VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Nöjets dag

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Lördag och cruising i Hässleholm, kunde ju varit lite bättre väder.
Men jag tänker sticka dit ändå. 
Jag och några andra ska festa och ha kul, och som tur är så har en av personerna lägenhet och balkong ut mot där alla bilar kör, så även om man inte kan sitta i gröngräset så kan man se alla bilar köra förbi ändå. Gissar på att det blir utgång på kvällen på Bishop Arms.
 
Ja ja vi får väl se, hur som så ska de festas i alla fall. Ett bra tag sedan jag gjorde det.
 
 
Önskar alla en trevlig lördag, och gör inget som inte jag skulle ha gjort..haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Var tog denna dagen vägen

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Idag har det verkligen varit full rulle här.
Massa viktiga telefonsamtal, ärenden, tvättat, oxå har jag äntligen fått sytt gardiner till vardagsrummet, ni vet de där tyget jag fick med posten förra veckan. Snacka om att det blev snyggt här, lägger upp bild imorgon när jag städat klart. 
 
Så nu blir de en dusch och sen ryggläge i sängen och kolla TV. För fy fan vad ont jag har i min arm/axel och rygg alltså, det är inte nådigt. Klarar nog snart inte med mer smärta. Inte nog med det så krånglar ju magen oxå sen runt en månad tillbaka. Svider och krampar och gör ont, strålar ut i ryggen så jag får ligga i fosterställning bra länge, och detta sker oavsett vad jag ätit och efter varje måltid, så inte många lugna stunder, nästan som ett gallstensanfall och de minns jag hur de känns och glömmer aldrig o är tack o lov opererad för det.
Men detta jag har nu är inte bara IBS, misstänker magsår. Alla symptom finns där, så får kanske kontakta VC på fredag och få gjort en riktig utredning.
Detta har ju oxå gjort så mina dagliga promenader blivit lidande.
 
Aaaaa all smärta och skit på en och samma gång, ja ja de finns de som har de värre.
och som den fajter jag är så finns det inget som nockar mig, då får jag fan bli orörlig eller nåt. Envis som synden, det är jag de. Ni som känner mig vet. Men ibland kan de göra mer skada än nytta
 
Är i alla fall glad att jag är av med min svåra mens, tack för att p-sprutan finns och att jag fick den igen och får ha den tills den dag min mens försvinner för gott.
 
Ja lite ointressant info, men de ena skrivandet ledde till det andra, så nån gång blir de sånt här inlägg. Men fortfarande min blogg och jag bestämmer, så de så..haha
 
 
 
 
 
 

Inget borta, men väl hemma blev det

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Varit inne i Hässleholm och träffat Emma och haft en dag på stan och en liten fika på ett café med henne. Varit jättetrevligt och roligt.
 
Hittade 2 par jeans, men som vanligt när jag har pengar att spendera så blir jag velig och kluven och har beslutsångest. Oxå var där massa tröjor, men va fan, alla är ju långa och går ner över röven, jag vill inte ha såna. Så det sluta med att jag kom hem utan kläder. Däremot var jag på barnavdelningen och upptäckte att deras tröjor i storlek 170 inte är så små, så kanske jag kollar där igen. Det enda som märktes var att de var lite tajta över brösen, men så är de med stora tuttar..haha.
 
Men å andra sidan kan jag åka in en annan dag och köpa de där jeansen, ingen panik lixom.
 
När jag kom hem så mötte mamma mig vid tåget, vi hade fått paket som skulle hämtas ut. En vit luvtröja till mig från bonprix.se  så ett klädesplagg fick jag ändå med mig hem idag.
 
Den luvtröjan har jag redan i svart, och den var så skön, därav en vit oxå. Och nu funderar jag även på att köpa den röda.
 
 
 

Nu ska jag....

Kategori: Jag o min vardag

 
 
....."Gnälla" lite...haha
 
Men är så trött på detta. Hade det i början av året i över en månad. Nu har jag gått med det igen i över en månad.
 
Ont i vänster axel som strålar ut i hela armen, den domnar och värker. Kan ju knappt lyfta något med den, ja inte göra mycke alls. Ont dygnet runt och vaknar upp varje morgon med att knappt kunna röra armen. Inte nog med det, nu har de spridit sig till högran oxå. Vad fan är detta för skit. De går ju ända upp i ncaken oxå, upp bakom vänster öra. Ibland är skuldran oxå åt helvete och de gör sen ont i hela ryggen......grrrrrr
 
Frågan är om jag nu fått det mormor och mamma har, det är ju lixom ärftligt. Det jobbiga är att inte veta vad det är. Vet man bara så kan man ju handskas med det på ett annat sätt...*suck*. och inga värktabletter funkar, inte ens såna med morfin.. Tur jag inte jobbar med sånt som på Sveaplast, för det hade aldrig gått. Lugnast är när jag ligger ner i sängen på rygg, men de kan jag ju inte göra 24/7. Inte jag med så mycke energi.
 
Ringer man VC så skickar dom mig bara till sjukgymnasten, där får man massage. jaha, som om de skulle hjälpa då. NEJ, det har det inte gjort. Så får väl snart ta tag i det och uppsöka en läkare som kan reda ut vad det är för skit.
 
Såja, slutgnällt för mig
 
Tack och hejdå....nu tar jag strax tåget till Hässleholm för en träff med Emma och lite shopping
 
 
 
 
 
 
 

Grattis världens bästa mamma

Kategori: Smått & Gott

 
 
 
 
 

"Fy fy fy på mig"

Kategori: Dagens midda

 
Idag har jag ruckat på en princip jag har haft i hela mitt liv, och det är att inte äta nypotatis innan midsommarafton tillsammans med sill. Men dom låg där så fint på Ica och frestades, så jag kunde inte låta bli, men köpte bara 8 st väldigt små sådana. För dom är godast att koka och sedan steka. Till detta hade jag skink schnitzel, tomat o gurka.
 
Och ni har väl redan räknat hur gott jag tyckte det var..haha. Men nu blir de inte fler innan midsommar, om drygt 4 veckor.
 
Har klippt tyget som ska bli gardiner i vardagsrummet, ja ni vet det där som kom med posten förra helgen. Har även börjat nåla en hel del. Nu är de bara och klippa de 2 metrarna i 4 bitar som ska bli kappa, knepigt de här med mönsterpassning, för detta tyget är ganska förvirrande, men tror jag löst det nu faktiskt. Så vi får väl se om jag orkar/känner för att köra på och kunna hänga upp dom imorgon, ingen brådska ju. Men såklart sjukt nyfiken på hur det kommer att bli
 
 
 
 

Tre måsten att plöja igenom

Kategori: Boktips

 
 
Har ju glömt att tipsa om böcker jag läser. Har ju börjat vara flitig med det igen. Förr läste jag 2-3 böcker per vecka i många år. Har alltid läst mycke. Just nu plöjer jag igenom olika biografier som jag samlat på mig och upptäckt att jag glömt och läsa.
 
Så nu vill jag tipsa om dessa 3 som jag nyligen läst. Riktiga sidvändare som är svåra att lägga ifrån sig
 
Denna bör alla läsa, gripande och intressant vad det gäller och leva med HIV och att inte våga berätta för sina närmaste under väldigt många år
 
 
 
 
 
Oxå den här snyggingen Liam Norberg man minns från filmen "Sökarna" i början av 90-talet, filmen har väl alla sett, om inte så grrrr på er. Den är ett måste att ha sett.
Under tiden denna filmen släpptes så hamnade han i fängelse för rån. Och det är just det boken handlar om
 
Februari 1993. Den då tjugotreårige Liam Norberg lämnar ett gråkallt Sverige för semester i Rio. Han har gott om pengar och har bestämt sig för att ligga lågt ett tag. Livet ser ljust ut och han har sopat igen alla spår efter flertal lyckade kupper. Men det är ändå något som inte stämmer. Varför har polisen plötsligt börjat visa intresse för Liam och hans kompisar? Vem är det egentligen som har span på sig - finns det trots allt spår som inte är undanröjda? Med denna ovisshet inom sig ser han fram emot att få sitta på flyget till solen och värmen och karnevalen i Rio. Men väl framme på Arlanda börjar en helt annan resa än den han tänk sig. En resa som kom att ta femton år.
 
 
 
Och denna är verkligen gripande om hur det är att sitta i fängelse i Texas. hans dotter blev våldtagen av en nära arbetskamrat och allt brast och han mördade mannen kallblodigt.
 
Rickard Viking Flinga satt tjugo år i Texas hårdaste fängelser, varav 13 i isoleringscell, dömd för mord. Efter avtjänat straff utvisades Rick Flinga till Sverige, ett för honom helt okänt land. En sann berättelse om den långa, grymma vägen ut ur helvetet.

Rickard Viking Flinga föddes 1951 i Sydamerika av svenska föräldrar. Familjen flyttade till Kalifornien och levde under fattiga förhållanden. Tidigt hamnade han i dåligt sällskap. Det var sextiotal, ungdomsrevolten var i full gång, knarket flödade. Efter ströjobb och militärtjänst flyttade han med sin fru och sina barn till Texas, där han fick jobb på ett bygge. Så en dag inträffar katastrofen. Han skjuter sin jobbarkompis efter misstanken om att han förgripit sig på hans dotter. Domstolen dömer honom till 45 års fängelse. 
Där väntar helvetet. Misshandel och mord tillhör vardagen, gängen styr och för att överleva bildar han ett eget gäng, Aryan Brotherhood, och de kämpar dagligen mot de mexikanska och svarta gängen om herraväldet. Efter två knivöverfall, ett upplopp med gisslantagning och ett misslyckat flyktförsök förlängs påföljden till 52 års fängelse.
En stor del av tiden tillbringar han i isolering. 
En dag inser han att han förmodligen inte kommer att lämna fängelset levande. Då beslutar han sig för att bryta med sitt tidigare liv, drogerna, gängen och börja den långa, svåra resan mot friheten. 
Det här är den sanna berättelsen om hur ett skoningslöst system gör människor till monster och om en mans kamp för ett värdigt liv. Rick Flinga har aldrig nekat till sitt brott, men priset han fick betala var högt. Efter ett avtjänat straff utvisades han till Sverige och lever idag i Uppsala. 
 
 
 
 
 
 

Hockey & pizza

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Idag är det hockey semifinaler som gäller hela dagen, får man inte missa. Passar bra i detta väder oxå, bara vara inne och mysa. Men först en runda till Netto eftersom jag funderar på att göra en pizza, en ny sort denna gången med kyckling istället för färs. Får se om de blir så, lite dåligt med tid pga hockeyn.
Någon tycker att den ska komma hit och hålla mig sällskap idag när det är hockey, men vet inte om jag känner mig så social med tanke på vad det är för dag idag. Tårarna kommer och går ju.
 
Blev inget vin på balkongen igår, jag mådde inte så bra, alla tankar ang Smulan kom över mig så de blev sängen och tv oxh serier istället. Kände inte för något alls.
Stängde till o med av telefonen.
 
Missade en fest igår pga det, men vad gör det, jag hade ändå inte känt för det.
Har inte druckit en droppe alkohol sedan den 7 mars och det känns bra, saknar inte festandet för fem öre. Och man kan faktiskt umgås med folk på helgen utan alkohol, vilket jag oxå gjort, och det har varit riktigt trevligt. 
 
Har 2 flaskor vin i kylen, vet att dom ropat på mig i snart 2 månader, undrar om dom håller på att bli gamla...haha. Men dom kan ropa så mycke dom vill..haha. Vill jag inte, så vill jag inte....
 
 
Trevlig lördag till er alla
 
 
 
 
 

1 år sedan

Kategori: Smulan

 
 
Kl: 13.15 idag är det 1 år sedan du fick somna in min fina, bästa, sötaste lilla tös Smulan Kan inte fatta var tiden tagit vägen. Känner mig inte hel utan henne. Saknaden är olidlig varje dag. Kan inte beskriva det med ord. 
Men det som fortfarande känns rätt och bra är att hon är kremerad i en urna här hemma och jag kan säga godnatt varje kväll och godmorgon varje morgon, en liten tröst att fortfarande kunna säga hennes namn och prata med henne som om hon vore här. Men jag vet ju att hon inte är det, eftersom jag inte får något svar. Hon prata ju alltid tillbaka så fort jag sa nåt.
 
 
Saknar dig så det gör ont, och önskar att du vore här
 
 
 
 
 
 

Komplett!!!!!!

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Spenderat en del av förmiddan och eftermiddan i Hässleholm hos fina vännen Emma. Henne kan jag lita på i alla lägen. Vi har verkligen den rätta vänskapen. Kan prata om allt, och då menar jag verkligen allt.
 
Hon köpte ju balkongmöbler till mig för 2 månader sedan på ÖB och bordet tog jag hem med tåget för ca en månad sedan och idag kom då äntligen stolarna oxå hem. Kommer och bli en riktigt fin balkong denna sommaren.
 
Nästan, nästan bud på lite vin idag och inviga i detta härliga väder. Får väl se vem som gör mig sällskap om det är så att jag känner för detta.
 
 
 
 

Väntan är lång

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Nu har alla mina serier som jag kollar via datorn tagit slut, hatar säsongsavslutningar. Nu är de ju bara serier på TV kvar..*suck*. Inte nog med att man får vänta länge på nya säsonger, utan alla slutar dessutom dumt..grrr...ja spännade i alla fall!!
 
De som tagit slut efterhand nu är:
 
Supernatural
The Vampires Diaries
The Originals
Hart Of Dixie
Arrow
Teen Wolf
The Following
Person Of Interest
Once Upon A Time
 
Finns dock fler serier som jag följer
 
Sen är där ju snart några säsongspremiärer faktiskt, men inte många alls.
 
Pretty Little Liars   10 juni
Teen Wolf     23 juni
 
 
Walking dead (12 okt) och Sons Of Anarchy (sept) börjar ju inte förrän till hösten, tråkigt nog
 
 
 
 
 
 
 

55 minuter

Kategori: Jag o min vardag

 
Gav mig ut på en riktigt tidig morgonpromenad i skogen, vilket jag helt klart kommer att göra om, istället för att gå eftermiddag/tidig kväll. Mycke skönare på morgonen.
Så idag blev det mellan ca kl: 8-9
 
Tror jag nu kan konstatera att mitt knä inte klarar ett högre tempo än ca 11-12 min per km. Men bättre än att inte kunna ut och gå alls, det är ju något jag verkligen gillar och göra.
 
Så idag blev det 4.79 km på 55 minuter. 
 
Bra är att ta tid och kolla sträcka för olika rundor om man har en tid senare att passa, så vet man att man hinner en runda i alla fall.
 
Nu blir det lite frukost, hungern tränger äntligen på. Sen har jag tvättedag och städning. Lite synd i detta fina väder, men ibland får det offras för måsten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

128 rullar

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Från Netto, 79 kr balen, såklart blev det 2 st. Så nu kan jag skita bäst jag vill..haha
 
Riktigt intressant info eller hur? Men vet ni, min blogg o jag skriver vad jag vill. Men hos mig får ni inte skita, för de är bara till mig, ni får ta med er egen rulle..hehe
 
 
Nu tänker jag ge mig ut på den dagliga promenaden, tänkte se om knäet klarar mer än 4 km idag. För just 4 km har varit lagom ett tag nu. Tog tid och hitta det som kändes bäst. Men det känns så mesigt, vill ju gå längre. Så skönt och fridfullt ju
 
 
 
 
 
 
 

Svart blir även vit

Kategori: Kläder

 
 
Kom en ny luvtröja idag med posten från bonprix.se
Och den var så skön så jag beställde genast en vit sådan oxå, var egentligen inne på röd.
 
 
 
 
 

Beroende? Javisst, utan att skämmas!!

Kategori: Skor

 
 
Ååå nu har jag hittat nya adidas sneakers igen som jag vill ha, men FAN minsta storleken är 36.5 och jag har ju 35. Bevakar dom nu för att se om min storlek kommer in igen.
Vill ha, vill ha, vill ha...ja även om det är lite rosa i dom
 
 
 

Varmt o kämpigt

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Precis gjort 4 km på 45 minuter, inte fy skam i denna värmen och ett trasigt knä.
Bara på det imorgon igen.
 
 
 
 
 
 
 

Vem är inte en mes?

Kategori: Jag o min vardag

 
Precis varit på ICA och underbart väder. Ska städa klart här hemma och sen bege mig ut på en långrunda i skogen. Hoppar över det där med att börja sy gardinerna idag, alldeles för fint väder för att vara inne hela dagen.
 
Efter allt detta så är det nästan bud på att ta en vinkväll på balkongen, får väl se vem man får med sig på detta jättebraiga förslag. Förmodligen ingen i denna hålan, här är all så mesiga ju. Ja så jävla mesiga är ni..hahaha!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nätshopping

Kategori: Inredning

 
 
Det är något jag gillar. Enkelt och man slipper åka iväg överallt och ingenstans..haha
Fick ju 2 paket igår.
 
Idag ska jag inviga mina nya byxor när jag ska ut på en lång powerwalk
 
 
 
De nya kuddfodralen åkte på igår på soffkuddarna, kunde inte vänta tills jag sytt gardinerna. Var bara tvungen och få se hur de ser ut. och det kommer att bli skitsnyggt i mitt vardagsrum
 
 
 
Tyget till gardinerna. De stora ska bli 2 längder, och det lilla ska bli en liten kappa. Blir mycke pysslande där och mönsterpassning när de ska klippas till kappan
 
 
 
Oxå ett nytt påslakan som jag tänkte tvätta idag och sen renbädda med imorgon.
 
 

Blev lite arg där en stund

Kategori: Jag o min vardag

 
 
För första gången i hela mitt liv är jag arg på Skånetrafiken.
 
Går iväg för att ta tåget 13.01 och ca 12.50 kommer ett meddelande i högtalaren om att tåget är försenat/inställt till kl: 14.16, detta kommer även upp på tavlan.
 
Ringer sjukhuset och säger som det är. Skulle ju till ortopeden idag ang mitt knä, vilket jag väntat på i nästan 3 månader. Så nu blir det en ny tid
 
Sen när mamma och jag är nästan vid torget, ja då hör vi tåget komma. Snacka om att jag blev lite smått irriterad.
 
Sen har dom mage och säga på skånetrafiken när man ringer dit om detta, att jag kunde ringt taxi och fått det gratis eftersom det gäller ett sjukhus besök, jaha och det är ju säkert en information som vi alla känner till. Men jag skiter i vilket, dom ska få betala tillbaka biljetten jag tryckte ut.
 
 
Kliver in på Ica och får då ett sms att mitt paket kommit, så då blev man lite gladare. För nu har kuddfodralen till mina kuddar i soffan kommit, plus tyget som jag ska sy nya gardiner av till vardagsrummet. Funderar på att fixa det hela i helgen faktiskt.
 
Oxå nytt påslakan var där, och ett par såna där tighta byxor som jag ska ha på mig när jag powerwalkar. Så imorgon blir det en invigning av dessa.
 
Vad händer ikväll då? ja man får väl se, Sverige spelar i alla fall mot Slovakien och då måste man bänka sig i soffan och titta ju
 
 
Önskar er i alla fall en trevlig fredag
 
 
 
 
 
 
 

Efter 9 dagar

Kategori: Smått & Gott

 
 
 

Fördomar är okunskap

Kategori: Tankarna flödar

 
 
Vad gäller gårdagens Eurovision Song Contest, så tycker jag att det är synd att Sanna inte vann, men en 3e plats är ju inte fy skam.
 
Tyckte Österrikes bidrag var riktigt bra, vilken röst han har alltså. Sen att han är en drag queen, ja vad spelar de för roll. En kvinna i en manskropp. Alla män har en liten kvinna i sig och alla kvinnor har en liten man i sig. Sen om man ger utlopp för de eller inte kan kvitta. Alla som skriver massa skit om detta på facebbok, det handlar bara om okunskap. Alla människor har rätt och vara som den vill.
 
Och ännu häftigare att Österrike vann med tanke på vad Ryssland och Armenien satte igång för att försöka stoppa dom. Men tji blev det där. 
Supercoolt....
 
Fram med fler som vågar stå för vem den är.
 
Alla är så fega och rädda för att inte vara omtyckta om de inte faller under en såkallad "normal" kategori. Men vem har bestämt vad som är normalt eller inte? INGEN!!!!
Bara massa dravel från religioner. Tur man inte är troende för då hade man burit sig lika dumt åt som så många andra.
 
Nä som sagt...alla får vara som dom är i min värld. Och passar inte det folk, ja då har inte ni i mitt liv och göra.
 
En del av facebook vännerna åker bort från listan idag, vill verkligen INTE ha sådant folk där som har såna fördomar så att de måste skriva riktigt dumma saker. Usch för er som gör så.
 
 
 

Wolf Creek 2

Kategori: Filmtips

 
 
Ett gäng turister hamnar återigen i klorna på den ökände mördaren Mick Taylor.
 
 
Rå och blodig terror, nog inte för de känsliga
 
 
 
 
 
 

Kunde inte haft en bättre lördag

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Hemma från en helt underbar dag på Väla med mamsen. Detta kommer vi och göra om inom kort. Resan enkel tog bara 1 timme och 20 minuter.
 
Först tog vi en snabbis på IKEA, köpte en flock örngott till mina nya påslakan och lite annat.
Sen vidare in på Väla
 
 
 
Tröja från H&M
 
 
 
 
Linne från New Yorker
 
 
 
 
Byxor från New Yorker
Skitcoola med att dom är olika fram och bak
 
 
 
 
 
Oxå ett par byxor till från New Yorker
 
 
 
 
 
 
 

Lördags ryck

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Nu sticker mamma och jag till Väla och gör av med lite pengar. Spännande och se vad man kommer att ha med sig hem. Hoppas på en hel del kläder ju.
 
 
 
 
 
 
 

Välväxt grönsak

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Kommer ni ihåg att jag förra fredagen skar av allt det gröna på en purjolök och satte den sedan i ett glas med vatten. Har nu följt den med att ta ett foto vid ungefär samma tid varje dag. Och så här har det gått:
 
 
 
 
Tänker låta den stå kvar ett tag till och se hur mycke till den kan växa. När den blivit högre så strimlar jag ner den och fryser in. Sen ska jag prova en gång till och se hur många gånger man kan göra så här.
 
 
 

Light vs Zero

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Såja, nu har jag så jag klarar mig ett tag.
 
1 flak cola light
2 flak cola zero
 
Intressant va..haha
 
 
Mumselimums...hehe
 
 
 
 
 
 
 

42 minuter

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Idag har det varit skönt väder för en promenad, och 4,6 km blev det på 42 minuter.
Härligt med lite regn och luften blivit rensad.
 
Nu blir de lite sen frukost, inte varit hungrig alls idag ju, och sen ut i ärenden, ska ju till Netto och hamstra billig Cola Zero..haha...typ 2 flak, som ska räcka ett tag, borde de göra. Bara en om dagen, fy på fler..haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avslöjar min utmaning

Kategori: Motion & hälsa

 
Kommer ni ihåg att jag för 30 dagar sedan skrev om att jag antagit en utmaning. Och idag är den klar, det var faktiskt kul och bra för kroppen.
 
Här har ni vad jag sysslar med.
 
Den har varit kanon för mitt knä som fått arbeta
 
Så nu fortsätter jag med 200 st per dag och vila var 4e dag.
 
 
 
 

Snart ska symaskinen få arbeta

Kategori: Inredning

 
 
Hitta ett skitsnyggt tyg på cellbes.se i katalogen som nyss kom med posten. Så det var jag ju tvungen att ha, ett solklart måste. Plus beställde 2 kuddfodral som matchar.
 
Så direkt det kommer med posten så ska de sys nya gardiner till mitt vardagsrum
 
Kommer och kännas som man är på beachen varje dag..haha
 
 
 
 
 
 
 
 

Zero

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Såja nu har jag provat Cola Zero och den var faktiskt inte så tokig.
Så kände jag ju när jag gick från Cola till Cola Light.
 
Så det ska nog gå att vänja mig vid Cola Zero med, vill ju ha bort sockret eftersom jag alltid får höra av tandläkaren att jag har fina välskötta och starka tänder. Och i stort sett inte haft hål i tänderna. Och har alla mina tänder kvar
 
 
Så imorgon blir det upp till Netto och hamstra, 79kr för ett 24 flak, tror jag tar två.
Även om jag hitta ett cola light 24 flak idag på Ica som fick följa med hem.
Men jag måste verkligen ha en cola varje dag..haha. Tur det inte säljs julmust året runt..haha
 
 
 
 
 
 
 
 

Bekväma

Kategori: Kläder

 
 
Har hört att såna här byxor ska vara skönare att promenera i, så nu har jag beställt de översta, får se om jag tar de understa sen oxå. Vll börja med dom korta eftersom jag inte gillar långa byxor när de är varmt ute.
 
Men de nedersta är jävligt snygga
 
finns hos cellbes.se
 
 
 
 
 

Återvinning

Kategori: Smått & Gott

 
 
Köpte en purjolök igår o satte den nedersta delen i vatten för att se om de går och åter odla, och det gör det. Redan växt en bit på ett dygn som ni ser på det gröna. Spännande och se hur lång tid det tar och hur den kommer att smaka.
 
Jag ska ta kort på den varje dag för att se hur den tar sig
 
 
 
 
 
 
 

Sova fint

Kategori: Inredning

 
 
Beställt nytt påslakan. Nu är de bara och hitta fler örngott oxå, har lixom 7 kuddar i sängen och extra lakan har jag redan
 
 
 

Idag idag idag

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Ska jag äntligen iväg och hämta mina stolar till bordet som jag tog hem för nån vecka sedan. Sen blir de mys på balkongen när vädret tillåter.
 
Men först så ska jag bli klar med min storstädning.
 
Vad händer ikväll då? Ska ni göra nåt skoj?
 
Jag har inga planer för denna dagen faktiskt.
 
 
 
 
 

Beroende

Kategori: Jag o min vardag

 
 
 
Japp, 1-2 per dag. Hela året nu, måste sluta/minska, onödig kostnad. Men ack så gott..haha
 
Sitter med en just nu...paus i storstädning, medan golvet torkar i sovrum så jag kan ställa rätt allt igen. Jäkla flyttande där inne för att få rent i alla hörn, litet rum med mycke möbler.
 
 
 
 
 
 
 
 

Bra med ryck

Kategori: Jag o min vardag

 
Vilket ryck jag fick runt 12-tiden, storstädar från golv till tak och nu är köket klart. med andra ord, vardagsrum, hall, toa och sovrum kvar. Undrar om jag blir klar idag, detta brukar ju vara sådant som tar mig 2-3 dagar. Allt tar ju sin lilla tid, som jag har gott om eftersom jag är ledig fram till måndag.
Putsar minsann fönster oxå.
 
 
 
 
 
 
 
 

Psst...hemlis

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Hallå 1 maj, var tog april vägen, tiden går i racer nu.
 
Någon som är bakis idag? Inte jag. Men för den delen tänker jag inte berätta om min gårdag, den stannar hos mig..haha. Men å andra sidan, ni som känner mig vet att jag aldrig blir bakis.
 
Och sen kan ni sitta där och fundera på om jag var på fest eller hade besök eller vad jag gjorde helt enkelt, för det är och förblir min hemlis...allt kan ni inte få veta ju....lalalalalalalala...haha
 
Var ni och såg något bål igår? Inte jag, sånt har jag inte varit på på säkert 30 år, inte min grej. Blandar mig så lite som möjligt med folket i denna hålan. Ingen har något vettigt och komma med ändå, och framförallt finns det väldigt få personer som är äkta och ärliga, dom försöker hela tiden vara nån dom inte är och den ena lögnen efter den andra kommer ur deras mun, men jag avslöjar dom utan att dom vet det, räcker jag vet när dom ljuger, plus att de borde skaffa sig ett liv. 
 
Så sluta ljuga om du är medveten om att du gör det titt som tätt, även om små skitgrejer.
 
Kan ta ett exempel..man kan inte ljuga om sin vikt, för det är ju en lögn som syns..haha..du är bra dum som gjorde detta. Har du dåligt självförtroende så finns det hjälp, men ljug inte om allt och inget
 
 
Nähä, nu ska jag...........................