VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Klart i tid

Kategori: Jag o min vardag

När klockan ringde 5.45 i morse, visste jag inte om de var onsdag eller torsdag, kan vara för att dagarna går så fort och alla dessa siffror och produkter som gäller min inventering på jobbet gör mig nog lite yr oxå..haha
Nåväl, har i alla fall jobbat mina 8 tim idag. Bl a varit ute o skruvat lite L-stöd. Dom där som chefen ville jag skulle gjort inatt för att dom var försenade o skulle iväg vid midda idag.
Och tji fick han för Larysa och jag fixade dessa på 2 tim, alltså klara strax lite över kl:9.
Var ju de jag visste igår när han hetsade mig med sina sms, dock så funka de inte för jag svara ju inte på dom igår.

Idag har inte Monica varist snäll. Hon frågade mig om jag ville ha den röda väskan som hon stod o höll i (ja vi göra såna där i plast på mitt jobb som nu säljs i olika färger i olika affärer), och de visa sig att där var en spindel i den och hon vet mycke väl hur rädd jag är för dessa kryp och då menar jag verkligen rädd, går inte i närheten av dom ens, långt mindre in i ett rum där jag vet att de finns en.
I alla fall så försökte hon närma sig mig lite o ville jag skulle titta i väskan, men icke jag gjorde utan jag gick längre o längre bort från henne o sen tog hon död på den med en bit papper, tack o lov.
usch va jag ryser av bara tanken, dom är så fruktansvärt läskiga alltså. Klarar verkligen inte av dessa kryp.

Helt underbart sommarväder idag är det oxå, man vill egentligen inte vara inne. men har tyvärr en del o sköta här hemma så jag får snällt nöja mig med en öppen balkongdörr.

Nu ska jag ut i köket o fixa midda...Skinksnitzel, potatis, kokta morötter och svampsås.
Kanske kommer upp en bild på detta senare om jag bloggar mer idag.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: