VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Pust, pust och pust

Kategori: Jag o min vardag

 
Värme och sol är verkligen inte min grej, äckligt och bli svettig eller bara varm i kläderna. Jag glömmer dricka, jag tappar aptiten...och får helt plötsligt sååå mycket att göra om dagarna att jag inte hinner med. Skumt det där, eller.... Oxå vill jag ut o promenera i skogen, men får snällt avstå pga hälsporre i båda fötterna *suck*.
Nåja, nästa fredag slutar skolan och det blir sommaruppehåll. Är ledig 4 dagar nästa vecka och sen midsommarveckan, efter det är det fullt ös fram till den 13 augusti med 2 arbeten. Oxå helt plötsligt står jag väl där den 16 augusti och termin 2 börjar i skolan, och "var tog sommaren vägen". Så är det ju. Och därefter så kommer äntligen vinter och snö...hahahahahaha
Fast nu ska jag njuta av varje dag, vad jag än gör, en dag i taget som alltid o agera därefter.
 
Igår beställde jag mig en ny säng, måste ju fira lite att jag fått 2 anställningar. Och som en skrev till mig på facebook, man måste sova bra när man ska jobba hårt..haha. Längtar tills den kommer, förhoppningsvis redan nästa vecka, alltid kul att inreda med nytt, vad det än må vara.
 
 

170522

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Hej folket!
Det var ett tag sedan, men som jag sagt så har jag börjat studera på komvux, vård och omsorg. Nästa fredag tar termin 1 slut. Och alltså sommarlov till den 16 augusti, men inte för mig för jag har fått sommarjobb på ett äldreboende på annan ort. Fick schemat förra veckan, blir mestadels kvällar. Fick även ett andra jobb som gäller natten, så nu har jag alltså två stycken. Gissar att jag får ta bort ett ifall de krockar för mycket. Måste ju lixom få sova oxå. Nåja jag är nöjd och glad att denna termin gått åt rätt håll med bra betyg. Nu ser jag redan framemot nästa termin.
 
Händer lite mer kul här och även mindre kul.
Min ena granne flyttar, vilket är himla trist eftersom vi blivit så bra kompisar, men i gengälld så tar en annan gammal vän över hennes lägenhet. Hade jag fått bestämma så skulle båda bott kvar :P.
 
Kanske att jag kommer att blogga lite nu framöver, vi får se vad jag hinner med o vad som händer.
 
En bild på mina kisar som nu är 13 månader gamla, tiden har gått fort och dom blev fort stora. I mars var jag iväg och fick dom kastrerade och veterinären hade ju vägt dom, nästan så exakt 5 kg var...wow vilka stora pojkar var min tanke direkt.
En liten bild på mina pälsklingar, Månz till vänster och Mikki till höger
 
Ha de så gott tills vi hörs igen