VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Ont...

Kategori: Jag o min vardag

 
 
I benen, knäet, ryggen sen gårdagens promenad. Så dumt och gå så länge och långt när man varit sjuk i 3 veckor och inte kunnat gå under den tiden. Ja ja, nya tag när det onda är borta. Men bara för att jag kan så gick jag bara en lugn promenad på 30 min i morse. Bättre än inget. Sol och skönt väder, så kunde inte motstå ju.
 
Nähä ut i ärenden och jag tar minsann cykeln för knäets skull.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Upp o ner och hit o dit

Kategori: Jag o min vardag

Nästan nyss hemkommen efter en lång skogsrunda med upp o ner i stora o små backar. Och snacka om hett ute, 20 grader i solen... 7,4 km på 1 h 28 min..helt underbar skogsrunda.
 
Det jobbiga är att det tar mellan 20-30 min innan mitt trasiga knä börjar bli medgörligt. Jag vill ju gå i rask takt direkt. Men tyckte ändå det blev en skaplig runda på en bra tid. ja ja jag vet, inte tiden som räknas, men jag gillar och tävla med mig själv, envis som synden ju..hahaha!!
 
Nähä dags och fortsätta med tvätten och städandet, var ju bara tvungen och pausa och ut i det fina vädret. Kan man bara inte missa!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En dag senare.....

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Varit ute en runda med mamma och tog vägen förbi vitsipporna jag hitta igår. Och idag var dom helt utslagna. Härligt soligt väder och inte ett enda moln på himlen.
 
 
 
 
 
 

Plantera själv

Kategori: Jag o min vardag

 
 
I år ska jag minsann sätta fröer, förr gjorde jag det till varje vår och sommar. Vet inte varför jag slutade. Men nu är de minsann ett måste, har ju köpt nya fina balkongmöbler, så då måste ju hela balkongen bli riktigt fin och mysig.
 
 
Börjar med dill och gräslök, paprikakärnor.
Och blommor blir lin som är en blå blomma och sommarslöja som är en vit blomma, passar perfekt till en MFF:are som mig..hehe.
 
Lär nog bli fler blommor sen, har ju flera krukor och balkonglådor
 
 
 

Nu är det vår

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Varit på ett möte och på vägen hem så ser jag nåt på andra sidan vägen i en liten skogsdunge, och precis som jag trodde så var de fullt med vitsippor.
 
Strålande solsken och den lilla fina blomma, ja då kan man verkligen kalla det vår.
 
Tror jag ska ge mig ut igen på en promenad i skogen med kameran
 
 
 
 
 

Person of interest

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
 
Idag har jag latat mig lite, fast jag gick ur sängen klockan halv 8 i morse. Men kändes som det var en sådan dag. Har mest kollat säsong 3 av serien "Person Of interest", spännande och bra serie som ni bör kolla upp, ni blir inte besvikna.
 
Nja inte helt latat mig kanske, har ju fixat frukost, lunch och diskat. Men annars bara lat, lat och latedag..haha. En sådan dag får man ha utan och skämmas, så de så.
 
Men imorgon har jag en hel del och göra. Möte mellan 9-11 till exempel och någon gång under dagen hoppas jag på en promenad med en person som ville gå detta med mig framöver. Om inte så går jag ensam, mitt knä behöver detta, ska ju in på röntgen nästa veckan och sen kommer jag att få en tid till en ortoped för att prata igenom min skada som jag fick för snart 3 år sedan. Jag måste ju få veta vad jag kan och inte kan göra. Vill ju inte det ska bli värre.
Och nu har äntligen förkylningen börjat ge med sig, men jävla hostan är kvar, men tänker fan trotsa den med ut i friska luften och promenera. kan ju inte bli värre, eller............
Och det är dessutom sagt att det ska bli sol och värme hela helgen
 
 
 
 
 
 
 
 

Utemöbler

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Min fina vän Emma och hennes flickvän var på ÖB:s idag och köpte då balkongmöbler till mig. 2 stolar o ett runt glasbord. Endast 299 kr. Kommer o bli skitfint på min balkong i sommar
 
Har dock inte fått hem detta än, ska hitta ett sätt att hämta alla. Om ingen kör får jag ta det på tåget i omgångar. Men de går det med, var inte så tungt sa Emma
 
 
 
 
 
 
 
 

Kött & grönsakssoppa

Kategori: Dagens midda

 
 
Det blev min middag idag, och såklart ett eget recept.
Grytbitar av nöt, morot, palsternacka, rotselleri, gröna ärtor, gröna bönor och purjolök
 
Fy fasen så gott det blev
 
 
 
 

Snart i min kyl

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Hittade 2 viner på systembolagets hemsida för ett tag sedan. Funderar på att köpa hem dessa inom kort för en kommande vinkväll med någon.
 
Lite trött på vinet från tyskland mellan varven, så att prova nytt är ju aldrig fel. Hoppas dom är goda
 
 
 
 
 
 
 

10 månader

Kategori: Smulan

 
Kom på att jag aldrig la ut om att det är 10 månader sedan Smulan fick somna in, detta var i måndags. Men den dagen var en sån där jobbig dag då jag sakna henne extremt mycke och var rätt ledsen, fast de är jag ju varje dag. När ska saknaden bli lättare egentligen. Vill ha henne här ju
 
 
 

kl: 8.30

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Ja, då åt jag denna frukost
 
 
 
 

Blå/vit

Kategori: Skor

Danmark/Helsingör

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Längtar tills det blir varmare och man kan sitta ute i Helsingör och dricka öl, antingen på olika pubar eller bara med ett flak öl vid kajen. Ja eller kan man variera sig.
 
Man tar tåget på förmiddan o kommer hem med sista tåget vid midnatt, men tyvärr har jag inte så många vänner som pallar med trycket att dricka och ha kul under så många timmar, klena vänner jag har..haha. Nåja nån ska jag nog kunna "tvinga" med mig..haha!!
 
Detta är ju bara ett måste varje år när våren kommit, så nu är de inte långt kvar. Någon frivillig kanske? Nähä inte de nä, som jag sa..ni är klenisar..haha
 
 
 
 
 
 
 
 

Flera år sedan

Kategori: Dagens midda

 
Varit på middag hos mamsen, flera år sedan jag åt hemmagjord brunssås och potatis. Så gott med revben och kokta morötter.
 
Bara för det var så gott så vräkte jag faktiskt i mig 2 portioner..haha
 
Min telefon tar minsann bra bilder
 
 
 
 
 
 

De här med att skydda sig

Kategori: Tankarna flödar

 
 
Hitta en artikel, tycker alla borde läsa den
 
 
http://hd.se/mer/2014/03/22/har-ar-p-staven-for-man/
 
jaha o länken går inte o klicka på i vanlig ordning, men kopiera o klistra in i adressfältet vet ni väl hur man gör hoppas jag
 
 
 
 
 
 
 
Det är minsann inte bara kvinnan som ska kunna skydda sig o ta alla risker för vad för följder man kan få av att ta ett preventivmedel.
 
 
Men sen tycker jag det är bra med ett preventivmedel för män som detta som håller på att tas fram osv. För det är alltför ofta som männen luras till att bli ofrivillig pappa. Förstår mig inte på kvinnor som lurar en kille om att den är skyddad o sen inte är det. Män ska oxå kunna ha ett val vad gäller o bli förälder. Visst, sen finns de såklart kondomer, men dom kan faktiskt spricka tyvärr.
 
Om man som kvinna blir gravid t ex med en kille som hon har sex med för en natt så kan hon ju istället hålla för sig själv vem pappan är o sen när barnet är vuxet själva få välja om den vill leta upp honom. För ingen man ska tvingas att vara pappa, det är inte bara o vara det på ett papper utan han tvingas i 20 år att betala underhåll oxå. Och det är inte rättvist. Så hade ju jag gjort om olyckan hade varit framme, men jag har alltid skyddat mig. Kvinnan får ju underhåll oavsett om de står namn på pappan eller fader okänd. Så på de viset är de ju bra för ensamstående mammor.
 
Att gå i säng med en kille utan och vara skyddad är totalt oansvarligt. Ja klart, nu finns det ju dagen efter piller, men dessa ska ju inte missbrukas. Viket jag vet från en person jag känner o umgicks med förr, hon använde detta varje helg. Och det är helt galet tycker jag. Bättre hon hade skaffat preventivmedel.
 
Nu menar jag såklart inte er med förhållande där båda parter bestämt att inga preventivmedel ska användas. Fast det fatta ni säkert ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ännu en veckas sista dag

Kategori: Jag o min vardag

 
Äntligen mår jag lite bättre och det börjar se ljust ut (hoppas jag), förkylning i 2 veckor är ingen höjdare, hemskt när förkylningen dessutom satt sig på balansnerven i örat. Så idag ska jag försöka städa riktigt ordentligt eftersom nästan allt blivit lidande här hemma. 
 
Ska dessutom på midda hos mamsen ikväll, revben som ska bli skitgott. Inget man äter ofta precis. Och vad är så gott som mammas sås, kokt potatis och revben, tror de blir kokta morötter oxå..mums ska det bli i alla fall.
 
Just de ja..Farmen final ikväll. Vem tror ni vinner? Jag hoppas på Cornelia eftersom hon varit med från dag 1. Håller tummarna, ja ja okej då, tårna med då..haha
 
 
 
 

Godnatt

Kategori: Ögongodis

Hade gärna fått va med under mitt täcke ;)

En styck plåt....

Kategori: Jag o min vardag

 
 
...med choklad kladdmuffins blev det oxå ikväll. Gott gott när man är sugen på choklad.
 
 
 

Indisk kycklinggryta x 6

Kategori: Dagens midda

 
Idag har jag varit igång och lekt i köket,  hittade på ett nytt recept som blev en
Indisk kycklinggryta.
 
Bjöd såklart in mamsen på midda och hon tyckte de var supergott :)
 
Såklart blev där mat över, så nu har jag 6 portioner för frysen
 
 
 

All Turns Red

Kategori: Musik

 
 
Glömt helt att blogga om detta ju.
 
Takida har gjort det igen, en riktigt bra platta som de nyligen släppt.
Har du inte lyssnat så gör det GENAST ;)
 
Jag kör den här hemma nu på ganska hög volym till mitt städande
 
 
 
 

Go'morron lördag!!!

Kategori: Jag o min vardag

 
Usch och blä för denna jävla förkylning, vet jag klagat länge, men blir så när man dras med nåt för länge. Inne på dag 13 nu ju. Yrseln 24/7 är värst, den söker mig riktigt mycke
 
Tänker trotsa den och försöka städa idag, har ju tvättetid oxå. Plus ska göra en ny kyckling rätt och bjuda mamsen på. Hoppas bara det blir bra trots att smaklökarna inte är vad de borde vara.
 
Jaha nu har ni väl märkt att ni får skriva in både användarnamn och lösenord för att kolla in här. Känns bra och veta exakt vem som kan läsa. Så slipper jag idioten som hela tiden kommer med kommentarer som inte sanna ens, visst att jag inte bryr mig men hoppas de svider att denne nu inte kan läsa nåt längre. Förstår inte hur man kan vilja leva nån annans liv. Eller jo de gör jag ju, för personen har inget eget liv. Totalt IQ befriad är denne oxå. Stackars liten..haha!!!
 
 
Nähä, lite frukost kanske
 
 
 
 
 
 
 

För en liten stund sedan

Kategori: Jag o min vardag

 
Min tallrik, glömde ta kort på gästens tallrik. Men å andra sidan såg dom likadana ut. Eller ja, min är utan majonäs eftersom min mage inte tål det.
 
Korkat upp lite vin, öl och cider oxå. Kollar in Let's Dance och snackar om att sticka till nåt uteställe, Hässleholm kanske, fast jag vet inte det. Nog inte så lämpligt med tanke på att jag inte är fullt frisk än.
Tror faktiskt det är bättre och vänta tills jag blivit av med min förkylning och jävla hostan
 
 
 

Crackers Crisps

Kategori: Jag o min vardag

 
Sett reklam om detta på TV och såg de på Netto idag, och såklart var jag ju tvungen och köpa och prova. Finns 3 smaker; salta, paprika och Sour Cream & Onion.
Jag valde dom sistnämnda ( ja de ser ni ju på bilden) riktigt goda faktiskt även om jag bara testat ett par stycken.
Bra lördagsgodis för en chipsgalning som jag..haha
 
 
 
 

Sol & shopping

Kategori: Kläder

 
Haft en shopping dag i Hässleholm med mamma. Härligt väder oxå ju
 
 
Svarta jeans
 
 
 
 
2 svarta linnen
 
 
 
En kortare tunn top som man kan ha ett linne under
 
 
Oxå en top till som jag fick av min fina mamma
 
 

Dag 11

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Fy fan vilken pärs denna förkylningen är alltså, aldrig upplevt nåt liknande. Känner mig som en zombie ju.
 
Snorar och snyter mig, då tjuter de och klickar i öronen pga att de slagit lock. Har ett kraftigt tryck på öronen, hör väldigt dåligt. Tror förkylningsviruset satt sig på balansnerven i örat
 
Kan inte ligga ner eller ens halvligga eller luta mig lite mot soffkuddarna för då börjar jag hosta och då sätter yrseln in som fan. Så mycke sömn har de inte blivit under denna tiden. Verkar vara en luftrörskatarr kanske
 
Sen är jag konstant yr dygnet runt och har svårt och fokusera. Väldigt jobbigt när man ska kolla TV på kvällarna. Yrseln gör oxå att jag går här hemma och vinglar o känns som jag ska svimma gång på gång, blir även illamående av detta.
 
Hostan är oxå med dygnet runt, piper och rasslar i luftrören och börjat göra mer o mer ont i lungorna.
 
 
Så imorgon får jag väl ta tag i att uppsöka läkaren i alla fall, då är de ju en vecka sen jag var hos honom. Yrseln söker mig o är riktigt obehaglig.
 
Har faktiskt jobbat ändå
 
 
 
 
 
 

2 positiva dagar

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Härligt..... fast jag fortfarande dras med denna sega förkylningen från helvetet sedan 10 dagar tillbaka, så är jag glad. Fick en god nyhet igår och en idag. Framtiden ser verkligen ljus ut. Rullar på bra hela tiden för mig. Kan inte bli bättre..jaja okej då, kan de väl om jag blir av med snorandet, hostandet och yrseln. Trött och hängig och kass hela tiden, men de goda nyheterna väger upp detta.
 
 
Härlig onsdag med andra ord
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej igen

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Får nog bli ett återbesök imorgon på vårdcentralen eftersom den här hostan inte alls vill ge med sig, tvätom blivit värre under helgen, kan ju inte ens ligga ner. Och sitta och sova är minsann inte det lättaste. Måste verkligen få nåt mot den så man kan må lite bättre.
Piper o rasslar i luftrören, hostar så jag klöks och helt yr. Tar verkligen musten ur mig.
Så trött på att ha varit förkyld så här länge med hög feber o allt, fast känns som jag varit feberfri idag, för jag har varit uppe lite mer och gjort små nytta i hemmet så det känns bra.
 
Men så himla trist att ha varit sjuk när man nyss påbörjat ett nytt arbete. Men men, bara och ta nya tag.
Ägarna till caféet vill ju inte ha ett snorigt och hostande biträde, vilket är helt förståeligt. Dom har ju hört mig över telefonen hur jag låter och mår, tur är det.
 
 
 
 
 
 

Stranded

Kategori: Filmtips

 
 
Fyra astronauter, isolerade på en rymdfarkost, börjar erfara märkliga saker efter en meteorstorm. 
 
 
 
 

Homefront

Kategori: Filmtips

 
 
Phil är en DEA-agent som efter hans fru dött säger upp sig och flyttar med sin dotter till en lugn småstad, men det dröjer inte länge innan han hamnar i bråk med en lokal knarkboss.
 
 
 
 

2GUNS

Kategori: Filmtips

 
 
 
 
En DEA-agent och en hemlig underrättelseofficer har blivit tillfrågade att utreda varandra när de inser att de båda blivit lurade av självaste maffian – organisationen som de två männen tror de har stulit pengar ifrån

12 year a slave

Kategori: Filmtips

 
 

Steve McQueens hyllade drama bygger på den sanna berättelsen om en fri svart man som kidnappas från New York och säljs som slav till 1850-talets Louisiana och hans kamp för att återvända till sin familj.

Solomon Northup är välutbildad och har talang för musik. Han bor med sin fru och sina barn i Saratoga i New York. En dag blir han kontaktad av två män som påstår sig jobba för en cirkus och Solomon tackar ja till att ackompanjera deras cirkusnummer på fiol under en kort period. Men efter att ha tagit ett glas med männen vaknar han omtöcknad och bunden och ställs inför den fasansfulla sanningen: han ska transporteras till södern som slav.

 

Wallander: Sorgfågeln

Kategori: Filmtips

 
 
Det är snart jul och Kurt är märkt av minnessjukdomen. Han inser att det snart är nödvändigt att berätta för sina kollegor och resten av världen att han är sjuk. Men han har svårt att ge upp sitt arbete, hans enda identitet. I Ystad sker det en brutal kidnappning av en känd krögare, Paolo Salino. Kurt tar sig an fallet men tvingas ta hjälp av kollegan Jenny hos Malmöpolisen.
 
 
 
 

Wallander: Mordbrännaren

Kategori: Filmtips

 
 
 
 
 
 
Kurt har fått diagnosen alzheimer sjukdom. Han vill inte acceptera och han håller det så hemligt det går, men det blir allt svårare att dölja. En mordbrännare i Skåne har avtjänat sitt straff och han släpps ut i det fria. Men han är inte välkommen i det skånska lilla samhället och kioskägaren vill inte ens sälja honom cigaretter. Samma natt antänds kiosken och kioskägaren bränns inne. Mordbrännaren jagas åter igen för mordbrand. Kurt är förvirrad och kan inte hålla isär saker, istället för att berätta som det är så hittar han på. Martinsson anklagar honom för lögn och får allt svårare att lita på Kurt. Senare hittas den misstänkte mordbrännaren svårt misshandlad och medvetslös. Kurt bestämmer sig för att berätta för Linda att han är allvarligt sjuk och att han behöver hennes hjälp. Men kommer hon att finnas där för honom? Han har ju inte alltid funnits där för henne.

6e dagen

Kategori: Jag o min vardag

 
Var ett tag sedan jag bloggade och en del läsare undrar var jag tagit vägen.
 
Så här ligger det till. I måndags kväll började jag känna mig helt matt och orkeslös och vaknar då upp på tisdagen med en dunderförkylning och 40 graders feber, som sedan trappade upp för var dag som gick, hemsk hosta som bränner i lungor och luftrör, snyta mig typ var 5e minut. Ont i hela kroppen så jag knappt kunnat röra mig, suttit upp och sovit, ja sova och sova..har väl varit kanske 3 tim/dygn.
Så i fredags så ringde jag vårdcentralen och fick en tid. Sänkan var väldigt hög och läkaren kunde inte säga om det hela kommer att övergå i en lunginflammation. Blir jag inte bättre skulle jag återkomma. Så nu håller jag tummarna för att inte åka på en lunginflammation som jag hade i september förra året.
 
Försöker idag upp och röra mig lite då och då, har ju legat i soffan och sängen nu i 6 dygn och det börjar bli jobbigt. Har ju bara varit TV och massa film och serie tittande
 
Mamma var snäll och kom hem till mig och beställde hem pizza, smakade inte så mycke, men var gott med lite mat, för nån sådan har de knappt varit under hela veckan.
 
 
Och är de nu någon som ska komma med en dum kommentar så kan jag bara säga att det inte är lönt, jag vet vem du är som hela tiden kommer med kommentarer och jag kan bara säga att jag tycker synd om dig som inte har ett eget liv, utan du måste istället jaga mitt.
Och alla som känner mig vet att jag inte bryr mig ett dugg om vad man tycker och tänker om mig. Jag är jag och kommer aldrig och bry mig eller att ändra på mig. Antingen gillar man mig eller inte. Svårare än så är de inte..Så DU..skaffa dig ett liv va
 
 
 
 

Första dagen

Kategori: Jag o min vardag

 
Då var min första dag som cafébiträde avklarad och kan ju bara säga att fast det är första dagen, så trivs jag kanon redan med dom jag jobbar med och detta känns ju extra fantastiskt. Plus att jag fått friheten att påverka vad som kan säljas där osv. Har redan påverkat hur man gör goda toast :)
 
Oxå ska jag lära mig koka kaffe..hahaha...aldrig nånsin gjort, eller jo när någon sagt till mig kanske
2 ggr hur mycke bönor ocha vatten de ska vara..haha..men så är de när man inte dricker kaffe själv och aldrig gjort, inte ens te (tee, thé)
 
Äntligen får jag jobba med mat som jag brinner för. Okej att det inte är middagar/lunch det gäller. Men detta känns hur kul som helst ändå. 
 
Började 7 imorse och slutade vid 14-tiden. Och kom då ut till en värme som slog emot mig, helt underbart, våren är här och vinterjackan åker in i garderoben och sen ses den och jag inte förrän i december ungefär :)
 
Nähä dags o göra lite mat, inte ätit sen 6 i morse, dumt jag vet. Men har inte varit hungrig alls
 
 
 
 
 
 

Fredagsfirande???

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Fredag igen, veckorna rusar o rusar. Men lite härligt ändå med tanke på att det är väldigt vårigt här, krokusarna är uppe och många buskar har stora blad. 
Så med andra ord får vi inte mer snö...snyft. Har ju då rakt inte varit någon vinter, tycker mer det känts som en lång höst. Det enda jag kan klaga på, är för LITE SNÖ!! hehe
 
Som alla vet så har jag ju fått jobb som jag börjar på måndag. Så idag funderar jag faktiskt på att fira detta med lite vin med en viss person, ja om denne får tummarna ur röven och palla lämna sitt hem. Alldeles för bekväm och seg är vad du är...haha.
 
Har varit duktig och inte festat ett dugg på 5 veckor, tappat lusten lite. Men snart är de vår och sommar och man kan sitta ute, då blir de annat. Man ska ha roligt så mycke man bara kan. Och ja jag vet att man kan ha detta utan alkohol. Man kan dricka för det är gott oxå, nån god kall öl, cider eller ett gott vitt vin.
 
 
 
 
Tycker denna bilden passar bra till dig, du vet vem du är
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glädjande besked

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Nyss hemkommen från en liten intervju. Vilket resulterade i att jag börjar jobba på måndag kl: 07.00. 
Var?
 
På stations caféet i Perstorp. Äntligen får jag göra något som har med mat och göra, ska bli riktigt skoj.
Ägaren var en pigg och glad dam och hur trevlig som helst. Oxå var där två andra med, även dessa var trevliga, så detta kan inte bli mer än bra.
 
Gissa hur glad jag är på en 10 skala...jo 11 såklart..haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Counselor

Kategori: Filmtips

 Precis sett denna filmen och kan bara säga att den var riktigt bra och spännande, tog vändningar som man inte var beredd på. Och för er som gillar snusk, ja kolla då in de första 10 minutrarna av filmen....haha
 
Den handlar om en advokat som blir inblandad i en olaglig affärsuppgörelse som spårar ur
 
 
 
 
 
Ridley Scott och ”No Country for Old Men”-författaren Cormac McCarthy är nu tillbaka med  filmen THE COUNSELOR som är en mardrömslik historia i vilken en advokat blir inblandad i en olaglig affärsuppgörelse som spårar ur. Michael Fassbender har huvudrollen och i övriga roller ser vi bl.a. Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem och Brad Pitt. 

Tidningen Variety recenserade filmen med följande citat: ”The Counselor är en av Ridley Scotts bästa filmer” och ”Den är djärv och spännande på sätt som amerikanska filmer sällan är”.

Härliga lördag

Kategori: Jag o min vardag

 
Förutom att jag vaknar gång på gång varje natt och sover väldigt lite, så vaknade jag kl: 8 i morse o kände mig pigg och redo för att gå upp, så det gjorde jag. Rätt härligt och komma upp så tidigt när det är helg, får mer gjort om inget annat. Tror jag...haha
 
Så hade jag beslutsångest ang Netto, skulle jag cykla eller gå? Ja, långt om länge så bestämde jag mig för att gå, men tog en längre väg dit eftersom jag ville kolla min nya app Walk Logger.
Korta ben som jag har så blev det 4249 steg och 2,54 km dit. Vad är det man brukar säga? 10 000 steg/dag eller? Kul app iaf.
Har ju annars den där som mäter km, tid, kalorier.
Just de..RunKeeper heter den!!
Måste verkligen ut och promenera lite mer så mitt trasiga knä mår lite bättre
 
Så vad händer då idag? Jag ska till en väns son och uppdatera min telefon med hans Wi-Fi och sen blir de väl lite städning, mat och sånt där. Eventuellt får jag besök ikväll, jag som velar om jag vill ha en lugn, ensam hemmakväll eller inte.
 
Just de ja, oxå fick jag ett efterlängtat telefonsamtal igår. Nästa vecka får jag veta svar nummer ett av två ang detta. Bara att hålla tummarna och se om det går vägen, spännande iaf.
 
Önskar er alla en trevlig lördag om inget annat