VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

R.I.P

Kategori: Smulan

 
Idag är ingen rolig dag. Det är nu 2 år sedan min underbara fina söta lilla Smulan fick somna in.
Saknar henne varje dag och tänker på alla fina år vi hade tillsammans, hela 14 år, kan inte fatta att det redan har gåt 2 år. Samtidigt som det känns längesedan eftersom jag saknar henne så enormt mycke. Finner inte rätta orden för hur mycke jag saknar henne alltså. Hon var en del av mig, ett djur ja, men mer som en liten person i hennes sätt att vara och hon prata alltid så mycke med mig. Ni som har katt vet nog vad jag menar.
 
Du är den bästa som funnits i mitt liv, glömmer dig aldrig min lilla söte tös
 
 
 
 

150523

Kategori: Jag o min vardag

 
Hej på er alla läsare!!
 
Ser att jag bloggar dåligt, men så kan det bli ibland, jag lever och har det bra i alla fall. Förutom mina 2 diagnoser jag fått och tampas med. En månad kvar tills jag ska till en specialist i Hbg, så får vi se om han kan hjälpa mig.
 
Imorgon är ingen bra dag, det är då 2 år sedan som bästa lilla Smulan fick somna in (min katt för er som kanske missat det). Saknar henne varje dag och kan inte fattta att hon varit borta så länge, känns som det var igår jag fick ta det tuffa beslutet.
 
Idag är det ju schlager kväll och såklart hoppas man på att Måns tar hem det.
Är bjuden till en schlager bar i Hbg ikväll med 200 pers, får se hur jag mår senare om det blir att jag åker dit. Alltid kul att träffa nytt folk ju. 
 
Nästa helg händer det roliga saker, men det berättar jag inte om nu..haha.
 
Trevlig lördag till er alla, så hörs vi snart igen
 
 
 
 

Året ut

Kategori: Skönhetsvård

 
 
Fyndade på Ica i fredags, schampo 400 ml och balsam 400 ml för 25 kr/st, och idag var dom fortfarande kvar, så jag hamstrade lite till. Så nu har jag 8 balsam och 4 schampo för endast 300 kr, Vilket kommer att räcka året ut, fast att jag tvättar håret varje dag. Ja jag står ju inte och gnuggar och har mig utan mer "smörjer" in det eller vad man ska säga. Inte bra att gnugga in i hårbotten varje dag, plus att balsamet har jag bara i det långa genom att jag vänder upp och ner på huvudet och kramar in det. Och det är dessutom ett drygt shampo och balsam.
 
Orkade inte ta ner alla från mitt badrumsskåp för att ta kort så jag lånar en bild från google
 
 
 

Gott i stavar

Kategori: Dagens midda

 
Idag blev det sen lunch/tidig midda.
Ugnsrostad potatis, morot och palsternacka skurna i stavar, som pommes kan man ju säga. Med olivolja, salt och basilika på en plåt med bakplåtspapper, ca 18 min på 200 grader i varmluftsugn
 
Oxå mina hemmagjorda kåldolmar
 
 
 
 

Härliga grönska

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Precis kommit hem från en lång skogsrunda, rena rama sommarvärmen ju. Så underbart att det är helt grönt, massa blommor och annat är uppe och på gång. Såg även ett X antal citronfjärilar.
Hoppas det är lika fint imorgon, så man kan ut igen.