VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Min sjukdom

Kategori: Jag o min vardag

Godmorgon!!!
 
Varit vaken sedan 7-tiden, men fick ligga kvar i sägen tills det gick att stiga upp, ca 2 timmar senare. Sedan i fredags morse har jag lidit av en fruktansvärd yrsel med illamående som stått mig upp i halsen 24/7, men är glad att jag inte spytt i alla fall.
Läkaren trodde ett virus i kroppen som även satt sig i öronen pga att min hals var ganska svullen, men tänker träffa honom imorgon igen för att kolla upp det här med kristallsjukan. Googlade om det i fredags och allt som står där stämmer till 100 % så jag tror hans diagnos var fel.
 
Yrseln är riktigt obehaglig, när jag vaknar och tittar upp så snurrar hela rummet i full fart och jag måste stänga ögonen igen, och sen får jag öppna en halv minut och stänga igen, och sådär håller de på ett par timmar. Sen blir de upp och röra på sig och då gäller det att gå nära väggen med garderober i hallen för att inte trilla in i nåt och göra mig illa. Detta pågår i några timmar och sedan lugnar det sig.
Men måste hela tiden tänka mig för innnan jag gör nåt, det måste göras i super slow motion. Skitläskigt när attackerna kommer, kan inte fokusera blicken för allt bara snurrar iväg i en väldig fart. Det känns i huvudet som att åka snabbaste karusellen. Och jag är ju super åksjuk av mig så jag kan aldrig åka några sådana på tivolin osv, därför känns det ännu läskigare och jag mår sämre än sämst
Har försökt läsa och det är ganska svårt kan jag säga, likaså när det gäller att skriva detta, så hittar ni knas nånstans så vet ni varför.
 
Kollade i alla fall på filmen "Skyfall" igår, plus "Death Race 3", behövde ha nåt att göra även om de var snurrigt att titta på tv.
Just nu för stunden så känns de lite bättre, men de kan ändra sig på 5 röda utan att jag är beredd. Som sagt, bäst och inte röra huvudet åt sidorna eller upp och ner i onödan.
 
Man kan väl kalla det att vara full eller nåt, jag vet ju inte riktigt för jag har faktiskt aldrig varit full så jag vinglat och haft mig, klart jag varit full eller nåt, men som sagt inte så jag inte kan gå. Så nu vet jag väl hur ni fulla människor har de, enda skilnaden är att detta inte är frivilligt.
Riktigt obehagligt är det att inte ha nån kontroll alls, och när de snurrar som värst så vill man bara skrika rakt ut i luften för det är så jävla obehagligt och läskigt. Svårt och beskriva med ord.
 
Jag brukar inte klaga över om jag har ont nånstans eller är sjuk osv även om jag har en del allvarliga krämpor som jag lärt mig o leva med, men nu vet ni i alla fall varför jag lyser med min frånvaro.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: