VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Hit och dit, och fram och tillbaka

Kategori: Jag o min vardag

 
Idag har jag då gått tillbaka till min kurs efter lite sjukskrivning, ja ni vet ju varför. 2.5 timmar har jag och 3 andra promenerat runt i ett industri område på förmiddan och utfört en marknadsundersökning. Gick mycke lättare än vi trodde. Men snacka om att vi var trötta i våra fötter och ben efteråt. Och hett satan var det ju med. Undrar hur långt vi gick, minst en mil tror jag. Så idag blir de ingen kvällspromenad, ja just de ja, jag gick 3,3 km igår på 38 min, inte dåligt med tanke på mitt trasiga knä. Men nu jäklar ska det tränas upp och kanske få lite mindre ont.
Ska börja med att gå ensam och komma upp i ett tempo, därefter ska jag ut och gå ibland med en tjej som oxå gillar kvällspromenader. Kan vara kul att ha nån o gå med ibland ju
 
Blev lite kissnödig på vägen och alla som känner mig vet ju att jag inte har några problem med att göra detta utomhus..haha. Men fick snällt leta upp en toalett och domstolen/tingshuset var närmast, vilket resultera i att jag fick gå igenom en säkerhetskontroll som de infört där. Jaha då har man varit med om sådan oxå. Nja inte första gången, gjorde ju det när vi åkte till Kreta oxå för 2 år sedan. Men i alla fall första gången på hemmaplan så att säga.
 
Idag har jag middagsfuskat. Mamma kom ju från Trelleborg till Helsingborg och vi ahde sällskap hem så jag tog en runda på Netto och köpte där vars en färdigrätt till oss...en Biff stroganoff, fan den godaste färdigrätt jag nånsin ätit. Mamma fick en oxå så hon slapp laga midda efter sin resa på 3 timmar. 
Ibland får man fuska med maten, händer inte ofta kan jag säga. Eller ja ni vet ju hur mycke jag gillar och laga mat
Såg i morse när de lastades av jordgubbar, så gick jag inom Ica, men där satt inte min favvotös, utan en annan..men blev jordgubbar ändå såklart. Gått ner 5 kr i pris minsann
Så hela 40kr gick dom på
Tror jag ska köpa en varje vecka
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: