VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

En blandad lördag

Kategori: Jag o min vardag

 
Vaknade halv 6 i morse och tänkte bara..nej, nej inte nu...lyckades somna om efter ett tag, så 9 kom jag upp, så skönt och vakna upp pigg och känna att man inte var ute och festade igår, även om jag aldrig blir bakis som ni vet.
 
Nu är det full rulle hemma hos mig. Och vet ni, nu är disken tagen, så nu behöver ni inte "skälla" på mig mer..haha. Har även vikt in all tvätt från igår. Vågar ju inte hänga på tork i torkrummet i tvättstugan pga massa småtjuvar i detta hus, trist men sant. Tur det finns torkställning, har 2 st från JYSK.
 
Nu är de damma, plocka undan och sortera lite kvar, städa toa, plus dammsuga och torka golven. De där med fönster och gardiner blir nog inte idag, inget roligt väder för detta. Får väl se imorgon.
 
Vet ni vad jag ska göra ikväll som jag inte gjort på år och dar? Jo, en hemmagjord pizza. Eller vänta, det berätta jag kanske igår ja..haha..har bra minne, men de där med vad jag skriver i bloggen kommer jag inte alltid ihåg, är ju så spontan i mitt skirvande, planerar aldrig vad som komma skall.
 
Och när allt är klart så ska jag belöna mig med pizzan och film
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: