VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Killar som slår sina tjejer

Kategori: Tankarna flödar

Somnade vid 6-tiden i morse, fastnade i en serie som vanligt..haha.
Men kom i alla fall upp vid 11-tiden.


Och kort därefter så kom min mamma och berättade om en tjej som blivit misshandlad av sitt ex bara ca 100 m från där vi bor. Känner tjejen väl och killen sådär. Han är sjukt galen och gjort mycke i sitt liv och slutar tydligen aldrig. Hon är på sjukhuset och vad vi vet så här långt så kan det vara rätt allvarligt med trumhinnor och huvud. Hoppas det är något som går att reparera i alla fall, så hon inte får men för livet.


Sen är där en annan tjej som har barn med en kille och denna killen var och tog deras 2 gemensamma barn inatt pga att hon tagit droger. Fast det gör han oxå, men han mena säkert på att han får ju inte träffa barnen när han tagit droger och då ska inte hon heller. Men stunt samma, deras problem. Vad jag vill ha sagt om detta är att såna föräldrar ksa inte ha barn, för det är endast barnen som blir lidande och kommer i kläm. Så frågan är om hon förlorar barnen nu eftersom hon blev tvingad till ett hem med barnen för att sluta knarka och det var sista chansen hette det. Så hur de tän går så är det synd om barnen vilket som.

Båda dessa händelser hände inatt/tidigt i morse. Ingen lugn stund i lilla Perstorp..haha. Tur man inte är inblandad i alla fall, även om det händer folk man känner.

Fast i dessa 2 fallen så är det faktiskt så här...ja ni får kalla mig hård o kall om ni vill, men om ni tänker efter så har jag faktiskt rätt. Så alltså, dessa 2 tjejer visste sedan innan att dessa 2 killar är kriminella, missbrukare och misshandlat gott om folk och tidigare flickvänner.

Den sistnämnde killen som har barn har jag oxå varit tillsammans med 98-00 men då var han inte riktigt sådan som han öär idag, fast de sluta med att han misshandlade mig utanför en krog och slog sig in med bollträ i min lägenhet och slängde ut tv, stero, dator m m genom balkongen, plus välte bokhylla och massa annat. Mina 3 katter jag hade då fick jag dra ut från soffans ryggstöd så rädda som dom var. Tur väl så bodde mamma granne med mig den gången så katterna kunde komma in till henne och bli så trygga det gick så fort som möjligt.

Detta var mycke värre än de få meningar jag skrev, men orkar inte skriva om detta även om jag gått vidare och inte mår dåligt av detta. Okej att man blir försiktig när det gäller killar kanske, fast inget jag märkt så. Inget får ju förstöra ens framtid pga att en idiot beter sig illa.




Kommentarer


Kommentera inlägget här: