VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Totalt kluven

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Fick ett ja från hyresvärden igår till att måla om mitt vardagsrum, så idag kom vaktmästaren och levererade färg och annat. Så sugen på att sätta igång idag. Det blir en grå nyans, eftersom alla mina möbler osv går i just svart och grått
 
 
Samtidigt så är jag bjuden på 2 olika fester. Och Natalie's har karaoke ikväll. Inte varit där sedan i juni, så jag vet inte riktigt vad jag vill idag. Festa okej det kan jag ju, och börja måla imorgon. Men vad känner jag för, och känner jag för något av det...hmmm...varför har jag alltid så svårt och bestämma mig.,,haha. En sak är bestämd i alla fall, och det är att den ena festen som är i Klippan har jag avbokat. Nu är det bara den på hemmaplan kvar. Men dom ska stanna hemma och ha fest typ hela kvällen och natten halvvägs ut i skogen och jag är typ rätt mörkrädd och uscj för att gå helt ensam hela den vägen in till byn...brrrr...., så kvar är grannen och några vänner där..hmm. Aja, några timmar kvar att bestämma mig.
 
Har köpt min favorit Relax fall i fall, plus peacock som jag aldrig smakat, så hoppas den är god
 
 
 
Varit på Netto och där fanns det chokladkalendrar och såklart att jag var tvungen att köpa en. Det hör till när det snart är jul
 
 
 

Wicked city

Kategori: Serier

 
 
Jaha gott folk. Då har jag upptäckt ännu en ny serie. Och bara efter ett avsnitt som är det första, så känner jag att denna vill jag se mer av, känns riktigt spännande och annorlunda. Nytt avsnitt släpps i USA varje tisdag kväll.
 
 
LAPD detektiver jagar en seriemördare som terroriserar Sunset Strip.
Och mördaren är ingen mindre än Ed Westwick ( Chuck Bass från Gossip Girl). Att jag avslöjar detta är för att serien börjar direkt med att han dödar en kvinna.
 
 
 
 

Morotsbiffar med fetaost

Kategori: Dagens lunch

 
 
Provade en ny lunch idag. Tanken kom från mina zucchiniplättar och från vad jag har hemma, som t ex fetaost. Och alla vet ju hur gott det är med smält ost i maten direkt från ugnen.
 
Mitt recept gav 2 st biffar, precis lagom till en portion. Åt bara dessa, men nästa gång så ska jag göra en liten sallad till, tror det kan bli riktigt gott.
 
 
150 gram riven morot
50 gram fetaost
1 tsk oregano
1 krm salt ungefär (smaksak)
1 krm mald svartpeppar
1 ägg
 
 
Mosa osten i en skål, rör ner rivna morötter och ett ägg, och alla kryddor. Rör noga till en jämn smet. Dela upp smeten och forma till 2 bollar och platta ut dessa till ca 1 cm tjocka på en plåt med bakplåtspapper.
 
Som alltid så lägger jag ut recepten i min matblogg, men tycker det kan vara kul och lägga här med i denna bloggen. Ibland glömmer jag ju att göra det.
 
 

Hemlock grove

Kategori: Serier

 
 
I förra veckan släppte äntligen USA säsong 3 av Hemlock Grove och det bästa är att hela säsongen på 10 avsnitt släpptes. Så idag har jag äntligen fått tag på dessa och hunnit med 3 avsnitt. Lika spännande och mystisk som vanligt.
 
 
 

Dead of winter

Kategori: Filmtips

 
 
Några lag tävlar emot varandra i en geocache-skattjakt i Colorados vildmark
som plötsligt blir till en dödlig lek.
 
 
 

Spooks: The Greater Good

Kategori: Filmtips

 
En terrorist rymmer från fångenskapen under en rutinmässig överlämning. Nu måste Will Crombie samarbeta med den skamfläckade MI5-chefen Harry Pearce för att leta rätt på rymlingen och stoppa en nära förestående terroristattack i London.
 
 
 

Hitman: Agent 47

Kategori: Filmtips

 
 
 
Agent 47 är en genetiskt framtagen yrkesmördare vars enda identitet är de två sista siffrorna i en tatuerad streckkod i nacken. Flera års forskning har resulterat i enastående styrka, snabbhet, uthållighet och intelligens. Ett storbolag är nu ute efter hemligheten bakom honom för att sätta ihop en egen armé. Tillsammans med den unga kvinnan Katia tvingas 47 konfrontera sitt förflutna vilket leder till en slutstrid med hans dödligaste fiende.
 

Goda nyheter är bara så bäst

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Fick reda på en sak igår, ringde ett samtal för att ta reda på om detta stämde och det gjorde det. Och kan bara säga, att äntligen ska det bli ordning och reda så man får lugn och ro på natten.
Avslöjar inte vad det gäller, eftersom jag glömde fråga personen om jag får blogga om det. Så kanske att jag skriver om det längre fram, när det blivit verklighet
Men det var den bästa nyheten jag kunde få om just detta.
 
 
Nu är det tvätta och städa som gäller.
 
ha en trevlig lördag allihopa
 
 
 
 
 
 

Quantico

Kategori: Serier

 
 
Ny serie igen, den ahde säsongspremiär den 27 september och jag har nu hunnit med 2 avsnitt och tänker helt klart ge den en chans. Jag gillar serier där de hoppar i tiden för att göra det mer spännande. Detta ökar spänningen något otroligt och frågorna blir bara fler och fler. Och man får som sagt tänka till, som om man själv var där och försökte lista ut vem som är skyldig
 
Quantico får vi följa unga FBI-rekryter under deras utbildning, samtidigt som vi får en inblick i framtiden där det visat sig att en av dem är terrorist. Frågan är bara vem...
 
 
 
 
 

Pay the ghost

Kategori: Filmtips

 
 
Det har gått nästan ett år sedan Mike Coles son försvann spårlöst under stadens stora Hallowenparad. Han har inte kunnat släppa hoppet om att sonen skall återfinnas levande. Helt plötsligt drabbas Mike av fruktansvärda syner och mardrömen börjat på nytt. Tillsammans med sin ex-fru (Sarah Wayne Callies) börjar han följa upp ett flertal spår som alla leder till samma skrämmande svar om vad som hänt deras son. Frågan är om det redan är för sent att rädda honom
 
 
 
 

12 Rounds 3: Lockdown

Kategori: Filmtips

 
 
En polis återvänder till jobbet efter att ha återhämtat sig från ett pistolskott. Han upptäcker snart bevis för illegala aktiviteter mot de som står honom närmast. Nu finner han sig fångad i sitt eget distrikt, jagad och på jakt efter sanningen, medan korrupta poliskollegor tänker göra vad som helst för att lägga beslag på bevisen.
 
 
 
 

I Spit on Your Grave: Vengeance is Mine

Kategori: Filmtips

 
 
Jennifer Hills plågas fortfarande av det brutala sexuella övergrepp hon utsattes för, för flera år sedan.Hon har bytt identitet och städer, motvilligt gått med i en stödgrupp där hon börjar att pussla ihop ett nytt liv. Men när hennes nya väns mördare går fri och berättelser om serie våldtäktsmän hemsöker henne, börjar Jennifer jaga männen som är ansvariga och göra vad systemet inte kommer att göra - få dem att betala för sina brott på de mest fruktansvärda tänkbara sätt. Men den här gången, kan ingen jury rädda henne.
 
 
 
 

Nu får gärna snön komma

Kategori: Kläder

 
 
Jaha och varför säger jag så, jo för alla vet att snö är bland det bästa jag vet. Men även för att jag igår hitta en superskön och mysig vinterjacka på tema sportia när mamma och jag tog en heldag på Väla.
1599 kr kostade den, tänkte snabbt att det var mycket pengar, men det ändrades snabbt till att jackan faktiskt är värd varenda krona. Äntligen en jacka med hätta, som jag letat efter i flera år, en sådan som jag faktiskt trivs i, och nu äntligen. Alltså den är så jävla skön. Läääängtar....
 
 
 
Oxå blev det såklart trosor och favoritstrumporna på Lindex, strumporna var fynd, ta 3 st 4-pack och betala för 2, alltså endast 198 kr.
Och såklart som alltid 3 boxer för priset av 2, men det har dom alltid.
Hitta även 2 långärmade tröjor med text på New Yorker. Så jag kom hem nöjd igårkväll. Just ja innemys för fötterna oxå ju