VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Go'morron onsdag

Kategori: Jag o min vardag

 
Jaha då vaknade jag halv 6 idag, hmm...7 var ju min tanke, ja ja jag är pigg och glad i alla fall. Måste vända rätt dygnet innan imorgon eller fredag då jag ska börja en kurs via AF inne i Helsingborg. Ska bli spännande och se vad den kommer och ge mig för framtida karriär. Positiva jag som alltid så ser jag framemot detta utan nån större tankegång. Ska bara bli skönt och få nåt att göra efter 2 års arbetslöshet. Arbetsmarknaden ser ju inte så bra ut och det blir mindre och mindre arbeten att söka.
 
Snart helg igen och vad gäller den så blir den vit, har under påskhelgen bojkottat utestället Flamingo pga orättvisa, tänker inte gå in på det mer än med det ordet. Jävla skitställe rent ut sagt, tur dom bommar igen om ca 2 månader.
Åker hellre ut och roar mig på annan ort i fortsättningen. Denna månad är de planerat att Linda och jag ska åka till Danmark och röja en lördag, vilket jag ser framemot, massa pubar att besöka och sitta ute och slippa allt störigt folk på hemmaplan
 
Idag blir det att ordna med en del papper, iväg och köpa månadskort. Trist bara att tågen slutar gå den 15 april-8 september mellan Åstorp och Hässleholm, reperationer precis som förra året, så man får ta buss till Åstorp och sen tåg vidare till Helsingborg. Bläää är detta med buss eftersom jag blir kraftigt åksjuk. Får väl inhandla såna där åksjuketabletter på apoteket som jag hade när jag gick min Polymertekniska utbildning på Lernia 2008.
 
Just de ja, igår meddela jag på facebbok att jag tagit bort en del onödig vänner där, bl a såna som jag mest hade som spelgrannar, och eftersom jag slutat spela castleville såg jag ingen anledning att "samla" på dessa vänner. Lät ju en del vara kvar, vilket jag fick bevisat var rätt. Jag fick kommentarer om att de ville ha kvar mig som vän för att jag var rolig och att de gillar min matblogg. Sånt är alltid trevligt. Och då får dom såklart stanna kvar på listan.
Men min plan är även att lägga ner facebook, så trist att var och varannan dag så lägger en del personer ut massa negativt hela tiden, aldrig nåt positivt. Förstår inte hur man kan vara så negativ dagarna i ända. Men kan väl vara för att jag är så äckligt positiv som vissa av mina vänner säer..haha. Jo men sån är jag, jag set inte allt i svart eller vit, för mig är de färgglatt även om jag gillar svarta kläder.
Tur inte alla är likadana i alla fall, men som soagt..hur kan man vara så förbannat negativ så gott som varje dag. Förklara gärna hur man kan vara det om du/ni som läser detta är just negativ till det mesta, eller i alla fall mer negtiv än positiv.
 
Nä nu ska jag gosa ner mig en stund med Smulan (katten) och kolla Martin Björk...slurp..hehe...på kanal 5.
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: