VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

9.30 - 19.30

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Igår var jag och mamma iväg från tidig morgon till sen kväll. Blev Ikea och Väla. Oxå var jag hos en specialist läkare angående min migränyrsel för att se om han kan hjälpa mig och få bukt på min yrsel jag har 24/7. Blev en massa frågor om massor och en ny tid om 2 månader för att göra en riktig undersökning.
Så var en kanondag igår, och tur med vädret oxå.
 
Men tillbaka till shoppingen, hitta massor men köpte bara lite. Kände att jag inte ville handla bara för det var massa billigt och snygga kläder. Ska lixom hinna använda oxå. Och redan köpt massor med kläder på kort tid. Hitta även en skitsnygg vinterjacka på NewYorker, velade hit o dit, o den följde inte med hem. Känns fel att köpa vinterjacka nu och sen har jag hittat en annan jag är sugen på sen innan.
 
Så igår blev det en tröja för 99 kr på H&M
 
 
 
Obligatoriska trosorna på Lindex, alltid 3 för priset av 2
 
 
 
Och när vi passerade stadium så hade dom Nike ryggsäck precis vid ingången för 199 kr, så den kunde jag ju inte bara gå förbi när jag ändå hade planer på en ny.
 
 
 
Just de ja, hitta ju krukor på Ikea som fick följa med hem. 8 st faktiskt, men dom har jag inte tagit kort på. Pallade inte...hahaha
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: