VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

INGEN ÄR FUL

Kategori: Jag o min vardag

Ingen är ful, bara smaken är olika. Bara för man inte har ett "tilltalande" utseende innebär inte det att man är ful o inte har en fin insida. Finns på tok för mycke ytlighet. En person som inte har utseendet med sig, kan bli vacker av att man lär känna personens insida.
Och ofta är det så att de som folk säger är snygga, att de oftast inte har nån trevlig insida, just för att de är så fåfängda o ytliga. Att gå runt o tycka man är snygg hela tiden o vill ha bekräftelse på detta anser jag vara osäkerhet. Det finns en till alla. Vissa tar det längre tid för att hitta just den personen som tycker om en för den man är. Men den finns.
Gillar inte alls när folk blir kallade för öknamn pga nåt med deras utseende. Vi ser alla olika ut o är olika på insidan, men ingen är mindre värd för det. Alla är lika mycke värda oavsett hur man ser ut, om man t ex är rödhårig, blond eller brunett....smal, mullig eller tjock. Det finns inget som heter att någon är perfekt.
Du blir inte snyggare för att du sminkar dig, med o utan smink innebär 2 olika utseende. Var dig själv, det kommer du längst med.
Inte det att jag tycker det är fel o sminka sig, bara jag som gillar naturlig skönhet.

Så ni tjejer o killar som inte tror ni har utseendet med er. Sluta med det. För ni är vackra på ert eget lilla sätt....STÅ PÅ ER!!!!!!!!!!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    ja fick ut 20 000 , trodde ja skulle få 14000 bara ...

    2009-02-26 | 10:37:10
  • Anonym säger:

    1 kr :-) klart





    jag ska ha saker till hemmet o ullared så de behövs:P

    2009-02-26 | 10:52:16

Kommentera inlägget här: