VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Ingen nådig måndag

Kategori: Jag o min vardag

 
Börjar med att jag släcker lampan vid 23-tiden helt yr och illamående o skakig för att se om jag kan somna i tid pga upp 5. Hinner typ ligga o slumra i 10 min så drar ett högt tjutande igång. Upp fort och tror att nåt brandlarm gått i en lägenhet, men hör inget i trapphuset från nån lägenhet, men ljudet hörs nåt fruktansvärt in i trappan.
 
Kan då konstatera att det kommer från en bil, närmare midnatt är det ännu inte tyst. Bara att konstatera att de inte går och få nån sömn. Så jag ringer 11414 och får prata med dom där, går ut och tar registreringsnummer på bilen, får namn och adress till den som äger bilen. Rakt över gatan, så inte alls långt och gå, har kvar polis i telefonen och ringer på porttelefonen utan svar. Då menar polisen på att jag ska ring på hos alla i trappan. Men det säger jag nej till, vill inte väcka alla folk om dom lyckats somna och inte vaknat av oljudet. Så där finns inget och göra mer än och gå hem och hoppas på att bilbatteri tar slut fort.
 
Eftersom jag fortfarande mår så dåligt med yrseln och går in i dörrkarmar och flimrar i ögonen, mår illa och darrar så ringer jag 1177, sköterskan säger då att det är pga medicinen jag tar och att jag ska gå och lägga mig så när jag vaknar dan efter så skulle jag må bättre. Fattar dock inte hur jag kan må så just då, när jag tagit medicinen sedan i onsdags.
Ja en sak är säker, tänker inte ta medicinen mer.
 
Ringer upp mamma för att hon ska slippa vara orolig pga detta, sitter då vid köksbordet och ser en spindel komma springande rakt över mattan bort från mig, som jag skrek, stackars mamma i luren. och just där den kom hade jag precis stått och hällt upp dricka, gissa hur mycke jag rös och de kröp i kroppen på mig..PANIK DE LUXE kan jag säga.
 
Mamma säger då om jag har nån spray jag kan spruta på den, jodå hittar världens minsta flaska o spindeln är ju världens största och tänker bara ..hur ska detta gå,,,,, ja för mig är den världens störtsa  så rädd som jag är..haha. Ni som känner mig vet hurdan panik jag får
Men fy fan vilken pärs o närma mig den o spraya, halva flaskan fick den på sig  blev sedan stilla.
Fy fan alltså vad jag hatar dessa odjur, önskar att jag inte var så rädd, det är riktigt obehagligt att se dom o vara så rädd.
 
Tror klockan var runt 4-tiden på morgonen när jag lyckades somna, kunde ju inte ligga ner för då snurra huvudet ännu värre i 190. Nästan varit vaken ett dygn då ju.
 
Kändes i kroppen igår vad man varit med om under natten som gick....
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: