VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Pust och flämt men fint

Kategori: Jag o min vardag

Oj oj vilken dag, har ju idag fortsatt med möblering i mitt sovrum med de nya hyllorna och byrån. Och säger bara en sak hur ska allt få plats, hade ju ett sånt där stort skrivbord med hyllor på skivan med, och kan ju säga att de inte är lite grejer jag har. Så är de när man samlar på sig en massa. Allt som har med pyssel och göra. Bl a alla möjliga sorters pennor, allmoge färger som man kan måla allt från krukor till korgar med, kollegieblock, andra block och skrivhäften, massvis med gamla dagböcker eftersom jag skriver varje dag sedan 1980, men där är de mesta under sängen i lådor, sen är där massa foton, vykort, gamla brevpapper som jag samlade ett ark från varje när jag var i tonåren och hade massvis med brevvänner, gamla smycken, konfirmationskort, burkar med gem, häftstift osv. Ja listan kan bli lång, så jag slutar här.

Men de är ett dilemma att få plats med allt känner jag, men det ska gå, slänger ju en del som jag anser inte vara till någon nytta.

Snacka om att detta kommer att ta hela denna söndag. Tur jag inte har något annat inbokat.


Bjuder på en bild taget från min balkong, vi har ju fått massa snö här under natten och förmiddagen. Härligt..Jag är jättelycklig såklart. Vill helst av allt ut och busa i all denna underbara snö. Men måste verkligen bli klar i sovrummet så det går att sova där inatt.





Kommentarer


Kommentera inlägget här: