VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Fint av bästa mamsen

Kategori: Jag o min vardag

 
Idag är det min födelsedag och jag har fått fina presenter av världens bästa mamma.
 
Prydnaden på väggen har en liten lyckta som ni ser, och den går att tända, en liten gul ledlampa, riktigt snyggt.
Oxå ett par nya camouflage byxor, ett måste i min garderob
 
 
 
 
 

Den ska bli min

Kategori: Kläder

 
 
 
 

Money Monster

Kategori: Filmtips

 
Lee Gates är en TV-personlighet vars insidertips har gjort honom till en pengaguru på Wall Street. När Kyle Budwell förlorar sin familjs pengar efter ett dåligt tips håller han Lee och hela hans show gisslan i sändning. Han hotar med att ta livet av Lee om han inte får upp aktien 24,5 dollar innan klockan ringer.
 
Money Monster (2016)

Ghostbusters

Kategori: Filmtips

 
 
Erin Gilbert och Abby Bergman är ett författarpar som skriver en bok om att spöken finns i verkligheten. Några år senare får Gilbert ett prestigefyllt lärarjobb på Columbia University, men hennes bok dyker upp och hon blir utskrattad av akademin. Gilbert återförenas med Bergman och andra när spöken invaderar Manhattan och teamet måste rädda världen
 
Ghostbusters (2016)

Mikki & Månz

Kategori: Månz & Mikki Mikki & Månz

 
 
 

i denna stilla natt

Kategori: Boktips

 
Det börjar närma sig advent och snön faller redan över det vindpinade Gotland. Fjortonåriga Fanny Jansson försvinner spårlöst en kväll på väg hem från stallet
. När kriminalkommissarie Knutas och hans kolleger vid Visbypolisen börjar utreda Fannys liv växer bilden fram av en ensam flicka med ett för stort ansvar för hemmet, en alkoholiserad mamma, en frånvarandepappa och en påtaglig avsaknad av vänner. Men någon har Fanny träffat i hemlighet.
Har hennes försvinnande något samband med det besinningslösa mordet på den avdankade fotografen Henry Dahlström i en källare ett par veckor tidigare? Anders Knutas söker intensivt efter beröringspunkter, pressad av bristen på ledtrådar men också av mediedrevet vars intresse växer för varje dag som går utan att Fanny hittas. En av journalisterna är TV-reportern Johan Berg, tillbaka på ön för att bevaka händelserna. Där återser han Emma Winarvesom han försökt glömma. 
Gotlänningarna pyntar till jul, men i ljusens skuggor vandrar en mördare. 
 
I denna stilla natt

Den du inte ser

Kategori: Boktips

 

Det är blomstrande försommar i Visby. Gotland inväntar turistsäsongen. Efter att ha bråkat med sin pojkvän på den årliga sommarfesten går Helena Hillerström ut med sin hund. Någonstans på den dimmiga stranden möter hon sin mördare.

När småbarnsmamman Frida Lindh rapporteras saknad och sedan hittas död inser Anders Knutas vid Gotlandspolisen att han har med samma mördare att göra. Någon som kommer att döda igen.

Hela Sverige följer händelseutvecklingen. Medias framfart skapar en panik som är på väg att lamslå både öns bofasta och de kommande turisterna. Knutas söker febrilt ledtrådar när han får det besked han mest önskat slippa — ännu ett offer har hittats…

Bildresultat för mari jungstedt den du inte ser

 

 

Cirkeln

Kategori: Filmtips

 
Första filmen i boktriologin, Cirkeln, Eld och Nyckeln. Böckerna var skitbra. Och jag gillade även filmen
 
 

Tiggaren

Kategori: Boktips

 
Tiggaren tar vid där Avdelning 73 slutar. Det är en skrämmande aktuell och spännande roman om maktövergrepp på samhällets mest utsatta.  Flera tiggare dödas i Stockholm. Men det som vid första anblicken verkar vara en psykopatisk seriemördare, visar sig snart vara del av en kallt beräknad plan på strukturell nivå. Oavsett om Tiggaren läses som en fristående deckare eller en fortsättning på Avdelning 73 och Visning pågår kommer läsaren att få ta del av Emma Skölds starka och rättmätiga hämnd.
 
Tiggaren

Nyckeln

Kategori: Boktips

 
Nyckeln - den avslutande delen i Engelsforstrilogin! När vi återvänder till Sara Bergmark Elfgrens och Mats Strandbergs Engelsfors har det gått drygt en månad sedan tragedin i Engelsfors gymnasiums gympasal. De utvalda får ingen tid att återhämta sig innan deras värld vänds upp och ner igen. Frågor besvaras. Hemligheter avslöjas. Lojaliteter prövas. Tiden håller på att rinna ut och till slut kan De utvalda bara vara säkra på en sak: Allt kommer att förändras.
 
 
Nyckeln