VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

frånvaro

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Blev opererad för karpaltunnel den 4 april, därav min frånvaro. Ont ont dygnet runt o får inte o kan inte använda höger hand som jag vill. Så ni får ha överseende för att jag lyser med min frånvaro. Ska även operera vänster hand om ca 2 månader
 
 
Dag 1
 
 
Dag 15 då stygnen blev tagna
 
 

Beck: Sista dagen

Kategori: Filmtips

 
 
 
Två trafikpoliser försöker stoppa en bil som kört för fort under ett stilla morgonpass. När bilen till slut stannar skjuter föraren kallblodigt ihjäl en av poliserna. Rikslarm utfärdas och ett stort pådrag kopplas på med Beck-gruppen i spetsen. Inget vittne har sett något som kan leda polisen vidare. Till slut hittar de bilnumret med hjälp av en övervakningskamera, och de får fram bilägarens adress. Sommarens första dag blir lång för Beck-gruppen, då mördaren har fler offer på sin lista.

Svart cirkel

Kategori: Boktips

 
 
 
Rick Johnson, sångaren i ett av världens mest berömda band, påträffas död på sitt rum på hotell Knaust i Sundsvall. Kommissarie Jonas Axberg, som egentligen har nog med sina egna bekymmer, påbörjar en utredning som pekar på ett obehagligt förflutet hos rockstjärnan. Vad är det som nu, efter så många år, har hunnit ifatt Rick? Och varför fann polisen honom skjuten med en porrtidning, med namnet Eva skrivet mitt på uppslaget? Det finns ett vittne, som kan ha sett mördarens ansikte. Problemet är bara att hon ligger i koma på Sundsvalls sjukhus.