VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Fear The Walking Dead

Kategori: Serier

 
 
Häromdagen så släppte USA första avsnittet av spin-off serien till "The Walking Dead" och den heter alltså "Fear The Walking Dead".
 
Den handlar om när viruset bryter ut och man ska få svar på mycket som man inte vet i den andra serien. Här är det med andra karaktärer som man får följa i Los Angeles. Och bara efter att ha sett ett avsnitt så känner jag att jag vill se mer nu. Men som med alla serier så får man vänta en vecka på ett nytt avsnitt.
Så ni som vill kolla om det är något för er så kan jag tipsa om dreamfilm. Tror inte ni kommer att ångra er om ni gillar den andra.
 
 
 

San Andreas Quake

Kategori: Filmtips

 
 
En missuppfattad och åsidosatt seismolog från Los Angeles varnar för en kommande gigantisk jordbävning på en skala av 12,7 som kommer att orsaka total förödelse och ödelägga allt, men ingen vill ta henne på allvar. Utesluten bland kollegor och lämnad till sitt eget öde rushar hon desperat för att sätta sin familj i säkerhet. Den historiska jordbävningen ska snart se ljuset och bryta bort hela Los Angeles ifrån fastlandet. Men det kan kanske bara vara början?
 
 
 
 
 

Detta är ju så långt ifrån jag

Kategori: Okategoriserat

Mission Impossible: Rogue Nation

Kategori: Filmtips

 
 
Den erfarna IMF-agenten Ethan Hunt och hans team tar sig an ännu ett omöjligt uppdrag när de ger sig på en internationell skurkorganisation lika skickliga som dem själva, och de är fast beslutna att förgöra IMF
 
 
 

Graceland

Kategori: Serier

 
 
Jaha gott folk, då var det dags igen. Hittat ännu en bra serie, som jag börjat kolla på. Kollade upp den och säsong 3 är pågående just nu i USA. Så nu har jag ett X antal avsnitt framför mig, eftersom jag bara är på säsong 1.
 
 
Graceland utspelar sig i södra Kalifornien och följer en rad olika agenter från bl.a. FBI och DEA. Serien är (svagt) baserad på riktiga händelser och uppkallad efter Elvis Presleys kända sommarhus vid namnet Graceland. De olika agenterna som bor tillsammans i strandhuset Graceland, får smaka på en stor förändring när den nyblivna FBI-agenten Mike Warren kommer dit. Men snart visar det sig att han inte bara var ditskickad för att ersätta en annan agent, utan även för att utreda FBI's legendariske agent Paul Briggs.
 
 
 

Avengers: Age of Ultron

Kategori: Filmtips

 
 
När Tony Stark försöker starta ett fredsbevarande program går det snett. Jordens framtid är hotad och Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow samt Hawkeye sätts alla nu på prov. När den onde Ultron träder fram är det upp till medlemmarna i Avengers att stoppa honom från att sätta sina planer till verket, vilket leder till ett episkt, unikt och världsomspännande äventyr
 
 
 

Scorned

Kategori: Filmtips

 
Sadie upptäcker att pojkvännen Kevin har en affär med Sadies bästa vän Jennifer. Kevin bjuder ut Sadie på en romantisk weekend men planerar att göra slut. Han hinner dock inte då Sadie läser ett sms avsett för Jennifer, vilket leder till att Sadie iscensätter en blodig hämnd mot de båda.
 
 
 

Hemlock Grove

Kategori: Serier

 
 
Hittade en ny serie igår, finns 2 säsonger så här långt. Den 3e börjar någon gång i år enligt imdb.com.
I alla fall så körde jag 5 avsnitt igår, och hela tiden kände jag att jag vill bara se mer och mer. Vilket jag såklart kommer att göra idag. Skulle inte förvåna mig om det blir ett riktigt maraton.
 
Nåväl, seriens förklaring:
 
I den fiktiva småstaden Hemlock Grove i Pennsylvania hittas plötsligt en ung kvinna mördad och lemlästad. Dödandet har varit så våldsamt att det spekuleras om att det måste ha varit ett djur som gjort det. Stadens rikaste familj är Godfreys som driver ett biomedicinskt forskningsinstitut. Mamma Godfrey är alfahona och elakaste kvinnan i staden, sonen Roman– spelad av Bill Skarsgård – är rebellen och dottern Shelley har både självlysande hud och ett fisköga. Sonen Peter är dessutom varulv – eller snarare vargulf – och blir misstänkt för att ligga bakom morden som blir fler och fler.
 
 
 
 

The Town That Dreaded Sundown

Kategori: Filmtips

 
 
 
65 år efter att en maskerad seriemördare terroriserade den lilla staden Texarkana, börjar det nu att inträffa flera mord igen
 
 
 
 

 
 

Apocalypse Pompeii

Kategori: Filmtips

 
 
En före detta marinsoldat är i Neapel med sin familj för att söka jobb. Hans fru och dotter passar på att besöka Pompeji när historien upprepar sig och Vesuvius får ännu ett våldsamt utbrott.
 
 
 

Cleveland Abduction

Kategori: Filmtips

 
 
A single mother who becomes the first victim of kidnapper Ariel Castro finds herself trapped in his home for 11 years, where she eventually becomes a friend and sister to two other women who are taken captive by Castro.
 
 
 

Final Girl

Kategori: Filmtips

 
 
En tonårstjej lockas ut till skogen av en grupp äldre grabbar för att bli deras nästa offer, men när jakten väl börjar inser dem snart att de jävlats med fel tjej.
 
 
 
 

Johan Falk: Slutet

Kategori: Filmtips

 
 
Den okända, stora maffiaorganisationen visar nu sitt rätta ansikte. Den press som GSI och Johan Falk samt hans familj har utsatt organisationen för, gör att den nu slår tillbaka på alla plan. Alla regler sätts ur spel. Men att ge sig på Johan Falks familj, att försöka döda hans fru, kan vara det största misstaget organisationen har gjort. GSI sluter upp kring Johans familj, och slutstriden kan börja.
 
 
 

Stor & liten

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Äntligen hittat en miniform att baka i. Och det bästa av allt att det var en 2 pack, alltså en stor (vanligast när man gör tårta) och en liten. Och detta fyndet fann jag på Netto idag för endast 50 kr.
Så kanske att jag snart gör en tårta i den lille.
 
Det ni ser under i vitt med blåa stjärnor är en vaxduk som jag ska klä hyllorna med i skafferiet. Rent och fint och lättstädat. Har redan en sådan i skåpet under vasken. Perfekt påhittat av mig tycker jag..haha
 
 
 

Preservation

Kategori: Filmtips

 
 
 
En man ger sig ut i den avlägsna ödemarken tillsammans med sin fru och bror för att campa och jaga hjort, men märker att de själva snabbt har blivit villebrådet.