VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Full fart in!!

Kategori: Jag o min vardag

Var en runda hos mamma i eftermiddags och lånade hennes hemtelefon, billigare när man ska ringa viktiga samtal.

I alla fall så tänkte jag att Smulan kunde få följa med, längesedan hon var där ju, ända sedan jag var på Kreta förra ret i april då hon bodde där i 8 dagar. Så transportboxen som står i hallen (gjord i flätad korg) tog jag och flyttade en bit ut mitt i hallen och då kommer hon springande rakt in och sätter sig och blev hur glad som helst. Mamma bor 2 trappor bort, så jag kan gå genom källaren o slippa gå ut om ifall hon skulle bli rädd eller nåt.
Väl hos mamma så sprang hon ur boxen och pratade och tittade runt för att till slut hitta täcket mamma har framför balkondörren eftersom det drar nere vid golvet. Och där lägger hon sig och myser. Allt med lite sol fångar hon och sen blir hon där.

Visst är hon söt?





Om ett tag var det tänkt att jag skulle ut och gå med Jimmy, men har fått brev med posten som jag måste sitta och besvara och skriva. Men inte så farligt att det blev inställt. Känner av den jävla mensen är på ingående, 3e dagen nu, ont i korsryggen som bara den och mår riktigt illa. Så snart är det dags att vara typ sängliggande i 1-2 dygn, inte alls kul detta. Bättre var de då jag hade hormonspiral och p-spruta och slapp mens o allt vad det innebär i hela 11 år. Det var 11 underbara år det...haha.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: