VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Sleepy Hollow

Kategori: Serier

 
 
Upptäckte att jag missat en ny serie på TV3, som börja i måndags. Tack och lov för tv3play.
Det verkar vara en riktigt bra serie som går på måndagar kl: 22.00, så nu är den förbockad i tv-tidningen så den inte missas
 
 

En nytappningen av Washington Irvings klassiska spökhistoria. I rollen som Katrina Crane ser vi det svenska stjärnskottet Katia Winter. Efter att elitsoldaten Ichabod Crane (Tom Mison) avlider 1790 under ett uppdrag signerat av George Washington, vaknar han plötsligt upp igen i Sleepy Hollow och året är 2014. Han inser snart att han är mänsklighetens enda hopp. Återupplivad tillsammans med vår hjälte är nämligen den huvudlöse ryttaren, som nu är på framfart i staden. Men det är bara början. Den skoningslöse motståndaren visar sig vara en av fyra ryttare som Ichabod måste krossa. Han tvingas att samarbeta med en hårdbarkad polis, Abbie Mills (Nicole Beharie), för att rädda Sleepy Hollow - och resen av världen. I rollen som Kapten Frank Irving ser vi komikern Orlando Jones. Alex Kurtzman och Roberto Orci, som även ligger bakom ”Star Trek” och ”Cowboys & Aliens”, står för manus. Regissör är Len Wiseman, som tidigare gjort filmer som ”Underworld” och ”Die hard 4”.

Rollista: Svenska stjärnan Katia Winter (Katrina Crane), Tom Mison (Ichabod Crane), Nicole Beharie (Lt. Abbie Mills), Orlando Jones (Captain Frank Irving), m.fl.

 

 

 
 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: