VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Inga förändringar

Kategori: Jag o min vardag

Har varit i kontakt idag igen med veterinär och så länge Smulan är pigg, äter och busar så är det inte dags än. Men har i alla fall bestämt mig när det är dags. Det blir avlivning i hemmet med spruta och sen tar veterinären med sig henne för transport till Malmö för kremering. Därefter får jag tillbaka askan efter henne i en urna. 
 
Andra alternativ var att de i Malmö tar hand om henne och kremerar och sen slängs askan bort eller i en minneslund. Och inget av detta känns rätt. Jag struntar totalt i vad det kostar. Hon är ju faktiskt som ett barn för mig, så att lägga 3000kr på de jag känner är bäst tänker jag göra. Så hon får vara hos mig sedan i en urna eller om jag hittar nånstans där jag vill sprida askan. Finns ju minneslund i Hässleholm där jag redan har en katt liggandes.
 
Så jag får ta ställning till detta sedan, men endast det bästa ska jag göra, och det är att hon får komma tillbaka hem till mig i en urna.
 
Det jobbiga är att gå och vänta på den dag då det är dags. Tankarna snurrar om jag ska ta bort henne nu medan hon mår som bäst trots sjuk eller om jag ska göra det akut när hon blivit sämre. Usch inte kul alls att tänka så här.
Därför jag rådfråga med veterinär, och hon sa att det var helt ok att vänta så länge hon inte har ont.
Och det har hon ju inte, för hon är precis som vanligt. Så får hoppas på att hon inte slickar sönder den cystan som är åtkomlig i ett juver, den i armvecket kommer hon ju inte åt.
 
Man kan säga att jag mår skit, gråter mycke, äter och sover i stort sett inget. Aldrig nånsin mått så här dåligt som jag gör just nu. Vill bara att det ska vara en mardröm som jag vaknar upp från och sen är allt ok igen
 
 
 

Kommentarer

  • Linda säger:

    Tänker på dig <3

    2013-05-08 | 12:04:33
  • Peter säger:

    Vi är många so tänker å dig och vi finns här för dig......

    2013-05-08 | 13:18:58
  • Carolina Wahlberg säger:

    All kärlek och mina tankar tid dig och lilla smulan.. Vet hur tufft d är när d små liven blir sjuka och man måste ta svåra beslut..
    Ta hand om dig själv och din lilla bebis på bästa sätt.. Bara d bästa är gott nog!!
    Kramar till dig!!

    2013-05-09 | 17:50:44
    Bloggadress: http://www.ekorrensvardag.blogspot.com

Kommentera inlägget här: