VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Fullt ös medvetslös

Kategori: Jag o min vardag

 
 

Full rulle idag. Varit ute i massa ärenden igen. Bland annat hämtat ut min penicillin och köpt månadskort. 960 kr för 30 dagar mellan Perstorp-Helsingborg, inte det billigaste, men värt varenda öre nu när jag ska få gå en kurs. Fast sen är det så att man har en egenavgift på 600kr, allt över den får man tillbaka, vilket är riktigt bra, så blir de inte så mycke ändå

Förresten man betalar nu 10 kr för själva jojo kortet, bara för att folk kastar dom överallt, kanske kommer och funka så folk inte gör detta längre. Rätt bra kan jag tycka, för då får man ju skylla sig själv om man får betala för ett sånt varje månad.

Även om 10 kr kanske inte är så mycke pengar för en del.

Nähä nu ska jag springa upp till mamsen med hennes varor, hon ligger ju sjuk och då ställer jag såklart upp och gör sånt hon behöver ha gjort.

Sen blir det hem igen och röja och fixa lite mer. Typiskt och ha massa och göra dagen innan man ska börja kursen, fast så är det nog alltid för alla.

Många tror man har så mycke dötid när man är arbetslös, men det har aldrig jag. Har alltid massor och göra, ibland så mycke så man undrar hur man hann med allt när man jobbade. Mitt senaste jobb var ju på en plastfabrik och jag jobbade ju oftast inte mindre än 60 tim/vecka där.

 

Nähä säger jag igen, nu måste jag verkligen sätta fart

 

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: