VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Saxen har varit på besök

Kategori: Tankarna flödar

 
Go'morron härliga soliga tisdag!!
 
Som jag berätta igår så är jag ju ledig idag/hemmastudier. Så jag ska passa på att städa genom mitt hem ordentligt. Plus sortera ut saker som jag inte behöver och lägga ut på tradera, bättre de gör nytta hos nån annan än att ligger här o skräpar.
 
Usch, vet ni vad jag gjorde igår. Jag klippte mig, jag gör ju detta på egen hand ända sedan 1990, ogillar verkligen frisörer för de tar alltid för mycke. Min mamma klippte längden innan, men sedan nåt år tillbaka upptäckte jag att jag klarar detta själv. Mitt hår är ju uppklippt i etapper så att säga men med lång lugg. Så igår tog jag ca 1 dm på det långa..hjääälp..haha..men jag behövde detta då de var så långt att varje gång jag satte mig så satte jag mig på det, brukar klippa så att jag inte kan göra detta, och nu är det gjort, även om det var en mardröm att göra det..haha!! Ja tanken blir så när man har äkta hår o inte fejk. Men ja ja de växer ju ut igen!!
 
Fick ett mail idag med som gjorde att jag blev riktigt besviken på en viss person (du vet vem du är), tänker inte gå in närmare på vad det gäller. Men vet att jag har rätt när jag säger att denna personen är riktigt korkad och att personen håller med innerst inne.
Varför kan inte folk förstå sitt eget bästa, det heter ju att man gör misstag och lär sig av detta. I alla fall är det så jag fungerar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: