VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Roligt besök

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Nu ska jag snart bege mig för att möta upp mamma och mormor vid bussen, så de slipper bära hennes bagage. Mamma har varit och hämtat mormor i Malmö som kommer ända från Trelleborg. Hon ska vara här nu över helgen. Ska bli kul, träffar ju bara henne typ en gång om året. Blir så när man inte har körkort och inte kan stanna över natten där. Ska i alla fall bjuda dom på midda i helgen och baka nån god kaka som dom kan ha till sitt eftermiddagskaffe.
 
Förresten härligt väder idag, skönt med lite sol och lite varmare, även om de varit varmt fast de varit grådassigt. 
 
Igår trodde jag de var tisdag och idag känns det som fredag, hur snurrigt är inte det då. Fattar inte varför jag rör till veckodagarna på det viset. Kan det vara för att de rusar iväg så fort så man inte hinner med.
Ja ja, imorgon är det i alla fall fredag och helg. Undrar hur den kommer och bli. Inget planerat som oftast, vill ta allt som det kommer. Vem vet, kanske jag får känna mig lika nöjd som helgen som gick. Fast kunde ju varit lite mer nöjdare faktiskt..haha...finns inget stopp hos mig lixom..haha..ja ja dig de gäller fattar vad jag menar. Bara och relatera till en viss låt, så har man hela paketet..haha.
 
Nu ringde mamma och deras buss är här om ca 30 min, så får väl gå och klä mig, ja jag sitter i typ pyjamasen än fast jag gick upp vid 8, skönt och kunna göra så ibland.
Har faktiskt gjort nytta och diskat och plockat undan och sånt där, så de så...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Emilie säger:

    Hej!

    Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

    Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

    För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

    Med vänlig hälsning,

    Emilie
    Hittarecept.se

    Svar: Hej! Tack vad kul att ni hittat denna bloggen. men jag en blogg till med bara recept, som redan finns länkad hos er. Detta är min privata blogg, så de blir mer att jag lägger länkar till mina recept i min matblogg i denna, än att jag lägger ut massa recept
    shaminelle

    2013-07-04 | 12:25:43
    Bloggadress: http://www.hittarecept.se
  • Emilie säger:

    Hej!

    Ahaa, toppen. Då kanske det är bäst att låta det vara som det är :)

    Kul att du har med din andra blogg!

    Mvh,
    Emilie
    Hittarecept.se

    Svar: Ja de tror jag med, men tack så jättemycke för visat intresse :)
    shaminelle

    2013-07-05 | 11:18:38
    Bloggadress: http://www.hittarecept.se

Kommentera inlägget här: