VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

De här med att skydda sig

Kategori: Tankarna flödar

 
 
Hitta en artikel, tycker alla borde läsa den
 
 
http://hd.se/mer/2014/03/22/har-ar-p-staven-for-man/
 
jaha o länken går inte o klicka på i vanlig ordning, men kopiera o klistra in i adressfältet vet ni väl hur man gör hoppas jag
 
 
 
 
 
 
 
Det är minsann inte bara kvinnan som ska kunna skydda sig o ta alla risker för vad för följder man kan få av att ta ett preventivmedel.
 
 
Men sen tycker jag det är bra med ett preventivmedel för män som detta som håller på att tas fram osv. För det är alltför ofta som männen luras till att bli ofrivillig pappa. Förstår mig inte på kvinnor som lurar en kille om att den är skyddad o sen inte är det. Män ska oxå kunna ha ett val vad gäller o bli förälder. Visst, sen finns de såklart kondomer, men dom kan faktiskt spricka tyvärr.
 
Om man som kvinna blir gravid t ex med en kille som hon har sex med för en natt så kan hon ju istället hålla för sig själv vem pappan är o sen när barnet är vuxet själva få välja om den vill leta upp honom. För ingen man ska tvingas att vara pappa, det är inte bara o vara det på ett papper utan han tvingas i 20 år att betala underhåll oxå. Och det är inte rättvist. Så hade ju jag gjort om olyckan hade varit framme, men jag har alltid skyddat mig. Kvinnan får ju underhåll oavsett om de står namn på pappan eller fader okänd. Så på de viset är de ju bra för ensamstående mammor.
 
Att gå i säng med en kille utan och vara skyddad är totalt oansvarligt. Ja klart, nu finns det ju dagen efter piller, men dessa ska ju inte missbrukas. Viket jag vet från en person jag känner o umgicks med förr, hon använde detta varje helg. Och det är helt galet tycker jag. Bättre hon hade skaffat preventivmedel.
 
Nu menar jag såklart inte er med förhållande där båda parter bestämt att inga preventivmedel ska användas. Fast det fatta ni säkert ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: