VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Givande dag på många sätt

Kategori: Jag o min vardag

 
Idag var det näst sista dagen på kursen, så jag bjöd hela gänget på kardemummabullarna jag bakade igår. Det blev uppskattat.
 
Efter jag sluta där så fick jag skjuts med en kurskamrat ut till frivården. Där jag var på intervju/möte med en kille ang att jag ska bli övervakare. Man fick själv sålla bort vilken typ av brottslingar man inte ville/vågade blanda sig med. Så i dagsläget blev det våldtäktsmän. Om de blir fler får jag se när jag blir tilldelad en klient.
 
Men allt kändes bra och han jag prata med sa efter en väldigt kort stund att han hörde på mig att jag var en bestämd kvinna som man inte kunde manipulera eller sätta sig på och det kändes ju bra för jag som person är ju hård men rättvis och man kan inte lura mig, plus att jag har ett tålamod som inte går att knäcka.
 
I väntan på bussen hem så kommer de en tjej och säger hej...och det var Monica som jag inte träffat på flera år, hann dock inte prata så länge pga min buss kom och hon skulle in till sjukhuset till sin lilla bäbis som ligger där och dom inte vet vad som kommer att hända. Hoppas verkligen allt går åt rätt håll. Monica du ska veta att ni alla finns i mina tankar. Och det var riktigt kul och träffa på dig bara så där hux flux.
 
Precis fått i mig midda, har lixom inte ätit sen jag var på midda hos mamsen igår, så det var riktigt gott med hemmagjord mos ovh mina goda biffar. Mätt och belåten gör jag nu kväll.
En dusch, TV och lite plock här och var typ.
Får ju inte glömma "Idol" på TV kl: 20.00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: