VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Sjukstugan fortsätter

Kategori: Jag o min vardag

 
Usch vilken natt, hostat och snörvlat. Näsan är helt tjock o nyser och snyter mig hela tiden, fått sova med papper i näsan för att kunna ligga ner så som den rinner. Ja de lilla jag sovit inatt, fick lite sömn nu på förmiddan.
Snötit upp 3 toarullar sedan igår morse, så näsan är röd o gör aj aj ont...synd man inte har näsdukar hemma.
Längesen jag var så här sjuk i en förkylning.
 
Oxå kom ju den där jävla bulan tillbaka i förrgår och sprack idag, precis som den gjorde förra veckan..hmm..måste söka läkarvård för de nu känner jag. Ja mår jag bättre imorgon så får de bli så annars banne mig på måndag, för så här kan jag inte ha det längre, 4 mån med detta är nog lixom.
 
Feber och orkeslös beger jag mig nu in till sängen igen och roar mig med lite filmer. Påtal om det.... så börjar en bra serie på TV4 den 10 mars, jag har hunnit med 5 avsnitt via amerikansk tv kanal och tycker den är riktigt bra.
"The Following" heter den. Har tipsat om den tidigare om ni kollar kategorin tv program/serier.
 
Hörs när jag mår bättre
 
 
 
 
 

Tycker ni som jag, eller är ni fegisar???

Kategori: Tankarna flödar

 
Vem säger att det är förbjudet att fisa, rapa, pela näsan, klia sig mellan benen om de kliar eller klia sig på bröstet om man är tjej, eller på rumpan kan de ju med klia. Vadå kliar de så kliar de. Varför skäms så många folk över att klia sig mellan benen, jag menar de kliar där för alla nån gång varje dag, lika mycke som de kan klia i håret, på ryggen eller på benet, ja var som helst
 
Allt detta är något alla gör eller har gjort, finns ingen som kan neka för då ljuger den.
 
Vart jag vill komma är att jag struntar totalt i vem som gör detta offentligt, så länge man inte sitter och fiser, rapar och pillar näsa vid matbordet. Där går gränsen.
 
JAG TYCKER ATT ALLA SKA KUNNA GÖRA ALLT DETTA VAR DE ÄN VILL UTAN ATT FÅ MASSA KONSTIGA BLICKAR, FÖR ALLA DOM SOM GER BLICKAR GÖR JU PRECIS LIKADANT MEN I SKYM UNDAN. MEN SOM SAGT INTE VID ETT MATBORD
NÄ VAR LITE MER FRISLÄPPTA ISTÄLLET FÖR SÅ HÄMMADE!!!!!!!!!!!!!!
 
NÅGON SOM TYCKER SOM JAG???????????
 
 
 
 
 
 
 
 

SUCK

Kategori:

 
Ligger dunderförkyld och orkar nog inte blogga idag, knappt sovit inatt för den jävla hostan. Ska försöka ta mig till tvättstugan. ett måste tyvärr. Mindre kul när orken är borta, men tur att den ligger precis under mig, nära o bra.
 
Fasen, mamma o jag som planerat in till Hässleholm imorgon och shoppa lite kläder, ser mörkt ut.
 
Ser ut som det är lika härligt väder idag som det var igår.
 
 
 
 

Tic Tac Strawberry Mix

Kategori: Jag o min vardag

 
Jag är en buzzador http://buzzador.com  sedan flera år tillbaka och har nu fått möjligheten att prova en ny produkt som heter 
Tic Tac Strawberry Mix . Denna kommer till mig om ca en vecka och jag kommer då att välja ut 20 st som får prova dessa. Någon som vill vara med och smaka och berätta för mig vad ni tyckte?
 
Vill ni bli en buzzador så säg gärna till för då kan jag rekrytera er. Man får olika saker lite då och då som man får chans att prova, ibland till reducerat pris, men lika ofta helt gratis.
 
 
 
 
 

Sjukstuga

Kategori: Okategoriserat

 
Fick gå och lägga mig igen i eftermiddes och legat sedan dess. Ont i hela kroppen, nyser och snyter mig och hostar och har mig. Orkar i stort sett inte göra nåt. Fick i alla fall i mig lite tacosoppa som jag hade i frysen..mums.
Hoppas jag mår bättre imorgon eller att vad det än är att det bryter ut fort så jag är frisk till fredag för då ska jag ju bjuda tjejerna på midda och fest.
 
Är väl den här sjukan som jag hört från andra att dom legat i. Varför ska alltid jag vara sist ut..haha. Brukar ju klara mig från alla virus smittor, så hoppas jag har samma tur denna gången
 
Hörs imorgon hoppas jag, nu ska jag bädda ner mig igen med film...så natti på er
 
 
 
 
 
 
 

MÅNDAG

Kategori: Okategoriserat

 
Vaknade för en stund sedan. Låg och kollade Oscarsgalan hela natten tills ungefär kl: 06.00 i morse. Så fina klänningar alla hade trots att jag inte själv använder eller äger några. Inte min stil.
Massa snyggingar oxå, hade nästan behövt en haklapp ju..haha.
 
Nu undrar ni säkert oxå var jag tog vägen i helgen. Jo i fredags satt jag hemma hos mig med Sandra och drack lite, slutade med att jag hamna hos grannen och drack vidare och spelade sanning & konsekvens, vi var 6 pers ända till runt 4 på morgonen. Det var riktigt trevligt..... Så i lördags tog jag de lugnt med film o flamman pizza, o som vanligt inte bakis.
Igår var oxå en lugn dag.
 
Idag ahr jag vaknat upp med en lite snorig näsa och kli i halsen och hostar lite, vet inte om det är allergi/astma eller om jag kanske börjat åka på den där flunsan som så många haft och har, hoppas inte. Men känner mig i alla fall inte så pigg idag. Så får se vad jag ska hitta på idag, kanske städa lite eller nåt sånt.
 
Men idag betyder betala räkningar för det är ju löning.
 
 
 

80 dagar gul, blå, röd

Kategori: Boktips

 
Har sett och hört och läst om nya böcker som är en triologi i "Femtio nyanser" anda. Och fick igår och även idag veta att dom inte alls skulle vara så bra. Dessa 3 böcker heter "Åttio dagar gul", "Åttio dagar blå" och "Åttio dagar röd". Hittade dom på  http://www.cdon.se   i pocket format för endast 49kr. Problemet är bara att dom släpps en och en den 15e i varje månad, alltså mars, april och maj. Men jag slog till och beställde eftersom jag är nyfiken. Måste ju ge dessa en chans lixom. Att läsa är alltid kul.
 
 
 
 
 

Hmm...hmmm..hmmm

Kategori: Okategoriserat

Hmm o hmm ja..Jag har bloggtorka idag så jag ska bara skriva lite hipps om happs känns de som för att visa att jag lever..haha
Fredag imorgon o vad händer då, ja vem vet. Finns ju inga planer på fest....ÄN..haha..så vad tror ni jag kommer o göra. Vara hemma o snäll eller partaja o busa? hehe
 
Hade ju inte varit fy skam med en repris på hela förra fredagen. Ni som är inblandade vet vad jag menar. men frågan är om ni pallar en gång till, jag menar 2 helger på rad. Ja jag bangar iaf inte :P!! Hörs o syns kanske imorgon vem vet, ni vet var jag bor o även mitt mobil nr.
 
Snart dags o göra ärtsoppa till midda, tur man ska vara ensam resten av kvällen..haha..äter kanske detta 2 ggr/år pga att min mage inte tål de, men det är ju så förbannat gott alltså, med lite knaperstekt bacon till...mumsfillibabba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 

Seriöst alltså

Kategori: Tankarna flödar

 
Vad knepigt folk de finns. Ni vet ju att de finns massa spel på facebook och jag tycker att man själva ska få välja vad man vill spela och med detta menar jag. Att de som man har som vän på listan ska inte skicka ut förfrågningar utan och fråga först, precis som inte jag ska de, och jag gör det ALDRIG, nu menar jag inbjudningar till spel och inte gåvor osv som man behöver i ett spel man spelar för detta kan man endast skicka till varann om man spelar ett spel och är såkallade grannar, Man kan välja mellan t ex castleville då, de står "castlevillevänner" och dessa väljer man då att skicka till, sen finns de " gillar spel" och de skickar man inte till.
 
Jag får hela tiden inbjudningar till att spela olika spel. och när jag får detta så mailar jag personen att jag inte vill ha inbjudningar och detta gör jag artigt och snällt. Vilket har funkat ända tills idag.
 
Ikväll var det en person som jag sa till och då menar denne på att jag skulle blockera spel från den pga den inte orkar kolla listan. Hur dumt svar var inte de då. Sen kom personen med att jag skickar ut till den, och då visa de sig att jag gjorde de pga att jag har den som granne i spelet, då är de faktiskt den personen som får blocka spelet om den inte vill spela mer, för man kan ju inte veta om en person slutat spela om man fortfarande är grannar så att säga.
Slutade med att personen tog bort mig som vän i samma veva som jag sa att jag skulle göra det. Vilket passade mig utmärkt eftersom det ändå inte var en person som jag har kontakt med och alla statusar från personen är ändå bara gnäll över sitt liv utan att denne försöker reda upp sitt liv. Utan det heter bara att det är fel på alla myndigheter.
 
Ja ja nog om detta, tror nog att många precis som jag är ganska trötta på alla inbjudningar till spel, tävlingar, grupper osv som kommer hela tiden. Visst vet jag att facebook lever sitt egna liv, men man märker när man tar nån på bar gärning så att säga, vilket jag gjorde ikväll och fick bekräftat.
 
 

Tylor Hoechlin

Kategori: Ögongodis

Lätt snyggaste killen för min del, borde vara förbjudet och vara så snygg. En natt med honom och sen blir jag nunna...hahaha!!!!!!!
 
Om ni inte vet vem han är så är han med i serien "Teen Wolf", se den så får ni dräggla lika mycke som mig..hehe
 
 
 

Man är fin som man är

Kategori: Tankarna flödar

I vår värld så snackas det så mycke om hur en kvinna ska se ut för att vara såkallat perfekt. Barn och tonåringar blir fullproppade med fel info om detta. En del vill ha större bröst, en del större läppar, annan form på näsan osv. Men ingen varnar för eller visar vad som kan gå snett vid sådana operationer.

 

Varning för mycket obehagliga bilder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pilonidalcysta

Kategori: Jag o min vardag

 
Imorgon blir de vårdcentralen för att kolla upp bulan på svanskotan, ja precis där skinkorna delar sig. Fy fasen vad ont jag har alltså, kan knappt sitta och ligga. Hoppas inte man behöver bli opererad bara. Jag kan ju inte göra något under lokalbedövning eftersom jag är allergisk mot detta.
Pratade med sköterska i telefon idag och hon sa oxå att mest troligt är de en sådan där cysta. Tur att det är totalt ofarligt. Men tyvärr ett jäkla skit då smärtan är duktigt jobbig. Har inte sovit mycke sedan jag vaknade upp med den i lördags. Smärtan har ju spridit sig i hela kors- och ländrygg, plus fram mot ljumskarna. Och det onda får mig dessutom att må illa.
 
Ja ja nog om detta, imorgon hoppas jag på att nåt går att göra så jag får mindre ont
 
Ni kan läsa om det hela här
 
 
 
 
 
 

The Collection

Kategori: Filmtips

 
En bra film jag såg i helgen. Spännande från början till slut
 
Arkin kommer undan mördaren som kallas ’The Collector’ men den vackra Elena blir fast och blir en del av hans samling. Arkin får dock ingen tid att hantera traumat då Elenas rike far anlitar lönnmördare och kidnappar Arkin. Alla söker efter mördaren och finnar hans hem, ett hem fyllt av dödliga faror.
 
 

The Following

Kategori: Serier

Hittade en ny serie i helgen, hunnit med 3 avsnitt och kan säga att den är riktigt bra. Lovar att ni inte kommer att bli besvikna om ni ger er på att titta på denna. Kanon att man kan se serier via USA kanaler på internet. Vill ni sedan fixa dessa på annat sätt så är de inget jag tänker ta reda på eller tipsa om. Men att tipsa om denna serie det vill jag.
 
 
 
 
FBI uppskattar att det för närvarande finns uppemot 300 aktiva seriemördare i USA. Vad skulle hända om dessa mördare hade ett sätt att kommunicera och få kontakt med varandra? Tänk om de kunde arbeta tillsammans och bilda allianser? Vad skulle hända om en lysande och karismatisk, men psykotisk hjärnan kunde föra dem alla tillsammans och skapa en en kult av troende som lyder hans minsta vink?
 
 

Aj aj ont

Kategori: Jag o min vardag

 
Varför jag varit frånvarande? Jo för jag vaknade i lördags med att jag fått tillbaka bulan på svanskotan, kan knappt sitta, ligga o röra mig, det som funkar bäst är att ligga på mage, men hur kul är de 24 timmar om dygnet. Inte nog med att jag vakna med denna smärta, utan mensen hade oxå satt igång med störtblödning.
 
Så imorgon får jag nog uppsöka VC för bedömning av en läkare. Hoppas de inte blir att de måste skära i den eller nåt. Har hört om andra som haft en sådan. En före detta pojkvän hade en sådan o han fick skära upp den o det tog typ 3 mån innan det var läkt. För den skulle läka innifrån och ut när den var öppnad.
 
Ja ja får hoppas på det bästa. Kör antibiotika salvan jag hade kvar så länge, så får vi se imorgon. Men fy fasen i helvete vad ont jag har alltså
 
Men så länge de är så här har jag faktiskt inget o blogga om, tar de väldigt lugnt ju. Tvättar idag, tur tvättstugan ligger precis under min lägenhet
 
 
 
 
 

Fredag igen

Kategori: Jag o min vardag

Fredag igen, var fasen tar dagarna vägen, ja veckorna för den delen, dom bara rusar iväg ju. Nåja, tillbaka till att det är fredag. Lilla Smulan har satt igång igen med att väcka mig vid 6-tiden, hon är rolig hon, bra väckarklocka om inget annat. Så fick jag ju spanat lite på Björken i morse..*slurp*!! Tog faktiskt och stängde ögonen ett par timmar efter det. Vill ju vara pigg till ikväll för Linda och jag ska nämligen köra en liten repris på förra helgen. Ska bli kul, något vi båda behöver.
 
Så om inget annat så önskar jag er alla en trevlig fredag.
 
Och ett stort GRATTIS till Tania & Tobbe som fick sin lille prins igår.
 
 
 
 

Ett måste för långt hår

Kategori: Jag o min vardag

 
Idag kom mina nya hårsnoddar som jag beställde i tisdags från  http://www.hairtie.se/sv/  Snabb levernas
 
Har ni inte kollat in sidan så gör det. Jag satte i en snodd o gått med den nu i nån timme o kan ju säga som så att eftersom jag har långt når ner över rumpan så blir det ju tungt att bära uppsatt i hästsvans från morgon till kväll, men med dessa känner jag knappt ens av att jag har en snodd i håret. Alla andra brukar ju göra ont och strama efter ett tag.
 
Så helt klart att jag ska köpa flera sen när jag testat hur länge dom är hållbara så att säga. Men 5 st för 49kr o fri frakt är inget o klaga på.
 
 

Alla Hjärtans Dag

Kategori: Tankarna flödar

 
Helt ärligt tycker jag att det här med Alla Hjärtans Dag är så överskattat och söndertjatat långt innan det är dags för denna dag, oavsett om jag är i ett förhållande eller inte. Jag själv tycker att man kan visa uppskattning alla de andra 364 dagarna (365 vid skottår). Varför just en dag varje år som de blir sån hysteri. Ja men det är jag de. Inte som alla andra..haha. Fast såklart att jag blir glad om nån grattar mig på denna dag.
 
Man min mamma fick ett sms med Grattis på alla hjärtans dag
 
Vad tycker ni själva om denna dag?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den perfekta kudden???

Kategori: Jag o min vardag

 
Ja det tycker nog lilla Smulan för där låg hon så gott och sov ganska så länge. Madrass har hon ju redan i form av en grå rund dyna som ni ser i bild
 
Hon stördes inte ens av att jag knackade med tangenterna då och då
 
 
 

Airborne

Kategori: Filmtips

 
 
 
Så heter filmen jag såg igår. B-skådisar rakt igenom kände jag. Men den dög att kolla klart även om handlingen var lite sisådär.
 
 

Om Airborne:

Ett sista plan lyfter från en flygplats samtidigt som en snöstorm är på väg in. Snart rapporteras det från planet att båda piloterna är döda, samtidigt som antalet passagerare blir färre och färre.
 
 
 
 
 
 
 

SLUUUUUUUUUURP!!!!

Kategori: Jag o min vardag

 
Var på Ica och hitta ett riktigt fynd. De bara stod där och ropade mitt namn. En hel back julmust för endast 25 kr. Gratis kan man kalla det för när jag lämnar tillbaka den i pantautomaten så kommer jag ju att få tillbaka mer än dessa 25 kr, minns inte vad man får för en back idag, men lite över 30 kr är de väl. Så gratis är gott..haha!!
Undrar hur länge dessa kommer att vara..haha...kan i alla fall konstatera att dom är slut innan bäst före datum som är i nov-14....tror inte ni det oxå?!?!
Funderar på att köpa hem ett par backar till.
 
 
 

Biografi

Kategori: Jag o min vardag

 
Jag har ju skrivit dagbok exakt varje dag sedan den 1 januari 1980 och gör fortfarande. Man kanske skulle börja fundera på att skriva en biografi eller nåt. Undrar hur många som hade läst den. Gissar på ett stort antal där jag bor eftersom alla är så fruktansvärt nyfikna här..haha. Får väl ta och fundera på detta kanske.
 
Eller gör jag det under antaget namn, nog ganska irriterande för er men skitkul för mig..hahahaha
 
Nä nu ska jag ut i ärenden...hörs senare
 
 
 
 

Oj oj, farligt gott

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
 
Med jämna mellanrum köper jag hem såna där riskakor. Bra och ta till när man är sugen på nåt. Så idag fick jag 2 st med mig hem från Ica. Sourcream & red pepper har jag smakat innan så den fick de ju bli såklart, men sen stod där en med nacho & chili, kände inte igen att jag smakat den så den fick oxå hänga med. Nu har jag provat den med nacho, skitgod ju..men minns fortfarande inte om jag haft denna hemma tidigare.
 
Men som sagt, nu har jag goda mellanmål eller "sugen på nåt" tilltugg.
 
 

HAIRTIE

Kategori: Smått & Gott

 
Hittade en ny sorts hårsnoddar, eller nya och nya vet jag inte. Men nya för mig eftersom jag aldrig sett dom tidigare. Dom verkar i alla fall bra, därför jag slog till. Alla andra snoddar man har drar ju och sliter på håret ganska mycke, tror jag har runt 100 st om det räcker..haha. Så gillar jag dessa så lär de bli fler framöver.
 
Klicka på länken om ni vill kolla in deras sortiment, dessutom fri frakt
 
 
Jag valde dessa
 
Neutrala gråblandade elastiska Hairties i färgskalan svart - vit, 5-pack

- Håller håret på plats utan att slita
- Trasselfria och vuxna som barn älskar dem!
- Snygga och skonsamma
 
 
 
 

JAG ÄR INTE RASIST

Kategori: Tankarna flödar

 
Rasist är något jag aldrig varit och aldrig kommer att blir, alla människor är lika mycke värda. Men börjar bli lite trött på alla dessa arabiska killar som jagar mig på nätet, krogen osv. Har verkligen varit en arab magnet i snart ett år. Till och med sagt åt dessa killar att jag bara är intresserad av svenska killar och inget annat. Oxå sagt att våra religioner krockar eftersom jag inte är troende för fem öre. Jag tror på mig själv och det jag sett/ser och kan ta på, inget annat. Ni som känner mig vet vad jag menar med denna mening, tänker inte gå in på djupet i detta.
 
Jag vill INTE ha en arabisk kille, så snälla ni låt mig vara.
 
 
 
 
 
 
 
 

SERIER!!

Kategori: Serier

 
Tänkte jag skulle ge lite tips på bra serier som jag följer (vet jag gjort de innan, men skadar inte att upprepa), då menar jag inte via TV utan boxar jag köper eller serier jag kollar på via amerikanske tv kanaler. De serier som går via TV ligger jag långt före.
 
* Once Upon A Time (visar på kanal 5)
* Supernatural (visas på kanal 5)
* Nikita
* Sons Of Anarchy (visas på TV4)
* Arrow (precis börjat visas på kanal 5)
* Hart Of Dixie (visar på kanal 5)
* Fringe
* Revolution
* Person Of Interest (visas på kanal 5)
* The Secret Circle
* The Lying Games
 
Märks att jag gillar serier va..haha. Har jag alltid gjort, plus film. Nåt av detta är ett måste varje dag. 1989 började jag titta på "Våra Bästa År" och var det nån gång jag inte kunde kolla så spelade jag såklart in avsnittet, men i början av förra året började jag tappa intresset för denna serie så då blev det att jag sluta följa, kanske sett sammanlagt 10 avsnitt sen dess. Sen finns de andra bra serier på TV som jag följer; "Bones", "Body Of Proof", "Chicago Fire", "CSI NY", "CSI", "Criminal Minds", "Revenge", "Grimm", "Vampires Diaries", "Beauty And The Beast"...undrar om jag glömt nån, ja ja då får de va så. Men komedier gillar jag inte alls
 
Är jag tokig med mina serier? HAHA..jo jag är ju det, jag vet..men som sagt jag gillar ju det. Och man ska göra det man gillar och inget annat. Och sen är det ju så att det är mysigt och göra vinterkvällar när man ändå inte är direkt ute och gör nåt.
 
Så gillar ni serier så kolla gärna upp mina tips, borde vara nåt för alla att kanske vilja titta på.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tidsinställt

Kategori: Okategoriserat

 
 
 
 
Inlägg idag... Har fullt upp med ett par saker idag, vad får ni kanske veta längre fram.
 
Hörs vi inte mer idag så återkommer jag nog imorgon
 
 
 
 
 
 
 
 

The house at the end of the street

Kategori: Filmtips

 
 
Såg denna filmen igår men haft den ett bra tag, och tyckte den var riktigt bra faktiskt. Oxå en film som man inte räknade ut vad som var felet, sånt gillar jag. Och sen är ju Elisabeth Shue en bra skådespelerska.
 
 En mor och dotter flyttar till en ny stad, och blir grannar till huset där en ung flicka mördade sina föräldrar. När dottern blir vän med sonen som överlevde märker hon att historien är långt ifrån över…

Helt galet

Kategori: Jag o min vardag

 
Söndag idag, och det innebär midda hos mamsen plus ska klippa och färga hennes hår.
 
Fredagen spårade lite. Eller hade skitkul i alla fall. När jag och Linda kommer ihop oss, bara vi två kan allt hända...och här är beviset hur galen jag kan bli..haha
 
 
 
Igår lördag tog jag det bara lugnt. Och som vanligt inte bakis. Men blev ändå sängen som blev min bästa vän med serier och film. Såg såklart på mello oxå, och tyckte att Hoffsten ägde, riktigt bra låt. Mycke bättre låtar oxå mot förra.
Men jäklar vad folk gnällde på facebook igår. Kan ju undra om de inte har fler kanaler på tv eller inte vet hur man gör för att byta. Om man nu är så negativ, varför då kolla på de. Jag tycker allt med musik är kul att titta på och yttrar mig inte med mer än vilken/vilka favorit/favoriter jag har. De som klagar kan ju prova och göra det bättre själv istället. Löjligt och lägga så mycke energi på att sura över att de inte gillar låtarna.
 
 
 

Ikväll...Ikväll..Ikväll

Kategori: Jag o min vardag

 
 
I morse blev det bestämt vad som ska hända idag. Har svarat JA till Linda att komma hem till mig ikväll, dricka lite och snacka skit...eller lite o lite, vi brukar bli rätt runda under fötterna när vi sitter ensamma..haha...och 5 liter vin på oss två ska väl räcka kanske, annars får vi beställa hem mer..hahaha!!!
 
Ska bli riktigt kul att träffas bara vi två, flera månader sen sist ju.
 
Så kära läsare, vi hörs imorgon..nu är det dags o fixa nåt att äta o få mig en dusch.
 
Trevlig fredag till er alla
 
 
 
 
 
 

DETTA MÅSTE NI LÄSA

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
Varför? Jo för jag blev verkligen rörd när posten kom idag, så nu ska ni få höra.
 
Jag går ut för att gå ärenden och kollar först min brevlåda (vi har skåp i trappan) och ingen post där, så mamma  ber mig ringa hennes väninna som är brevbärare för och kolla när den kommer, hon tar då reda på detta och ringer tillbaka och säger att där är ett brevpaket.
 
Börjar då spekulera i detta eftersom jag inte beställt nåt, börjar ha mina aningar.
Oxå kommer då posten och jag ser en grön postpåse, i denna ligger hela triologin om Femtio och Ana. Med ett fint kort och en text som berörde mer än jag kan sätta ord på.
Min fina internet vän sedan 12 år tillbaka har då köpt dessa böcker åt mig och skickat dom som en present. Hur snällt är inte det då. Vi har aldrig träffats och ändå gör hon detta för mig, det kan man väl kalla en riktigt fin vän, en vän för livet. Men så har jag känt genom våra år med kontakt, finns inga konstigheter mellan oss, men sen är vi ju ganska lika med och förstår varandra precis.
 
Tack fina Rosis för att du gjort detta för mig, du vet vad jag sa när vi prata i telefonen. Som sagt, har inte ord för hur glad jag är. Du är bara så bäst alltså!!
Till saken hör ju oxå att hon dessutom låna ut sina till mig genom att skicka alla 3 böcker till mig för en månad sedan så att jag kunde få läsa dessa och häromdan skicka jag tillbaka dom till henne.
Och sen går hon och köper dom till mig. Snacka om snäll
 
 
 

CRAWLSPACE

Kategori: Filmtips

 
 
Såg denna filmen inatt, trodde den skulle vara som alla andra filmer med konstiga monster osv, men den tog en vändning som man inte hade gissat. Så den var helt klart sevärdig.
 

En specialstyrka som skickats för att infiltrera en hemlig, underjordisk, militärbas attackeras av okända krafter.

 

 

 

 

Frestelser

Kategori: Tankarna flödar

 
 
 
Imorgon är det fredag och helg igen. Min plan var lugn helg tills jag idag fick ett mail från ....... som undra om vi skulle dricka lite imorgon och sitta och snacka eftersom det var typ hur längesen som helst. Nu är de ju så att jag inte riktigt känner för att dricka, men allt kan ju ändra sig på ett dygn, i alla fall när det gäller mig. Har svårt och stå emot frestelser och de är väl det som denna personen vet..haha. Så jag får sova på saken och känna hur det känns imorgon när jag vaknar och gjort alla ärenden som jag ska.
 
Radion spelar riktigt go gammal musik just nu och det gör ju inte saken bättre till att frestas av att göra nåt "dumt" imorgon..haha. Finns ju dessutom en viss person som gjorde min helg som gick, och hade inte varit fel att få uppleva detta igen. Behövs inte så mycke för att roa mig ibland..haha. Jag lever nu och blickar inte bakåt och ej heller ser jag framåt. Lev för dagen och minns gårdagen och ångra inget, det är jag de.
 
Men Du Rosis..du vet vad jag menar, räcker väl att jag skriver ordet siffra så har du fattat detta..hehe
 
 
 
 
 
 
 
 

NY ATTRAKTION

Kategori: Okategoriserat

Vet ni vad jag hörde på nyheterna för några dagar sedan. Jo, att Gröna Lund håller på att bygga en ny attraktion. Den nya karusellen kommer likna den som redan finns i Danmark alltså en jätte slänggunga som kommer att vara 121 meter över marken vid namn Eclipse.

Usch för såna höjder, kommer aldrig nånsin att sätta mig i en sådan där. Känns inte säkert alls, kanske med fallskärm..haha..även om jag inte ens litar på dessa

 

Vad säger ni, kommer ni att våga er på denna om ni ska dit???

 

 

20130206-230311.jpg

Som det kan bli

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Händer inte så mycke hos mig idag mer än att jag fortsätter och städar i massor. Igår när jag höll på med en vanlig städning så hade jag helt plötsligt röjt och torkat ur alla köksskåpen, ja som de kan bli helt plötsligt. Men rent och fint är aldrig fel. Så därför kör jag på med andra skåp, byråer och garderober idag. Hittat en hel del som jag inte använder som jag tänkte lägga ut på tradera, varför ska de ligga här till ingen nytta. En del av det är ju till och med knappt använt. Och att göra sig en slant och köpa annat för är ju aldrig fel. Just nu ligger mitt grafikkort där och de budas på rätt bra, så får nog in vad jag vill ha för det. Fast 10 dagar kvar tills auktionen är klar
 
Idag ska jag minsann äta spagetti och köttfärssås, något jag sällan gör.
 
 
 
 

Det funkar alltid

Kategori: Dagens midda

 
 
 
 
Att äta ugnsbakade grönsaker till midda, så det blev det idag, med skinksnitzel.
Tänk att det finns massa folk som inte äter grönsaker, vilket jag inte alls kan förstå, det är ju så himla gott och mättande och framförallt nyttigt
 
Fast imorgon tror jag att de får bli soppa. Ärtsoppa kanske, väldigt längesen, men sen gäller de att jag stannar hemma med min IBS mage, plus att de är synd att gasa ihjäl nån..haha!!!
 
 
 

Saknar redan Femti & Ana

Kategori: Jag o min vardag

 
Go'morron!!!
 
Underbar morgon och vakna upp till en massa snö. Alltså helt klart måste jag ut idag. Först och främst för att posta triologin "Femtio nyanser........" som snälla Rosis låtit mig låna. Tyvärr tagit lite tid att läsa pga kristallsjukan. Och påtal om läsa, så MÅSTE alla ni som inte läst dessa böcker GÖRA DET!!! Bästa böckerna jag nånsin läst. Och man blir helt inne i dom, som om man själv är med där det händer. Kommer och sakna och läsa om Femti och Anas liv. Blir svårt och hitta fler böcker som ens kommer i närheten av hur bra dessa är.
 
En anna sak är att jag fått sova inatt igen, ingen Smulan som väckt mig tidigt, utan jag fick vakna av mig själv vid 8-tiden, härligt. Hon är snäll nu min lilla kise..haha.
 
Idag står det tvätta och städa på schemat.

Deg & smet

Kategori: Jag o min vardag

 
Idag har jag kört på och bakat några timmar. Först blev det chokladmuffins som jag fixade till medan degen till pitabröden jäste. Och i och med detta så valde jag att fylla ett bröd med de jag skulle ätit idag; kassler, svamp, tomat, gurka, romansallad och rödlök...fasen så gott de blev.
 
 
 
 
 
 

Internetshopping

Kategori: Smycken

 
Är riktigt farligt, där finns ju allt. Bara att välja och vraka och klicka hem och vänta på paket i lådan. Farligt, farligt..men oxå väldigt bekvämt. Jag har ju varken bil eller körkort och då passar de mig bra. Fast även alla er andra, man kan ju hitta exakt vad man vill ha utan att åka hit och dit för att leta. Det kostar mer pengar än att sitta vid datorn och söka runt.
 
Så nu har jag hittat lite armband och ringar som jag är sugen på att klicka hem från saijtam. Billigt och massa snyggt. Har beställt därifrån tidigare så jag vet att det är bra grejer. Kanske ett litet tips till er som letar lite nya smycken. In och kolla, titta kostar ju som sagt inget
 
 
 
 

Brandsäkert

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
WOW..idag har vaktis med fru varit här och satt upp en brandvarnare i min hall. Sensation, då detta varit uppe på tapeten i många år. Bott här i 10 år och inget har blivit gjort. Har tydligen hjälpt att en av ägarna försvann.
Och NEJ jag har såklart inte varit utan, har hela tiden haft en egen brandvarnare. Dock några år på nacken men inget fel på den alls. Så det var perfekt och få en ny.
 
Förresten, idag var det jag som väckte Smulan kl: 5 i morse..haha..där fick hon igen. Haha, nädå så elak var jag inte, men hon vaknade o hängde med på toa, och sen vidare ut i köket för frukost o därefter bädda vi ner oss igen och sov till 8. Det är så här de ska vara och inte att hon väcker mig innan klockan ringer. Världens sötaste katt trots alla hennes bus. Blir 15 år i år men beter sig som en kattunge.
 
 
 
 

På er begäran

Kategori: Ögongodis

 
Här kommer lite snygga tjejer att dräggla över. Ja till er killar som ville jag skulle lägga ut detta och inte bara killar för oss tjejer, snäll jag är va..hehe!!!
 
Och visst gjorde jag väl bra val....såklart!!!
 
 
 
 
 
 
 

Dagens mums

Kategori: Dagens midda

 
 
 
Idag blev det hel lax som jag bakade i ugnen, till detta hade jag matvete och stekt färsk broccoli med svamp
 
 
 
 

Lite att tänka på

Kategori: Okategoriserat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så här långt av dagen

Kategori: Jag o min vardag

 
Blev en liten promenad i morse ca 4,3 km på 42 min. Har ju ett trasigt knä, plus det är halt och snöade. Men jag kom ut i alla fall och bara det är ju bra tycker jag.  Riktigt skönt var det. Hoppas kunna göra detta om inte varje dag så varannan.
 
Men sen några timmar tillbaka så nyser jag och har mig och känner mig helt konstig, ja konstigare än vanligt..haha...bara jag inte är på väg att bli förkyld.
 
Har i alla fall fixat med det jag skulle och ringt AF, så nu är man trygg i nya 30 dagar. En gång i månaden måste jag ju göra detta som arbetslös.
 
Nu ska jag ut och ta disken, städa lite, dammsuga och torka golven tänkte jag. Bäst och få undan det fall i fall man är på väg att bli sängliggande
 
 
 
 
 
 
 

Väljar dilemma

Kategori: Kläder

 
Nelly.com har så många snygga långärmade tröjor, så jag har fortfarande inte bestämt mig för vilka jag vill ha. Hittade nya favoriter idag igen. Undrar om jag nånsin kommer att bestämma mig. Gillar bäst kortärmat med ju. Men vill ha någon/några ändå med lång ärm.
Känns som det kommer att bli de 2 längst upp till höger om den svarta med stjärnor
 
 
 

Vecka 6 va

Kategori: Jag o min vardag

 
Ny vecka. Och som vanligt sedan ca 4-5 veckor tillbaka så väcker lilla Smulan mig runt 6-tiden, riktig buse är hon. Men det positiva är ju att jag får spana på Björken på femman...*slurp*!!! Ja ja, idag får jag väl klara mig på 4 timmar sömn, fast å andra sidan är det ju vanligt när det gäller mig. Sova kan man göra när man är gammal, typ 80 år eller nåt.
 
Så här ser i alla fall min vecka ut vad jag vet än så länge
 
 
Nu tror jag att det kan vara dags för frukost. Kokt ägg, knäckemacka med philadelphia och en liten smoothie. Sen ska jag dra igång o städa lite, oj glömde skriva in det på schemat. Fast är ju ju nåt jag gör ganska så mycke dagligen som ni vet..haha!!!!!!!
 
 
 

Problemet är löst

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Himla tur jag har Andreas när nåt strular med datorn. Hans tjej Rosis bad honom ringa mig. Vad skulle jag gjort utan dessa två människor. Dom är bara så bäst. Köpte nytt grafikkort som kom med posten igår för att jag trodde allt fel låg där, men vad de verkar så här långt så hade de kommit in en del i min dator som inte skulle vara där, olika toolbars man inte har nytta av. Utan de låg där och störde mig i allt jag skulle göra. Så nu känns det som den är i topp igen. Skönt.
Fast de nya grafikkortet är bättre så de behåller jag, så får jag se om nån vill köpa det gamla, eller gammalt o gammalt, drygt ett år bara. Så det får tradera sköta till mig.
 
Börjat kolla en ny serie idag "Once Upon A Time", hunnit med två avsnitt o tycker den verkar sevärdig
 
 
 
 

"Flight"

Kategori: Filmtips

 
 
Fick tips om att denna filmen skulle vara bra, inte riktigt min typ av film kanske, men absolut sevärdig. "Flight" heter den. Och kan väl ändå säga att ni bör se den
 
 

Den erfarna piloten Whip Whitaker lyckas mirakulöst landa sitt plan efter en kollision i luften, och därmed räddar livet på nästan alla passagerare. Efter kraschen hyllas Whip som en hjälte, men ju mer man får veta om olyckan - desto fler frågor uppstår om vad som egentligen hände på planet?

 
 

Igår ja

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hur min fredagskväll var tänker jag hålla för mig själv. Så den får ni inte veta..hehe. Men mår som en prinsessa med tanke på vad som hände...wow alltså :P
Idag är det melodifestivalen som gäller. Men först ner till Ica och hämta mitt paket, som jag fick sms om sent igår kväll. Spännande
 
 
 
 

Hur ska jag göra?

Kategori: Jag o min vardag

 
Beslutsångest............Beslutsångest...................Beslutsångest.....................Beslutsångest
 
 
Har blivit bjuden på fest i Klippan och att vi sen ska åka vidare till Helsingborg och gå på Charles Dickens. Dom bjuder på allt, och hur snällt är inte det då. Hade varit kul och komma iväg och se lite nya ansikten. Men sen så är jag ju alltid så velig...vill jag, känner jag för det, pallar jag...haha..ja listan kan bli lång.
 
Får väl fundera på det ett tag, ska inte vara i Klippan förrän vid 19-tiden i så fall
 
 
 
 
 
 

Frågor med svar

Kategori: Okategoriserat

 
 

Fått lite roliga frågor ang frågestunden jag la ut igår. Och här kommer några frågor då med svar..haha..ni är roliga med vad ni frågar

 

 

Hej Snyggo! Tycker mig känna igen dig. Är inte du den där snygga cougarn som gillar lammkött? I så fall har jag spanat in dig många gånger på Flamingo utan att våga gå fram och stöta på dig..hihi

Haha, förlåt att jag skrattar men detta var ju lite kul att läsa. Ja du, du får väl komma fram till mig nästa gång o säga nåt i stil med.."hej de är jag som spanat på dig"..lovar att jag inte är farlig. Hur snäll som helst om du frågar mina vänner

 

Hallojj! Kanske inte ska skriva frågan här. Men du har ju en matblogg också. Och min fråga riktas till den. Allt ser så himla gott ut. Provat en del och det är verkligen lätt att läsa och förstå dina recept. Så har du inte funderat på en kokbok eller liknande?

Jodå har haft de i tankarna och ska kolla upp det. Men vad jag vet så här långt så kan de vara svårt, plus man nog behöver ett kapital. Så jag får väl skicka mina recept till olika bokförlag och se vad dom säger. Tack för dina fina komplimanger, det värmer.

 

Tja tja! Har ingen fråga på rak arm. Vill bara säga att din blogg är grym. Enkel och jordnära kvinna, tänk om fler kunde vara som du. Hoppas få följa din blogg i många år till. Lägg gärna ut lite snygga tjejer bilder att dreggla över och inte bara killar för er tjejer...hehe. Sett att du lagt ut en del snygga kändis killar/män ju

Tack för dina fina ord. Och klart jag kan lägga ut lite snygga tjejer oxå precis som jag gjort med killarna. Rätt ska vara rätt eller hur..hehe...så håll utkik för rätt vad de är så dyker de upp

 

Hej! Hur lyckades du sluta med snuset efter så många år?

2008 slutade jag snusa efter att ha gjort detta i 25 år. Jag hade i många månader haft sår under läppen, så gjorde jag en piercing i läppen o då sved de ju ännu mer med snuset. Så de sluta med att jag inte kunde, så jag sluta rakt av en söndag. Och har inte smakat på det igen sedan dess. Nu ibland så kan jag tänka om jag skulle se om det är lika gott som det var då. Ja jag började för att det var gott, fanns ett snus då som hette östan o smakade lite lakrits. Men sen upptäckte jag general o då var de kört..haha

 

Tralalala här kommer jag med en liten fråga. Dricker inte du kaffe? Man ser ofta bloggare med en mugg i handen eller på bordet när dem lägger ut bilder, men aldrig hos dig

Nope dricker inte kaffe o aldrig gjort. Gillar inte alls varma drycker

 

Tjoho!! Finns det något mer som du hatar förutom de du skrev om barn och djur?

Jo jag hatar lögner, pedofiler o när folk snackar skit bakom ryggen på mina vänner. Mig får de gärna snacka skit om för det biter inte alls på mig. Jag resonerar bara som så att jag har nåt som de vill ha, eller att jag är som de vill vara. Alltså ren o skär avundsjuka

 

Hej...hur kommer de sig att en så snygg kvinna som du är singel?

Jag är singel för att jag vill vara det. Har inte tid med krav och regler. Gillar och komma och gå som jag vill dygnets alla timmar utan att behöva ha nån att ta hänsyn till. Alltså t ex, jag ska iväg ikväll och kommer hem då eller då. Sånt gillar jag inte alls o aldrig gjort. även om jag haft förhållande där jag varit väldigt fri att komma o gå som jag vill