VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Fick min dom idag

Kategori: Jag o min vardag

 
Idag kom läkarintyget med posten från Ortopeden i Hässleholm, så nu blir de till att hitta ett helt nytt yrke för mig som ska passa mitt knä..*suck*. Tur att jag är envis och positiv och aldrig ger upp. Men min plan att bli kock är ju bara att slå väck, för det kommer aldrig att hända, tyvärr. Och att jag är maskinställare (gått utbildning) och maskinoperatör på papper har jag inte heller någon mer nytta av
 
Så här stod det:
 
Härmed intygas att Marie Bengtsson har en främre korsbandsskada i höger knäled som ger sig tillkänna i form av instabilitetsbekymmer, men även smärta efter längre tids gående och t ex lyft där hon behöver gå ner i knäböj/huksittande.
Föranleder även vissa svårigheter med knästående moment.
Med tanke på ovanstående bekymmer bör patienten undvika tunga industrijobb, kock etc som involverar moment med mycket gående, vridningar, behov av lyft etc.
 
 
 
Ett mycke bra skrivet intyg, bra förklarat. 
Nu är det bara AF kvar som ska avgöra om jag ska kodas.
 
Börjar i alla fall imorgon på en aktivitet i Klippan eftersom jag är i FAS 3. Fick välja själv, och eftersom det inte är aktuellt med att arbeta under tiden sjukgymnast rehabiliterar mig, så fick det bli nåt som heter Öresundsbemanning, får se vad introduktionen ger imorgon.
Perfekt är oxå att både aktivitet och sjukgymnast finns på samma ort, så behöver jag inte åka hit o dit hela tiden.
Sämre är att jag inte får nåt ledigt i sommar som det var sagt från början vad gäller juli månad. Ja ja, de kan väl kvitta lite eftersom jag ändå inte gillar att vara i solen. Snö tack som alla vet..haha..
Har i alla fall fått vara ledig i nästan 2 veckor, bättre än inget alls.
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: