VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Igen??!!??!!

Kategori: Jag o min vardag

 
Jaha, fredag igen. Snacka om att veckorna/dagarna rusar iväg. Hinner ju inte med, blir lite vilse på vilken dag det är mellan varven.
 
Så alltså är det helg igen. Och vad göra då? Jo, idag tänker jag göra så lite som möjligt när jag kommer hem. En dusch, middag o sånt där ni vet. Och Idol som inte får missas.
 
Imorgon får jag eventuellt besök som stannar till söndag, vi har snackat om ett film maraton eftersom jag hittat typ 7 filmer som jag är sååå nyfiken på. 
Så det får bli en runda till Netto eller Ica och leta upp något gott film godis.
 
 
 
Förresten, ringde vårdcentralen igår eftersom det nu gått 5 veckor sedan min remiss skulle vara skickad till öronkliniken i Kristianstad sjukhus. Och får då veta att den inte ens är skickad...grrrr så irriterad jag blev. Går ju och är frustrerad över att inte klara av vardagen som jag ska med all denna yrsel och tinnitusen som vrålar i mitt huvud så gott som 24/7, plus det trycker och gör ont i höger örat. Svårt och förklara hur menieres är och ha. Men det enda jag vill veta är hur man kan lindra mina symptom, vet ju redan att jag kommer att få leva med detta. Men det måste finnas sätt att göra vardagen lättare att ta sig igenom.
 
Påtal om sådant så tränar jag fortfarande hos sjukgymnasten 2 ggr per vecka. Hur länge det blir innan resultat skickas till ortopeden får vi se. Inget vidare att gå runt med att inte ha det främre korsbandet kan jag säga. Gissar att jag kommer att bli opererad på vårkanten nästa år. Ska bli så skönt och få ett stabilt knä igen, även om det innebär upp mot ett år med rehabilitering.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: