VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Då kör vi

Kategori: Okategoriserat

Änglar, finns dom???

Kategori: Okategoriserat

Sjuka idioter!!!!!!!!!!

Kategori: Tankarna flödar

Först läser jag på aftonbladet om en förälder som tillsammans med en tatuerare tvingar sitt 3 åriga barn till en tatuering. En sådan människa borde inte få ha barn och tatuerarna borde mista sitt tillstånd.

Sen ser jag på text tv om 2 pojkar som stoppat in en katt i en tvättmaskin och satt igång den på 90 grader. En hyresgäst hittar katten och tar ut den, men en veterinär bestämmer att den ska avlivas pga omfattande skador

Sjuk värld vi lever i, även om vi alla redan vet detta, Men det går för långt när man ger sig på barn och djur. Det gör ont i mig när jag läser sånt här.

Folk lägger dessutom ut olika saker på facebook dagligen, hemskt och se. Jag anser att alla männsikor som gör barn och djur illa är sjuka i huvudet och borde låsas in, kasta bort nyckel. Såna människor förtjänar inte att leva. Jag hatar sällan, men sånt här hatar jag verkligen

 

 

 

Så här har de vunnits genom åren

Kategori: Okategoriserat

               

 

På lördag är det dags för starten av uttagningen till Melodifestivalen som i år hålls i Sverige tack vare Loreens låt förra året, den lär bli svårslagen tror jag

Så här har de sett ut genom åren
 
Om du klickar på året så kommer du till ny sida och info om artisten

 

10-talet: Den nya klubbpopens dominans

00-talet: Nya Melodifestivalen tar svenska folket med storm

90-talet: Det framgångsrika årtiondet

80-talet: Bert Karlssons decennium

70-talet: Popmusiken gör sitt intåg i Sverige

50- och 60-talen: Melodifestivalens begynnelse

Vill ha..Ska ha...Måste ha

Kategori: Kläder

Ååå när kommer dom

Kategori: Kläder

 
Förra veckan när jag var i Hässleholm och shoppade så hade kappahl stor plansch på väggen som gällde vårens nya mode i jeans. Och dessa var i camouflage. Kollade deras hemsida nyss men såg inga. Undrar när dessa kommer in. Vill ha ju....
 
 

The Impossible

Kategori: Filmtips

 
 
 
 
 
 
 
Såg denna igår då jag kom på att jag visst inte hade gjort det, riktigt bra och gripande. Minns när detta hände o jg hade TV på hela dagen för att följa nyheterna hur det gick där nere.
 
 
Maria, Henry och deras tre söner är på semester i det tropiska Thailand.  När familjen njuter av solen vid poolen slits paradiset i bitar av den  enorma våg som drar med sig allt i dess väg och splittrar familjen.

The Impossible är baserad på en sann historia om en av de tusentals  familjer som drabbades av den ofattbara katastrofen 2004. Den visar hur  familjen kämpar för sitt liv, men också hur främlingar hjälpte och  stöttade varandra för att överleva tillsammans

Färgglatt & gott

Kategori: Dagens midda

 
Ja jag har verkligen dille på ugnsbakade grönsaker, jag vet........men alltså det är ju mycke godare än sås o potatis, eller ris och pasta o sånt där. Plus att det mättar mycke mer.
 
Idag blev det grönsaker (broccoli, morot, palsternacka, brysselkål och champinjoner)  ugnsbakade i olivolja, basilika och chili  till skinksnitzel. Imorgon gissar jag på kycklingfilé
 
 
 
 

25 kg polisbil

Kategori: Okategoriserat

Hur orkar folk?

Kategori: Tankarna flödar

 

 

Var inne och besökte en blogg där en läsare klagat över bilder som bloggaren lagt ut. Bilderna är hur bloggaren uppfattar hur man ser ut i olika storlekar, alltså hennes tycke och inte att det är så de är. Och då blir hon anklagad för att uppmana till anorexi, trots att bilderna visar från storlek XXS till XXL. Så hur kan detta då uppmana till något sådant. Hon är själv överviktig och kämpar nu med att gå ner i vikt för sin egen skull.

Tycker att folk ska sluta klaga så mycke på vad en bloggare skriver och lägger ut. Alla dessa som inte tål vad de läser kan ju genast sluta läsa då ju kan man tycka. Men som vanligt är de där bittra människorna åter igen de som inte har nåt liv och är avundsjuka. Att folk bara orkar.

Morrn morrn

Kategori: Jag o min vardag

Go'morron på er läsare!!

Uppe med tuppen är jag, redan kl: 06.00 vaknade jag och kunde inte somna om trots endast 4 timmar sömn. Smulan var oxå vaken så hon fick frukost och ligger nu på sin kudde i sängen o sussar så gott igen.

Spanat lite på Björken på kanal 5, ett måste lixom när man vaknar så tidigt..*slurp*..om inget annat blir man ju pigg..haha

Kolla nyss min mail och såg att beställningen jag la på ett nytt grafikkort igår hos netonnet gick iväg igår. Glad jag blev att dom är så snabba. Min dator har ju strulat på olika sätt i ett par månader som blivit värre o värre, o jag min knas väntar alltid in i det sista, blir så när man har bra tålamod..Som ni vet så blev ju datorn formaterad  för snart 2 veckor sedan och detta hjälpte lite, men som jag misstänkt så verkar de vara grafikkortet som är på väg att ge upp, lite kasst då jag köpte det för 17 mån sedan. Nåja nu har jag i alla fall tagit hand om problemet och hoppas att allt löser sig när det är utbytt. Synd bara att jag inte gjorde det för flera mån sedan, men man vill ju prova alla de billiga alternativen först såklart.

Dags för lite frukost kanske

 

 

 

Det var tider det!!!!

Kategori: Smått & Gott

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hypnotisören

Kategori: Filmtips

 
 
 
 
 
Riktigt bra film med Persbrandt. Bästa svenska skådespelare för min del.
 
 
 
En familj mördas besinningslöst, men en femtonårig son överlever mirakulöst. Pojken svävar mellan liv och död och kan inte förhöras med vanliga metoder. Samtidigt är familjens äldsta dotter spårlöst försvunnen. Polisen Joona Linna befarar att hon kan bli mördarens nästa offer. I sin kamp mot klockan övertalar Linna hypnotisören Erik Maria Bark att försöka få hennes bror att vittna under hypnos.
 
 
 

Har ni saknat detta???

Kategori: Dagens midda

 
 
Var ju ett tag sedan jag la ut dagens midda, så tänkte det var dags idag. Kotlett med ugnsbakade grönsaker.
 
 
 
 

Silent Hill Revelation

Kategori: Filmtips

 
 
 
 
 
Heather och Harry Mason har i flera år varit på flykt från mystiska krafter som Heather inte helt förstår. En dag försvinner Harry och Heather dras till den mystiska spökstaden Silent Hill där det förflutna och dess demoner väntar

Down The Road

Kategori: Filmtips

 
 
 
 
Handlar om En grupp tonåringar som tvingas kämpa för sina liv när en mytomspunnen, hämndlysten galning förvandlar deras skogstripp till en mardröm. Och om alltid så dör en och en medan en överlever och tar sig därifrån, men så kommer den där sista scenen..hehe. Ja ja kolla på den så får ni se.
Inte så tokig även om det är en film som det finns många av.
 
 
 

Oj vad jag synda igår

Kategori: Fest/Party

Så idag är det dagen efter här, men på ett positivt sätt. För som alla vet så blir jag aldrig bakis..yehoo för mig..hehe..men finns säkert gott om folk som ligger dåliga nu pga gårdagen, inget yehoo till dom, lika gott vill jag säga..haha...nädå, men de heter väl som man bäddar får man ligga, eller....

Börja i alla fall med att Linda messa mig igår eftermidda och fråga vad jag skulle göra. Ringde upp henne och vi bestämde att festa och gå på karaoken på flamman.

Hemma hos henne blev de vin och bowling (wii). Alli var oxå med. Vi 3 har alltid så kul och trevligt tillsammans.

Mycke folk på flamman, vissa som man inte sett på typ evigheter. Så jag är nöjd med gårdagen. Även om där var några störningsmoment så att säga, vilket det alltid finns, men såna vänder jag bara ryggen åt och sen finns dom typ inte i min värld längre.

Idag ska jag minsann göra så lite som möjligt. Bädda ner mig i sängen och glo på massa filmer är tanken. Helst nu direkt. Men är så förbannat hungrig ju..haha

 

 

 

 

Jaha så var de fredag igen

Kategori: Jag o min vardag

Så säger man varje helg konstigt nog. Men dagarna bara rusar iväg ju. Hinner knappt med. Idag är det karaoke på Flamman och frågan är om man ska dit eller inte. Förmodligen inte, för jag har verkligen tröttnat på att festa och sånt där, alltid samma folk man ser där nere. Suget kommer väl tillbaka sen igen gissar jag. Skönt och ta en paus från allt sånt ibland. Vilket jag brukar göra ett tag efter nyår varje år.

Klockan är inte så mycke och vad som helst kan hända innan det blir kväll. Nu ska jag i alla fall börja med att ta tag i lite städning tänkte jag. Alltid skönt och få ha det rent och fint över helgen.

Oxå har man fått lön idag, härligt. Och räkningarna är betlada, skönt. Och upptäckte att jag kan spara en hel del denna månaden, känns så jävla gött.

Vad ska ni själva hitta på idag då?

 

 

ROCK, POP OCH SCHLAGER

Kategori: Okategoriserat

 
Har ni sett att det står så på dom nya marabou mjölkchokladen? Jag köpte såklart ett med rock :P
 
 

VIKTIGT OM MSN/SKYPE

Kategori: Okategoriserat

Hade fått mail angående msn. Msn ska försvinna globalt och blir istället skype. Så nu har jag uppdaterat min msn till skype. Även om den sällan används pga chatt och mail på facebook. Men bra att ha i alla fall. Så ni som inte gjort detta kan göra det här via länken
 
 
 
 
space

 Messenger-tjänsten kommer att upphöra globalt (utom i Kina där Messenger fortfarande kommer vara tillgängligt). I stället för vi samman alla fantastiska funktioner i Messenger och Skype. Uppdatera till Skype och logga in med ett Microsoft-konto (samma som ditt Messenger-id), så följer alla dina Messenger-kontakter med. Du kan skicka snabbmeddelanden och videochatta med dem precis som tidigare, och även upptäcka nya sätt att hålla kontakten via Skype på din mobil eller surfplatta.

Några icke roliga dagar framför mig

Kategori: Jag o min vardag

Middan står i ugnen, färsrulle med ugnsbakade grönsker, receptet hittar ni i min matblogg 
 
 
Sen blir de TV resten av kvällen, massa serier..."Farmen", "Sveriges Mästerkock", "Body Of Proof", "Chicago Fire"...oxå kör jag "Teen Wolf" efter det tills jag somnar.
 
Passar alldeles utmärkt eftersom jag för en stund sedan fick min mens och mår alltså skit just nu, ont som fan och mår illa, lite huvudvärk.
 
Så hörs imorgon om inget annat
 
Jäkla tangentbord, så här blir de om jag inte kollar hela tiden:
 
dag r det osdag, s fort veckrna går. Härligt attde forarand är söoch ndå lte soligt.
 
Kolla vad bokstäver de fattas får trycka som fan och trycka dubbelt med osv..blääää
 
 
 
 
 
 
 

Ny kost = -5kg

Kategori: Okategoriserat

 

Det här med att ha fått diagnosen IBS är inte alltid det lättaste att handskas med. Men vill äta allt man tycker om. Vilket jag gjort hela tiden. Fast lite mer än vanligt ibland och har då blivit dålig i min lilla mage och tarmar. Smällar man får ta, bara och se till att hålla sig nära en toalett när man vet om detta eller så blir de tvärtom att man inte kan på en hel vecka.

Men nu vill ni ju inte och sitta och läsa om mina avförings/magproblem..haha..för det jag ville komma till är att jag tog tag i min kost ordentligt efter nyår och har bara ätit ris en gång och pasta 2 ggr, vilket är sådana produkter jag ska undvika, gäller även grädde, mjölk (sluta jag med för 25 år sen), ost, creme fraiche, ljust bröd, lök, smör (inte haft på macka på minst 35 år), margarin, chips, choklad och lite annat som jag inte kommer på i skrivande stund konstigt nog. Men har i alla fall undvikit de mesta för att få bukt på min mage som varit i uppror i flera månader.

Har i alla fall levt på ugnsbakade grönsaker i olivolja och kryddor, till detta har jag haft kött, fisk och kyckling, ibland har de även varit sallad. Grövre bröd med skinka och kalkonkött. Gjort smoothie på frusna bär och naturell lättyoghurt.  Och olika frukter. Varma koppen ibland, och andra soppor som jag själv gör.

Idag ställde jag mig på vågen för märkte igår när jag provade jeans att storlek 38 (29/30) som jag nu haft i flera år satt ganska löst på mig. Och vågen visade att jag gått ner hela 5 kg på 3 veckor. Inte min plan precis, men helt ok. Men inte säkert att de håller i sig, för sjukdomen gör att vikten går upp och ner hela tiden.

Tänker i alla fall fortsätta att köra på så här med min kost, för nu mår magen mycke bättre.

Har ju inte festat nåt alls på en hel månad, men mest för att jag tappat sugen på de. Kommer väl tillbaka när värmen kommer skulle jag tro, brukar hända så mycke mer då.

Så om någon läser detta med IBS, så vet ni lite hur man kan äta. Dock är det inte alltid samma för alla. Man får hitta sin egen diet så att säga. Men såklart kan man unna sig annat då och då, även om man får sitt straff efteråt. Ibland är de värt de..haha..vadå chips är ju gott..hehe.

Snyggt och enkelt

Kategori: Kläder

Nu har jag varit igång igen och spanat in lite kläder. Vill ju ha nya tröjor, men hittar inte mycke. Är ju så kräsen och gillar inte sånt som ser kvinnligt/tjejigt ut. De ska vara enkelt och bekvämt utan massa spets och krimskrams.
Gillar ju och köpa mina tröjor i sportaffärer.
Hittade i alla fall 4 st som var okej, får se om jag beställer någon utav dessa.
 
 
 

Dags och dräggla lite igen

Kategori: Ögongodis

 
 
Känner ni igen dessa puddingar..hehe
 
 
 

"Green Arrow"

Kategori: Serier

Måste tipsa er om en ny serie som ska börja på kanal 5. Jag har följt den ett tag via en USA tv kanal och tycker att den är riktigt bra. Och sen är de ju inte helt fel att killen är riktigt läcker att titta på..hehe.
 
 
 
Premiär tisdag 5 feb kl 20.00
Stålmannen var serietidningsbolaget DC Comics första stora superhjälte som blev tv-serie och nu gör nästa superhjälte, Green Arrow, debut som actionserien Arrow i Kanal 5. Här möter vi  playboymiljardären Oliver Quinn som mirakulöst överlever ett skeppsbrott där han förlorar sin stora förebild i livet, sin pappa. Efter att ha dödförklarats och varit försvunnen i fem år hittas Oliver levande på en öde ö. Väl hemma förstår Olivers familj; mamman Moira, systern Thea och bäste vännen Tommy, att Olivers tid på ön har förändrat honom. Oliver var tidigare en obetänksam festprisse, som bland annat var otrogen mot sin flickvän Laurel (Katie Cassidy), men nu vill han göra upp med sitt förflutna. Hans vilja att göra rätt stannar dock inte vid de nära och kära. I största hemlighet beslutar Oliver också att ta lagen i egna händer för att stoppa den grova brottslighet som präglar hemstaden Sterling. Under sin tid på ön tvingades Oliver till en hård kamp för att överleva och han blev enormt skicklig på att använda pil och båge. Pilbågen blir hans främsta vapen och signum när polisen tar upp jakten på stadens nya, hemliga välgörare. Oliver Quinn blir ”Arrow”. Serien är producerad av skaparna bakom Game of Thrones och Supernatural och i huvudrollen ser vi snyggingen Stephen Amell (Private Practice, Hung).
 
 
 
 
Finns mycke mer nytt som ska visas på kanal 5, är ni nyfikna så klicka på länken här under
 
 
 
 
 
 
 

Heldag på stan

Kategori: Kläder

 
Varit i Hässleholm hela dagen med mamsen, hon hämtade ju sina nya glasögon. Efter det så gick vi och tog en fika, skitgoda räkmackor på en stor mjuk tekaka
 
 
 
Sen blev det in och ut i massa affärer. Fick med mig ett par jeans från H & M för endast 99 kr som hittat ju, 3 par boxer från Lindex, massa hårsnoddar från Glitter och 3 roliga kylskåpsmagneter från Tiger. Men tyvärr inga tröjor, är ju så kräsen när det gäller sådana.
 
 
Coola boxer med dödsskallar och kedjor
 
 
Kolla in den skalade bananen..haha
 

Lite nytt till garderoben kanske

Kategori: Kläder

Mamma ringde och frågade om jag vill åka med henne till Hässleholm imorgon för hon ska åka och hämta sina nya glasögon. Såklart jag vill. Kanske dags och se om man hittar lite i klädväg. Var inne nyss och kollade lite på H & M och hittade en del som kändes som jag. Kanske inte riktigt dom där långärmade topparna. Gillar ju mest kortärmat och inte kläder som är kvinnliga lixom. Men får väl se imorgon vad där finns.
 
Detta är vad jag hittade lite snabbt
 
 
 

Liten och söt

Kategori: Jag o min vardag

 
På vägen till Netto med mamma så stannade vi till och besökte mitt gudbarn Jennifer och hennes sambos lilla tös, endast 15 dagar gammal. Så himla söt hon är.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny vecka

Kategori: Jag o min vardag

 
Go'morron!! En ny härlig vecka är här och vad händer då? Jo de får man se helt enkelt. Fast lite planerat har jag ju. Var bl a nyss i kontakt med min internet leverantör pga att de var seg deg i datorn. Och supporten där gjorde lite nya inställningar osv, så skulle vi se några dagar om det ändrades.
 
 
 

Teen Wolf

Kategori: Serier

 Innan jag skriver vad inlägget handlar om så ska ni veta att om det fattas bokstäver i olika ord så är de för att mitt tangentbord håller på att ge upp. Ska försöka fixa ett nytt i veckan
 
 
Nu har jag varit igång igen och hittat en ny serie som heter "Teen Wolf", verkar bra så den ska jag nog köra några avsnitt av ikväll.
Läste att de finns 2 säsonger och att en 3e är på gång
 
Serien handlar om tonårskillen Scott McCall (Tyler Posey) som är en helt vanlig kille tills han en dag blir biten av en varulv i skogen. Han börjar då utveckla superkrafter inom bl.a. styrka, hörsel och snabbhet. Scott får hjälp av sin bästa vän, Stiles Stilinski (Dylan O'Brien), med att dölja sin hemlighet och anpassa sig till sitt nya liv, han får även hjälp av en annan varulv, Derek Hale (Tyler Hoechlin).
 
Allt i Scott McCall liv börjar falla på plats.Han får en plats på första linjen i sitt Lacrosse-team och en träff med kvinnan som han har drömt om.Men när han blir biten av en varulv,försattes människorna runt honom i farozonen
 
 
 
Om inget annat så kan jag ju kolla för att denna snyggingen är med där..hehe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flitens lampa.....

Kategori: Jag o min vardag

.............har lyst här hela dan idag. Började med att jag kom upp vid halv 9 efter en natt med dålig sömn. Gick sen iväg för att lämna datorn till sin "doktor". Så nu är den formaterad och frisk. Har ju varit seg deg och filfels meddelande ett par månader. Har inte blivit färdig till att fixa de hela själv, plus saknat en windows 7 skiva. Men snäll "doktor" fixade det hela till mig.
Så nu har jag suttit några timmar och laddat hem massa program och sånt som jag ville ha igen.
 
Men medan datorn var borta så körde jag en ordentlig städning. Äntligen en dag då yrseln varit så gott som borta, eller vänta, de var nog så igår med..haha..man vänjer sig tydligen så lätt vid nåt att man till sist glömmer bort att man mår bättre. Ja ja hoppas det fortsätter så här.
 
Måndag imorgon och ny vecka..härligt!!
 
 
 
 

Haven

Kategori: Serier

 
 
Läste om en serie som heter "Haven", den verkar vara något och kolla upp. Jag som är en fantast av serier. Fast kanske någon som sett denna och kan säga vad ni tyckte i så fall?
 
 

Huvudpersonerna i serien är FBI-agenten Audrey Parker som kommer till Haven för att utreda ett mord. Under utredningen hittar hon ett gammalt tidningsurklipp med en bild på en kvinna som skulle kunna vara Audrey själv. I och med att hon vet rätt lite om sin egen bakgrund blir hon naturligtvis nyfiken och bestämmer sig för att stanna i Haven för att få reda på mer. Och när hon ändå är där passar hon på att hjälpa den lokale polisen när det behövs. Hon får en bra relation till sin nye partner, Nathan Wuornos, och tillsammans utreder de alla de underligheter som händer i Haven. Emellanåt får det även hjälp from Duke Crocker, en lokal smugglare och mångsysslare, som vet det mesta som är värt att veta om folket i Haven.

 
 

Läs och sprid vidare

Kategori: Okategoriserat

Läste detta precis på några bloggar, fy fan för sådana människor

 

VIDRIGA DJURPLÅGARE!!

Jimmy Carlsson & Åsa Carlander i Malmbäck, Småland

Jimmy och Åsa har åtagit sig att ta hand om en hund, Laban 2 år. Dessa ungdomar har sedan lämnat Laban instängd i en bil i 5 timmar medans dom festar, varav hunden då bitit sönder en del av inredningen.

Killen, Jimmy Carlsson har då misshandlat Laban. När Laban sedan på natten bitit sönder Jimmys strumpa så fick Jimmy & hans flickvän Åsa Carlander nog. Åsa gav Jimmy tillåtelse att ge hunden vilket straff han ville. En kusin till Åsa kör då paret & hunden till skogen där de först försöker köra över hunden men han hamnade mellan däcken under bilen. Jimmy går då ut med en kniv o ska skära halsen av Laban men hunden lyckas vrida sig så Jimmy tappar greppet o snittet tar i ansiktet, på halsen (ca:1,5 cm) & på kinden (ca:3 cm) och rakt genom tungan (ca:1 cm). Hunden springer då iväg skadad och livrädd, då skriker Jimmy efter hunden att där kan du stanna och dö ditt jävla as, sen sätter dom sig i bilen och åker hem.

En kvinna boende i Åsas hus + två andra kvinnor sätter igång redan dagen efter och letar, hela dagen gick och det blev sent så kvinnorna väljer att åka hem o vila sig. Kl: 4 sätter de åter igång och letar och efter flera timmars letande så hittar dom tomma ölburkar och Labans koppel. När dom ropat en stund kommer en mycket trött och skadad Laban gåendes mot dom, han läggs in i bilen och dom kör till Nässjö men får inte tag i veterinären. Dom kontaktar Nadja och berättar att hunden är hittad, plockar upp henne på vägen och kör vidare till Jönköping där Laban nu fått vård och ett nytt hem hos veterinären som behandlade han.

DERAS STRAFF: 2000:- i böter

Ett problem att lösa

Kategori: Jag o min vardag

 
Usch för imorgon..haha!! Nä inte så farligt som det låter. Men ska lämna iväg min dator till en snäll kille som ska ta hand om den pga att det är nåt fel i filsystemet. Har hållt på med de problemet själv nu ett bra tag och inte fått rätt på det. Men ofta blir det ju så att när man försökt allt så stirrar man sig blind.
 
Men tror jag får tillbaka den igen efter några timmar. Ni vet man klarar sig ju inte utan dator för länge..haha. Okej att jag har en 10,1 laptop men den är ju inte ett dugg snabb längre. Seg deg är inget kul att sitta med. Inte när man vant sig vid en värsting dator (stationär).
 
Nu ska jag dra igång och städa och fortsätta att inreda med lite nytt i mitt hem, blev ju inte klar igår. Och tänker passa på när jag mår bättre eftersom man aldrig vet när den här yrseln slåt till igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Factory

Kategori: Filmtips

 
 
 
 
Såg en ny film igår som jag måste tipsa om. Äntligen en psykologisk thriller/rysare där man inte vet vad komma skall och man upptäcker på slutet de man inte alls trodde.
Mycke sevärdig med andra ord
 
 
The Factory är en skrämmande thriller i samma anda som När lammen tystnar och Seven. I rollerna ser vi John Cusack (The Paperboy, 1408) och Jennifer Carpenter (Dexter) på jakt efter en grym seriemördare i en kall och hård värld. Mike Fletcher, en polis av den hårda skolan, och hans partner Kelsey Walker jagar en brutal seriemördare som siktat in sig på unga gatflickor. När Mikes tonåriga dotter mystiskt försvinner inser han att hon tagits av samme mördare som han jagar. Besatt av att hitta mördaren släpper han alla professionella hämningar och inser att han måste göra allt som krävs för att rädda sin dotter – vad det än må vara
 
 
 

 

 

 

 

 


 




 
 

Hetsande ang vikten

Kategori: Tankarna flödar

Har suttit och googlat olika bloggar och hamnat runt i olika via kommentarer på blogginlägg och ser hur många yngre tjejer som helst som har startat året med att banta osv. Det är tjejer i åldern 13-19 år som tycker att det är för mycke att väga över 50 kg. Hur kan man ens tycka så. Det är inte hälsosamt nånstans att väga så lite, och särskilt inte för de yngre som inte ens slutat och växa. Tycker de hetsas för mycke runt vikten. Man måste lära sig att gilla sig själv som man är. Och inte bry sig så mycke om vad andra tycker
 
När jag var i den åldern var det aldrig sådan hets kring vad man äter och hur man skulle se ut. Och för min del så bryr jag mig inte hur folk ser ut. Men kan kanske tänka ibland, att om nån klagar över sin vikt och man sen ser personen proppa i sig massa onyttigt, att varför då inte sluta med detta så kommer personen att tappa onödiga kilon inom kort, och dessutom ut och promenera lite, man behöver inte gå på gym och hålla på, räcker med lite vanlig mortion som man gjort i alla tider.
 
Det är för mycke i medier och bloggar, jag överallt faktiskt, om att se vältränad ut. Själv tycker jag inte det är snyggt nånstans med för mycke muskler, varken på kille eller tjej. Hellre att de har ett par kilo för mycke. Mycke charmigare och man ser mer välmående ut.
Ska man gymma så tycker jag de ska vara på det stadiet där det kallas "sunt förnuft".
 
Okej, sen är de väl inte hälsosamt att väga över 80 kg om man är ca 160 cm lång oavsett ålder. Men då tycker jag de är bättre och se över sin kost och sluta äta massa godis, kakor (fika), chips och läsk flera dagar i veckan. Man kan ju avsätta det till en dag, t ex fre- eller lördag om man vill ha lite myskväll. En smoothie gjord på bär och naturell lättyoghurt är riktigt bra att ta till när suget anfaller en på kvällarna.
 
Detta är vad jag tycker. Men ser såklart inte ner på folk som vill träna eller de som har svårt att ta tag i att gå ner de där kilona som är farligt för deras välmående. Då försöker jag hellre peppa dessa och hjälpa till så gott jag kan. Ingen människa är fulare eller dummare för att den är för smal eller för "tjock", det är alltid insidan hos en person som räknas. I alla fall för mig.
Det är inte okej att mobba någon för dennes vikt. Jag verkligen hatar när folk kallar nån för tjockis, kan faktiskt bli riktigt arg då. Och som regel säger jag ifrån om jag hör nån kallas detta.
 
Ta hand om varandra istället för att se ner på varandra oavsett vem du/ni är
 
 
 
 
 
 

Death Race 3 Inferno

Kategori: Filmtips

 
 
 
En till snygging och en bra film, såg den helgen som gick har jag för mig, jo de var de och glömt skriva om den. Riktigt bra, ja mycke bättre än de 2 som kom före.
 
Den dömda polismördaren Carl Lucas, känd som Frankenstein, är en  superstjärna inom den brutala racingen mellan fångar, Death Race. När han bara är en seger ifrån att vinna frihet för sig själv och sitt team blir Lucas inkastad i en helt ny tävling som är grymmare än någonting han någonsin upplevt tidigare
 
 

Fredag igen????

Kategori: Jag o min vardag

 
Jäklar vad dagarna rusar iväg.
 
Go'morron förresten *S*!!!
Vaknade redan kl: 06.52, kände mig pigg så varför försöka somna om, och dessutom är de första morgonen sen förra fredan som jag får vakna upp utan att hela mitt sovrum snurrar i 190. Visst, jag är fortfarande yr och illamående, men inte så som det har varit, så det känns riktigt skönt..*peppar, peppar*.
 
Fredag brukar ju innebära fest för mig, men inte idag inte, blir faktiskt 4e helgen på raken med lugn hemmahelg. Riktigt skönt är det och så tänker jag fortsätta länge nu.
 
Idag ska jag börja spara ner saker från hårddisken till en extern sådan för på söndag ska jag lämna iväg min dator till en kille som ska formatera om den och lite annat. Känner att jag aldrig får tummarna loss och medan vi mailades igår så erbjöd han sig att fixa den till mig. Himla snällt och betyder mycke för mig.
 
Förresten igår var de reklam om en ny serie på kanal 5 som heter "Arrow" (ja ni vet han gröna pilen från Smallville, han har fått en egen serie), har ni inte sett den så gör det. Själv är jag på säsong via datorn där jag kollar på en kanal i USA. Skitbra att kunna göra detta. Riktigt bra är den och sen är de ju inte fy skam att killen är riktigt läcker..hehe.
 

*****S03******

Kategori: Serier

 
 
Äntligen är säsong 3 igång av serien "Nikita". Och till er som inte sett den alls vill jag bara säga att det är en riktigt grym serie som bör ses om man gillar agenter och action.
 
 

Mamma är bäst

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
Skulle ju egentligen varit hos mamma på midda idag. Men eftersom jag var så yr som jag var så kom hon ner med maten och vi åt hos mig. Hur snällt är inte det då.
Hon är bara så bäst min lilla mamma.
Just de ja, vi åt kalops och potatis
 
Tyvärr inga bilder på denna, men inget jag hade i tankarna så snurrig som jag är, ja yr då och mår skit, så vet jag knappt vad jag gör och ska längre. Mår riktigt dåligt, ännu sämre idag, yrseln är ännu värre, plus fått sånt tryck i öronen som spridit sig ner till käken. Alltså hur mycke värre ska det bli innan jag ska få bli som vanligt igen.
5e dagen nu och riktigt jobbigt.
Är inte som person den som brukar klaga/"gnälla" när jag inte mår bra, men detta är så obehagligt så det söker mig konstant. Ja ja, bara och hoppas att man snart mår bra igen.
 
 
 
 
 
 

Elak = avundsjuka

Kategori: Tankarna flödar

Inga namn nämnda. Men har nu suttit en stund och tittat runt i olika bloggar. Läst en del kommentarer och ser då som vanligt att där alltid är någon som tvunget ska skriva något elakt. Detta förknippar jag med ren och skär avundsjuka, inget annat.
 
Varför skriva till en person så här t ex: är det inte bättre att du använder pengarna till någon hjälporganisation istället för att åka taxi flera gånger i veckan. Det kallar jag och vara avundsjuk. Vadå, om personen har råd att åka taxi så gör väl denna det så mycke den bara vill. Eller vad den nu vill lägga pengar på.
Och det roliga är att personen redan skänker tusentals kronor till olika organistaioner.
 
Nä gott folk, NI läser bara det ni själva vill. Alltså NI läser bara det som NI ser som dåligt. Vad hände med de andra blogginläggen lixom, där som dom skriver om just saker/pengar som dom skänker till välgörande ändamål.
 
Bland det värsta jag vet efter lögner och svek är all denna svenska avundsjuka. Låt alla få vara som dom är. Ingen kan vara lika eller tycka lika, men för de behöver man inte skriva dumma saker och vara otrevlig mot andra.
 
 
Ja jag vet jag är sjuk och inte borde sitta här, men jag gör de för att jag kan..haha..men nu får jag nog lägga huvudet på kudden kanske, för jäklar vad de snurrar o har sig
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Härligt uppvaknande

Kategori: Jag o min vardag

 
När jag vaknade idag och tittade ut så hade vi fått nära 2 dm snö. Visserligen såg jag under kvällen och natten igår att de fullkomligt vräkte ner och hade dessutom hört att de skulle komma in mycke snö.
 
Så jäkla härligt att snön är tillbaka, hoppas den stannar länge. Ja såklart får de ju gärna komma mer. Synd bara att jag inte kan ut och härja i den. Hoppas bli frisk innan den försvinner. Jag vill ju UT!!!!!
 
Mår lika dåligt idag. Vill inte vara yr och snurrig med illamående mer nu, de riktigt söker mig. Helt handikappad för vad jag kan göra ju.
 
Idag ska jag på midda hos mamsen, hennes goda kalops ska vi äta...mums mums
 
 
 

Mitt kvällsgodis

Kategori: Okategoriserat

 
Jag gör ju ofta en smoothie på kvällarna. Man blir lätt sugen på nåt när man tittar på tv ju...ja de vet ju alla. Och denna smoothie jag gör är så jäkla god, plus den mättar och stillar suget efter annat onödigt.
 
Hur jag då gör den?
Jo jag kör med frusna bär, Ica basics faktiskt
 
50 g hallon
80 g jordgubbar
Plus en halv banan (såklart färsk)
1 1/2 dl naturell lättyoghurt
 
Låt bären tina i en burk på vasken i ca 2 timmar
 
Hann dricka upp den innan jag kom på att jag ju kunde tipsa er. Får ta kort imorgon och lägga ut. Fast alla vet ju hur en smoothie ser ut. Bara smaken som är olika från person till person
 
 
 
 

Återbesöket

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
 
Nu har jag fått min dom om att det jag har är kristallsjukan, en sjuksköterska tog en massa prover oxå för att utesluta, lågt blodsocker o blodtrycksfel. Så nu har läkaren ordinerade sträng vila och att jag skulle hålla mig inomhur. Detta pga att jag är yr och snurrig och illamående, vill ju inte gå och ramla ute precis nu när det är halt och dessutom med mitt trasiga knä. Men det klarar jag eftersom jag har så lätt för att sysselsätta mig
 
Vill ni läsa om kristallsjukan kan ni göra det via länkarna
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny vecka

Kategori: Jag o min vardag

 
Eftersom att jag fortfarande är dålig och hela min värld snurrar så kan jag inte precis planera min vecka. Men ska till läkaren idag igen i alla fall. Hoppas verkligen att jag kan få nån lindring. Riktigt läskigt och vara yr, snurrig och illamående dygnets alla timmar. Man vågar knappt upp och röra på sig. Lilla minsta man rör huvudet så är de kört. Skulle kunna skrika rakt ut hur rädd man blir.
 
 
 

Min sjukdom

Kategori: Jag o min vardag

Godmorgon!!!
 
Varit vaken sedan 7-tiden, men fick ligga kvar i sägen tills det gick att stiga upp, ca 2 timmar senare. Sedan i fredags morse har jag lidit av en fruktansvärd yrsel med illamående som stått mig upp i halsen 24/7, men är glad att jag inte spytt i alla fall.
Läkaren trodde ett virus i kroppen som även satt sig i öronen pga att min hals var ganska svullen, men tänker träffa honom imorgon igen för att kolla upp det här med kristallsjukan. Googlade om det i fredags och allt som står där stämmer till 100 % så jag tror hans diagnos var fel.
 
Yrseln är riktigt obehaglig, när jag vaknar och tittar upp så snurrar hela rummet i full fart och jag måste stänga ögonen igen, och sen får jag öppna en halv minut och stänga igen, och sådär håller de på ett par timmar. Sen blir de upp och röra på sig och då gäller det att gå nära väggen med garderober i hallen för att inte trilla in i nåt och göra mig illa. Detta pågår i några timmar och sedan lugnar det sig.
Men måste hela tiden tänka mig för innnan jag gör nåt, det måste göras i super slow motion. Skitläskigt när attackerna kommer, kan inte fokusera blicken för allt bara snurrar iväg i en väldig fart. Det känns i huvudet som att åka snabbaste karusellen. Och jag är ju super åksjuk av mig så jag kan aldrig åka några sådana på tivolin osv, därför känns det ännu läskigare och jag mår sämre än sämst
Har försökt läsa och det är ganska svårt kan jag säga, likaså när det gäller att skriva detta, så hittar ni knas nånstans så vet ni varför.
 
Kollade i alla fall på filmen "Skyfall" igår, plus "Death Race 3", behövde ha nåt att göra även om de var snurrigt att titta på tv.
Just nu för stunden så känns de lite bättre, men de kan ändra sig på 5 röda utan att jag är beredd. Som sagt, bäst och inte röra huvudet åt sidorna eller upp och ner i onödan.
 
Man kan väl kalla det att vara full eller nåt, jag vet ju inte riktigt för jag har faktiskt aldrig varit full så jag vinglat och haft mig, klart jag varit full eller nåt, men som sagt inte så jag inte kan gå. Så nu vet jag väl hur ni fulla människor har de, enda skilnaden är att detta inte är frivilligt.
Riktigt obehagligt är det att inte ha nån kontroll alls, och när de snurrar som värst så vill man bara skrika rakt ut i luften för det är så jävla obehagligt och läskigt. Svårt och beskriva med ord.
 
Jag brukar inte klaga över om jag har ont nånstans eller är sjuk osv även om jag har en del allvarliga krämpor som jag lärt mig o leva med, men nu vet ni i alla fall varför jag lyser med min frånvaro.
 
 
 
 
 
 
 

SJUK

Kategori: Jag o min vardag

Har Precis kommit hem från vårdcentralen och är riktigt sjuk så jag tar paus från allt bloggande och allt annat tills jag är frisk.
Läkaren ordinerade sträng vila från allt.
Så blir och ta de lugnt över helgen.
Lär inte vara anträffbar nånstans känner jag.
 
Önskar er alla en trevlig helg i alla fall
 
 
 

7 dagar i veckan

Kategori: Dagens midda

  
 
Idag blev det skinksnizel med chili & basilika rostade grönsaker.
 
Hade lätt kunnat äta ugnsbakade grönsaker varje dag, undrar om jag inte ska ta och göra det. Mycke godare än all pasta, ris och potatis.
 
Men sen gillar jag ju även matvete och bulgur, så de får jag ju äta lite då och då
 
 
 

De här med jeans

Kategori: Kläder

Våren 2012 provade jag jeans för första gången på säkert 15 år och upptäckte då att de var riktigt skönt att ha på sig, så jag slog till och började köpa det och hunnit med 3 par sedan dess. Så det här med strech är verkligen helt underbart. Fast använder de inte alls till vardags direkt. Får nog börja göra det kanske. Så dom inte bara blir hängande där.
Mamma säger alltid..använd jeans oftare, du klär så bra i det och ser mycke smalare ut än i alla dina jogging..haha..får kanske lyda min lilla mamma
 
Och idag har jag hittat några intressanta på  http://www.jc.se
 
 
 
 
 

Lekte lite med ett program

Kategori: Okategoriserat

 
 
 

100 saker jag vill göra innan jag dör

Kategori: 100 saker jag vill göra innan jag dör

 
 
3. Åka till Rumänien och bl a besöka Draculas slott
 
 
 
 
 
 

Smärtor och sjukdom är inte alls kul

Kategori: Jag o min vardag

Fy fasen vilken natt. Började igårkväll med att jag fick problem med min IBS. Låg och krampade i flera timmar. Tog boken "Femtio Nyanser Av Mörker" och försökte läsa, men det gick verkligen inte att koncentrera sig så fick lägga den igen så tv fick bli mitt sällskap. Sen runt midnatt så börjar jag få värk i benen/spring i benen som bara ökar på. Mindre kul när magsmärtorna strålar runt i hela magen, ut i ryggen och ner mot underlivet plus äckligt mycke illamående. Smärtan var så pass så de nästan kom tårar. Denna sjukdom är inte kul att ha.
 
Sluta med att jag lyckades somna vid halv 4 i morse, sov från odh till fram till kl: 7 då gav jag upp. Sen lyckades jag faktiskt sova ca 9-12 och känner mig helt färdig idag. Smärtan i magen är inte borta, men bättre.
Fattar inte detta eftersom jag lagt om kosten.
 
Om jag äter mjölprodukter o sånt där så kan jag nästan ha racer i rumpan dagligen, ändrar jag kosten så blir de tvärtom, inget alls. ja jag vet, mindre kul o läsa. Men ni som har IBS vet vad jag pratar om. Att ha mag- och tarmsjukdom är inte alls kul, för man har verkligen ingen kontroll alls.
Minns hösten/vintern 2008-2009 då alla mina symptom började och innan läkarna hitta felet, då hann jag gå ner 10 kg på en månad. Inte alls kul och gå ner så mycke i vikt så snabbt. Men man har verkligen ingen aptit när man mår som värst och äter man så mår man illa och äter man inte så mår man illa. Finns lixom inget mellanläge alls
 
Hoppas verkligen kunna äta nåt idag. Tänkte ju göra skinksnitzel och ugnsbakade grönsaker.

Grönsaker är nyttigt

Kategori: Dagens midda

100 saker jag vill göra innan jag dör

Kategori: 100 saker jag vill göra innan jag dör

 
Nr: 2
 
Hoppa fallskärm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gott & Nyttigt

Kategori: Dagens midda

 
 
Idag blev det kycklingben med ugnsbakad morot, palsternacka, blomkål och lök
 
 
 
 
 
 

Once Upon A Time

Kategori: Serier

 
 
 
Som alla vet vid detta laget så gillar jag ju serier, särskilt ockulta o lite övernaturliga sådana med vampyrer, häxaor och trollkarlar osv. Så igår fick jag då tag på en ny serie som jag tänkte kolla om den är bra "Once Upon A Time", fast får nog vänta och börja kolla tills jag läst klart böckerna jag fick idag
 
Handling:
Serien Once Upon a Time följer kampen mellan det onda och det goda och vi lär känna sagofigurerna Snövit, Den elaka häxan och Drömprinsen som vi aldrig sett dem förut.
 
Serien tar sin början i sagornas värld då Drömprinsen (Joshua Dallas) väcker Snövit (Ginnifer Goodwin) till liv med en kyss. Under deras vigsel stormar Den elaka drottningen (Lana Parrilla) in på bröllopsfesten och hotar kasta en förbannelse över dem och alla bröllopsgäster. En tid senare... Läs mer
 
 
 
 
Någon som tittat på säsong 1 när den gick på TV? Säsong 2 börjar denna veckan på kanal 5
 
 
 

Tio snabba punkter

Kategori: Okategoriserat

* Jag tycker att fötter är äckligt.
 
* Julmust är min last
 
* Jag gillar Disney filmer
 
* Jag kan gå ner i spagat
 
* Jag äcklas av folk som ljuger
 
* Snö är bland de bästa jag vet
 
* Jag är en jäkel på matlagning
 
* Jag klarar mig inte utan TV och dator
 
* Jag är den veligaste människan som finns..haha
 
* Lammkött är min andra last..haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kvällen/natten är räddad

Kategori: Jag o min vardag

 
Ska bege mig iväg till Netto och passerar postskåpet i min trappuppgång och tar en chansning att kolla om jag fått post, den brukar ju inte vara så tidig här. Öppnar luckan och ser två gröna förpackningar och fattar direkt vad det är.
 
Jiippiiieee..yehoooo..de sista 2 böckerna har kommit. Oj vad här ska läsas nu. Allt annat blir lidande..haha..men fva faen, händer bara en gång ju. Och nu är böckerna faktiskt viktigare..haha.
 
Tack snälla fina Rosis för att du lånar ut denna härliga triologi till mig. Finns inte ord för hur glad jag är över detta.
 
 
 

Ånej..ånej..ånej

Kategori: Jag o min vardag

Nu precis nu har jag läst slut boken, vilken då undrar kanske någon. Och för er som inte följer min blogg så noga så rör de sig om del 1 i triologin Femtion nyanser.
 
Hoppas verkligen att jag hittar del 2 i min postlåda imorgon. Hade ju så gärna velat börja läsa den nu, precis nuuuuu..men får otåligt vänta..*suck*!!
 
Men fy fasen vad del 1 var bra alltså, man riktigt rycks med så att de nästan känns som man är med i boken och händelserna, farligt farligt men härligt härligt..*ASG*...eller vad säger fröken Rosis!! Vi två som är totalt ohämmade o inte skäms för nåt..hehe!!
 
Tror jag ska ta mig en nattmacka, inte ätit sen 17-tiden o då var de bara kyckling och en sallad.
 
 
 
 

Femtion nyanser vs Patron

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
Idag fick jag äntligen hem min kolsyrepatron, bara väntat i 2 mån..haha..nejdå, men både jag o min morbror har varit fullt upptagna o glömt bort de hela. Så jag påminde honom innan jul, så idag kom den. De står 3 tryck till en flaska, men de smaka ju bara vatten, så förstår inte hur dom tänkt där. Jag tryckte nog säkert 10-12 ggr tills jag fick mitt vatten som de jag köper i affären. Står att den ska räcka till 60 liter, men de lär den ju inte göra för mig, snabbt uträknat så skulle de bara bli 1/3 del av de. ja ja får se hur länge den varar. Kostar ju bara 99kr sen när man lämnar i tom patron, o varar den en månad är de billigt hur som.
 
Men nåt som inte kom idag är del 2 av "Femtio Nyanser......". Så då gjorde jag rätt i att inte läsa slut del 1 inatt, jag lämnade 50 sidor till idag, fall i fall. Hoppas den kommer imorgon
 
Nu ska jag stryka gardiner och hänga upp och lite annat som är kvar från att jag städat ut julen under helgen, tvättedag oxå idag ju. Så blir full rulle här hemma idag känner jag.
 
 
 
 
 
 

Min IBS diet

Kategori: Dagens midda

 
 
 
Idag blev det grillribbs och en god sallad.
Har under hela veckan hållt mig ifrån mjöl och mjölk produkter o lite annat som är fel. Måste nämligen få lite bukt på min IBS, har varit krångel nu i flera månader, så för att de inte ska hända nåt allvarligare så måste jag med jämna mellanrum köra på en speciell diet. Men de går bra de med. Får se hur länge jag kommer att hålla på. Är ju ganska så sugen på att hitta på några nya maträtter. Men väntar tills mage och tarmar mår bättre och aptiten kommit tillbaka som den ska
 
 
 

Grattis till mitt gudbarn

Kategori: Okategoriserat

 
 
 
 
Idag har mitt gudbarn fött en liten dotter, så vill säga ett stort grattis till henne och hennes sambo inkl syskon.
Jättekul att det blev en flicka med tanke på att resten bara är pågar. Men såklart roligt oavsett vilket kön det hade blivit. Så grattis igen gudbarnet mitt.
 
 
 
 

.....................150........cirka

Kategori: Okategoriserat

Ja det är vad jag har kvar i sidor av boken, ungefär. Men hade kunnat ta slut igår om jag inte kört på att börja städa ut julen. Idag ska resten bort, och boken kör jag slut på ikväll och hoppas på att del 2 kommer imorgon.
 
Skulle velat skriva lite här om boken men gör det inte eftersom det kan finnas de som håller på att läsa precis som jag, eller ska. Och då är de dumt att avslöja nåt. Ja så snäll är jag även om det är min blogg o andras egna ansvar om de läser vad jag skriver. Men nej, jag är inte så taskig, inte ens filmer avslöjar jag som jag sett.
Men att tipsa är bra.
 
Så nu är frågan hur mycke jag kommer o försumma bloggen så länge jag läser dessa böcker. ja ja de får ni stå ut med. Böckerna är viktigare helt enkelt..haha
 
 
 
 
 
 

Svårt och slita sig

Kategori: Jag o min vardag

Händer Inte mycke hos mig idag. Har ju som sagt fått hem boken "Femtio nyanser av honom" och den är så bra så man inte kan släppa den. Och jag som hade tänkt börja städa ut julen..hmm..blir nog inte mycke med det. Eller får jag läsa en timme, städa en timme osv..haha..som om de skulle gå då, när man väl läser så bara rycks man med och glömmer tiden och att det finns en verklighet.
 
Och idag fick jag veta att bästa Rosis skickat även del 2 till mig, förhoppningsvis så landar den i min brevlåda på måndag, så egentligen borde jag ju läsa den jag har så den räcker tills dess, men tror inte det går eftersom jag nu redan är halvvägs.
 
Ni som inte börjat på denna triologi måste göra detta, ni kommer inte och ångra er. Fast boken är inget för er som är hämmade kan jag säga..haha. Mycke snusk o då menar jag verkligen snusk..haha!!!
 
Men ska nog ta fram mina lådor o sånt nu som allt julpynt ska vara i, och packa ner de, så kan jag ju damma, stryka dukar och sånt där senare eller imorgon..haha..ja ni ser själv, jag vill ju inte göra annat än att läsa. Men har faktiskt diskat idag..wow..haha!!!
 
 
 
 
 

Nyansernas kväll

Kategori: Dagens midda

Fått i mig lite kyckling med en god sallad, så gott ju så de känns som jag kommer att leva på det nu några dagar, passar mig bra eftersom jag tapat aptiten rejält, inte riktigt likt mig som gillar att laga mat i massor o göra egna recept
 
Nu tror jag resten av kvällen får bli TV och boken jag fick hem idag. Läste ju 50 sidor på en timme så tror den räcker hela helgen, eller ja men vet aldrig, en riktig sidvändare som man inte vill lägga ifrån sig....
"Femtio Nyanser Av Honom"
 
En riktig lugn o mysig helg tycker jag, ja och eventuellt att jag tar och börjar städa ut julen så smått. Mycke runt de igen, damma allt igen från golv till tak, stryka nya dukar och lägga på, byta gardiner i köket
 
 

Fina vännen

Kategori: Jag o min vardag

 
Idag kom äntligen mitt paket med posten från min fina vän Rosis. Ja alltså vi har haft kontakt via nätet, telefon och så sedan hösten 2001 och aldrig setts. Hon bor ju några timmars resväg bort, typ vid Örebro. Hoppas på att ses snart
 
I förrgår så såg hon mitt blogginlägg om att jag tänkte köpa boken "Femtio nyanser av honom" och erbjöd sig då att skicka hennes som jag kunde få låna. Gissa om jag blev skitglad, så nu ska hon även skicka de andra 2 i triologin till mig efterhand som hon läst klart dom.
 
Så nu vet både hon och jag hur min helg kommer att se ut..hehe. Blir nog inget med att städa ut julen här inte, boken är MYCKE viktigare..haha
 
Tack fina vännen Rosis för att du gör detta för mig, guld värt!!!
 
 

Gott gott

Kategori: Dagens midda

 
Mums..laxsallad till midda idag
 
 
 
 

Presenter

Kategori: Jag o min vardag

 
Mamma kom och hälsade på med lite presenter, hon hade varit iväg med en vännina och shoppat lite idag. Jag samlar ju på salt & peppar set, så jag fick ett som ser ut som 2 mjölkpaket, supersmå och gulliga, plus 2 ljus i glas som luktar grönt te. Snälla mamma jag har
 
 
 
 
 

Dubbelt upp och lite till

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
 
 
 
 
Upptäckte igår att seths bredband, eller http://bredband.bitcom.se/index.php?page=order&n=klpp&ort=perstorp&net=canal-digital&type=docsis&action=show  som de går via idag, bara dragit 269kr/mån på kontot sedan i september. Och kollade upp varför, hade ju glömt att priset skulle sänkas från 1 sept-12. Så idag ringde jag dom och uppgraderade mitt internet till deras snabbaste vilket kostar mig 299kr/mån och hastigheten blev mer än dubbelt upp för endast en tia mer i månaden. ja för mig blev de en tia eftersom jag inte märkt av att jag betalat 20kr mindre i 4 månader. Detta tyckte jag var en fin fin affär.
 
Sedan 2003 har jag haft  Hastighet upp till 10 Mbit/s i nedladdning och 1 Mbit/s i uppladdning
 
Och från och med idag gäller Hastighet upp till 24 Mbit/s i nedladdning och 2 Mbit/s i uppladdning
 

Urk vad äckligt

Kategori: Okategoriserat

Såg dessa bilder på en blogg
 
Kolla in vad äckligt och onaturligt de ser ut med fejk muskler som är gjorda av synthol. Precis vad jag tycker om allt vad fejk är, även om silikon är bra för tjejer som mår dåligt av för små bröst som dom själva kallar det. Kan såklart helt klart förstå dom, men inte alla killar gillar stora bröst och utseénde är inte allt. Så hoppas att fler tjejer väljer att inte göra operationer. Det kan aldrig vara bra i längden.
 
 
 
 
 
Här är även en video med honom
 
 
FÖRE SYNTHOL
 
 
 
EFTER; MED SYNTHOL
 
 
Ser ju nästan ut som ett par tjejbröst
 
 
 
 
 

Skämt å sido

Kategori: Okategoriserat

 
En intelligent kvinna, en intelligent man och jultomten var ute och gick. Plötsligt fick dom syn på en 50-lapp på trottoaren. Vem plockade upp sedeln?
- Den intelligenta kvinnan så klart, dom andra två finns inte.
 
 
 
Mäns hjärnor är som fångvården, inte tillräckligt med celler.
 
 
Vad har klitoris, en bemärkelsedag och en toaskål gemensamt?
- Män missar dem oftast.
 
 
Vad kallar man en finne på en mans genitalier?
- En hjärntumör.
 
 
 
 
 

100 saker jag vill göra innan jag dör

Kategori: 100 saker jag vill göra innan jag dör

 

100 saker jag vill göra innan jag dör

En ny kategori som jag startar från och med idag, så nummer 1 blir

1. En egen kokbok

 

Femtio Nyanser

Kategori: Boktips

 
Har hittat en bok, eller rättare sagt en triologi som jag tycker verkar spännande och bra. Fast nu är frågan om jag ska köpa första boken "Femtio nyanser av honom" som ganska nyligen kommit ut på svenska och vänta in de andra två när de med släpps på svenska. Eller om jag ska köpa hela triologin som är på engelska.
Kan bli lite knepigt kanske. Får fundera som alltid
 
 
 

Vart Jag Än Går

Kategori: Musik

 
 
 

Lägg din hand mot min kind visa mig vägen kommer du ihåg den det  känns så skönt att komma hem för när du ser mig blir du lycklig

om du känner dig ensam öppna dig då dela med dig av känslan jag kan nog  förstå

Om ditt hjärta slår kommer jag vara med dig vännen vart du än går Om  ditt hjärta slår kommer jag känna av dig själv vart jag än går

Vart jag än går Vart du än går

Du vilar här på mitt bröst för mig är du livet men jag tar dig  förgivet Förlåt jag kan vara dum När disträheten tätnar När jag hör  dig

Om ditt hjärta slår kommer jag vara med dig vännen vart du än går Om  ditt hjärta slår kommer jag känna av dig själv vart jag än går

Spela  vår låt nu ta mig med storm kan vi inte dansa som förr och hela natten  lång Bli nu ett med mig darling jag vet att vi kan men sen vill jag hålla din hand

Om ditt hjärta slår kommer jag vara med dig vännen vart du än går Om  ditt hjärta slår kommer jag känna av dig själv vart jag än går

Om ditt hjärta slår kommer jag vara med dig vännen vart du än går Om  ditt hjärta slår kommer jag känna av dig själv vart jag än går

Vart jag än går

It's a secret

Kategori: Okategoriserat

 
 
 
Åååå hemlisar här nu. Grrr, vill verkligen berätta för er eller någon vän eller mamma eller nån, men får verkligen inte...FAN, hatar hemlisar..haha. Ja ja till våren kanske ni får veta. Men det är nåt skitbra i alla fall.
 
Fast kasnke aldrig blir avslöjat, vem vet...vissa saker ska inte berättas sägs det ju..hehe
 
 
 
 
 
 
 

Glad att jag höll mig hemma

Kategori: Jag o min vardag

Undrar hur många som ligger bakis idag? Inte jag, som alltid.
Fast hade ändå en nykter nyår och idag är jag glad för det. För när raketerna smälldes inatt så var jag helt omringad av dessa, utanför sovrumsfönster, köksfönster och balkongen. Och Smulan var riktigt rädd och gömde sig under sängen, fick till slut fram henne och kunde gosa i famnen med henne. Grannen smällde såna där rakteter som sticker iväg på marken och upp i luften och hit och dit, glömt namnet på dom, och en flög in i trappan och ni kan ju gissa hur högt de ekade och ändå fortsatte dom och leka vidare och de var inte långt ifrån att den ena stack iväg på mitt sovrumsfönster. Och ändå hade dom 4 små barn med sig dessa 2 vuxna män, behöver jag säga vilket land, araber såklart..haha..nejdå är inte rasist, har vänner från olika länder. Men hur fan tänker man när man har små barn med sig
 
20 min senare hör jag fortfarande nära mitt sovrumsfönster. Ja då står vaktis och släpper ner raketer frpn balkongen, rakt ner i busken. Och här måste jag bara säga, galna polacker..haha. Inte alls smart och göra så. Men lite över 1-tiden blev det i alla fall tyst här, skönt.
 
Till saken hör är ju att det regnade rätt bra inatt.