VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

REC 4: Apocalypse

Kategori: Filmtips

 
 
Angela Vidal, den unga TV-reportern som gick in i byggnaden med brandmannen, lyckas till slut ta sig ut levande. Men vad soldaterna inte vet är att hon bär på smittan
 
 
 
 

REC 3: Genesis

Kategori: Filmtips

 
 
Infektionen har spridit sig från huset som det ursprungligen kom ifrån. Under större och mer mystiska omständigheter så börjar mysteriets hemligheter bakom smittan att luckras upp
 
 
 

Dead Drop

Kategori: Filmtips

 
 
 
Efter att ha överlevt ett fall från ett plan ca 3000 fot över havet vänder den forne CIA-agenten Michael regeringen ryggen för att ta upp jakten på sin egen mördare. Efter mordförsöket är hans minnesluckor stora, och därför brottas han hela tiden med fragment från vad som egentligen hände. Vem var det egentligen som försökte mörda honom? Var det en vän eller en fiende? Eller regeringen?
 
 
 
 

Dolmar & pudding

Kategori: Dagens midda

 
 
Igår gjorde jag 20 kåldolmar och en stor kålpudding, vilket gav mig 16 middagar för ca 70kr, ett kålhuvud på ca 2,2 kg och 1,5 kg fläskfärs. Tog sin lilla tid, nästan 4 timmar. Men det var det värt, så gott ju. Och såklart åt jag en bit kålpudding med hemmagjord mos.
 
Lägger alltid allt detta i aluminiumfolie och sedan i en påse, 2 dolmar per påse och samma med kålpuddingen i bitar.
Bara att ta fram och lägga in paketet i ugnen och vips så är det klart på typ 30 min.
Som sagt, bra och ha i frysen. Plus att det inte går att göra till en person, man måste helt enkelt göra en hel hög.
 
 
 
 

Kraftidioten

Kategori: Filmtips

 
 
Nils kör en snöplog och lever ett sorglöst liv i vinterparadiset Beitostølen. Men genom sin sons plötsliga död hamnar han mitt i ett drogkrig mellan norska maffian och serberna. I den här världen är han en nybörjare - beväpnad med tunga maskiner och nybörjartur.
 
Film med Stellan Skarsgård
 
 
 

Death squad

Kategori: Filmtips

 
 
 
Året är 2047. Vår planet styrs av repressiva Confederate Central Government (CCG). Ryan är en krigsagent som skickats på ett uppdrag av Sponge för att samla bevis mot CCG för sina avskyvärda brott.
 
 
 
 
 
 
 

Repentance

Kategori: Filmtips

 
 
 
En man söker hjälp hos en livsterapeut och förvandlar terapin till ett livsfarligt, psykologiskt spel när han börjar terrorisera terapeuten och hans familj med spirituella meddelanden.
 
 
 
 
 

Hej på er

Kategori: Tankarna flödar

 
Undrar ni varför jag inte bloggar så mycket? Ja, då kan jag berätta att det händer massa positivt i mitt liv just nu som tar massa tid. Fast å andra sidan så lever jag alltid ett positivt liv, så man kan säga att jag fått in ännu mera positivt. Och det kan man ju aldrig få nog av.
 
Tycker att folk rent allmänt kunde vara lite mer positiva och sköta sitt eget liv istället för att vara så negativa och försöka leva andras liv. Eller vad säger ni? Det värsta som finns är folk som tror de vet allt om andra och springer och sprider runt det som de hört och sen som de tror sig veta allt om. Såna människor är loosers enligt mig. Avundsjuka är farligt och leder bara till fördärv för den avundsjuke.
Nä, usch för falska människor, såna finns inte i mitt liv längre, det satte jag stopp för. Så nu har jag bara bra människor runt omkring mig i min vänskap/umgänge.
 
Nåja nog om det och hoppas ni har en fortsatt bra dag, för det ska jag ha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Pact 2

Kategori: Filmtips

 
 
En kvinna plågas av ondskefulla mardrömmar om en seriemördare. Det visar sig snart att hennes drömmar är fasansfullt mer verkliga än hon någonsin kunnat tro.
 
 
 
 

Sjukhus och fynd

Kategori: Kläder

 
Idag har jag varit iväg på Kristianstads sjukhus och äntligen fått gjort balansproven för öron och ögon, reaktioner och sånt där och varmt o kallt vatten i öronen. Tog en timme, men det gick bra. Det är ju en del i utredningen för Menieres.
 
Mamma överraska mig i morse med att sms:a att hon följer med. Så det gjorde hon, alltid kul med sällskap när man ska ut o resa. Så på hemvägen när det var byte i Hässleholm så stanna vi kvar till nästa tåg o gick i affärer. Vilket var ett bra val.
Fick tag i två tröjor för 99 kr/st på H&M och är riktigt nöjd med dessa
 
 
 
 
Blev ett par affärer till, så på Lindex hittade jag supersköna ankelsockar. Ångrar att jag inte tog två paket, var ju 4 par för 99kr. Och min storlek 34-36 som ofta är svåra att hitta
 
 
 

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

Kategori: Filmtips

 
 
Efter att Katniss Everdeen saboterat spelarenan blir hon motvilligt till en symbol för upproret mot det autokratiska styret i huvudstaden. Hon ansluter till det trettonde distriktets välorganiserade rebellstyrka där hon kräver att en räddningsaktion ska iscensättas för att frita Peeta och de andra tillfångatagna tributerna.
 
 
 
 

Blandad sista dag

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Söndag öch snön yr och vräker ner, jag kan ju inte säga att jag vill vara inne precis. Tyvärr inget val, måste tvätta vilket jag gör nu och sen även städa, oxå borde jag väl byta ut julgardinerna i köket kanske...haha. 
 
Hur som så var det en underbar morgon att vakna upp och se allt det där vita där ute, min absolut bästa årstid är vintern som alla väl vet vid detta laget, eller...har ni missat det så har ni ingen bra koll på mig, hahaha!!
 
Hitta även 3 filmer igår som jag inte hann se pga en ny serie jag hittade. Filmerna är Pact 2, Unbroken och Hunger Games: Mockingjay Part 1. Funderar på att köra dessa efter varandra tills jag blir trött ikväll/inatt nån gång. Är ju som sagt en dålig sovare, kanske max 5 timmar per natt. Och att somna vid 2 på natten o gå upp 5 på mogonen är inga problem för mig.
Har även tur imorgon o får lift med en arbetskamrat i förebyggande syfte, fall i fall tågen krånglar pga vädret. Vill ju gärna komma i tid, fast att en sådan ursäkt är godkänd.
 
 
Nähä, tvättstugan nästa