VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Spectre

Kategori: Filmtips

 
 
Ett kryptiskt meddelande från Bonds förflutna skickar iväg honom på ett uppdrag för att avslöja en olycksbådande organisation. Medan M bekämpar politiska krafter för att hålla underrättelsetjänsten vid liv skalar Bond bort lagren av svek för att avslöja den fruktansvärda sanningen bakom SPECTRE. 
 
 
 
 
 

Defiance

Kategori: Serier

 
 
Hittade en ny serie i helgen, haft den ganska länge och nu när jag sett säsong 1 och halva av säsong 2 så fattar jag inte varför jag inte kollat på den tidigare. Precis min smak ju. 3 säsonger finns i dagsläget, spännande o se om allt tar slut när den är avklarad eller om där är en öppning för fler säsonger
 
Serien utspelar sig år 2046, jorden har radikalt förändrats efter att en främmande ras försökt terraformera jorden till ett annat klimat. Detta har lett till att många djur och växter har dött ut, medan några nya har tillkommit. Serien följer Joshua Nolan och hans adopterade dotter Irisa som är en Irathient, och deras liv som nya i staden Defiance. Staden som är byggd på ruinerna av St Louis är en självständig stad där flera olika Votanraser och människor bor tillsammans
 
 

Star Trek: Renegades

Kategori: Filmtips

 
 
 
 
 

Standoff

Kategori: Filmtips

 
 
 

A troubled veteran gets a chance at redemption by protecting a girl from an assassin after she witnesses a murder. Holding a shotgun with a single shell, he engages in physical and psychological warfare in a desperate fight for the girl's life.

Dan före dopparedan

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
 
 
 

100 code

Kategori: Serier

 
 
1 säsong, 12 avsnitt...hoppas det kommer en andra säsong
 
 
 
Den New York-baserade kriminalpolisen Tommy Conley (Monaghan) jobbar med en mordutredning som leder honom till Stockholm. Här möter han Michael Eklund (Nyqvist), en samvetsgrann och korrekt polis som tappat gnistan efter att ha förlorat sin fru i cancer. Tillsammans tvingas de samarbeta för att hitta en seriemördare som mördar unga flickor i huvudstaden.
 
 
 
 

Lärjungen

Kategori: Boktips

 
 
 
Sebastian Bergman gör allt han kan för att få ordning på sin tillvaro och komma till rätta med sitt sexmissbruk. Efter att ha fått veta att han har en vuxen dotter har han hittat en mening med livet. Nu brottas han med om han ska avslöja att det är han som är hennes biologiska pappa. Han längtar efter att få berätta, men han förstår samtidigt att det kan förstöra hennes liv. Hon har redan någon hon kallar pappa, som hon älskar. 

Samtidigt utreder hans gamla team på Riksmord en serie brutala kvinnomord som på ett obehagligt sätt leder tankarna till Edward Hinde - en dömd seriemördare som Sebastian satte bakom lås och bom för många år sedan. Men Hinde sitter fortfarande inne, under stark bevakning, vilket gör att polisen tror sig ha att göra med en copycat. 
Till sist lyckas Sebastian övertala Torkel, hans gamla chef som leder teamet, att låta honom ta del av utredningen. Det han får reda på är mycket obehagligt. Sebastian inser att morden riktar sig mot honom - och vem skulle mördaren i så fall kunna vara om inte Edward Hinde? Inspärrad eller inte. 
 
Detta är alltså andra boken i serien om Sebastian
 
 
 

Bonprix

Kategori: Kläder

 
 
Idag kom äntligen mina byxor från Bonprix, eller äntligen o äntligen, tog bara en vecka o det kan man inte klaga på. Men som vanligt är dom lite för stora, men men...är ju mellan 2 storlekar så de får jag leva med.
 
Nitarna syns inte riktigt här på bilden som de ser ut i verkligheteh, lite synd. 
 
 
Bakfickorna ser ut så här
 
 
 
Här är bilden från bonprix, som ger dom mer rättvisa på hur dom ser ut, jämfört med översta bilden
 
 
 

Det fördolda

Kategori: Boktips

 
 
Det fördolda är den första i en serie kriminalromaner med psykologen Sebastian Bergman, en specialist på gärningsmannaprofiler, i huvudrollen. Hjorth/Rosenfeldt gör med denna bok årets största svenska deckardebut. 

Det börjar med ett samtal till polisen. En sextonårig pojke, Roger, är försvunnen, och hans mamma är orolig. 
Polisen i Västerås rycker ut, efter ett par dagars schabbel då ärendet blivit liggande. Haraldsson - som egentligen borde vara hemma för att befrukta sin hustru - får ansvar för sökandet. Så gör man ett fruktansvärt fynd i ett träskområde och tragedin är ett faktum. 

Psykologen Sebastian Bergman, profilerare och en av Sveriges främsta experter på seriemördare, befinner sig i Västerås för att röja upp dödsboet efter sin mamma. Sedan han förlorade sin hustru och sin dotter i tsunamin har han dragit sig tillbaka från allt polisarbete. Han är känslomässigt avstängd, befinner sig lätt på dekis och har återfallit i ett tidigare sexmissbruk. 
Men Rikskrim - som tagit över fallet - behöver hans hjälp. Sebastian Bergman finner sig för första gången på mycket länge indragen i en mordutredning. Han blir alltmer engagerad, och har dessutom sina högst personliga motiv för att vilja få tillgång till ett polisregister. 
Alla ledtrådar pekar mot den fina Palmlövsskolan, där Roger gick. En till synes perfekt miljö, med allt större sprickor i fasaden. 
 
 
 

The perfect guy

Kategori: Filmtips

 
 
 Leah Vaughn har det på ytan perfekta livet med en utmanande och fartfylld karriär som lobbyist och en pojkvän, Dave, som älskar henne. Men hon är nu 36 år gammal och tycker att giftermål och familj är ett logiskt nästa steg. Dave är dock inte lika säker, vilket leder till ett smärtsamt avslut på förhållandet. In i bilden kommer nu Ethan, en charmerande främling som nästan verkar för bra för att vara sann. Deras förhållande går snabbt framåt, men tar en vändning för det värre när den perfekta mannen visar sina onda sidor.
 
 
 
 

Grey

Kategori: Boktips

 
 
Har haft spännande läsning i dagarna 3, även om man läst triologin för några år sedan. Kul och läsa allt från hans sida. Läckert och spännande
 
 
Christian Grey kontrollerar allt i sitt liv. Men trots framgång och pengar är hans värld tom och innehållslös fram till den dagen då Anastacia Steele bokstavligen ramlar in på hans kontor och in i hans liv. Han försöker glömma henne men får istället uppleva känslor han aldrig varit i närheten av. Som ingen annan kvinna ser hon på sitt blygsamma sätt rakt igenom honom, förbi alla pengar, förbi alla framgångar och rakt in i hans iskalla sårade hjärta.
 
 
 
 

Scorpion

Kategori: Serier

 
 
Dramaserien Scorpion är inspirerad av en sann historia och handlar om det excentriska geniet WalterO'Brien och hans team av lysande genier. Teamet ”Scorpion” är säkerhetsdepartementets nya expertgrupp och utgör den sista försvarslinjen mot modern tids komplexa och högteknologiska hot. I teamet hittar vi Toby Curtis som är expert inom beteendevetenskap, det mekaniska underbarnet Happy Quinn samt statistikgurun Sylvester Dodd. Att samla sina omfattande tekniska kunskaper för att lösa svårbegripliga kritiska lägen förundrar FBI-agenten Cabe Gallo, som delaren skakande historia med O'Brien. Även om denna socialt tafatta grupp är bekväma med varandras humor och egenheter, upplever de livet utanför deras krets som förvirrande. Äntligen har dessa nördiga hjärnor hittat det perfekta jobbet: en plats där de kan tillämpa sina exceptionella hjärnkapacitet för att lösa landets kris, samtidigt som de hjälper varandra att passa in.
 
 
 
 
 

Blindspot

Kategori: Serier

 
Äntligen fick jag lust och tid att kolla in denna serien. Och kan bara säga, så jävla bra, fylld med spänning, action och mystik. Ingen serie man ska missa med andra ord. Såg alla 9 avsnitt jag fick tag på i ett sträck..haha...är jag serietokig eller? Jaaaaaaaaaaa!!!! och sen är det ju inte fel när det finns nåt läckert att titta på, snackar såklart om Sullivan Stapleton
 
 

En vacker ”Jane Doe” hittas naken på Times Square – helt täckt av mystiska tatueringar men utan en aning om vem hon är eller hur hon kom dit.

En tatuering är dock omöjlig att missa – ”Kurt Weller”, dvs namnet på en FBI-agent, som täcker hela hennes rygg. Det dröjer inte länge förrän agent Weller, ”Jane” och resten av FBI inser att varje tatuering på hennes kropp är kopplat till ett brott som ska lösas och som tar dem ett steg närmare sanningen om hennes identitet.

 

 
 
 

The Player

Kategori: Serier

 
 
Hittade ännu en ny serie för ett tag sedan, men kollar så många så den har bara fått legat där lixom. Men igår så hade jag tid och kolla in den. Och rakt upp och ner blev det 6 avsnitt för sen var ju klockan sen natt/tidig morgon...haha..nåja, har några avsnitt till av säsongen. Hoppas på en 2a sedan
Har ni inte sett den så gör det, den är riktigt spännande och man vill bara se mer och mer. Och riktigt bra fighting scener med Wesley Snipes
 
I högspelarnas värld i Las Vegas utspelar sig detta actiondrama. Philip Winchester spelar en prickskytt som blivit säkerhetsexpert. Han får uppdrag att utföra ”en serie heroiska utmaningar” för att rädda oskyldiga liv. Wesley Snipes gör rollen som ”gropens boss” i spelet som Winchesters karaktär måste spela