VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Var tog denna dagen vägen

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Idag har det verkligen varit full rulle här.
Massa viktiga telefonsamtal, ärenden, tvättat, oxå har jag äntligen fått sytt gardiner till vardagsrummet, ni vet de där tyget jag fick med posten förra veckan. Snacka om att det blev snyggt här, lägger upp bild imorgon när jag städat klart. 
 
Så nu blir de en dusch och sen ryggläge i sängen och kolla TV. För fy fan vad ont jag har i min arm/axel och rygg alltså, det är inte nådigt. Klarar nog snart inte med mer smärta. Inte nog med det så krånglar ju magen oxå sen runt en månad tillbaka. Svider och krampar och gör ont, strålar ut i ryggen så jag får ligga i fosterställning bra länge, och detta sker oavsett vad jag ätit och efter varje måltid, så inte många lugna stunder, nästan som ett gallstensanfall och de minns jag hur de känns och glömmer aldrig o är tack o lov opererad för det.
Men detta jag har nu är inte bara IBS, misstänker magsår. Alla symptom finns där, så får kanske kontakta VC på fredag och få gjort en riktig utredning.
Detta har ju oxå gjort så mina dagliga promenader blivit lidande.
 
Aaaaa all smärta och skit på en och samma gång, ja ja de finns de som har de värre.
och som den fajter jag är så finns det inget som nockar mig, då får jag fan bli orörlig eller nåt. Envis som synden, det är jag de. Ni som känner mig vet. Men ibland kan de göra mer skada än nytta
 
Är i alla fall glad att jag är av med min svåra mens, tack för att p-sprutan finns och att jag fick den igen och får ha den tills den dag min mens försvinner för gott.
 
Ja lite ointressant info, men de ena skrivandet ledde till det andra, så nån gång blir de sånt här inlägg. Men fortfarande min blogg och jag bestämmer, så de så..haha
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: