VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Minneshylla/altare

Kategori: Jag o min vardag

 
Igår var en mycke tuff dag efter att jag hämtat posten. Fick räkningen ang avlivning av Smulan. Allt blev lixom mer verklighet när man såg hennes namn på räkningen,, vad för sprutor hon fått osv. Tårarna rann och spruta om vartannat, visste inte var jag skulle ta vägen. Kändes som jag inte ville leva längre. Gjorde så ont i mig. 
 
Kan fortfarande inte fatta att hon inte finns i livet hos mig längre.
Undrar hur det kommer att bli när hon kommer tillbaka som aska i en urna.
Vill bara att hon ska komma springande fram till mig och säga mjau. Skulle ge vad som helst för att få lite mer tid med henne i livet, men vet ju att det inte går. 
 
Har haft 4 katter (plus kattungar från dessa katter) innan henne och det gjorde ont att förlora dem, men detta är värre för hon var så himla speciell och går inte att beskriva med ord. Bara de som fått lyckan att träffa henne vet vad jag pratar om.
 
Har idag fått foton som jag beställt (tack fuji för att de bara tog 2 dagar) och fixat till 2 ramar och satt på minneshyllan/altaret i mitt vardagsrum.
Inte riktigt färdigt än, lär komma till en hel del efterhand gissar jag. Men det får duga så länge, och det känns bra att ha gjort det. Kan man kalla det en liten tröst på vad jag gick igenom igår kanske. Nja vet inte, finns ingen tröst i att förlora sin livskamrat.
 
Fina lilla Smulan, hoppas du har det bra där du är nu. Och glöm aldrig att jag kommer att tänka på dig  och sakna dig varje dag så länge jag lever
 
 

Kommentarer

  • joan säger:

    beklagar verkligen din sorg vet vad din lilla kisse betydde för dig kram

    Svar: Ja du Joan, finner inga ord. Men tack för din omtanke
    shaminelle

    2013-05-29 | 18:48:05

Kommentera inlägget här: