VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Ooops fredagen/helgen som gick

Kategori: Fest/Party

 
Den har jag glömt och berätta om ju.
 
Linda och jag fick en ensam fredag hemma hos henne vilket vi gillade. Blev massa vin och bowling, som vanligt eller..haha..men det är ju så himla kul ju.
 
Därefter tog vi tåget till Klippan för att prova på en ny pub som heter "Rackis", men vi gick först bortom Harrys, och det var ju bara och glömma att gå in där, helt smockat med folk. Och 2 tv apparater där den ena visa fotboll o den andra hockey.
 
Så vi gick o letade upp Rackis istället, var typ inga folk när vi kom. Verkar som folk även där går ut lite senare precis som vi gör hemma. Tog väl en timme cirka så börja de komma folk. Lite kul för vi satt längst in i en hörna i varsen soffor och så fort de kom in folk så titta dom lite extra bort mot oss, nog kanske inte så konstigt, vi var ju ansikten de aldrig sett där innan..haha.
 
Men det var ett himla mysigt och trevligt ställe och bestämde oss för att åka in dit fler gånger. Synd bara att sista tåget går hem kl.00.50 när stället stänger kl. 01.00, får väl jaga fatt på nån som kan hämta oss på natten nästa gång, endast 17 km från Perstorp ju.
 
Bilder? Tror Linda har nån i sin telefon, min är så knäpp nr de gäller och ta foto i halvmörker, varför vet jag inte, men de går bara inte. Trist
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: