VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Tors- & fredag

Kategori: Jag o min vardag

 
Härligt med helg, känner att jag behöver ladda om. Varit en tuff vecka på utbildningen samtidigt som man inte mått bra. Och massa hit och dit rännande.
 
I torsdags så var vi på IKEAs personal restaurang på studiebesök, mycke intressant och givande. I ett sånt kök hade jag kunnat tänka mig att jobba. Endast anställda av IKEA som får äta där. 
Efter detta så gick vi runt i Helsingborg och kollade menyer på minst 30 restauranger mellan Gustav Adolfs torg och nästan ända ut till Pålsjö, och VI GICK..inget bussåkande inte. Kan säga att det var en riktigt lång promenad, så de var tur vi hade bra väder.
Men såklart bussen tillbaka ut till Lernia.
Där fick vi bygga ihopa 5 st trerätters menyer utifrån den info vi samlat in under förmiddagen. Och det var inte bara och ta vad som helst, utan det skulle vara en röd tråd i alla 5
 
Igår fredag började vi tidigare så de innebar att jag fick ta tåget redan kl: 06.21. och när vi väl är samlade där inne så kommer utbildaren med egna uppgifter. Och bara och ge sig ut igen. Bussen ut till Berga för att kolla upp personalmatsalar. Sen tillbaka in till stan och undersöka i en butik och svara på 20 frågor, plus menyer från 3 restauranger.
 
Snacka om 2 dagar med mycke promenader och resor osv.
Därför var det skönt att komma hem lite över kl: 14 igår.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: