza receptet
 
 
 

Aldrig sett en så nära

Kategori: Jag o min vardag

 
Grannen kom hem och fullt med folk med dom. Jävla liv och hög musik. Jag går ut på balkongen för att höra var de kommer ifrån, om de är familjen ovanför mig eller han på 3e våningen. Hör något i soprummet (vi har ett öppet sådant i en f d carport), trodde de kanske var katter som slogs eller nåt.
 
Men de var det inte, utan ut därifrån kommer det en räv med en påse i munnen och har väldigt bråttom iväg. Har aldrig nånsin sett en räv på så nära avstånd. Jag bor på första våningen så de var precis nedanför min balkong.
Synd jag inte hann hämta kameran.
 
Om någon av er som läser min blogg bor vid mig så får ni gärna sprida detta vidare till de som har katter som springer ute, så inte räven tar dom.
 
Ja här lär ju inte bli nån sömn inatt i alla fall. För sånt väsen har jag nog aldrig varit med om att någon granne haft. Men det heter väl ge igen en annan helg..haha.
De bara dönar in fler och fler folk, vilket man hör i trapphuset....*suck*!!
 
 
 
 

Detta gjorde jag bra

Kategori: Dagens midda

 
Alltså måste skryta lite nu..haha...WOW vilken pizza jag gjorde ikväll, så jäkla god och saftig och en tunn spröd botten. Dessutom gjorde jag en ny tomatsås som blev så god så den tänker jag köra till pasta oxå. Mums alltså
 
Tomatsås, färs, rå lök, vitlök, svamp och ost blev det idag
Mäktig som bara den, så jag ska slica och frysa in
 
Receptet ligger i min matblogg
 
 
 

Partytime???

Kategori: Jag o min vardag

 
Jaha då ringde telefonen och man blev bjuden på en fest med ca 100 pers, gratis mat och dryck och dessutom skjuts dit och hem. Ingen dålig inbjudan det. Men jag tackade nej eftersom jag bestämt att denna helgen verkligen ska vara lugn och vit. Har ju kört 11 helger på rad så en paus är välkommen. Även om det var ganska så frestande..haha. Så vad tror ni, att jag ändrar mig och åker eller stannar hemma..haha...jag vet att jag kommer att bli hemma så kvittar de hur mycke ni vet att jag kan ändra mig på bara några minuter..haha.
 
Idag är det hemma som gäller. Och vet ni, alla städning är klar, plus pizzadegen står på jäsning så snart ska min kurrande mage få mat, eller snart och snart, men om en timmer cirka.
 
 
 
 
 
 
 

Hjärtegott

Kategori: Jag o min vardag

 
Gjort våfflor som eftermiddagsgott, mums var de....men blev utan både grädde och sylt för det hade jag inte hemma. Men gör inget, gott ändå..och min IBS krånglar ändå om jag äter grädde så.
 
Mitt eget recept såklart o detta hittar ni i min matblogg
 
 
 

En blandad lördag

Kategori: Jag o min vardag

 
Vaknade halv 6 i morse och tänkte bara..nej, nej inte nu...lyckades somna om efter ett tag, så 9 kom jag upp, så skönt och vakna upp pigg och känna att man inte var ute och festade igår, även om jag aldrig blir bakis som ni vet.
 
Nu är det full rulle hemma hos mig. Och vet ni, nu är disken tagen, så nu behöver ni inte "skälla" på mig mer..haha. Har även vikt in all tvätt från igår. Vågar ju inte hänga på tork i torkrummet i tvättstugan pga massa småtjuvar i detta hus, trist men sant. Tur det finns torkställning, har 2 st från JYSK.
 
Nu är de damma, plocka undan och sortera lite kvar, städa toa, plus dammsuga och torka golven. De där med fönster och gardiner blir nog inte idag, inget roligt väder för detta. Får väl se imorgon.
 
Vet ni vad jag ska göra ikväll som jag inte gjort på år och dar? Jo, en hemmagjord pizza. Eller vänta, det berätta jag kanske igår ja..haha..har bra minne, men de där med vad jag skriver i bloggen kommer jag inte alltid ihåg, är ju så spontan i mitt skirvande, planerar aldrig vad som komma skall.
 
Och när allt är klart så ska jag belöna mig med pizzan och film
 
 
 
 
 
 

Assassin's Bullet

Kategori: Filmtips

 
Såg en film igår som jag tyckte var rätt bra, vill dock inte säga nåt speciellt om den för då är det lätt att jag avslöjar det bästa ju. Bättre ni får titta själv och lista ut varför och vad.
 
Men med i filmen finns bl a Christian Slater och Donald Sutherland
 
Handling:
Robert Diggs lämnar sitt gamla live som agent hos FBI, och flyttar till Sofia i Bulgarien. Han plågas av skuldkänslor från hans frus död och han vill fly de hemska minnena. När terrorister som finns på USA:s "Most Wanted"-lista mördas, föreslår FBI och CIA att Diggs tar sig an fallet. Efter övertalning från den amerikanska ambassadören i Bulgarien går Diggs med på att gripa in. Han påbörjar en diger jakt på mördaren, och i samma veva möter han en rödhårig magdansös, Ursula. De utvecklar en passionerad romans, och Diggs kan äntligen lämna minnena från sin frus död bakom sig. Men ju mer personligt involverad han blir desto fler blir frågorna: Vem är Ursula? I hans yrkesroll vänder saker till det bästa, men hans privatliv tar en otäck vändning.
 
 
 

Fredag var det ja

Kategori: Jag o min vardag

 
Nu har jag fått tvättat, varit och mött mamma vid tåget som kom från sjukhuset och tagit en runda på Ica. Vi fyllde varsen burk där från salladsbaren, måste ju testas, dock blev det nästan för en 50 lapp 11.90kr/hg, men riktigt gott. Åt inte upp allt, sparar lite till senare för de var rätt mäktigt.
Inget jag kommer att köpa alltför ofta med tanke på priset, men en å annan gång kan man väl göra det i alla fall.
 
Oxå var det ju fredag och jag är och förblir hemma, ska faktiskt inte göra ett dugg mer idag, mer än lata mig, till och med disken från igår står där ute och surar..haha...fy på mig, händer ju inte till vanligheterna att jag slarvar så, men jag vill faktiskt skita i allt i hemmet just idag..haha. För imorgon så ska jag ju städa och sånt som jag ju berättade tidigare idag.
Ja ja, skäll på mig att jag inte tar disken, de tål jag..haha..finns säkert andra som bara diskar en gång i veckan. Man SKA diska varje dag anser jag, men gör man inte det så får man åtminstone skölja av allt så de inte finns några rester och sånt skit, och så är de i mitt kök just nu, inget kan lukta eller dra till sig smådjur, så de så...viktig info eller hur..haha
 
Förresten ska nog göra egen pizza imorgon, plus baka pitabröd som sedan ska frysas in och tas fram vid behov och fylla med massa gott, t ex när jag går eftermidda och kommer hem sen kväll från kursen, perfekt och äta på tåget in, eller nja buss från och med måndag ju med byte till tåg i Åstorp, pga banarbete fram till i september
 
Nu ska jag välja ut lite filmer jag ska se ikväll, men först blir de nya serie avsnitt som måste ses. Ja ni vet ju hur många serier jag följer.
 
Hörs nog inte mer idag så önskar er alla en trevlig fredag, så hörs vi imorgon...bye bye
 
 

3 timmar för 20 min

Kategori: Jag o min vardag

 

Nu ska ni få höra om dagens heltokiga förmidda. Tur jag har tålamod och aldrig blir irriterad och sådant där.

Började med att gick till stationen vid 8 för att ta tåget till Helsingborg 08.21. Då börjar tanten i högtalarna meddela varannan minut om att tåget står stilla pga tekniska problem och detta håller på till ungefär 08.45 då är de tiden 09.09 som gäller. Då kommer jag på att det går ett annat tåg 08.53 så de tåget hoppar jag på. Landar i Helsingborg 09.35, kommer upp till kurslokalerna 3 min senare. Tur väl ligger denna byggnad så nära Knutpunkten.

Där har alla deltagare med "läraren"  genomgång hur veckan gått och varit.

Kl: 10.05 säger "läraren" att vi kan gå och dricka kaffe (tvi vale..haha) om vi vill och sen gå hem. Och då reser jag mig upp och bara..."hallååå jag har varit här i 20 min och mitt tåg går 10.17"...och alla bara mena på iväg med dig nu så du hinner. Och jag hann med det tåget och är alltså hemma igen.

Haha, lönt och åka dit för 20 min..men, men..har i alla fall varit närvarande och visat mitt intresse.

Och nu är de helg...jiiippiiiie...mätte Linda på vägen från stationen och prata lite, och vi ska verkligen vara hemma denna helgen. Hon är sjuk och jag känner absolut inte för nåt festande. Så tänkte ta helgen till att putsa alla fönster och byta gardiner, ja om de inte är alltför dåligt väder. Plus städa en del såklart.

Har lite filmer oxå som jag gärna vill se.

 

 

 

Hemma igen........

Kategori: Jag o min vardag

.........och vi fick sluta nästan en timme tidigare idag. Idag har de mest varit massa snackande mellan oss kursdeltagare, vilket var trevlig, särskilt och få lära känna de andra lite bättre ju. Verkar vara ett härligt gäng.
 
Fick oxå veta att vi om fredagar börjar först kl: 9.15, alltså en timme senare än schemat säger, plus att fredagar är att stämma av ang veckan. Så gissar på att jag är hemma vid midda imorgon, härligt när de är fredag och allt.
 
Idag orkar jag minsann inte göra någon midda plus inte tid, har massa på tv jag ska se...ovanligt va..haha..
Bl a .Halv åtta hos mig, Revenge, Beauty and the beast
 
Så hittade en fiskgratäng i frysen, sååå god från Ica...och så här ser den ut om ni vill veta, endast 10 kr och det har den kostat i flera veckor nu, kanske skulle köpa hem några till. Billigare midda får man nog leta efter lixom.
 
 
 
Tror inte de blir mer bloggande idag faktiskt. Som sagt midda, en dusch o sen tv för hela slanten tills mina ögon blir trötta. Ska ju upp halv 7 imorgon så
 
 
 

Go'morron

Kategori: Jag o min vardag

 
Varit vaken en stund nu och var är solen, hoppas den kommer senare. Idag är det eftermidda som gäller på kursen ju, så tänkte ta och fixa lite smått innan jag ska iväg med tåget, plus måste göra mat o ta med mig, får nog bli en kasslersallad känns det som.
 
Usch, idag är en sådan dag jag hellre hade stannat i sängen under täcket och kört ett filmmaraton, så härligt det hade varit.
Började på filmen "The Thompson" igår, men hann inte klart pga att mina serier på tv.

Detta läste jag om den och de stämmer verkligen att där är Tarantino över den även om jag bara sett halva:

"The Thompsons" är den fristående uppföljaren till succérysaren "The Hamiltons" och har beskrivits som ett möte mellan Twilight och Tarantino.

Efter ett gigantiskt blodbad tvingas familjen Thompson fly till England för att finna en uråldrig vampyrklan som lärt sig att leva bland människorna.

Får bli att jag kollar klart den imorgon för denna helgen ska bli en lugn helg, har festat varenda fredag 12 helger på raken nu så en paus är valkommen och denna gången får ingen med mig ut. Nu är de STOPP, hör du de Linda..hahahaha

 

 

 

 

Var tar tiden vägen

Kategori: Jag o min vardag

 
Kom upp 5 i morse och varit i Helsingborg på förmiddan. Sen efter det har det varit full rulle med städande, ärenden och annat smått och gott. Nu står ugnsbakad falukorv i ugnen och gottar sig och potatisen till mosen kokar, om ca 10 min ska min vrålhungriga mage äntligen få lite mat. Och klockan är strax över 4. Var har denna dagen tagit vägen, den har bara rusat iväg. Skönt att jag inte börjar kursen förrän kl: 13 imorgon, så hinner jag med lite på förmiddan oxå eftersom jag inte är hemma förrän sent på kvällen
 
Massa serier på TV idag som jag följer: Halv Åtta hos mig, Finalen i mästerkockarna, vem vinner tror ni Carl eller Jenny, tycker båda är lika värdiga vinnare. Hmm, de är nåt mer på tv som jag missar nu tror jag, ja just de ja..Grey's Anatomy och och..hmmm...står still, måste jag kolla min tv tidning tro..japp så får de bli............................................................................ååååå Chicago fire ju med snyggingen..hehe..hur fan kunde jag glömma det..haha
 

88:an

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Fick huvudvärk för några timmar sen, riktigt sprängande som migrän, tog 2 panodil o la mig i mörker men kände efter ett tag att de var kört. Gick upp och tog lite av glassen jag köpte idag. Valde att testa 88:an, tog bara halva paketet. Men tyckte inte att den var någon höjdare faktiskt. Visst den gick ner, men tror inte jag kommer o köpa den fler gånger.
 
Att jag tog glass är för att jag kom på att många gånger när man äter nåt riktigt kallt så går ju de rakt upp i huvudet, och vet ni vad...det gjorde det oxå. Och puts så var nästan huvudvärken borta. Men inte riktigt, så jag ska se "The Following" på TV 4 kl: 21.00 och sen släcka ner och blunda tills jag somnar. Ja när nu de blir med tanke på vilken nattmänniska jag är. Har så svårt och somna tidagre än vid 1-2 tiden. Men ska ju upp halv 6 imorgon och åka till kursen i Helsingborg, och vill då rakt inte vakna med smärta. Så håll tummarna nu för mig att jag vaknar utan att det gör ont.
 
 
 
 
 
 
 

Dagens storkok

Kategori: Dagens midda

 
 
Har idag gjort storkok på köttgryta (kött, morot, svamp, selleri, purjolök), åt de till midda med potatis och frös in i 4 burkar/portioner.
Såklart jättemumsigt, Marie misslyckas aldrig med sin matlagning....skryter jag..haha..nä jag har ju rätt...haha.
 
Oxå har jag fixat en kasslersallad att ta med till kursen imorgon.
Kassler, tomat, gurka, isbergssallad, romansallad och majs
 
 

GB X 4

Kategori: Jag o min vardag

 
Billig glass på Ica, 5 kr paketen, eller rättare sagt 2 st för en tia.
Av dessa 4 jag köpte har jag endast provat krossad choklad, som varit min favorit i många år. Hoppas de 3 andra oxå är goda. Päronsplitt måste vara hur god som helst.
Har hört från andra att 88:an ska vara god.
 
 

Mmm slurpelislurp

Kategori: Okategoriserat

 
 
Påskmust är så gott att det kan vara svårt att hejda sig ibland!
 
 
 
 
Fast måste säga ändå att julmust är godare.
 
Nä nä, försök nu inte o säga att de smakar likadant, must som must, för de är sååå fel o de går inte o få mig att tycka som ni..hehe!!!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saxen har varit på besök

Kategori: Tankarna flödar

 
Go'morron härliga soliga tisdag!!
 
Som jag berätta igår så är jag ju ledig idag/hemmastudier. Så jag ska passa på att städa genom mitt hem ordentligt. Plus sortera ut saker som jag inte behöver och lägga ut på tradera, bättre de gör nytta hos nån annan än att ligger här o skräpar.
 
Usch, vet ni vad jag gjorde igår. Jag klippte mig, jag gör ju detta på egen hand ända sedan 1990, ogillar verkligen frisörer för de tar alltid för mycke. Min mamma klippte längden innan, men sedan nåt år tillbaka upptäckte jag att jag klarar detta själv. Mitt hår är ju uppklippt i etapper så att säga men med lång lugg. Så igår tog jag ca 1 dm på det långa..hjääälp..haha..men jag behövde detta då de var så långt att varje gång jag satte mig så satte jag mig på det, brukar klippa så att jag inte kan göra detta, och nu är det gjort, även om det var en mardröm att göra det..haha!! Ja tanken blir så när man har äkta hår o inte fejk. Men ja ja de växer ju ut igen!!
 
Fick ett mail idag med som gjorde att jag blev riktigt besviken på en viss person (du vet vem du är), tänker inte gå in närmare på vad det gäller. Men vet att jag har rätt när jag säger att denna personen är riktigt korkad och att personen håller med innerst inne.
Varför kan inte folk förstå sitt eget bästa, det heter ju att man gör misstag och lär sig av detta. I alla fall är det så jag fungerar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De mailet satt perfekt

Kategori: Jag o min vardag

 
Fick ett mail för några timmar sedan om att jag är ledig imorgon och behöver alltså inte åka in till Helsingborg. Eller rättare sagt så är de hemmastudier som gäller. Fast valet finns oxå att åka in dit och sätta sig. Men för min del så väljer jag nog att stanna hemma.
 
 
 
 
Vilket betyder att jag kan fixa här hemma när jag tar pauser. Förena nytta med nöje heter ju de. Kan de bli bättre...nä jag tänkte väl de
 
 
 
 

2 juli 2008

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
 
Ja nu undrar ni väl vad datum i överskriften betyder och samma talet 3000.
 
Men så här är de, den 2 juli 2008 startade jag denna blogg, och var väl inte så flitig de första 2 åren om jag inte minns fel.
 
Sen det här med 3000 är antalet inlägg jag gjort fram tills nu sen jag startade bloggen.
 
En dag ska jag minsann börja läsa igenom alla dessa inlägg, kan nog bli kul och spännande. Har ju hänt ganska mycke på dessa snart 5 åren.
 
 
 

Ooops fredagen/helgen som gick

Kategori: Fest/Party

 
Den har jag glömt och berätta om ju.
 
Linda och jag fick en ensam fredag hemma hos henne vilket vi gillade. Blev massa vin och bowling, som vanligt eller..haha..men det är ju så himla kul ju.
 
Därefter tog vi tåget till Klippan för att prova på en ny pub som heter "Rackis", men vi gick först bortom Harrys, och det var ju bara och glömma att gå in där, helt smockat med folk. Och 2 tv apparater där den ena visa fotboll o den andra hockey.
 
Så vi gick o letade upp Rackis istället, var typ inga folk när vi kom. Verkar som folk även där går ut lite senare precis som vi gör hemma. Tog väl en timme cirka så börja de komma folk. Lite kul för vi satt längst in i en hörna i varsen soffor och så fort de kom in folk så titta dom lite extra bort mot oss, nog kanske inte så konstigt, vi var ju ansikten de aldrig sett där innan..haha.
 
Men det var ett himla mysigt och trevligt ställe och bestämde oss för att åka in dit fler gånger. Synd bara att sista tåget går hem kl.00.50 när stället stänger kl. 01.00, får väl jaga fatt på nån som kan hämta oss på natten nästa gång, endast 17 km från Perstorp ju.
 
Bilder? Tror Linda har nån i sin telefon, min är så knäpp nr de gäller och ta foto i halvmörker, varför vet jag inte, men de går bara inte. Trist
 
 
 
 
 
 

Hemma

Kategori: Jag o min vardag

Äntligen hemma och nu ska de röjas osv här hemma, tänkte ju göra det på onsdag men känner för de nu och då är de lika bra att köra igång. När rätta känslan är där så är de ju som bäst.
 
Så hur har er dag varit, eller den är kanske inte slut än? Min har varit helt ok. Klagar inte, men å andra sidan klagara jag aldrig. Allt är som de är ju. Antingen trivs man eller inte. Fast jag trivs alltid.
 
Nu serie börjar på TV ikväll oxå.."Hannibal" på kanal 5, och den måste jag spana in. Serietokig som jag är
 
 

Ny vecka

Kategori: Jag o min vardag

 
Bara jag som tycker veckorna rusar iväg? De går skitfort nu ju. Men gör inte så mycke, för har massa kul inplanerat med min "fru" Linda. Nä vi är inte gifta på riktigt, jag är hetero som ni vet, men vi är varandras fruar ju eftersom vi är best friends forever lixom.
 
När jag åker till kursen på förmiddan så åker jag vid 7.20 och hemma 13, men när tågen slutar gå från och med 15 april blir de att åka 30 min tidigare på morgonen.
 
Eftermidda innebär tåg vid 12 och hemma 17 el 17.30, när tåg slutar gå 15 april åker jag 30 min tidigare hemifrån
 
Och mitt schema ändras varje vecka, men variation är bra, även om det hade varit bättre och åka tidig morgon varje dag.
 
 
 
 

Hit o dit o fram o tillbaka

Kategori: Jag o min vardag

 
Oj vilken dag och den är inte slut än...stressssssssssss
 
Gick upp 5, Tog tåget till Helsingborg lite över 7, var på kursen 8-11, blev bara inskrivning och schema idag. Kom av tåget hemma vid 12, sen vidare till Futurum, där jag jobbat som arbetsledare för några år sedan. Träffade chefen och prata lite. Slog följe med bästisen Linda, Ica en runda och kom hem för en liten stund sen. Då var de bara ut igen och fånga upp mitt goa vin..haha. Och nu har jag äntligen fått i mig lite mat, laxsallad, hade ju inte ätit på 9 timmar.
 
Och nu har Linda lurat mig till att dricka vin ikväll..haha. Så snart dags och kasta in min kropp i duschen för att sedan bege mig till henne för gott vin och bowling och senare ikväll lämnar vi Perstorp för en utgång på annan ort, var får bli en hemlis till imorgon eller nåt...snällt va..hahaha
 
 
 
 
 
 
 

Pigg och vaken???

Kategori: Jag o min vardag

Jadå, klart jag är trots endast knappt 5 timmar sömn. Men det ska jag nog klara mig på som alltid. Snart dags och bege sig till Helsingborg. Min kurs börjar idag, eller tror det mer är inskrivning och massa info, plus får mitt schema över vilka tider jag ska gå där om dagarna.
 
Börjat ljusna ute nu, hoppas det blir lika soligt och varmt som igår. Just de ja, det är ju fredag oxå idag...yehooooo säger man väl då eller hur..haha.
Men denna helgen blir faktiskt lugn för mig, bestämde jag redan förra helgen, plus att nu går jag ju på starka penicillin och den kuren vill jag ju inte äventyra.
 
Nähä borsta gaddarna och sen iväg...Men först vill jag önska er alla en bra dag
 
 
 
 

Bloggen framöver

Kategori: Okategoriserat

 
Hoppas verkligen att min blogg inte blir alltför mycke lidande för att jag nu kommer att vara borta ett
x antal timmar en tid framöver. Ska göra mitt bästa för att hinna med. Vet att man kan göra tidsinställda inlägg här, men känns inte lika kul som att skriva i nutid. Men risken finns ändå att jag kommer att utnyttja detta då och då.
Superbra att det finns att göra så.
 
 
 
 
 

Fullt ös medvetslös

Kategori: Jag o min vardag

 
 

Full rulle idag. Varit ute i massa ärenden igen. Bland annat hämtat ut min penicillin och köpt månadskort. 960 kr för 30 dagar mellan Perstorp-Helsingborg, inte det billigaste, men värt varenda öre nu när jag ska få gå en kurs. Fast sen är det så att man har en egenavgift på 600kr, allt över den får man tillbaka, vilket är riktigt bra, så blir de inte så mycke ändå

Förresten man betalar nu 10 kr för själva jojo kortet, bara för att folk kastar dom överallt, kanske kommer och funka så folk inte gör detta längre. Rätt bra kan jag tycka, för då får man ju skylla sig själv om man får betala för ett sånt varje månad.

Även om 10 kr kanske inte är så mycke pengar för en del.

Nähä nu ska jag springa upp till mamsen med hennes varor, hon ligger ju sjuk och då ställer jag såklart upp och gör sånt hon behöver ha gjort.

Sen blir det hem igen och röja och fixa lite mer. Typiskt och ha massa och göra dagen innan man ska börja kursen, fast så är det nog alltid för alla.

Många tror man har så mycke dötid när man är arbetslös, men det har aldrig jag. Har alltid massor och göra, ibland så mycke så man undrar hur man hann med allt när man jobbade. Mitt senaste jobb var ju på en plastfabrik och jag jobbade ju oftast inte mindre än 60 tim/vecka där.

 

Nähä säger jag igen, nu måste jag verkligen sätta fart

 

 

 

Ingen rolig pärs

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Hemkommen från vårdcentralen. Fick en ung trevlig kvinnlig läkare. En man verkligen kunde prata i lugn och ro med och berätta och hon engagerade sig och ställde massa frågor.
Hennes undersökning av den s k cystan var så gott som smärtfri. Men sen gick hon och hämta en annan läkare för att rådgöra och han var inte snäll...haha.
 
Han stack in en kanyl i bölden och de sved till, sen gjorde han de en gång till men denna gången slet han upp hela så den blev helt öppen och f fan vad de gjorde ont och de fick han höra oxå..haha... och sen in med en tops rakt in i hålet som nu är 2 cm djup och det gjorde ont kan jag säga, plus att han klämde och tryckte för att tömma den..aj aj stackars mig ju..haha.
Topsen togs för odling för att kolla upp vad det kan vara. Så nu blir det penicillin, stark dos, 3 ggr per dag i en vecka, plus penicillin salva till såret.
Nån gång nästa vecka får jag veta om det är nåt allvarligt
 
Den andre läkaren sa att nu skulle den försvinna, jag svara att jag kommer ihåg vad han lovat och vi båda skrattade. Det är så de ska vara mellan läkare och patienter.
 
Har ont nu, men de kommer ju och släppa snart igen. Hoppas i alla fall på att provet inte visar nåt allvarligt och att jag inte får bölden igen nästa vecka.
 
Om detta är fallet så blir de en operation under narkos.
 
Så nu får ni hålla tummarna för mig för att jag ska bli fri från detta utan operation.
 
Ni kan läsa om det hela via länken här under om ni är nyfikna på vad det är
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go'morron torsdag

Kategori: Jag o min vardag

 
Sista lediga dagen idag. Imorgon är det dags att börja resa in till Helsingborg för att gå en kurs via AF. Får även då veta mina tider jag ska gå därinne. Men starten går med upp halv 6 och sedan ta tåget vid 7-tiden.
 
Nu ska jag göra slag i saken och ringa vårdcentralen ang min bula jag fått varje vecka i 2 månaders tid, 9e gången den är här nu, smärtan är olidlig innan den spricker. Hoppas de kan hitta felet så jag slipper detta varje vecka. Det skumma är att den kommit varje torsdag. Men nu kom den redan igår när det var onsdag. Så passar ju bra att kunna visa upp den innan den spricker.
Bara det inte blir operation, vet många som fått göra detta och att läkningsprocessen efter tar tid pga öppet sår som ska läka innifrån och ut efteråt.
Ja ja först vc sen får man se.
 
Härligt väder idag igen. Sol och inte ett moln på himlen
 
 
 
 

Goda gärningar

Kategori: Jag o min vardag

 
Hmm och grrrr...var ju inte alls nån Martin Björk på kanal 5 i morse. Jävla sätt, jag som ville titta på min snygging..haha. Nåja nu fick jag ju renbäddat, dammsugat, torkat golv och annat bra.
 
Mamma ligger sjuk och kräks och har sig så tänker göra henne glad genom att ta hand om hennes tvätt eftersom de är idag hon ska tvätta, plus ta cykeln upp till Netto och handla till henne, behöver ju lite varor själv med så.
 
Så jävla underbart väder idag igen, solen skiner och inga moln på himlen, undrar om man kommer att få lite vårkänslor kanske. Fast man ska nog ta det lugnt, för det är utlovat snö till helgen. Och vad tycker jag om det...helt okej faktiskt även om jag nog vill ha massa mer vårtecken nu och lite värme, trött på vinterjacka som jag är, men de är för att jag inte gillar och ha massa kläder på kroppen, varmblodiga jag som aldrig/sällan fryser.
 
Nähä, go midda på er..nu ska jag göra mer nytta minsann
 
 
 

Go'morron onsdag

Kategori: Jag o min vardag

 
Jaha då vaknade jag halv 6 idag, hmm...7 var ju min tanke, ja ja jag är pigg och glad i alla fall. Måste vända rätt dygnet innan imorgon eller fredag då jag ska börja en kurs via AF inne i Helsingborg. Ska bli spännande och se vad den kommer och ge mig för framtida karriär. Positiva jag som alltid så ser jag framemot detta utan nån större tankegång. Ska bara bli skönt och få nåt att göra efter 2 års arbetslöshet. Arbetsmarknaden ser ju inte så bra ut och det blir mindre och mindre arbeten att söka.
 
Snart helg igen och vad gäller den så blir den vit, har under påskhelgen bojkottat utestället Flamingo pga orättvisa, tänker inte gå in på det mer än med det ordet. Jävla skitställe rent ut sagt, tur dom bommar igen om ca 2 månader.
Åker hellre ut och roar mig på annan ort i fortsättningen. Denna månad är de planerat att Linda och jag ska åka till Danmark och röja en lördag, vilket jag ser framemot, massa pubar att besöka och sitta ute och slippa allt störigt folk på hemmaplan
 
Idag blir det att ordna med en del papper, iväg och köpa månadskort. Trist bara att tågen slutar gå den 15 april-8 september mellan Åstorp och Hässleholm, reperationer precis som förra året, så man får ta buss till Åstorp och sen tåg vidare till Helsingborg. Bläää är detta med buss eftersom jag blir kraftigt åksjuk. Får väl inhandla såna där åksjuketabletter på apoteket som jag hade när jag gick min Polymertekniska utbildning på Lernia 2008.
 
Just de ja, igår meddela jag på facebbok att jag tagit bort en del onödig vänner där, bl a såna som jag mest hade som spelgrannar, och eftersom jag slutat spela castleville såg jag ingen anledning att "samla" på dessa vänner. Lät ju en del vara kvar, vilket jag fick bevisat var rätt. Jag fick kommentarer om att de ville ha kvar mig som vän för att jag var rolig och att de gillar min matblogg. Sånt är alltid trevligt. Och då får dom såklart stanna kvar på listan.
Men min plan är även att lägga ner facebook, så trist att var och varannan dag så lägger en del personer ut massa negativt hela tiden, aldrig nåt positivt. Förstår inte hur man kan vara så negativ dagarna i ända. Men kan väl vara för att jag är så äckligt positiv som vissa av mina vänner säer..haha. Jo men sån är jag, jag set inte allt i svart eller vit, för mig är de färgglatt även om jag gillar svarta kläder.
Tur inte alla är likadana i alla fall, men som soagt..hur kan man vara så förbannat negativ så gott som varje dag. Förklara gärna hur man kan vara det om du/ni som läser detta är just negativ till det mesta, eller i alla fall mer negtiv än positiv.
 
Nä nu ska jag gosa ner mig en stund med Smulan (katten) och kolla Martin Björk...slurp..hehe...på kanal 5.