VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Får jag min dom idag?

Kategori: Jag o min vardag

Go'morron kära läsare!
Nu ska jag snart bege mig till tåget för att åka till Kristianstad för en MR röntgen av mitt knä. Undrar vad dom kommer att se och vad domen blir. Inget illa får man ju hoppas.
Perfekt väder oxå idag, sol och inte ett enda moln på himlen. Så härligt när de blir shopping oxå. Såklart följer min lilla mams oxå med, alltid roligare att åka iväg med sällskap, lär ju inte komma hem förrän ikväll nån gång.

Men först inom Klara-Stina och få skruvat av min ögonbryns piercing, kan inte själv pga små jävla kulor..haha. Men den i tungan, näsan och öronen fixar jag själv som tur är. Kommer och känna mig riktigt naken utan mina piercingar idag. Blir ju så när man aldrig har ur dessa. Men tyvärr får man inte ha några smycken osv på sig under en sådan röntgen. Men de får jag ta, bättre och få veta vad som felar med knäet.

Usch vad jag gnäller..eller hur...haha. Nädå, de finns dom som har de mycke värre. är glad jag har 2 ben och kan gå på dessa.

Önskar era alla en trevlig dag


Svart, rosa & grön

Kategori: Kläder

Typiskt, så var man ute innan idag i ärenden. Oxå kommer de ett sms nu ikväll att mitt paket har kommit, och såklart var jag ju bara så tvungen att ner och hämta det. Tur man har nära till posten på Ica, typ 10 min fram och tillbaka.
Så vännen Sabina fick göra mig sällskap dit, jag i mobilen..haha..mycke och prata om, lite av mina äventyr som hon var nyfiken på..hehe
Oxå bjöd hon mig på sexparty om drygt en månad, kan nog bli kul och busigt..haha


Här är då paketets innhåll, de där byxorna jag hade sån beslutsångest över vilka färger jag skulle ta. Ville ju helst ha alla 6 paren, men fick snällt nöja mig med 3 par.
Provade och dom sitter som gjutna för mig. Svart, rosa och grön blev de. Dom går lite nedanför knäna men de puffar man bara upp så de kommer i knävecken typ.
Snygga va?

Ny diet

Kategori: Dagens midda

Nä inte diet direkt. Men kan ju säga att min IBS mage mår mycke bättre av detta. Och det är guld värt.
 Har ju alltid gillat grönsaker i massor på tallriken. Men det är verkligen så mycke godare med ugnsbakade grönsaker än sås och potatis. Något alla borde köra med då och då, så mycke nyttigheter ju och så enkelt att göra och sköter sig själv. Bara och ta de grönsaker man vill och skära i mindre bitar, sen på med salt och olivolja och blanda om, in i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter, och sen kan man ha till precis vad man vill.

Idag hade jag mina egna kåldolmar och grönsakerna var; morot, kålrot, palsternacka, aubergine och zucchini.


De här med fobier

Kategori: Tankarna flödar

En bloggare skrev till mig igår om jag ville kommentera ang ormfobi. och såklart gjorde jag de eftersom jag tillhör den kategorin. Nu har hon bilder på ormar i sin blogg..brrr..läskigt..tänk om de krälar ut genom skärmen..haha.

Fast kan säga att jag är mer rädd för spindlar. Jag sticker fortare än blixten när jag ser en, och är de hemma i min lägenhet så ringer jag efter mamma eller nån annan som är nära som kan komma o utrota åt mig. Jag har verkligen stor skräck för dessa, till och med så illa så jag tycker plastspindlar är läskiga, man bara väntar på att de ska röra på sig, de ser så sjukt verkliga ut. Och detta fick jag känna på på mitt senaste jobb av en kille som gömde en rätt stor sådan bland plastdelarna där jag stod och monterad toalettsitsar. Kan ju säga som så att jag skrek så de hördes över hela fabriken o såklart skrattade några och tyckte de var skitkul, men inte jag. Blev såklart inte sur eller nåt sånt, men de var obehagligt.

Spindlar är värre än ormar för mig, men det är nog för att ormar kan man själv välja om man vill stöta på eller inte. De är ju inte djur som tar sig in i ens hem eller krälar mitt på stan osv. Men spindlar kan verkligen konsten att finnas exakt överallt.

Usch, ryser i skrivande stund så jag har värsta gåshuden ju.

Det var en kille en gång som mena på att han kunde bota min spindelfobi för de hade han gjort med en annan tjej. ja eller hur, jag vågar ju inte ens gå i nåns hem där de finns spindlar, många har ju dessa i terrarier o de kvittar hur mycke de säger att de inte kan rymma o att de är innaför glas, jag går inte in dit ändå. Så den där killen hade fel, han hade inte träffat nån så rädd som mig. Jag skulle ju inte ens hållt i en spindel för en miljon kronor, jag så rädd är jag. Jag vågar verkligen inte.
Nu kanske ni fattar hur rädd jag är och hur illa det är med min fobi mot spindlar.





3 timmar är inte så bra

Kategori: Jag o min vardag

Vaknade för 20 minuter sedan och usch vad trött jag är, bara sovit ca 3 timmar, men tvungen och upp nu, ska ju upp tidigt imorgon pga ta tåget till Kristianstad till sjukhuset för en MR röntgen och hade jag sovit längre pga att jag somna vid 5-tiden i morse hade jag inte orkat upp imorgon i tid..haha. Eller jo de hade jag väl men mindre kul och åka iväg hela dagen på lite sömn. Vi ska ju shoppa loss oxå där.

Nu blir de en dusch och vakna till liv, kanske lite frukost oxå om jag pallar, ingen frukost människa ju, men lite hungrig. Och sen blir det ut i ärenden i det fina vädret.


Höll på att landa på annan ort

Kategori: Dagens midda

Fick ett ryck och ville ha ugnsbakade grönsaker till midda, men hade ingen olivolja hemma, så gav mig ut i blåsten till Ica, tur det bara tar 5 min att gå dit annars hade jag nog blåst iväg till en annan ort..haha.

Och middan blev riktigt god, grönsakerna bestod av; morot, palsternacka, aubergine, zucchini och broccoli, till det stekte jag fläskschnitzel




Så nu blir det att variera ugnsbakade grönsaker varje dag med kött, kyckling och annat jag har i frysen. Det var riktigt gott och perfekt för mig som inte är så glad för potatis och sås. Men kommer äta matvete oxå för det är en favorit hemma hos mig.

Hårda vindar

Kategori: Tankarna flödar

Blev en sen natt precis som jag trodde, så idag har jag kört träning hemma. Har en bra dvd från Iform som funkar i alla lägen, plus min zumba cd. Helt perfekt.

(Visst ja, påtal om de, fina vännen Rosis ville ju ha en kopia av den skivan, totalt glömt...FÖRLÅT mig så jättemycke vännen att jag totalt glömt de. Fy fy på mig.)

Hårda vindar idag, rena rama stormen och de ökar på hela tiden. Tur man inte behöver gå ut idag. Ska minsann storstäda, passar bra en dag som denna.



Usch, suck, suck

Kategori: Jag o min vardag

Känns som det kommer att bli en lång natt. Är inte ett dugg trött. Och jag som vill komma iväg och träna imorgon vid 7-tiden, kan jag nog fetglömma. Inte så kul och träna på bara ett par timmars sömn, och att träna närmare midda eller eftermidda kan man bara glömma. Det är då det är så tjockt med folk, man får vänta typ 5 min mellan varje övning och det är mindre bra, stå där och bli kall och så, nej tack.
Så imorgon får de nog bli en längre promenad istället, typ 2-3 timmar. Hoppas på lika fint väder som det varit nu i några dagar här.

Tror jag ska välja ut en film eller två och se inatt. Beslutsångest som vanligt när man har för många att välja på.


Sov gott alla läsare...fast de gör ni väl allihopa redan gissar jag.


PS: WORDFEUD...adda mig gärna..xariedehexx



Leasing

Kategori: Smått & Gott

Kom att tänka på det här med leasing innan idag och satt och skrev ihop en liten text som jag la ut i min status på facebook...haha..kunde inte låta bli.
Jag gillar ju inte att prenumerera, bättre med lösnummer...haha.

Så här skrev jag:

Tänkte på en sak:
Man kan ju leasa bilar osv.
Tycker gott man kan leasa killar oxå, jag menar när man tycker killen gjort sitt så vill man ha en ny...*asg*. Är inte det ett bra förslag? ;)

Släng ihop & 10 kr

Kategori: Dagens midda

Blev ingen promenad idag pga knäet strejkar rejält, haltar som bara den..aj aj ont kan man säga. Men var i alla fall en runda på Ica, drog med mig mamsen ut i de fina vädret. Soligt och så varmt så man hade kunnat ha såna där knäkorta byxor och kortärmad tröja, men man vill ju inte klä sig så tunt för tidigt, april är ju en förrädisk månad, och snövarning har ju kommit under veckan eller var de kanske efter helgen.

Mötte Linda & Sandra oxå utanför Ica och pratade en stund. Sa att jag inte vill upp på tavernan på lördag, men de var inget snack om saken för de skulle jag visst de enligt dom..haha..kul att dom vill ha med mig mig..men nja, känner inte alls för det faktiskt. Men man kommer väl göra som vanligt och följa strömmen..haha

Istället för promenaden i eftermidda så har jag istället hållt på med massa pysslande här hemma. Och såklart en god midda, enkel "släng-ihop-midda"; kyckling, broccoli, svamp, zucchini, charlottenlök och matvete. Så gott.



Ica hade dessutom färsk ananas för endast 10 kr, ska se om jag kan äta den eller om jag kommer och visa nån form av allergi, man måste ju prova sig fram om man haft allergi sen vuxen ålder (fick det i 20 års åldern), vilket var 1988, alltså 24 år sedan.
Funkar detta så ska jag helt klart köpa fler.



Mitt tv godis ikväll. Med en liten gaffel att äta med, egentligen en sån där man tar sill med, men den funkar till allt. Har dessutom tillverkat dessa själv när jag gick min Polymertekniska utbildning.



Flitens lampa lyser

Kategori: Jag o min vardag

Hade satt mobilens klocka på 06.30, men vaknade av mig själv strax innan 06.00 så jag gick upp och gjorde mig klar och tog cykeln ner till gymmet.
Blev löpbandet i ca 20 min, vågade inte mer pga knäet och körde sen 10 övningar för armar och ben. Körde även rodd i 30 min.
Har en bra dvd från Iform som jag fick förra veckan med tidningen som jag tänkte testa idag vad gäller mage och rygg, det är ett pass på 1 timme, och funkar det så är de 7 dagar i veckan med den som gäller..haha..nja i alla fall minst 5 dagar. Måste komma igång riktigt med aktiviteter för det är då jag mår som bäst.
Har ju hållt på med olika sporter osv sen jag var 9 år gammal. Hästarna har jag i 26 år, men när jag fick avliva ögonstenen så kändes de inte roligt eller rätt längre.

Fått i mig min goda proteindrink med chokladsmak, har även i bär där i, mycke godare.

Sen blir de ner till Ica och köpa lite färska grönsaker, glömde ju de igår när jag var och handlade.

Oxå en inplanerad eftermiddagspromenad






Hoppas på imorgon

Kategori: Dagens midda

Jaha nu är kvällen sen här, eller inte så sen, men tillräckligt för att jag ska välja att gå och lägga mig. Läsa eller TV? Ja, de får jag se vad det blir. Men hoppas kunna somna i bra tid, för imorgon är det dags att börja träna på gymmet igen, så får vi se hur knäet tar detta, om de inte går så bra så får jag nöja mig med lugna promenader. 4 dagar kvar till MR röntgen, hoppas verkligen dom hittar vad som felar.

Middan idag kanske ni är nyfikna på, blev stekt schnitzel, ris, hemmagjord svampsås och kokta morötter.


Samlingsobjekt

Kategori: Smått & Gott

Har i många år samlat på salt & peppar kar, och idag hittatde jag en ny variant på Netto, bara 20 kr, lagom pris till samlingen. Vet inte hur många jag har, kanske 50 st. Ska ta och kolla upp de vid ett tillfälle. Har ju en bänk i köket där jag har en duk full med såna.


Brant backe

Kategori: Jag o min vardag

Var ute innan och tog då en runda genom parken för att se om vitsipporna kommit, hitta först inga på de vanliga stället som jag kollar varje år, så av en slump såg jag några på ett ställe nere vid bäcken. Brant backe ner, men gav mig inte, jag tog mig ner trots mitt dåliga knä. Jäkla tur att inget hände...

Så här brant är den backen



Väl nere för backen så fick jag den närbilden på sipporna som jag ville





Underbara måndag

Kategori: Jag o min vardag

Fick lägga mig tidigt igår pga huvudvärk/migrän, så ont så de var icke kul, somnade runt midnatt, för att sen vakna 2 timmar senare. Efter många om och men somnade jag om. Och sen vaknar jag 6.24...jaha ja, kul ju..kunde inte somna om så satte på TV och låg och mös med katten och ögongodiset "Björken" i Vakna! med The Voice. Bra start på morgonen måste jag säga..hehe.

Solen gick visst upp tidigt i morse..hmm..nu börjas de med att jag kommer att sova ännu mindre än jag redan gör tack vare att vi får mindre och mindre mörker. Smällar man får ta, härligt att våren är på ingång ju.

Nu blir de snart att deklarera, betala sista räkningarna och sedan ut i ärenden...


1 timme gjorde så mycke

Kategori: Jag o min vardag

Att vi gick över till sommartid inatt har verkligen märkts av idag, för de första har de varit en underbart strålande sol dag, med riktig värme och inte nog med detta för det har dessutom inte blivit mörkt förrän vid 20-tiden, så sent som i fredags blev de ju mörkt 18.30. Detta känns verkligen härligt. men lite synd mitt i allt att det ska bli sämre väder från onsdag där det även varnats för att det kan komma snö. Hmm..jovisst jag gillar ju snö i massor, men vet faktiskt inte om jag vill ha de efter en sådan härlig dag som idag.

Har dock inte varit ute så mycke pga att jag tvättat, städat och varit och hjälpt mamsen med lite.
Men kan ju hoppas på bra väder imorgon med.






Glömde men ändå inte

Kategori: Jag o min vardag

Aj aj och fy på mig. Idag när jag vaknade så upptäckte jag att jag glömt ställa fram klockan en timme innan jag somnade inatt. Men gjorde inte så mycke ändå för jag kom ändå upp i bra tid. Tyvärr så ser det ut som jag inte kommer ut i det fina vädret än, har nämligen en dag i tvättstugan och ganska många maskiner dessutom. Får inta balkongen istället nu när solen är på ingång där. Och hoppas på lika bra väder imorgon.

Såg 3 bra filmer igår/inatt med sällskap. "The Hunter", "Id:a" och "Recoil" (sett innan men valde den en gång till).

Kan ni gissa vad jag åt till midda igår?



Var ju ett måste när jag stått och gjort dessa i flera timmar lixom. Så gott blev de oxå på skinkfärs, så nu blir de aldrig mer fläskfärs när jag gör kåldolmar. Fattar inte varför jag inte provat med de innan. Eller jo de gör jag ju, för skinkfärs brukar ju vara så himla svindyr.

Har nästan lust och äta samma idag, fick ju ihopa 10 middagar till mig, plus att mamsen ska få 2 middagar av mig.


Dagen efter....

Kategori: Jag o min vardag

.....dagen är det för mig idag och vet ni vad jag gör? Jo, har precis kokt kålhuvud och plockat bladen och rullat ihopa 28 st kåldolmar. Nu står dom i ugnen och jag bara längtar tills dessa är klara.

Hur många hade stått med detta i timmar när det är dagen efter? Förmodlingen inte så många mer än jag..haha..men som ni vet så är jag ju lyckligt lottad och blir aldrig bakis. Vilket är riktigt skönt. Inte ens trött är jag, full av energi istället.

Var på en fest igår, kan tyvärr inte skriva var och med vem eftersom dessa personer vill vara hemliga, och sådant respekterar man ju. Men kom i alla fall hem igen en stund innan Flamman stängde för jag ville ner där och kolla läget.
Fick en 20 årig pojke efter mig, som tvunget skulle med mig hem..haha..dom är roliga dom där småpågarna.


Härligt partyväder, men....

Kategori: Jag o min vardag

Varit ute en stund, så härligt väder alltså. Såklart åkte vår skinnjackan på, kan ju inte ha en tjock dunjacka i detta fina väder. 12 grader i skuggan, 20 grader i solen, kan ju inte bli bättre.

Fick ett telefonsamtal från lite folk jag inte träffat på ett tag, dom vill jag ska komma till Klippan och hänga med på Harrys, men nja vet inte det precis. Känner inte riktigt för det. Det är ju karaoke på hemmaplan på Flamman, känner inte för de heller.
Fast skulle kunna åka på festen och sen ta tåget hem eller om jag kanske får skjuts. Men idag lockar det faktiskt inte alls att festa.

Vred ju knäet igen förra helgen och har ont, svullen stor bula i knävecket och jävla värk dygnet runt, så det känns som knäet/benet behöver sin vila. Tur jag ska på MR röntgen nästa fredag så jag får veta varför det är så här. Det är ju nu 9 månader sedan jag skadade det. Hoppas bara det inte är menisken så jag åker på den där operation som min ortoped läkare varnade mig för.

Nu funderar jag på att gå ut i köket och sätta igång och göra massa kåldolmar, eller om jag ska vänta till imorgon kanske..hmm..tar ju några timmar att göra. Så gott och varit sugen på detta ganska så länge





Bortblåst beslutsångest

Kategori: Jag o min vardag

Nu har jag äntligen bestämt mig för vilka färger jag ska ha på mina byxor och hur många par. Byxorna är ju såna där som slutar strax under knäet. Härliga och ha på sommaren. Fast springer med sådana inomhus oxå året om.




Oj vad liten bilden blev, de där måste jag ta o fixa. Hmm, hur gör man nu de då i paint, ja de får jag undersöka under dagen känner jag

Sorg & God mat

Kategori: Dagens midda

Blev sen middag idag, men ahr inte varit hungrig och då blir de så. Kollade på "Halv Åtta Hos Mig" och åt middan då, passar perfekt för när man kollar på matprogram så blir man ju ganska så sugen på nåt, eller hur?

Schnitzel, matvete, broccoli, zucchini och min egen svampsås blev det idag




Undrar om jag får sota för såsen jag gjorde, jag har ju haft ganska mycke magproblem/IBS hela veckan, ja ja nån gång får man ändå unna sig det där lilla extra goda som sätter krydda på maten. Så smarrigt ju. Blev sås över så de åker in i frysen som med allt annat i portioner, bara och ta fram till en annan gång.

Förresten fredag imorgon och tänkte supa bort sorgen jag fick idag..haha..nädå inte så illa som de låter, men mindre kul att få efterskatt. Jäkla Sveaplast som tog för lite skatt när jag jobbade där och ändå så kom vi överens om att de skulle dra extra för jag tyckte de var alldeles för lite. Men inte fan fatta dom de där som med allt annat. Helt sjukt företag som jag är glad att jag kommit ifrån.
Men nog om det...ska INTE supa skallen i bitar. Är lika glad för det, går ingen nöd på mig när det gäller pengar som tur är. Finns dom som har de mycke värre än mig. Så måste man tänka. I alla fall gör alltid jag de. Kan inte deppa för lite pengar som ska betalas, de tillåter jag inte mig själv att göra.

Nä nu blir de tv några timmar; Criminal Minds, Unforgettable och Revenge.
Kanske att jag får besök oxå ikväll, kan nog bli trevligt. Så då stänger jag mobilen och ägnar mig bara åt besöket, snäll jag är va..hehe


En gammal vän

Kategori: Tankarna flödar

Hittade igår en gammal klasskompis på facebook som jag inte träffat på säkert 25 år. Undrat ofta var han tagit vägen, så jag skrev ett mail till honom och idag när jag vaknade så hade han svarat och var skitglad för att jag hittat honom. Han har tänkt på mig ofta och det är ju ömsesidigt. Vi hade skitkul när vi var yngre. Ett helt gäng då som höll ihopa dagligen i flera år på ca 15 pers, hittade på bus, festade och massa annat.

Så nu ska inte kontakten tappas. Hoppas på att kunna ses nån dag i framtiden. Han bor ju trots allt en hel del mil härifrån och jag har ju inget körkort tyvärr, inget jag känt att jag behöver.

Men hur som helst, det här var hur superkul som helst.
Så nu är det ju tur att facebook finns.

Har hittat fler gamla vänner där, men just denna killen var det extra kul att hitta

Hur mycke mat om dagen???

Kategori: Jag o min vardag

Suttit och gogglat lite olika bloggar och läst runt, många har varit såna där tränings freak som ska äta de och de och de. Snacka om mycke mat. 6 ggr om dagen, hade jag aldrig orkat få ner i magen ens.

Som idag t ex åt jag:

En Sen frukost: en macka av mörkt bröd med rökt lax och ett kokt ägg
Eftermiddan ett äpple
Midda: kyckling, matvete, broccoli, zucchini
Kväll: 2 dl smoothie på mjölk, jordgubbar, hallon o björnbär

Och allt detta har verkligen gjort mig mätt kan jag säga, och så här äter jag även när jag tränar på gymmet, de enda jag lägger till är att jag tar en proteindrink när jag kommer hem därifrån.

Man ska äta när man är hungrig och inte var 3e timme som några som tränar fått för sig. Jag menar, varför äta när du inte är ett dugg hungrig, skulle då rakt aldrig jag göra. Förstår inte meningen med att stoppa i sig massa som man inte behöver, huvudsaken är att man får in allt nyttigt som kroppen behöver. De man ska äta lite mer av när man tränar är ju proteiner just för att kunna bygga muskler.

Ja detta är i alla fall vad jag känner och tycker.


Hur mycke äter ni om dagen oavsett om du tränar eller inte???




Stigande statistik

Kategori: Jag o min vardag

Trevligt när jag ser att statistiken ökar angående hur många läsare jag har. Men lite kul skulle de varit och få veta vilka ni är, dåligt med kommentarer. Är ni för fega, eller bara nyfikna på mig och mitt liv och läser och går vidare eller är de så att ni håller med om allt jag skriver...ja frågorna kan bli många, men tror mest på att ni rent av bara är nyfikna, och vet NI vad, det får ni lov att vara..haha.

Tycker om att ha läsare, fast gissar ändå på att mina flesta läsare är er jag känner, umgås med eller nätvänner.

Önskar er alla en trevlig onsdagskväll

Just ja, funderar på att baka ett pesto och pumpakärnor bröd, såklart kommer resultat upp om de om de blir så






IBS diet

Kategori: Dagens midda

Eftersom min mage bråkar med mig denna veckan så kör jag på en mild diet. Har ju diagnosen IBS. Kommer och går typ, ibland kan jag äta de mesta och sen exploderar de i magen och jag får äta snäll mat.

Så idag kör jag på, kyckling, matvete, broccoli, zucchini, lite burk wokgrönsaker med curry





Har kört på detta sedan i måndags, byter bara ut kyckling mot t ex lax eller kött.
Men att röra ihopa allt är så himla gott ju. Är inte så glad för sås och potatis

Mitt i allt......

Kategori: Jag o min vardag

.......... städande så upptäcker jag att Smulan hittat tillbaka till en av sina sängen. Så söt alltså.

Hon har ju för många sängar/sovplatser så hon varierar rätt bra, men just denna sängen har hon inte använt på ett bra tag så det var roligt och se och såklart får ni läsare oxå se.

Visst är hon så supersöt!!!!!





BTW: vet att ni väntar på bilder o sånt ang helgen, men måste sortera o leta ut de bästa, en hel del ju, plus ska ha in lite bilder från en som oxå var med


Dax att söka lindring kanske

Kategori: Jag o min vardag

Mått skit nu i 3 dagar pga denna jäkla mensen, måste alltså söka hjälp, haft det så här i 3 år nu sen jag fick tillbaka den efter att ha haft hormonspiral och p-spruta i 15 år. Nån gång tröttnar man lixom. Minns ju när jag var yngre och hade det exakt likadant, just därför jag valde preventivmedel som tog bort mensen helt

Så har knappt ätit eller nåt alls, så hoppas få i mig en macka med rökt lax och ett kokt ägg nu.

Fogden/deklarationen

Kategori: Tankarna flödar

Vilket gnäll det är på folk nu då. Deras deklarationer har börjat dimpa ner i brevinkastet.

Och fattar inte vad dom gnäller över.

Några gnäller för att de ska betala tillbaka, jaha och varför kollar dom då inte upp så att de betalar rätt skatt då då. De går ju lixom att betala in typ 1-200 kr extra varje månad för att slippa detta.
Sen är där ett antal som klagar över att fogden tar deras skatteåterbäring, är de ett skämt eller, jag menar...de har ju själva försatt sig i att låta skulderna falla till fogden.

Låter jag arg och kall? Nejdå, jag har rätt helt enkelt, så är de bara.
Och jag har oxå skulder, men inte fan gnäller jag för de, bara och gilla läget lixom och fortsätta på en bana där man gör nåt åt detta

Varför bry sig så mycke om just detta, man ska vara glad att man har tak över huvudet och mat på bordet.

Snabbt & Lätt

Kategori: Dagens midda

Fått i mig en snabb- och lättlagad midda.

Stekt skinksnitzel med broccoli, zucchini, champinjoner, matvete och lite charlottenlök.

Hur gott som helst och perfekt när man inte mår så bra och orken är som bortblåst.




Nu ska jag inta sängen igen under täcket och kolla om där är nåt kul på tv:n. Hoppas på att jag mår bättre imorgon.


Orken är borta

Kategori: Jag o min vardag

Tog mig till Ica för min lilla katt behövd sand i sin låda. Men orkar verkligen inte mycke mer när ajg ahr mens. Smärtor så jag ligger i fosterställning, inga tabletter vill hjälpa, huvudvärk och illamående, mindre kul att ha det så här varje månad, men men bara att bita ihopa och hoppas tiden går fort.

Tills dess får ni vara så snälla och vänta på uppdatering ang helgen



Håll utkik

Kategori: Jag o min vardag

Under dagen/kvällen hoppas jag kunna komma med uppdatering ang helgen, massa bilder och text och kanske kanske en film på mig..hehe. Den ligger ju redan på youtube, fast hemligt ändå eftersom ingen vet vad den är döpt till osv. Men som sagt, får se om jag avslöjar mig :P

Ska lägga mig igen i sängen och kolla en film, ont i magen som faen, mens på ingående. Mår skit då.









Kyckling funkar alltid

Kategori: Dagens midda

Mamma ville till Ica en sväng så jag följde med och köpte hem lite Loka & Ramlösa.

Mötte även Madde där och prata lite, oxå kom Emma med sin stora mage och lilla dotter, haha...ja hon är gravid med tvilling flickor och gått halvvägs.

Så underbart varmt och soligt väder, blev vårjackan idag.

Och nu har jag gjort en snabbis midda, lät ju kycklingen bli klar i ugnen när jag var ute, så stekte potatis och zucchini till detta.

Härliga fredag

Kategori: Tankarna flödar

Solen skiner och det är underbart väder. Och fredag igen. Hallå var tog denna veckan vägen då. Blir snart knäpp, rör till vilken dag det är titt som tätt. Måste ju helt klart vara ett tecken på att dagarna rusar i 190 nu. Bara 2 veckor kvar till sommaritd, vilket jag gillar för då kan jag ut och gå fast det är kväll för då blir de mörkt sent ju. Gillar inte och vara ute ensam när det är mörkt. Vet inte om jag är direkt mörkrädd så, men jo lite är jag nog och alltid varit. Det var skillnad när jag hade hästar, då red jag ofta i mörker och mycke ensam med. Men då kunde man ju lixom ha hästen som försvar om man behövde komma iväg snabbt där ingen hann i fatt en om nåt hände. Fast såklart hände det aldrig nåt då ju.

Tvättar det sista jag inte kunde tvätta i tisdags i bristande på plats att hänga upp det. Sen blir de röja av här, någon midda och göra sig klar för fest.

Så hörs vi inte mer idag så önskar jag er alla en trevlig fredag och gör inget som inte jag skulle ha gjort :P

Så dålig karraktär

Kategori: Tankarna flödar

Usch gjorde en fruktansvärt dum sak innan. Tryckte i mig en påse chips och är helt mätt nu, orörligt mätt..haha. Ja ingen världen största om ni tror de, typ 200 gram, men ändå. Hade ju tänkt ha den till vinet imorgon, men ack vad dålig karraktär jag hade idag då..haha.
Nä strunt samma, lever bara en gång och då tycker jag man ska njuta av det goda så mycke man bara vill så länge de inte skadar en eller gör en sjuk och beroende. Ja ni fattar va :P
Så nu är de aj aj vad gäller chipsen imorgon. Man får ju bara äta godis på lördagar. Och har man tjuvstartat som jag så får man snällt vara utan på just lördagen.


Imorgon är de då fredag alltså, ska bli spännande och se hur kvällens utgång blir. Hoppas ju på en sak, men tror inte jag har en sådan tur denna gången faktiskt..hehe.
Oj vad fantasierna skenar hos er ni, kan ni gott ha, för ni får aldrig veta ändå...lalalalalalaa..haha..är jag elka? Nähä, är jag väl inte...sååå snäll sååå ju..hehe






Ibland är färdigt bra att ha

Kategori: Dagens midda

Suttit några timmar med att besvara mail och söka några jobb, sånt som tar sin lilla tid. Magen började kurra så fick ju ta en paus och fixa till en midda. Hittade innan idag en burk med en liten köttgryta i frysen, perfekt och ta fram när tiden inte riktigt räcker till för att stå för länge i köket. oxå behöver jag väl rensa ur frysen oxå med tanke på att den är proppfull. Hur jag än gör så minskar de aldrig..haha..nä för jag bara fyller på med massa nytt och gott ju.

Till köttgrytan gjorde jag egen mos och kokte broccoli.


Glömde VISA

Kategori: Jag o min vardag

Varit en runda på Netto med mamsen, tur hon var med för jag hade glömt mitt VISA-kort hemma. Lite väl tråkigt om jag hade behövt cykla hem igen för att hämta detta.

Fick med mig bordskyckling hem, perfekt mat imorgon innan man ska festa, plus sedan som nattamat. Ja där blir väl till midda på lördagen med kanske.
Oxå blev de broccoli, zucchini och lite cola som är en måste dryck på natten efter krogen, gott satan ju..haha


Mat i massor

Kategori: Dagens midda

Kvällens midda...
Ugnsbakad lax i folie, hemmagjord mos och broccoli





Och nu blir de snart lite mer mat, men endast för ögat för de gäller ju "Halv Åtta Hos Mig" på TV4


Putsande och 12 liter

Kategori: Jag o min vardag

WOW, inte en dag för sent. Nu är fönster i vardagsrummet putsade, blev avbruten för en vinleverans, så nu har jag 12 nya liter, ska väl räcka ett tag eller..haha. Oxå kom Linda och Theodora med son utanför balkongen och pratade lite. Trevligt.

Får bli ett skafferifoto, orkar inte plocka ner dom igen och ställa fint för ett kort. Men ni ser ju mina små "älsklingar" ändå..haha



Och nu lagas middan till på spisen och i ugnen, vad det blir får ni givetvis se senare, som alltid


Pengar, pengar, pengar

Kategori: Jag o min vardag

Hemma igen efter att suttit ute i solen med mamma och Anders som oxå var ute och kom bort och satt en stund med oss. Blev såklart Ica oxå en sväng, men idag la jag minsann bara 50 kr där, typp kattmat blev de. Härligt när man handlar för lite, men det är oxå resultatet av att jag alltid hamstrar av en massa som håller lång tid.

Var ju på ett möte oxå och det gick helt perfekt så nu har jag en inkomstkälla till. Kan ju inte bli bättre. Alla pengar är välkomna som vi alla vet.

Funderar på att putsa fönster på balkongen, fast solen är på ingående så vet inte om jag hinner, men kan i alla fall städa där ute om inget annat. Vem vet när man rätt vad det är kan tillbringa kvällar där med lite mat, dricka och trevligt sällskap.


Hej folket

Kategori: Jag o min vardag

Har inte haft tid för er förrän nu, har hållt på med massa papper osv sen tidigt i morse och är nu äntligen klar och kan pusta ut. Ska ju på ett möte om ett par timmar som jag fick reda på igår. Kass och få veta dagen innan.

Så nu får jag väl ta mig ut i köket och äta något, magen är ganska så tom med tnake på att den inte fått något sen igår kväll vid 17-tiden, ja eller strax innan där.

Härligt soligt vårväder idag igen. Funderar på att ta fram min skinnjacka, alltså vårjackan. För igår när jag var ute med vinterjackan var de tokvarmt ju.



2 timmar.....

Kategori: Jag o min vardag

...kvällspromenad med Ewe avklarad, satt en stund oxå på Ljungkullen och pratade. Men det var en skön kväll att vara ute, inte alls kallt, bara händerna blev lite kalla. Men de är ju så de är och ska vara när våren är på ingång....

Nu blir de strax och titta på "Halv Åtta Hos Mig". Sen efter de får jag nog fortsätta med disken och lite städande, blev ju avbruten när Ewe hörde av sig. Men det gjorde mig inget, bara skönt och få komma ut plus att hon och jag inte setts på ett tag.





Midda & 7

Kategori: Dagens midda

Nu är man lite mätt i magen efter en god midda bestående av:
Kyckling, pasta, stekt färsk svamp, charlotten lök, broccoli & lite grönpepparsås





Förresten..OJ vad jag har bloggat idag, har nog aldrig hänt. Tror detta är inlägg 7 för dagen och frågan är om det blir det sista...haha



Var och en får se ut om den gör

Kategori: Tankarna flödar



Alltså hemskt vad alla håller på om stackars Lina som i TV "råkade" visa upp sin håriga armhåla. Jag menar...vem bryr sig. Låt henne ha det så om hon vill. Upp till var och en vad man vill göra med sin kropp.

Även om jag personligen rakat mig under armarna sen jag var runt 15 år gammal. Men jag tycker det är skönt och ha det så. Vad gäller benen, ja vaderna började jag med för kanske 10 år sedan. Har verkligen mycke där.
Killar ska ha sitt kvar under armarna tycker jag för det är manligt på nåt sätt, fast såklart upp till dem oxå.. Mer än så bryr jag mig inte, med andra ord...JAG BRYR MIG INTE om vad andra gör.

Ville bara göra er uppmärksamma på att låta alla få vara som dom är.

Internet shopping

Kategori: Smått & Gott

Nyss varit hos mamsen, hon hade fått kataloger från Halens, Ellos och Josefssons. Hitta dock inget som vanligt i byxväg och vad gäller tröjor, jag är ju inte så tjejig av mig och gillar inte blusar och tröjor med massa veck och spets och sånt där.
Men något jag trivs i på sommaren är 3/4 dels byxor av alla dess slag, så jag hittade i 6 olika färger, nu ska jag bara lyckas bestämma mig för vilka jag vill ha. Borde vara lätt eftersom jag redan har vita, svarta och gråa. Men inte samma modell ju. Får ta mig en riktig funderare, inte sommar och varmt än ändå så.

De bästa som hänt när det gäller att kunna handla kläder, skor osv är detta med att kunna hitta allt på internet. Särskilt när man bor i en liten kommun som jag gör och måste ta tåget för att komma till olika butiker.



Falska och patetiska

Kategori: Tankarna flödar

Har i dagarna upptäckt att några stycken tagit bort mig som vän på facebook. Gör mig inte så mycke eftersom jag gick ut med varning om att rensa på min vänlista eftersom det fanns såna som endast hade mig som vän av nyfikenhet. Och vad är de för vänner då, inga alls tycker jag.

Men om man nu väljer och ta bort mig som vän, varför läser man då min blogg? I den står de ännu mer om mitt liv, på facebook skriver jag ju bara typ helt appropå och inget personligt alls. För mig visar de att såna personer är falska och såna kan jag vara utan.
Så jävla fult och tro att de kan smyga bakom min rygg.

Så du/ni som tog bort mig från facebook kan ju låta bli att läsa min blogg när du/ni ser detta inlägg. För du/ni är bara patetiska.

Detta är min blogg och jag har rätt och skriva vad jag vill, så var glad att jag inte namnger dig/er. För då hade nog mina vänner kommit med många "fula" kommentarer riktade mot dig/er.








1 år sedan idag

Kategori: Tankarna flödar

Kom på för en stund sedan när jag kom upp från tvättstugan att det idag är 1 år sedan en väns bror hittades död där nere i mangelrummet. Han hade tyvärr tagit sitt liv. Finner inga ord mer än att det är rätt läskigt med tanke på de hela som hände då, med polis osv. Och att jag i vanliga fall tvättade på söndagar då, men inte den söndagen. Känns som det var menat att jag inte skulle eller nåt sånt.

Nåväl R.I.P min väns bror och hoppas att du och din familj får en så bra dag som det bara går







Hur snygg är inte han då

Kategori: Ögongodis

Var ju bara tvungen och sätta igång TV:n, snyggingen är ju där lixom. Eller vad säger ni om Martin Björk..hehe


Tvätt & foton

Kategori: Smått & Gott

Härligt, vaknade 07.16 med andra ord innan klockan ringde och jag ahr nu varit ner och lagt i en maskin tvätt och minsann att maskinerna funka i den tvättstugan..*kryss i taket*. Hoppas jag hinner få allt tvättat, har en tid i reserv på fredag.

Loggade in på fejjan och då är där bilder från festande med vänner, plockade hem dessa så varsågoda och titta..haha




Jenny & Jag



Vill inte men tittar fram lite, jag ogillar verkligen kameror




Sandra



Linda alias Klara-Stina



Hampus och lite av Linda med



Oavancerat

Kategori: Dagens midda

Har städat och haft full rulle här hemma och varit en runda på Netto och Ica, ett måste varje måndag då de kommer massa nytt billigt i matväg. Stekt 3 kg bordskyckling i ugnen och rensat bort allt ben och sånt där och portionerat upp i påsar så de tar mindre plats i frysen. Och i och med detta så blev de såklart kyckling till midda idag, tillsammans med svamp, pasta och grönpepparsås, med andra ord rikigt oavancerad midda idag. Men såna dagar är faktiskt tillåtna.




Måste oxå tipsa om dessa nya chips som jag åt i lördags, så otroligt goda och krispiga. Finns i flera smaker men gissar på att denna är godast. och kolla formen på chipsen, lite kul att dom gjort alla så.



Börjar bli nannig i ögonen efter den tidiga morgonen och den avbrutna sömnen gång på gång så jag ska ta på mig ytterkläderna och gå ut en runda innan solen går ner. Då piggnar man nog till.





Så irriterande alltså

Kategori: Jag o min vardag

Lite smått iriiterad här faktiskt, för en gångs skull, men det är befogat. Kommer ner i morse och ska börja tvätta och då funkar inte maskinerna. Så det blir inget tvättat idag och jag som inte tvättat på nästan 2 veckor. Tur väl så är där ledigt imorgon förmidda i andra tvättstugan, bara peppar peppar nu att inte de går sönder där med till imorogn. Aldrig nåt som funkar där nere i detta huset. Och tror ni dom kan köpa nya maskiner..nähädå minsann. Men å andra sidan finns det gott om grannar som använder maskinerna till mattor och annat skit som man inte får köra i hushållsmaskiner. Så egentligen inte konstigt dom går sönder var och varannan vecka.

Bara och hålla tummarna för imorgon. Även bokat fredag förmidda ifall man inte hinner bli klar imorgon.

Nappkväll

Kategori: Jag o min vardag

Varit en sväng hos Linda och snackat lite "skit". Träffade Melinda oxå, kul för de är riktigt längesen ju. Sen tog vi en sväng inom Ica oxå och jag köpte potatis och gick hem och gjorde egna pommes i min fritös..gott var de. Foto = var för hungrig för att komma ihåg..haha

Fått lite bilder oxå av Linda, kommer att komma fler. Alltid kul...



Jenny & Jag hemma hos henne på fest förra helgen.



Blir tyvärr inte fler bilder, de strular, får försöka igen senare eller imorgon, typiskt nu när jag äntligen fått lite bilder

Knäppesöndag

Kategori: Jag o min vardag

Alltså igår när jag vakande var jag ju bergis på att det var söndag och det satte verkligen sina spår. För inatt satte jag på låset på tvättstugan eftersom mamma och jag skulle tvätta. Tvättar ju altid ihopa så vi har en heldag. bra när man bor grannar.

Somnade i alla fall vid 5-tiden i mors och vaknade 3 timmar senare av att min ytterdörr öppnas och in kommer mamma (hon har nyckel till mig) och då visa de sig att de var den 12e vi skulle tvätta och de datumet är ju imorgon..haha...snacka om yr helg.

Blev sedan hungrig och åt rostat med ägg och kaviar, lite nannig i ögat efter de och somnade vid halv 11, sen kommer mamma igen starx innan midda med låset till tvättstugan..haha...snacka om att hon inte har låtit mig sova idag.

Har efter de tagit de lugnt och nyss fåt i mig midda, var ju så hungrig så, svält varning..haha..nä då, åt samma som igår eftersom jag fick över då.

Nu har jag nyss snackat med Klara-Stina och funderar på att ta en runda inom henne när jag ändå ska till Ica.
Synd bara att solen försvann, trodde ju att jag skulle få ut och känna av den. Hoppas den tittar tillbaka imorgon

Rätt låt vann!!!

Kategori: Smått & Gott

Måste ju säga att rätt låt vann. Äntligen en låt som kan ta världen med storm, den är mäktig på alla sätt och vis.

Nu klagar folk över att fel låt vann för att de inte är deras stil av musig o lyssna på och att ingen lyssnar på texten. Men de är ju faktiskt inte texten som ska fånga folket eller att de är tittarnas smak av musikstil osv. Utan det är ju en låt som röstas fram o ska representera vårt land. Med andra ord är aldrig alla nöjda. Jag ser det mer som att starka låtar som är mäktiga i både ljud o framförande kommer långt.
Men nåt jag inte gillar är att andra länder i Europa får rösta, de är väl ändå vårt land som ska avgöra annars är det ju inte ett svenskt bidrag kan jag tycka. Vet inte hur dom har tänkt där.



Snart startar de

Kategori: Jag o min vardag

Nyduschad, inhandlat tv-godis, hoppat i en mysig PJ och nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla Melodifestivalen. Bra med tv både i sovrum och vardagsrum.

Vem tror ni vinner???

Jag hoppas på Loreen eller Death By April, ja Danny kan jag oxå gå med på, en bra poppig låt. Men absolut inte han ni vet..haha. Vill inte ens skriva hans B namn..haha


Tänk så gott med massa blandat

Kategori: Dagens midda

WOW..vilken midda jag tillagat och precis tryckt i mig..haha. Blev ju sugen på kött, så tog fram skinkgrytbitar och gjorde en gryta med dessa och morotsslantar, färsk stekt svamp, bönor, sockerärtor, purjolök med kryddorna grekisk grillkrydda, svart- och vitpeppar, paprikapulver

Så gott alltså, blev ganska mycke så nu har jag färdig midda till imorgon oxå eller för infrysning, men de får vi se då.

Nu är jag helt proppmätt och tror jag intar sängen och kollar på en film i väntan på att mättande lägger sig.




Visst ser de väl underbart gott ut? Erkänn, vet att ni skulle vilja smaka..haha








Fy på mig..haha

Kategori: Fest/Party

Igår vid 16-30 så ringde jag Linda alias Klara-Stina (ja o hon kallar mig för Lisa-Stina) för och kolla vad hon gjorde och då visade de sig att det var tankeöverföring för hon hade precis då tänkt ringa mig och kolla vad jag gjorde.
Hon "tjatade" på mig om att komma hem till henne och dricka lite vin, ja öl för hennes del. Så efter många om och men var jag ju övertalad. Fy fy på mig som skulle ha en lugn fredag.

Hamnade hos henne vid 18-tiden och det blev bara hon och jag. Vilket var hur trevligt som helst, för vi kunde prata privat om olika saker. Trevligt trevligt kan jag säga



Tyvärr så ville inte Linda vara med på bild igår. Men bjuder på denna i alla fall. Bättre än inget eftersom jag så ofta glömmer och ta bilder när jag festar. Måste skärpa mig, tycker ni inte det...haha

Några timmar senare så promenerar vi ner till Flamman (Flamingo), knappt nåt folk men efter ett tag så döna det inte lite mer. Trevligt hur som helst ändå. Lite av folken var ju såna man inte träffat på ett bra tag så de var lite kul.
Smet hem med en cider som jag inte hann dricka upp..haha...fy på mig igen, eller hur..njeä..jooo..usch ja...haha



Har ni inte provat denna cider så gör de. Den är riktigt god och inte så där sötsliskig som många cider kan vara. Helt klart min favvo när jag går på Flamman och det vet dom så väl där nere nu. Behöver inte säga något, bara titta på de i baren så vet dom.

Nu ska jag rota fram nåt i frysen som jag kan ha till midda idag. Känns som jag vill ha kött, det är ju dagen efter och då är de gott. Alltid så hungrig då ju. Men som vanligt är jag inte bakis, utan mår toppen.

Fast var lite skumt och vakna idag för jag var bergis på att det var söndag och har inte riktigt kunna släppa det än. Vet inte varför jag tror/trodde detta. Kan vara för att dagarna går så fort.



Men...Nu igen!!

Kategori: Tankarna flödar

Jaha nu är den där dagen här igen, FREDAG ni vet. Tycker veckorna går för fort nu, alldeles för fort, gillar de inte alls. Sakta ner lite nu tycker jag. Okej, många längtar till vår, sommar, sol, bad osv...Kan väl jag med göra kanske, men ändå tycker jag att tiden går för fort lixom.

Händer idag då? Inget alls faktiskt. Jag SKA vara snäll flicka idag och ta det lugnt i ensamheten, känner att behöver de och ladda och göra av med dåliga energier som jag känner att en del "smittat" mig med. Menar inte att jag är på dåligt humör eller liknande eller ens känner nåt gentemot vänner och så, men ibland måste man rensa ur kroppen efter att ha lyssnat på allt möjligt för länge. Så det är endast av en god sak allt detta.

Har absolut inget och klaga över när det gäller vännerna så länge som dom är ärliga mot mig och tar mig för den jag är. För så behandlar jag ju dom.

En rolig sak hände förra helgen och det var en tjej som jag sa en sak till, jag berätta vad de gällde men att hon såklart skulle bilda en egen uppfattning. Men hon svarade mig att hon lyssnade på mig för hon vet att jag aldrig skulle ljuga. Sånt värmer verkligen...Du vet vem du är, lägger inte ut ditt namn här ifall du inte vill det. Får kolla med dig om det är ok, för i så fall kan jag ju ändra hon och henne till namnet.

Nä nu ska jag ta mig en smoothie




Abstinens var de ja

Kategori: Dagens midda

Mitt internet försvann innan ett tag, snacka om abstinens känningar...haha. Nä inte så farligt, passade på att avbryta lite i städandet för att göra midda. Så idag tog jag ett recept från min egen matblogg, ni kan se receptet här via denna länk:

http://mariesrecept.blogg.se/2011/november/rorig-kycklinggratang.html





Mycke godare än vad bilden kanske skvallrar om.

Mer vitt blev de trots allt

Kategori: Jag o min vardag

Vaknade i morse vid halv 5 tiden och såg då att de var massa snö ute, härligt tycker jag, men nog inte ni andra..haha. Somnade om igen eftersom jag då bara hade sovit runt 2 timmar.

Och nu har jag nyss varit ute och njutit av snön. Var på Ica och fick hem lite mer frukt & bär till mina smoothies, och sitter nu och avnjuter en sådan. Ett måste varje dag, ett beroende, men tur det är nyttigt i alla fall.

Vad ska jag då göra idag? Jo, jag ska städa och städa hade jag tänkt. Plus söka lite jobb, vilket är min dagliga syssla. Men ser mörkt ut, jobben att söka sinar mer och mer och ändå söker jag allt som bara går. Får nog ta och sätta mig på ett tåg och dela ut CV till olika företag som är mest intressanta för mig som maskinställare. För ge upp de gör jag aldrig. Man får ett jobb när man minst anar det.

Nu kom posten hörde jag, får ta och kolla vad där är. Dyr elräkning som alltid, över 500kr varje månad.
WOW, den var bara på 480kr, och sen var där bara 197 kwh använda, fattar ingenting, de brukar ligga på 230 kwh ju. Och jag känner inte att jag använt mindre störm, så undrar vad de kan vara. Men är glad eftersom det blev 80 kr mindre än förra månaden. Känner mig ju nästan rik nu..haha









Någon som provat med kesella???

Kategori: Jag o min vardag



Alltid när jag tittar på "Halv Åtta Hos Mig" så blir jag sugen på något, så idag förberedde jag mig med en god smoothie, funkar i alla lägen

Mjölk, björnbär, hallon, blåbär och jordgubbar.
Funderar på att prova att ha lite kesella och se om den blir mer mättande då.
Någon som provat och vet kanske??????????????





Kackel kackel

Kategori: Dagens midda

Japp, idag har jag haft kackel till midda. Kyckling då alltså..haha. Ser de konstigt ut på tallriken? Ja, för nu är de ju så att det var kycklingbklubba och den rensar jag alltid innan jag börjar äta, enklare då, plus äter inte skinnet. Till detta hade jag lite pasta, svamp, röd paprika och lite lök i grönpepparsås



Dejt x massor

Kategori: Tankarna flödar

Oj oj, många förslag nu från killar om en dejt med fika osv. Men är de verkligen nåt jag vill o känner för. Hmm..ja de är frågan de. Även om det alltid är kul att träffa nya människor, de ger lixom "föda" på riklighet i livet. Om ni hänger med på vad jag menar..haha. Knappt jag gör de själv. Men hittar inte orden just nu för hur jag menar.

Tror jag ska ge mig ut i köket nu och fixa till en midda. Kyckling känner jag för idag.

BTW: mina nya tatueringar är nu 8 dagar gamla och så gott som läkta, skönt, för fy vad de kliat på ovansidan av underarmen, så har aldrig nån annan av mina tatueringar kliat. Fast strunt samma, snart ska de byggas på runt dom nya. Spännande sen när allt är klart. Kommer ta sin lilla tid.



Vill ni köpa denna?

Kategori: Smått & Gott

Behöver du ny telefon?
Då finns det en superbra på blocket..haha


Segt & aj aj

Kategori: Jag o min vardag

Hamnade i säng mycke tidigt igår, redan innan solen gått ner. Fick sån migrän och den hänger kvar idag med. Precis köpt mig en cola burk, ibland lenar det faktiskt när man har ont. Konstigt nog...Eller konstigt är de väl egentligen inte.

Ska ta de lugnt idag och låta bli dator och tv tänkte jag, eftersom dessa två beroende tingen inte är bra när man har migrän. Ska se om jag orkar göra lite här hemma och så.

Så ni får stå ut med att mitt bloggande är lite klent nu....


Helgen som gick

Kategori: Fest/Party

Nyss varit ute i solskenet, rena våren idag igen. Undrar hur länge de håller i sig innan vi får en köldknäpp till med snö osv..

Ang helgen så har jag ännu inte fått in bilder från mina vänner. Men så länge så är de ju så här.
Jag ahde fest i fredags och vi som var hos mig drog vidare på en annan fest och sen ner på Flamingo där det var karaoke och himla trevligt, men jag var så hungrig så jag faktiskt gick hem typ en halvtimme innan dom stängde...haha

Lördagen var det då även fest hos mig med; Sandra, Linda, Hampus, Theodora, Jenny och Dan och den kvällen var riktigt lyckad och hur supertrevlig som helst. Vi har alltid så kul hos mig och de säger dom andra med. Sånt man blir glad över.
Hamnade på tavernan(hette så förr) såklart med irländsk afton, kändes segt med sådan musik. Och de 4 som satt där och spela hade inga glada miner precis, har för mig att sådan musik ska liva upp, men det håller jag inte alls med om. Gott om folk i alla fall, en del jobbiga och en del mindre jobbiga...haha.

Nu hoppas jag på att snart kunna lägga ut lite bilder från helgen



Kommer inom kort

Kategori: Smått & Gott

Uppdatering om min vilda helg kommer, plus massa bilder. Måste bara samla in alla bilder som mina vänner har tagit med sina kameror.

Hoppas ni kan vänta :P

Fredag är här

Kategori: Jag o min vardag

Fastnade vid datorn inatt och kollade in några avsnitt av BigBrother och satt och skratta mycke, dom är rätt härliga där inne ju..haha

Nu ska jag förbereda middan som jag ska bjuda mamma på senare, sen blir de fest hos mig med utgång. Så gissar att vi inte hör igen förrän imorgon.
Ska ut i lite ärenden oxå, så underbart väder, strålande solsken och riktigt varmt :)


Allt flyger iväg

Kategori: Tankarna flödar

VA....fredag imorgon igen. Var tar tiden vägen och dessutom den 1 mars idag.

Mår bättre idag, lyckats vila och sova bort migränen igen, skönt när det bara blir en sån 12 timmars och inte flera dagar. För idag måste jag verkligen få städa klart här hemma, så tänker dra igång med detta nu på direkten. Hörs nog senare....