VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Sista veckan

Kategori: Tankarna flödar

 
 
Japp, och sen är det semester fram till den 7 januari nästa år.
Kan inte fatta att det är 16 dagar kvar av 2014. Jag menar var tog detta året vägen, gick i rekordhastighet. Men om jag tar en snabb tanke tillbaka så har detta året varit ett bra år för mig. Fått upplevt mycke och gjort en massa, även om jag oxå varit/är sjuk en massa. Men nästa år i januari förhoppningsvis så ska väl all utredning om Menieres vara klar, man får hålla tummarna.
 
Nåja, tillbaka till att det snart är 2015. Tycker ändå inte det känns så längesedan som vi gick in i 2000-talet. Eller vad säger ni? Ni som hade små barn då, känner nog mer att tiden rusat iväg kan jag tänka mig, för dom är ju vuxna nu, eller ja snart i alla fall.
 
Som sagt 16 dagar kvar på detta året. 
Nyårslöften? Nej nej, såna ger jag aldrig, tycker bara det är löjligt. Bara och ge sig fan på något så går det. Löften är bara till för att brytas..haha. Nä men, tror ni fattar vad jag menar!!! Eller hur??!!??!!
 
De där med att få snö på julafton är väl att önska och drömma för mycke. Fick ju ingen förra året, och förra vintern var inte snöig, typ 2 veckor i februari. Knappt lönt. Inte för mig som vill ha massssssssssor.  Nästan bud på att flytta till Norrland..haha...en skåning där, nä usch...norrlänningar är så sega och tröga..hahaha!! Men någon gång i framtiden så skulle jag vilja åka till Kiruna, särskilt januari månad då solen aldrig går upp, sen på sommaren har dom ju en månad då solen aldrig går ner, juni tror jag det är, minns inte på rak arm nu
 
Yehooo får oväntade pengar imorgon, och gissa vad jag ska göra? Jo, köpa ännu fler julklappar till mamsen. Världens bästa är endast värd det bästa!!!
 
Blev lite snurr hit och dit i detta inlägg, men så kan det bli ibland när tankarna flödar
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: