VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Mobbing är inte okej

Kategori: Tankarna flödar

 
Såg "Vakna med NRJ" i morse. och precis när jag slår på tv:n så är Ullared Ola-Conny där och pratar om sitt liv. Han berättar hur mobad han blivit, plus att folk kommit fram och kommenterat programmet "En stark resa" på ett fult sätt. hans svar har då varit "ni har väl fler kanaler att titta på"...ett mycke bra svar.
Oxå berätta han att han träffat en kvinna, ja puma som Björken kalla henne.
 
Programmet börjar igen på måndag och jag tycker det är kul att få följa hans o Morgans äventyr. Och som han sa att filmarna klipper och tar fram de sämsta ibland.
 
Hoppas verkligen att folk slutar mobba Ola-Conny i sina statusar på facebook, även om de inte sett NRJ. För är de något jag verkligen hatar så är de mobbare, och jag som person har verkligen inte hat inom mig. Men att vuxna människor mobbar är hemskt, de ska föregå med gott exempel för barnen, ja nästa generation.
Visst, sen kommer alltid barn att mobba, men de lär sig med åren att man inte ska och sen slutar de flesta. Att mobba är ett typiskt beteende för osäkerthet, avundsjuka, dåligt självförtrende, grupptryck osv.
 
Så ni som läser detta och är medvetna om att ni mobbar...SNÄLLA SLUTA GENAST!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: