VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

150914 (igår ja)

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Igår var jag äntligen hos ortopeden i Kristianstad med mina handleder. Började ju i högern 2009, fick dag- och nattskena. Sen bröt jag hela utredningen pga att jag fick fast jobb på Sveaplast och det kändes viktigare. Sedan dess har smärta osv kommit och gått. Men i mars i år så fick jag samma i vänster handled och sökte upp läkare och blev skickad till arbetsterapeuten hos sjukgymnasten. Fick en nattskena för 8 veckor, återbesöket sedan blev en remiss till ortopeden. Så det var därför jag var där igår.
Gjorde en massa tester osv. Men läkaren ville inte sätta igång en nervoperation direkt ang karpaltunnel. Utan vi bestämde en sådan där EM nånting test som handlar om att kolla alla nerver i båda armarna. Han mena på att om de opererade nu så kanske de fanns en liten risk att de missade något annat. Så nu får jag gå med detta onda ett tag till...*suck*...tur jag har tålamod, med tanke på allt detta som jag drabbats av det senaste året. Men skam den som ger sig. Finns inget som är så dåligt att det inte kan bli bättre.
 
Efter sjukhuset blev det en runda i lite affärer. Hitta dock bara en tröja på H&M, men ett bra fynd/köp för den är så jäkla skön och mysig.
 
 
Ska ju till en specialist med min Meiniéres och migränyrsel om 2 veckor o se om han kan fixa till med min yrsel. Så då blir det mer shopping ute på Väla. Vill hitta en ny vinterjacka, denna gången med en hätta. Skönt och ha om det regnar. Visserligen använder jag mössa. Men en hätta skyddar ändå mer.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: