VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Huvudbonad???

Kategori: Jag o min vardag

 
Köpte ju denna jackan förra året för ganska mycke pengar, så tänker ha den denna vintern oxå. Men har ett problem. Vill ha en ny mössa som matchar i färger och har letat överallt på internet utan napp. Har ni några tips på var det finns fina/coola adidas mössor så tar jag gärna emot tips.
 
 
Lite tips på modell av mössa jag vill ha och färger och så. Men vet inte riktigt om jag vill ha någon av dessa ändå, hittade de på http://www.stadium.se
 
 Men alla förslag är såklart välkomna
 

Rörigt men ack så smarrigt

Kategori: Dagens midda

 
Haft mamsen här på middag, blev eget recept såklart. "Rörig kycklinggratäng". Receptet hittar du i min matblogg om du är nyfiken. Bara att klicka på länken så kommer du dit.
 
 
Kan ju säga att vi är superäckligt mätta nu..haha.
Bilderna talar kanske inte de godaste, men kan lova att det är så gott så man knappt kan sluta äta.
 
Massor av ost som ni ser
Och mat över, så nu vet jag vad jag ska äta imorgon..*slurp*
 
 
 
 

Färg blandning

Kategori: Jag o min vardag

 
Nyss bakat chokladmuffins med chokladglasyr och lite olika strössel. Mamma kommer på midda senare, så tänkte överraska henne, som hon kan ta med hem och ha till sina kaffe fikor i veckan
Snäll dotter jag är..alltid..haha!!
 
 

Lördagsgott

Kategori: Dagens midda

 
 
Nyss kommit från en middag hos mamma. Mätt och belåten, man äter ju alltid lite mer när någon annan lagar mat, och då särskilt mammas mat.
 
Flintastek, potatis och hennes mumsiga brunsås, och stekt brysselkål som jag fick göra som hon gillar så mycke. Ja såklart jag med. Lite julkänsla över dessa ju
 
 

Go'morron lördag

Kategori: Jag o min vardag

 
Vaknade för en liten stund sedan. Och NEJ det är inte dagen efter. Men undrar hur många som är bakis idag..haha. Inte jag iaf, fast som ni redan vet är det ju något jag aldrig blir.
 
Och vad gör det då idag, jo regnar igen. Märks verkligen att hösten är här, så idag ska jag stanna inne och pyssla i mitt hem. Och senare i eftermidda/tidig kväll ska jag hem till mamsen och äta midda. Ska bli gott. Imorgon är de hon som sen får komma till mig på midda.
 
 

Soa säsong 5

Kategori: Filmtips

 
Äntligen är "Sons Of Anarchy" tillbaka med en ny säsong, nummer 5 närmare bestämt. Visserligen är den nu på avsnitt 3 men har tyvärr glömt bort att blogga om detta..sorry!!
 
Kan nog säga att det är världens bästa serie, och ni som inte sett den..GÖR DE..lovar att ni inte kommer att bli besvikna. Bra serie och en del läckerbitar..hehe.
 
 
 

Då var det fredag igen

Kategori: Jag o min vardag

 
Ännu en ny helg är här, veckorna bara rusar iväg. Hösten märks och syns, härligt för då kommer ju snart snön.
 
Denna helgen innebär en vit helg...WOW..längesen, men detta är säkert
 
 

Fördomar

Kategori: Tankarna flödar

 
De flesta människor har fördomar vilket egentligen är trist, själv har jag inga så mer än att jag inte blandar mig med vissa religoner, i detta fallet menar jag om det är att ha ett förhållande med en kille. Muslimer o allt det där går helt bort för mig, varför orkar jag inte gå in på. Tror de flesta kvinnor i Sverige förstår varför. Sen har jag många arabiska vänner i motsatt kön och dom är jättesnälla och trevliga, men som sagt väljer svenska killar som pojkvänner.
 
Varför jag tar upp detta? Jo för jag hittade en riktigt sjukt jävla äcklig bild, att det bara finns nåt så sjukt i en religion.
Eller vad säger ni, visst talar bilden ett äckligt språk...fy fan rent ut sagt. Just sånt här som gör att folk får fördomar
 
 

En liten med krimskrams

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
Hittade denna skylten i en liten nyöppnad butik på hemmaplan. Tänkte jag skulle sätta den på sovrumsdörren..haha..eller toadörren. Får se vilket de blir.
 
Fanns mycke olika saker där, krimskrams som jag kallar det..
 
Hitta dödsskalleljus och snäckskal som jag ska pynta ljusfat med
 
 
Mår betydligt bättre idag, så förhoppningsvis kan jag komma igång med städningen, håller ju även på att tvätta.
 
Fick för tidig födelsepresent oxå idag av Linda när vi var i byn. Men vad de var får ni veta om ca 2 veckor. Var jag elak nu..haha.
Jättegullig present av henne i alla fall. Kommer att användas väl....
 
 

Envist håller den sig kvar

Kategori: Jag o min vardag

 
Förkylningen vill intege med sig och hostan som infann sig i söndags blir värre och värre. När ska jag få vara frisk, har varit upp och ner nu i snart 2 månader. Jag som typ aldrig är frisk.
 
Så nu ska jag hålla mig från allt folk och ha en nykter helg och hoppas på att detta gör mig frisk.
Börjar bli tröttsamt pga att allt här hemma blir lidande, orkar ju inte städa eller nåt alls.
Ja ja finns dom som har de värre och jag är envis, så de så.
 
Återkommer när jag blivit frisk, händer ju inte så mycke nu i mitt liv.
 
 
 

måndag

Kategori: Jag o min vardag

 
Ny vecka och jag mår bättre även om förkylningen hänger kvar, plus fått en hemsk hosta.
Så idag är de minsann storstädning som gäller.
 
Just ja..försökte supa bort förkylningen i helgen ju..haha. Fest med utgång i dagarna två hos Linda med dom bästa. Oxå wii boxling såklart. Ett måste..och jag slog mitt rekord, så den står nu på 210. Riktigt bra för att bara ha spelat 3 helger i rad.
 
Har tyvärr inga party foton, måste skärpa mig och ta lite kort känns det som. Vet Linda har en del så ska sno några av henne som jag kanske kan använda här i bloggen. Låter väl bra :P
 
Lite tråkigt inlägg jag vet, men ska försöka vara lite flitigare nu när ork och så finns
 
 
 
 
 

När ska detta få ett slut

Kategori: Jag o min vardag

 
Nu ligger jag sjuk igen, vad är det? 4e gången på en månad typ. Riktigt tröttsamt. Får nog sluta hångla med lammkötten och bli nykterist..haha..Nä men hångla mer heter de ju, för ju mer baciller man blandar ju mer ren blir man, hört de nånstans, vet inte var, vet ni? haha!!!
 
Nåväl, hörs när jag mår bättre-- Går och bäddar ner mig igen, för 2a dan i rad...suck.
 
 
 
 
 
 
 

Riktigt rörd

Kategori: Jag o min vardag

 
Igår kväll när jag tittade in på facebook så hittade jag nåt mycke fint i min status som fina vännen Linda hade lagt in hos mig. Blev väldigt rörd kan jag säga och jag är minsann inte så lättpåverkad. Men där blev jag. Vet inte när jag fick så fina ord av en vän sist. Många är ju snåla med att visa upppskattning.
 
Men så här står det på facebook från henne:
 
5 ROSOR TILL DIG !!!!!

1 FÖR DIN PERSONLIGHET.

1 FÖR DIN VÄNSKAP.

1 FÖR DU ÄR DIG SJÄLV.

1 FÖR ATT DU ALLTID FINNS DÄR.

OCH DEN SISTE FÖR ATT JAG HOPPAS ATT VI ALLTID FÖR BLIR VÄNNER... 
 
 
 

The cold light of days

Kategori: Filmtips

 
Ruggigt bra action film med snygge Henry Cavill. Visst Bruce Willis är oxå med och även han är inte så tokig, men börjar bli till åren..haha.
 
Lite om handlingen:
 
Will Shaws familj kidnappas under en semesterresa i Spanien och när han försöker rädda sin familj blir han indragen i en stor konspirationsplot.
 
 

Helgen är över

Kategori: Jag o min vardag

Med blandade känslor. Men en sak är säker, det ahr varit en kul helg i alla fall som alltid.
Blev hos Linda 2 dagar i rad men lite blandat folk. Vi har aldrig tråkigt plus att bowlingen har blivit ett farligt beroende..haha. Och farligt farligt, för så fort man rullat sitt klot så tar man en klunk vin..haha..så runda under fötterna kan man nog säga att vi blev på fredagen. Igår avsluta vi de hela tidigt utan utgång pga trötta och hungriga. Duktiga vi var igår..hehe
 
Idag latar jag mig i sängen med massa film. Men just nu står min egen zucchini lasagne i ugnen och jag är ganska otåliga pga vrålhungrig..haha..dagen efter ni vet. Eller ja, det har varit dåligt med fast föda i helgen ju..haha.
 
 
 
 
 

Party Party smurfarparty

Kategori: Fest/Party

 
Ja kommer ni ihåg den sången som smurfarna sjöng, samtidigt som med Hallonsaft..hehe. Fast kanske inte alla, för vi hade kul till dom på 80-talet. Men många vet säkert ändå
 
Så idag är det party med bowling (wii) jävla tjat, jag vet. Men alla kanske inte minns och så.
Nyduschad och snart dags och klä sig och dra iväg hem till Linda och folket.
 
Hoppas på en lika kul helg som förra. Fast blir ju inte roligare än man gör det och jag har minsann aldrig tråkigt, så de så :P
 
Hörs imorgon, om inte så annars gissar jag på söndag.
 
Trevlig helg till er alla i alla fall
 
 

Händelserik dag

Kategori: Jag o min vardag

 
Började ju med att jag gick ut i ärenden vid 9.30. Gick sedan hem till Linda och snackade lite "skit". Kom hem igen strax efter 12 och tog mig en sen frukost..haha. Därefter var det bara att ge sig ut igen och hem till Hampus för att bli tatuerad. En timme senare satt jag hos Linda igen, mycke Linda idag..haha. Vi bestämde oss sedan för att gå iväg och köpa hem "våra kompisar" (läs: 3 apor) så vi slipper de imorgon, plus de blir väl kylda, så nu står dom hos henne eftersom vi ska festa där imorgon.
Tog en runda inom Flamingo och pratade med Tanja och lite annat folk som hade vägarna förbi. Hem till Linda igen och snackade lite om morgondagen. KOm hem vid 17-tiden och fått i mig min midda spagetti och köttfärssås. Oxå kom mamma en runda, inte sett henne sen i lördags eftersom hon varit iväg hos sin mamma.
 
Och nu ska jag minsann ha en lugn kväll...
 
 
 

Daggen syns

Kategori: Jag o min vardag

 
Vaknade kl: 07.20 av mig själv, helt pigg trots att jag inte somnade förrän halv 3 inatt. Kör ju Angel serien nu och är på säsong 3. Vilken gång i ordningen har jag tappat räkningen på. Så bra serie ju.
 
Märks hösten är på ingång, dagg/frost i gräset tidig morgon. Härligt för då kommer snön inom kort :P
 
Snart blir de ut i ärenden och hem om Linda alias Klara-Stina en runda. Efter det hem och röja lite innan det är dags och gå iväg för att ligga under nålen, spännande.
 
 
 
 

Nr: 14 på ingång

Kategori: Jag o min vardag

 
Imorgon ska jag äntligen få gjort en ny tatuering. Som jag längtat efter denna alltså. Har varit lite velig oxå ang placering och motiv och vem som skulle få göra den, men nu jäklar har jag bestämt mig. Så imorgon ca kl: 14.00 ligger jag under nålen...lääängtar riktigt mycke!!!
 
Blir nr 14 i raden, men lär inte vara klar där. Har så många fler ideér på motiv och placeringar. Ett farligt gift är det. Har man väl börjat kan man inte sluta, gjorde ju min första 1992. Snart exakt 20 år sedan...
 
Såklart så får ni se foto på den imorgon när den är helt nygjord...spännande
 
 
Just de ja...glömde..nu är helgen planerad, fy satan så kul vi ska ha..hehe...
 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagspärs

Kategori: Jag o min vardag

 
Fy faen för igår kväll säger jag bara. Strax över 18-tiden så bara flög en migrän attack på mig, inget hjälpte, höll på att få panik, hade så ont så jag nästan var på väg att gråta. Så några timmar senare fixar jag en halv sömntablett, stoppar den i mig och somnade gott vid midnatt. För att idag vakna vid halv 8 med ett tungt huvud, lite ont fortfarande men långt ifrån som igår.
 
Ska ta tag i och söka läkare igen för detta, för nu har de gått ett år och jag har testat olika tabletter och inget funkar längre. Hoppas jag kan få utskrivet nåt bra som jag kan ta när det är som värst.
 
Har ju fått konstaterat att jag har svår migrän, och dessutom förstått varför. De finns i släkten och är ärftligt.
 
Ja ja nog om detta...
 
Idag blir de tvätta och städa. Ska även möta upp Linda om ett par timmar för lite ärenden, funderar oxå på att köpa en ny parfym hon hittat igår som jag fått lukta på.
 
 
 

Vittnesdag

Kategori: Jag o min vardag

 
Go'morron folket!!!
 
Idag är man uppe med tuppen, närmare bestämt kl: 06.00. Det var inte igår precis..haha... Bussen går mot Helsingborg kl: 8.
Dags för rättegången och vittna mot en tjej om försök till mordbrand på Flamingo som skedde den 3 aug. Jag satt ju ca 4-5 m från där tjejen tände fyr. Kunde gått illa, men som tur var så gjorde de inte det.
 Ja ni har väl läst om det hela på hd.se.
 
Fan att tågen inte går nu pga banarbete, blir ju så åksjuk på buss och resan tar hela 70 min..*suck*.
 
 
 
 
 
 
 
 

Bästa helgen på länge

Kategori: Fest/Party

Oj vilken helg de varit, men det har varit skitkul, längesen de var så jävla kul.
 
Började med att jag gick hem till Linda i fredags vid 16-tiden och drog igång och festade, dök upp massa folk och vi drack och bowlade(wii)...första gången jag provade detta och bra gick det, fick massa strike och vann till och med mot dom som spelat i massor.
 
På lördagen blev det duschen tidigt och sen ner till Linda igen vid 12-tiden för att inhandla "våra kompisar" (läs: 3 apor). Sen hem till henne igen och även denna dagen blev de fest, bowling och massa folk.
 
Och ja vi hamnade på flamman båda dagarna, på fredagen var det ju karaoke där.
 
Detta är de hela jag tänker dela med mig om helgen, allt annat som hände stannar innanför väggarna.....hehe.
Namnger inte direkt folken heller eftersom jag inte frågat alla om jag får skriva deras namn här i min blogg.
 
Men som sagt, har varit en superduper underbart kul helg, som absolut får göras om. Gissar på redan kommande helg..haha
 
 
 
 

Löpning 24/7

Kategori: Jag o min vardag

 
3e natten nu som jag knappt sovit pga min lilla katt. Hon började prata och sånt där i tisdags. Trodde de var som hon brukar pga ålder och att hon är pratsjuk. Hon och jag pratar ju dagligen, ja ni vet så där som man gör med sitt lilla djur.
 
Hon är 14 år gammal och jag slutade ge henne p-piller för drygt 2 år sedan, just för att jag då märkte att hon inte kom igång med att löpa. Så varför då ge henne detta jävla piller.
Men skumt nog så är det en löpning som är igång och inga piller har jag, och djursjukhuset kunde inte få ut ett recept till apoteket förrän måndag..hmm..what...har jag aldrig hört om tidigare. Så ska ringa runt till fler idag och se om nån annan kan fixa fram så jag kan gå och köpa såna idag. Synd om min lilla bäbis ju.
 
Djursjukhuset i Hässleholm mena på att jag kunde komma in och steralisera henne. Men de kändes inte vidare kul. Jag menar, söva en 14 årig katt och sen tvinga henne att gå runt med den där tratten runt halsen i 10 dagar, nä de känns inte rätt mot henne när hon är så pass gammal.
Visst hon mår bra och busar och har sina race och äter som en häst. Men nej tack, inte att min lilla tös ska få uppleva nåt sånt.
Tänk om hon inte ens klarar narkosen..usch vad jag skulle klandrat mig själv sen.
 
Så piller får de bli
 
 

Ska...ska inte...ska..ska inte

Kategori: Jag o min vardag

 
Precis pratat en runda med Linda i telefon. De är tydligen några som ska sitta hos henne imorgon och dricka för att det är första karaoken på Flamingo.
Jag var välkommen, men nja vet inte om jag vill. Det har varit för mycke den senaste tiden, plus massa störigt och bråkigt folk där, såna kan man lixom vara utan.
Får helt enkelt ta mig en funderar och se vilket jag gör, typ i sista minuten imorgon, som vanligt med veliga jag, eller velig och velig, alla vet ju att jag till sist festar ändå..haha..Nädå, de erkände jag inte...haha..Faktiskt inte alltid jag gör de.
Har absolut inga problem alls med att ha lugna hemmahelger, faktiskt skönt och ha med jämna mellanrum ju.
 
Men sen är de svårt och motstå mina kära kompisar..haha
 
 
 
 
Nu ska jag ta tag i den där storstädningen så den blir klar nån gång
 
 
 
 
 
 
 

Nu kör jag igen

Kategori: Kläder

 
Nu är jag igång igen och fönstershoppar på internet..haha. Hittar mycke snyggt på
 
 
Tröjor som jag funderar på. Inte så dyra heller och lös och ledig modell. Kanske slår till, får se.
 
 
 

11 september

Kategori: Jag o min vardag

 
Detta är ett datum som nog många ser framemot. Jag gör och har längtat som bara den.
 
VARFÖR?? Jo..för då börjar säsong 5 av SOA (Sons Of Anarchy).
Och vad hade då passat bra till denna underbara serie. Jo denna här jumpsuiten.
Åååå vad jag vill ha alltså..men 1299kr är lite i de mastigaste laget faktiskt.
 
 

Internetshopping is the shit

Kategori: Kläder

haha..nädå men de är ju så jäkla lätt att klicka hem saker och ting. är man i butikerna är det lättare att stå emot. Tycker i alla fall jag. Håller ni inte med mig??? haha
 
Nu kolla jag en ny sida och blev helt sjukt sugen på att klicka hem byxor, men får ta mig en funderare känner jag.
 
Visst är dom snygga...
 
             

 
 
    

 
 
 
 

Snyggingar i massor

Kategori: Kläder

 
Alla som känner mig vet att jag inte använder jeans, ja till för ca 2 mån sedan, då jag ju hittade 3 par på mindre än en månad som jag gillade och trivs i.
 
Använde jeans när jag var yngre och upp till runt 25 års åldern. Så på ca 20 år har jag inte ägt några, utan det har varit cargo byxor.
 
Var inne och kollade H & M igår och hittade några snygga där som jag skulle kunna tänka mig...
Att jag gillar jeans nu är nog för att de blivit så mycke strech, känns ju inte som man ahr tajta jeans på sig då. Plus att jag gillar när det är låg midja för annars viker jag ändå ner linningen..haha
 
 
 
 
 

Onsdag

Kategori: Jag o min vardag

 
Jaha idag börjar min roliga vecka, aj aj ont, så nu lär ju städningen gå i lite sakta tempo. Men smällar man får ta.
 
Höstväder och ganska så blåsigt. Men solen tittar fram i alla fall.
 
Haha, vilket tråkigt inlägg. Men som sagt har kört fast, orkar inte skriva om nåt alls. Inte de att jag är deppig eller nåt, är alltid glad och positiv till allt. Men ibland kan de bli så här. Får väl se om de blir fler inlägg idag. Kanske dagens midda eller nåt.
 
Just ja, vill hitta en cool mösssa, helst av märket adidas, gärna i USA stil. Försökta hitta igår. Visst hitta en på JULA men den var slutsåld nära mig och blev inte klok på om dom har internet försäljning eller om man måste till deras butik. Får ringa och kolla kanske.
 
 
 

Jodå klart jag....

Kategori: Jag o min vardag

 
...lever..haha!!
 
Har nog en liten bloggtorka period, finns inte riktigt nåt speciellt jag känner för att skriva om.
 
Om detta intresserar så har jag börjat en storstädning igen av mitt hem, ni vet de där med från golv till tak. Mår ju bättre nu ang halsflussen och hoppas det fortsätter så och inte en rond 3. Det orkar jag verkligen inte med.
 
Känns att hösten är på ingående även om det just nu är en väldigt kvav värme. Lite reg hade inte skadat, eller riktigt rejält med åska för att rensa luften. Även om jag inte alls gillar åska, särskilt inte på natten...brr..lite rädd där faktiskt. Lampan får vara tänd då om jag ska vara ärlig..haha.
Inte mycke jag är rädd för annars mer än spindlar och då vet ju mina vänner verkligen hur sjukt rädd jag är.
 
Nä nu ska jag städa vidare, hörs kanske senare...
 
 
 

En riktig fullträff

Kategori: Jag o min vardag

 
Hmmm..gick inte o blogga igår o inte lägga ut bilder så de jag tänkte lägga ut igår kommer nu, bra va..
 
Som alltid när mamma gör smörgåstårta, så god den var och helt proppmätt blev man.
Firade dock bara hon och jag och en till som vi känner. Varför? Jo för mamma vill inte fira sina födelsedagar längre. Men det kom ändå oväntade grattis från olika håll med bl a blommor. Fin gest tycker jag...
 
 
 
 
 
 
 

grattis grattis grattis

Kategori: Jag o min vardag

 
Jättemassa Grattis till min VÄRLDENS BÄSTA MAMMA  som fyller år idag.
 
GRATTIS GRATTIS GRATTIS
 
 
Ska hem till henne senare idag och äta smörgåstårta som hon har gjort..mumselimums.