VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Var går gränsen???

Kategori: Tankarna flödar

Läste nyss lite aftonbladet på nätet och hittade dessa 5 sakerna som en undersökning visat sig vara otrohet....


Här drar vi gränsen för otrohet

1. Kyssar.

2. Sex.

3. Kel och smek.

4. Flirt, inklusive sms, mejl eller telefonsamtal.

5. Middag, bio, gå på stan tillsammans.

(Källa: Nätdejtingsajten Zoosk.se)


Vad tycker ni är otrohet? Håller ni med om allt detta?
Jag hålle rinte alls med om punkt 6, att gå på bio eller stan tillsammans med en kille är väl ändå inte otrohet. Fast klart, om det är med en totalt okänd kanske de kan räknas dit..

Tar ett exempel som tjej då:
Jag har väl lika stor rätt att skaffa nya vänner i det motsatta könet fast att jag har ett förhållande med en kille. Jag menar, ska man bara kunna lära känna nya vänner i tjejer för att det inte ska klassas som otrohet. I så fall tycker jag att de som tycker så är väldigt trångsynta. För alla har vi ju vänner i båda könen. Så man är inte otrogen för att man lär känna någon ny person från det motsatta könet tycker jag.

Tror att regler, krav och gränser gör att många är just otrogna. Alltså nu menar jag inte att jag försvarar otrohet, utan menar mer att det kan vara därför som sådant sker. En del säger ju inte till sin partner hur den känner och mår för olika s k "krav". Själv så hatar jag verkligen otrohet, fattar inte hur en kille eller en tjej kan ha ett sexförhållande med någon vid sidan om vecka efter vecka utan att ha skuldkänslor. Då kan jag tycka att det är bättre att man gör slut och sen "knullar runt", ursäkta ordvalet men tror nog ni förstår hur jag menar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: