VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Godmorgon måndag

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Åååå alltså..grrr.
 
Precis pratat med Öron-näsa-hals mottagningen i Kristianstad ang balansundersökningen av mina hörselgångar som ska göras på torsdag. Men eftersom jag fortfarande är förkyld o har en extrem hosta så kanske det inte blir av. Och jag som sett fram emot detta, för att få bukt med min Menieres. Så nu är det bara att hålla tummarna att jag kommer att må bättre tills torsdag.
 
Även fått tid för magnetröntgen av mina öron-hörselgångar, men tyvärr den 26 december som är en röd dag och jag har då rakt inte lust att åka in dit när det är jul. Är kanske inte ens hemma, mamma och jag funderar på om vi ska åka ner till Trelleborg och fira jul med mormor.
Så nu får jag vänta ännu längre för att göra den undersökningen.
 
Åååå snacka om otur nu alltså, jag som vill veta hur allt är med min yrsel, ont i örat, tryck i örat, hör sämre, yrsel, tinnitus osv.
Ja ja, tur jag har tålamod i alla fall.
 
Nähä, snart dags och sätta sig på tåget och göra mina timmar idag. Sjukgymnasten är avbokad pga förkylningen, hon ville inte jag skulle anstränga mig pga att yrsel o sånt är värre nu när jag inte är riktigt frisk. Ingen bra måndag idag. Men jag är lika glad för det.
Japp positiva jag som alltid
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: